|
درد دل یک جوان 20 ساله
|
|
۲۳:۰۵, ۲۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۳:۰۶ توسط Aleyasin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
اول باید بگم که این حرف من نیست و از سایت انصار حزب الله کپیش کردم و برای شما قرار دارم ولی میدونم که حرف دل خیلی از پسران جوان است.![]() عزیزان جان هر کسی که دوست دارین یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد بگین حرف دل خوده این کار برست ببینید اینهم آدرسش: ![]() http://www.yalasarat.com/vdcd2k0n6yt09.a2y.html پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زنندهتر و تحريك كنندهتر مىشود و اين وسط شماييد و دلمشغولىهاى اقتصادى سياسىتان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنههاى آن به امان خدا رها شدهايم! مقامات مسوول!!! اينجانب يك پسر دانشجوى ۲۰ ساله هستم! پدر و مادر به من حلال و حرام را آموختهاند و خودم هم چيزهايى در خصوص احكام و ديانت ياد گرفتهام! آنچه مىنويسم حرف من نيست كه وصف حال هزاران جوان مثل من است! آقايان! هر چه باشد شما حكم پدر ما را داريد! و آدم اگر با پدرش درد دل نكند و راه چاره نخواهد پس يقه چه كسى را بگيرد! خودتان مىدانيد اوج نيروى شهوت در جوانى است و هنگامى كه جوانى مثل من (كه به دليل مشكلات متعدد اقتصادى تا چند سال بعد خواب ازدواج را هم نمىتوانم ببينم!) روزانه با صدها صحنه شيطانى مواجه مىشوم چه بايد بكنم؟ به بركت تساهل و تسامح شما اوضاع بىحجابى و فتنهگرى در خيابانهاى مملكت هر روز زنندهتر از ديروز است! شايد شما وقت نداريد كه نگاهى به اوضاع خيابانها بيندازيد! و شايد هم شيشههاى دودى خودروهاى پلاك قرمزتان اجازه امكان تماشاى واقعيت را شما سلب كرده است! پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زنندهتر و تحريك كنندهتر مىشود و اين وسط شماييد و دلمشغولىهاى اقتصادى سياسىتان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنههاى آن به امان خدا رها شدهايم! آخر چرا بايد دختران دانشجو اجازه پيدا كنند با زنندهترين پوشش و تحريك كنندهترين آرايش به دانشگاه (از دولتى گرفته تا آزاد و غير انتفاعى و علمى كاربردى و...) بيايند و كسى به سايه آنها هم چپ نگاه نكند؟ راستى اگر شما عاليجنابان جاى ما بوديد چه مىكرديد؟ نكند نعوذبالله حضرت يوسف مىشديد؟ كه اگر اين گونه بود و شما قدرتش را داشتيد ما نه تقواى شما را داريم و نه قدرت شما را! به نظر شما جوانى مثل من تا كى مىتواند در مقابل وسوسههاى شيطانى مقاومت كند! وقتى بيش از پنجاه، شصت درصد همكلاسان ما (كه روزانه تا هشت يا نه ساعت وقتمان به صورت مشترك در كلاس درس و آزمايشگاه و محوطه دانشگاه مىگذرد) مبتلا به بىحجابى و رفتار زننده و آرايش محرك باشند و هر ثانيه بر آتش شهوت بنزين بپاشند كدام انسان عادى قادر به مقاومت خواهد بود كه از من و امثال من توقع عفت و پاكدامنى و تقوا داريد! كجاى عقل و منطق و شريعت نوشتهاند كه هر لحظه به آتش شهوت دامن بزنيد و بعد از جوان توقع پاكى داشته باشيد! گاه بىگاه خبر سقوط برخی را در دام شهوت مىشنويم! و اين يعنى حتى تاهل و سن بالا و آبروى اجتماعى هم نمىتواند هميشه در مقابل وسوسههاى شهوت مقابله كند! پس چگونه من جوان مقاومت كنم! و تا كى! آيا اميدى به اصلاح هست؟ الان دو سال از حضور من در دانشگاه (كه دولتى هم هست!) مىگذرد اما هر چه كردهام نتوانستم معنويت قبل از دانشگاه را هم حفظ كنم! باور كنيد شما هم اگر جاى من باشيد و روزانه با صدها مدل رنگارنگ و شيطانى از بىحجابى در كوچه و خيابان و دانشگاه برخورد كنيد بالاخره در يك مورد هم كه شده تسليم شيطان خواهيد شد و به گناه تن خواهيد داد!خواه گناه چشم باشد خواه گناه همكلامى با نامحرم و خواه...! در اين ميان اگر خيلى قدرتمند باشم و هنرمند، تمام فكر و ذهنم مشغول اين است كه چگونه از دامهاى شيطان فرار كنم! خدا وكيلى ديگر توان و نيرويى براى من و امثال من باقى نمىماند تا به توليد علم فكر كنيم يا عدالتخواهى يا مقابله با مفاسد اقتصادى يا...! آقايان مسوولين! شمايى كه احتمالا خود و اهل بيتتان همگى ملبس به زره پولادين تقوا هستيد و اوضاع افتضاح فساد و بىحيايى فزاينده در مملكت و دانشگاهها دل و دامن پاكتان را آلوده نمىكند! فكرى به حال من و امثال من بكنيد! من و امثال من آدمهايى هستيم معمولى كه دوست داريم از خدايمان اطاعت كنيم! اما اگر روزانه در مقابل صدها وسوسه قرار بگيريم و فقط در يك يا دو مورد شكست بخوريم آنگاه ديگر پس از چهار سال حضور در دانشگاه دين و ايمانى برايمان باقى نخواهد ماند و شما هم در اين گناه با ما شريك هستيد! شمايى كه ادعاى اصولگرايى مىكنيد و با راى مردم و به اميد اصلاح وضع مملكت به قدرت رسيدهايد اما نسبت به هجوم روزافزون گناه و فساد به قلب و روح جوانان مملكت بىتوجهيد!شما كه با بىخيالى و تساهل زمينه گناه و بىعفتى در دانشگاهها و كوى و برزن مملكت را فراهم آوردهايد! شما كه در مقابل ممنوعيت قليان و تغيير ساعت بانكها واكنش نشان مىدهيد اما در مقابل هتك روزانه حرمت احكام الهى چشم فرو مىبنديد! خدا كند كه توجيهات شما در قيامت به كارتان بيايد! وعده شما و من و امثال من در پل صراط! |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ای کاش حد اقل در این کتابهای به درد نخور عمومی دانشگاه . یک کتاب جوان پسند با نگارش جذاب و موارد مبتلا به قرار میدادند .
بینش اسلامی دانشگاه که همه فلسفه و منطق است انقدر هم پیچیده نوشته شده که نه رغبت خواندش هست . و نه بعد از خواندن چیزی دستگیر خواننده میشود بنده تا کنون هیچ فرد مذهبی و غیر مذهبی ندیدم که بگوید این کتابها به دردش خورده باشد! خدا شاهد است با همه علاقه ای که به متون مذهبی داشتم برای خواندن اندیشه عزا میگرفتم! کاش اقلا از شهید مطهری یا اقای مکارم یاد میگرفتند . داستان راستان تدریس کنند بهتر است تا این کتابهای بی فایده و بی تاثیر نمیدونم از کجای وضعیت فرهنگی باید نالید . اصلا دیگه ناله مان هم در نمیاد یا حق |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
حرف امروز منم هست! تو دانشگاه ما دخترا میرن سراغ پسرا جدی میگم هفته پیش دختره سر کلاس کلید کرده بود به بغل دستی من هی پسره می پیچوندش باهاش سنگین برخورد می کرد اصلا نه انگار بازم هی پسره رو صدا می کرد حراستم که فقط به پسرا گیر میده
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
گاهی با خودم فکر می کنم بیچار یران چه می کنند با دلشان با شیطان درونشان ....... گفتید دانشگاه گفتید کتاب اندیشه این ها که خوب است در بعضی از دروس مثل اناتومی که در رشته های شاخه یزشکی هست معلوم نیست این کتاب ها را از کجا اورده اند تصاویری هست که من به خودم اجازه نمی دهم که در موقع تدریس ان مباحث در کلاس باشم مخصوصا این که کلاس مختلط است ببخشید که این را می گم ها به کسی بر نخورد همین جوری یسرهای کلاس ما می خوان ادم را بخورند نمیشه نگاهشون کرد چه برسد به این که..... کاری باید کرد |
|||
|
|
۱:۵۹, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام فرموده اند که " انسانهای بزرگ به دنبال خلق مسًله هستند ، انسانهای متوسط به دنبال حل مسًله وانسانهای کوچک اصلا مسًله ندارند. اما من میگویم آدم بیکار از انسانهای بزرگ مسٌله سازتراست . از بیکاری پای کامپیوتر مینشینم مطلبی را میخوانم و پاسخ نویسنده را نمیتوانم ندهم و مسًله و دردسر بزرگی برای خودم ایجاد میکنم گر چه کرارا تذکر داده شده که کسی حق بحث های سیاسی در فضاهای مجازی را ندارد اما دین هرگز از سیاست جدا نییست و کسی که راجعب تفکر و اندیشه اسلامی بحث و گفتگو میکند به خودی خود سیاسی صحبت میکند و یا حداقل اینطور به نظر میرسد که طرف بحث سیاسی میکند ، و از آن گذشته بر خلاف آنچه که تصور میشود یکی از بزرگترین برتری انسان با سایر موجودات در اینست که انسان بلفطره سیاسی صحبت میکند او حتی با خالق خود سیاستمدارانه ( مزورانه ) گپ می زند مثلا به خدا میگوید گر من مقصرم تو دریای رحمتی ، به طرز موذیانه ای هندوانه زیر بغل خدا میگذارد خیال میکند که خدا نیز مثل قاضی دادگستری هندوانه خوار است ، البته که خدا دریای رحمت است اما توجانور موذی مقصری وعدل خدا بر او حکم میکند که بی هیچ گذشتی پوست از سر تو بکند وحقی که تو با ارتکاب گناه خود از من تضیع کردی بواسطه رحمت خدا به من باز گردانده شود. تمامی موجودات عالم حتی جامدات با خالق خود مخلصانه گپ میزنند واز قوه تکلم بر خوردارند وتنها فرق انسان با سایر موجودات در اینستکه تا دهان میگشاد سیاستمدارانه صحبت میکند تمامی اندیشه وعمل ورفتار و کردار وبیان وحتی عبادت انسان مملو از سیاست است . به نظر من کسانیکه مردم را از حق بحث سیاسی منع میکنند یا بسیار از خود متشکرند ویا فکر میکنند که دیگران انسان نیستند. پسر عزیزم . در جامعه ای که ساختار حقیقی آن در تضاد با ساختار حقیقی دین و یکتا پرستی است دیگر هیچ جایی برای زندگی یک انسان دیندار و موحد باقی نمیماند . دوست جوان و پسر عزیز من هم تاریخ و هم تجربه به من ثابت کرده که هیچ کسی دلش به حال دین و کشور و من وتو نسوخته و نخواهد سوخت تمامی سیاست بازانیکه در طول تاریخ من و تو را به بهانه های مختلف بجان هم انداخته و یا می اندازند یگانه هدفشان رسیدن به زر و زور است و از من و تو بعنوان سیاهی لشگر بهره میگیرند و همینکه به زر و زور رسیدند جز بفکر پر کردن جیب خود و فراهم نمودن آسایش و رفاه برای زن و بچه خود نبوده و نیستند . تو اگر حقیقتا مسلمانی و شیعه خاص علی ابن ابیطالبی (علیه السلام) هستی باید رهرو راه او باشی و با توکل به خدا صبورانه با مشکلات خود دست و پنجه نرم کنی و بالاخره این چند روزه دنیا هم بر تو میگذرد و هم بر آقایان و هم بر آقا زاده گان ایاز به الله اگر روز قیامت دروغ باشد مرگ که دروغ نیست فکر کن این چند روز دنیا هم زیر خاک هستی . ولی اگر همانند اکثریت مردم و آقایان فقط مدعی دین داری هستی بی رو در واستی این روزها اگر همه چی سخته ازدواج کردن به برکت فارسی وان از همه چی راحت تر شده و به قول خودت دختران خودشان را با رضایت کامل در اختیار تو میگذارند و تو نیز به نیت قربتا ان الله خفتشان را بگیر و با آنها ازدواج کن ونگران مخارج زندگی نباش زیرا که پدر و مادر دختریکه ناموس خود را اینگونه تربیت کرده نا گزیر میشوند هم مخارج تو را بپردازند و هم مخارج صاحب مرده خودشان را . عبدالوهاب هفتاد ساله
|
|||
|
|
۲:۳۹, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ای والله برادر!
حرف دل ما رو زدی! ![]() ![]() به خدا قسم که با شروع دانشگاه انگار دوباره مشکلات از نو شروع میشن! ما که خدا خدا می کنیم که زودتر ترم تموم شه و از دست این معضلات خلاص شیم! با این که یه مدت سر تفکیک جنیستی در دانشگاه سرسختانه با همه ی موافقان بحث می کردم، ولی الان واقعا به این نتیجه رسیدم که اختلاط هیچ ضرورتی نداره و فقط مشغولیت فکری رو از اول هر ترم کلید می زنه! توی خیلی از مسائل متاسفانه جامعه ی ما دچار پارادوکسه! ![]() باید یه داد اساسی از بالا تا پایین، سر همه بزنیم تا به خودشون بیان! کوتاهش می کنم . . . ! درددل اونقدر زیاده که پتانسیل نوشتن یه مقاله هست! ( هر چند که به پشیزی گرفته نمیشن این صحبت ها و مقالات! ) به امید ظهور آقا! در پناه حق |
|||
|
|
۹:۵۲, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۰ ۱۸:۲۷ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدم همه اینجا درد دل کردن منم چند تا نکته را ذکر میکنم اولا اینکه شاید همین مشکلات ازدواج که پیش آمده، آزمایشی باشه برای جوانان آخر الزمان اگر ما که ادعا میکنیم در تالار اندیشه سرباز امام زمان هستیم باید به این ابتلا به چشم یک فرصت برای تقویت نیروی ایمان استفاده کنیم. انتظاری هم نیست از همه که سربلند بیرون بیان چون یاران حضرت اندکند. پس اگر نمیتونی برادر /خواهر من جلوی بد حجابی را بگیری (که باید گرفته شود) جلوی نیروی سرکش درون خودت رو که میتونی بگیری، نمی تونم و نمیشه نداره. انسان به نیروی اراده مجهز هست.پس هواسمون باشه که از غافله عقب نمونیم. دوم در مورد کتب تدریسی در دانشگاها متاسفانه حق با برادر وحید است ولی در دانشگاهی که من درس خوندم اساتید دروس عمومی بر اساس کتب مصوب تدریس نمیکردند و به قول معروف کاره خودشون رو میکردند ![]() در دانشگاهی که من درس میخوندم چند نکته رعایت میشد چون نمیخوام تبلیغ دانشگاه خودمون رو بکنم اسم دانشگاهم رو نمیگم(اگر کسی خواست بدونه پیام خصوصی بده بهش بگم) 1. محل ورود و خروج دختران و پسران جدا شده بود 2. افرادی که حجاب نداشتن یا آرایش زننده ای داشتند حق ورود به دانشگاه رو نداشتند(چه پسر چه دختر) 3.اگر دختری با پسری رابطه داشت و اخبارش به دفتر اندیشه دانشگاه میرسید هر دو احضار میشدند و برای ادامه ی این امر خیر به خانواده هاشون جهت پیگیری در امر ازدواج اطلاع داده میشد (فقط همین هیچ بازخواست یا تعلیقی وجود نداشت)نکته زیاد داشت دیگه از حوصله خارج است در ضمن دانشگاه ما حوزه ی علمیه نبودا دانشگاه مهندسی بود. رشته خود من الکترونیک است![]() ولی مسئله رعایت حجاب ابتدا با موضع گیری دانشجویان مواجه شد ولی کم کم به یک فرهنگ در دانشگاه تبدیل شد و حالا نه تنها کسی اعتراض نمیکنه بلکه اگر کسی یکخورده سر و گوشش بجنبه انگشت نما میشه من با اجبار مخالفم، خودم از مخالفین این امر در دانشگاه بودم ولی بعدها آثار تربیتیشو دیدم. در پناه حق باشید یا علی مدد |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۲۱:۰۶ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
رسول خدا ص : روزگاری به مردم بیاید که هر که خواهد دین خود را نگه دارد چنان باشد که آتش به دست گرفته باشد.
یک حدیثی گویمت تو گوش کن....................پند سید همچو در در گوش کن این حدیثم باشد از آخر زمان.......................با تدبر شعر تا آخر بخوان یک زمانی میرسد بر مردمان......................می رمند چون گوسفنداز عالمان موت فجعه باشد و کسری بمال..................میرسد مستضعفان روز زوال از برای لقمه نانی روز و شب......................هست این مسکین آدم در تعب با هزارن زحمت و خون جگر........................تا که بنماید فراهم ماحضر دشمن جان پدر گردد پسر........................میزند دختر به مادر نیشتر جمله ی دادو ستد گردد ربا.......................روز گار مومنان گردد تباه یک زمانی میرسد بی گفتگو......................مومنان در سینه ی صحرا و کوه مثل روباه این سرو ان سر روان...................تا که سالم ماند آنجا دینشان گوءیا این عصر باشد آن زمان......................چشم خود را باز بنما ای فلان سید ابراهیم حسین نژاد
امام حسن عسگری(علیه السلام) فرمودند: [b]به خدا سوگند که این امام(مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)) برای مدتی دراز و طولانی پنهان خواهد شد که در آن حال کسی جز آن که به خداوند به امامت او معتقدش کرده و به دعا کردن برای شتاب در فرج وی موّفقش کرده، از تباهی و نابودی نجات نمی یابند. امام صادق(علیه السلام) فرمودند: به زودی زمانی فرا می رسد که حق و باطل بر شما مشتبه باشد(قابل تشخیص نباشد) از آن فتنه نجات پیدا نمی کند، مگر کسی که با دعای غریق، خدا را بخواند: یا الله، یا رحمان، یا رحیم، یا مقلّب القلوب، ثبّت قلبی علی دینک این سفارش خاص زمان غیبت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. و منظور از غریق (غرق شده) کسی است که به امواج بلا و فتنه های زمان غیبت گرفتار آمده و نمی تواند خود را از آن ها نجات دهد. و تنها راه نجات در زمان غیبت، معرفت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد. |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان نوشته بود با تفکیک جسنیتی موافقه، نظرت محترم داداش، ولی همین کارارو کردن که جوونای امروزی ایران ، شدن عینهو فنر
. خودشونو محکم میگیرن، بعدش با یه تلنگر از جا در میرن. مشکل بالا هم هست. خیلی زیاد هم هست. ولی یه جوون فکر کنم بتونه کار کنه. حالا همه پشت میز نمیشینن که. یکم کار کن، گرم بشی، شروع کنی دستت تو جیب خودت باشه. خدا هم کمک میکنه. نمیگم خودم ادم خیلی پاک و طاهر و . . . هستم ولی از 19 سالگی کار میکنم.اصلنم نیازی بهش درامدش ندارم. تقریبا میشه گفت سرکارم با ظرف شستن و کل و خاکه. ممکنه یکی بگه من مدرک دارم و بهم نمیخوره اینا ، ولی ببین داداش / ابجی من، ادم از یه جایی باید شروع کنه. من دانشجو رشته برقم ، ولی فکر نکنم هیچ مدل کاری توی سن من ، واسم عار باشه. یکم که بری دنبال کار، خونواده کلا مثل یه پسر 20 ساله دیگه نگاهت نمیکنه ، مثل یه مرد 20 ساله نگاهت میکنه که زحمت میکشی و کار میکنی. مطمئن باش که اونی که کار میکنه توی 20 اسلگی اگه به خونواده بگه که فلانیو میخواد، خونواده مسخرش نمیکنه ولی اونی که اصلا کار نمیکنه و دائو نشسته تو خونه و نهایتا بره دانشگاه و برگرده ، اگه به خونوادش بگه، حتما مورد تمسخر قرار میگیره. خود من هم از وقتی کار میکنم، اصلا شخصیتم عوض شده. حقوقشم فکر کنم ماهی 70 تومنم نباشه ولی بازم واسه من جوون که خرجی ندارم، کافیه. دنبال حقوق نباشید، کار کردن مهم تره |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
هر اتيشي هس زير ِ سر ما هس (دخترا)
خيلي سخته ادم خودشُ تو اين دُر ِ زمونه نگح دار ِ ! ايمان نگح داشن تو اين دور ِ زمونه مثه يه گوله اتيشه تو دستت !!!!! |
|||
|
|
|
|
|

اول باید بگم که این حرف من نیست و از سایت انصار حزب الله کپیش کردم و برای شما قرار دارم ولی میدونم که حرف دل خیلی از پسران جوان است.

(فقط همین هیچ بازخواست یا تعلیقی وجود نداشت)