کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماسونهای بی علامت
۲:۲۷, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ببخشید بدون اجازه این تاپیک رو زدم اما میخوام یک حرفی بهتون بزنم که امیدوارم مسئولان این بخش با من همکاری کنند و این تاپیک رو پاک نکنند تا به نتیجه ای برسیم...فوقش اینه که من اشتباه میکنم و شما من رو از اشتباه در میارید...
دوستان من الآن چند وقته دارم همه تاپیکهاتون رو تقریبا چرخ میزنم اما به یک موضوع مهمی برخوردم... اینه که ما تو این تاپیکها همش دنبال علامتها و نشانه های ماسون و فراموسنری توی فیلمها بازیها نرم افزارها آرمها نمادها ساختمانها و... هستیم تا به نوعی آنها را بهم ربط داده و پروژه ماسونی را کشف کنیم...
اما تا حالا فکر کردید که ماسونها هم از این آگاهی ما (از این علامات) به وضوح باخبر شدند و ممکنه بخواهند از این مسئله سوءاستفاده کنند؟؟؟
آیا به نظر شما اونها همچنان به این آشکاری با علامات و اعداد پروژه های مخفی خودشان را ادامه خواهند داد؟؟؟
آیا به نظرتون اونها از این علامات در گمراه کردن ما استفاده نخواهند کرد؟؟؟
از کجا معلوم که اونها یک پروژه انحرافی با علامات ماسونی راه نیندازند و در کنار اون یک پروژه هولناک اونم بدون استفاده از هیچگونه علامت و عددی راه نینداخته باشند؟؟؟
از کجا معلوم که اونها ما رو به تاریخ 11.11.11 مشغول نکرده باشند و خودشون در تاریخ دیگری دنبال یک پروژه بدتری نباشند...؟؟؟
شاید حتی برای گمراهی ما در اون تاریخ چندتا انفجار هم انجام بشه یا یک مسیح الکی ظهور بکنه یا یک کار انحرافی دیگر هم رخ بده تا همه باور کنیم که پروژه اونها را کشف کردیم و بعد در تاریخی زودتر یا دیرتر پروژه اصلی خودشون رو اجرا نکنند؟؟؟
به نظر شما این ماسونهای به قول شما شیطان صفت به همین راحتی میگذارند تا طرحهای شیطانیشان لو بره؟؟؟

یا اصلا از یک جنبه دیگه... از کجا معلوم اونها نیایند و از این علامات برای ماسون جلوه دادن موسسات و نهادهای پاک استفاده نکنند؟؟؟ همون مطلبی که دوست عزیزمون درباره ماسون جلوه دادن اسلام و ایران و مسلمانان نوشتند گواه روشنی در استفاده ماسونها از این شیوه کثیف برای خدچه دار کردن نهادهای پاک به این نام کثیف و سلب اعتماد و پشتیبانی مردم از این نهادهاست...

به نظر من اگه واقعا دلتون برای اسلام و شیعه میسوزه و میخواهید کاری کنید، اینقدر دنبال نماد صهیون و فراماسون و ماسون و... نباشید
قبول دارم ماسونها همه جا رسوخ کردند حتی تو فرهنگ ما حتی تو طرز تفکر گرافیستهای ما... اما این حساسیت به خدا داره ما رو از اصل مطلب دور میکنه...
به خدا پیدا کردن اینکه آرم کدوم شبکه چشم داره یا ابسیلک تو آرم پرچم ایران هست یا چه میدونم ساختمان فلان موسسه شبیه ماسونه اینها دردی رو از من و شما دوا نمیکنه که هیچ باعث ریختن آب در آسیاب دشمن میشه...
به خدا این حساسیت بیجای ما باعث تهمت زدن به افرادی میشه که شاید حتی روحشون هم از این ماسون و فراماسون و... خبر ندارن(اون بدبختها شاید اومدن به تقلید از آرم یک شرکت خارجی یا یه تقلید از بنای یک بانک در یک شهری در امریکا اینجا هم طراحی کردن و ما اون وقت به اونها انگ ماسون بودن میزنیم...؟؟؟)
به خدا ما داریم از اون طرف بوم میوفتیم...باور کنید ما داریم راه رو کج میریم... دشمن میخواد ما به دنبال این آرمها و نشانه ها در همه جا بگردیم و مشغول اینها باشیم و از مسائل مهمتر غافل بشیم...از توطئه هایی اصلیتری که در این کشور و اسلام میکنند، غافل بشیم...میخواهند ما رو به دنبال این اعداد و ارمها و... بفرستند و خودشان طرحشان رو بدون این اعداد و نشانه ها عملی کنند... به خدا هوشیار باشید و با این جست و جوهای افراطی در آرم و نشانه ها و نمادهای موسسات و فیلمها و.... آب در آسیاب دشمن نریزید

به این هم فکر کنید شاید یک ماسون بدون هیچ علامت و طرح و عدد و نمادی در حال طرح ریزی یک پروژه بی سر و صدا ولی مهلک و وحشتناک در تاریخ است...Undecided

بازم ببخشید...یکم تند رفتم ولی واقعا دیگه از بعضی تندروی ها خیلی سرم درد گرفته بود...
به خدا خیر الامور اوسطها... افراط و تفریط حتی توی این بحث فراماسون یابی کار بسیار اشتباهی است...

بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
من به خدا با شما و حرکت شما مخالف نیستم ولی به نظرم اگه یکم متعادلتر رفتار کنیم و این طرف قضیه رو هم بنگریم بعدا به مشکل برنخواهیم خورد انشالله... چون مطمئنا دشمن بیدار است و تمام مطالب ما رو مو به مو مطالعه و تجزیه و تحلیل میکنه و اگه همچنان به همون روند گذشته خودش ادامه بده این واقعا جای تعجبه...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، خیبر110 ، دل خسته ، Abasaleh ، F_R ، Detector
۴:۳۱, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۴:۳۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
دوست عزیز خیلی از فیلم ها به خاطر نماد های فراماسونری نیست که ما بهش ایراد میگیریم .
نماد شناسی فقط بخشی از کار ما در این تالار است.
خود من فقط 5 درصد یک مساله رو با نماد ها تحلیل میکنم.
مثلا تحلیل فیلم ساختمان پزشکان رو اگر بخونید اکثر تحلیل ها فقط به خاطر اثار مخرب این فیلم هستش یا پیام هایی که در فیلم ها و محصولات و....خیلی چیزهای دیگر به ما تحمیل میشوند.
اونقدر ها هم که شما میگید نماد بازی توی این تالار وجود نداره
مساله اینه که اونها فکر ما رو میخوان به دست بگیرن و با فقط چهار تا نماد نمیشه فکر کسی رو در اختیار گرفت
فراماسونری اتاق فکر سیستم شیطانی حاکم بر جهانه و ما با یک مشت احمق طرف نیستیم که فقط از چهار تا نماد در فیلم هاشون استفاده کرده باشن این افراد جزء نوابغ جهان هستند و برنامه ی اصلی اونها تسلط بر فکر ما هستش.
نگران نباش شیعه بیداره تفکر شیعه به طور اتوماتیک موی دماغ این ها هستش .زمانی نگران بشو که محرم و صفر و رمضان رو از بین برده باشن.
راستی میدونستی که در شب قدر اصلی(23 رمضان)در امریکا زلزله اومد و بزرگترین و اصلیترین ابلیسک جهان ترک برداشته .عکس برداری ازش ممنوعه ولی میگن بدجوری صدمه دیده .
اینم لینک خبر
میبینی خدا با کسی شوخی نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Abasaleh ، vavp ، Shahadat ، Detector
۱۲:۲۹, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام.
برادر،shahadatعزیز،از یه جهت با شما موافقم که ما خیلی نباید دنبال نمادگرایی اونا بریم چون ما رو از اصل مطلب و هدف تالار دور میکنه.(منظورم این نیست که تو تالار دارن زیاده روی میکنن)
ما باید دنبال مسائل جانبی هم بریم که رفتیم و با هوش و زکاوت بچه های تالار نتیجه بخش بوده.
ولی،گیریم که دنبال مسائل جانبی نرفتیم.فقط نمادهاشون رو تحلیل کردیم.
به نظر شما چیکار باید کرد؟
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Shahadat ، خیبر110
۱۷:۲۶, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۲ توسط Shahadat.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلا دوستان
اولا از اینکه مطالب منو خوندید و نظر دادید واقعا ازتون ممنون و سپاسگذارم...

(متاسفانه من حدود یک صفحه براتون جواب نوشتم که بدلیل به روز رسانی سایت یا نمیدونم هر چی دیگه وقتی زدم ارسال همش پرید و دوباره مجبورم از اول براتون بنویسم برای همین دیگه ایندفعه خلاصه و لپ مطلب رو براتون مینویسم...بازم ازتون عذر میخواهمUndecided )

نقل قول:فراماسونری اتاق فکر سیستم شیطانی حاکم بر جهانه و ما با یک مشت احمق طرف نیستیم که فقط از چهار تا نماد در فیلم هاشون استفاده کرده باشن این افراد جزء نوابغ جهان هستند و برنامه ی اصلی اونها تسلط بر فکر ما هستش.
دوست عزیز حرف اصلی من هم دقیقا همینه... ما با یک مشت احمق طرف نیستیم که وقتی از آگاهی ما از نمادها آگاه شدند از آگاهی ما برای گمراه کردن ما استفاده نکنند...مطمئنا برنامه اصلی اونها تسلط بر افکار ماست... اونها با همین نمادشناسی های افراطی بر افکار ما مسلط شدن که هان ببینید هر جا از این نمادهای ماسونی دیدید ما اونجا هستیم و داریم اونجا فعالیت میکنیم و اون مکان و موسسه ای هم که این نماد رو داره متعلق به ماست و 100 درصد ماسونی است...ما هم که این فکر ملکه ذهنمون شده میگردیم و هر جا این نماد رو دیدیم (کاش یک نماد آشکار پیدا میکردیم، میگردیم هرجا یه چشم دیدیم میگیم این همون چشم جهان بینه...آخه بابا عزیز من اگه اینطوری باشه که دیگه همه چشم پزشکها و عینک سازیها ماسونری هستنHuh ) به تبعه از اون فکر اون جا رو شیطانی و متعلق به ماسونها فرض میکنیم و سعی میکنیم اونجا را به همه مردم نشان بدیم و بگیم مردم حواستان باشه که این مکانها دارای این نمادها هستند و اگه خیلیم بی انصاف باشیم که دیگه سعی میکنیم اون نهاد و موسسه را بکوبیم و بگیم که ماسونی هست و شیطانی... (توجه داشته باشید من روی مخاطبم با افراد این تالار نیست من کلا با این طرز تفکر افراطی مشکل دارم که بیشتر تو وبلاگهای دیگه مشاهده کردم...تو این تالار هم خوشبختانه به جز اون تفکرات افراطی که روی آرم شبکه های صدا و سیما و بعضی نرم افزارها و... مشاهده کردم دیگه مورد افراطی زیادی مشاهده نکردم و حتی یکی از دوستان عزیزمون جناب vavp که خیلی هم با انصاف بودن هدف دشمن رو از ماسونی جلوه دادن ایران و اسلام و مسلمین رو به خوبی نشون دادن و من واقعا از ایشون متشکرم که خیلی هوشمندانه این موارد را متذکر شدند)

نقل قول:نگران نباش شیعه بیداره تفکر شیعه به طور اتوماتیک موی دماغ این ها هستش .زمانی نگران بشو که محرم و صفر و رمضان رو از بین برده باشن.
راستی میدونستی که در شب قدر اصلی(23 رمضان)در امریکا زلزله اومد و بزرگترین و اصلیترین ابلیسک جهان ترک برداشته .عکس برداری ازش ممنوعه ولی میگن بدجوری صدمه دیده .
اینم لینک خبر
میبینی خدا با کسی شوخی نداره.
دوست عزیز من نگران شیعه نیستم چون میدونم صاحب داره...من حتی نگران کعبه هم نیستم چون میدونم کعبه هم یک نگهبان بزرگ داره...من فقط نگران بعضی از افراطی گریهای خودمون هستم که باعث میشه آب در آسیاب دشمن بریزیم...(به خدا منظورم شماها نیستین...شماها همه دارید با اخلاص کار میکنید من روی صحبتم با افرادی مثل خودمه که ظرفیت نداریم و با دیدن این نمادها در هر مکان و جایی تعصبی میشیم و آب به آسیاب دشمن میریزم... یا بذارید اینم بگم که اون طرف قضیه هم وجود داره...چندوقت پیش چندتا از شاگردای داداشم اومدن این مستند ظهور رو به داداشم نشون دادن و گفتند ببینید استاد دشمن به همه جا نفوذ کرده و از دست ما دیگه هیچ کاری برنمیاد... شما هر چی دارید از تلاش و کوشش و...میگید همش کشکه و دشمن از ما خیلی جلوتره...
میبینید هدف شما از درست کردن مستند ظهور بیداری مردم بود ولی اینقدر من نوعی کم ظرفیت بودم که با دیدن این فیلم از همه چیز نا امید شدم و در خواب غفلتی بد مخوفتر از خواب قبلی فرو رفتم...)
نقل قول:سلام.
برادر،shahadatعزیز،از یه جهت با شما موافقم که ما خیلی نباید دنبال نمادگرایی اونا بریم چون ما رو از اصل مطلب و هدف تالار دور میکنه.(منظورم این نیست که تو تالار دارن زیاده روی میکنن)
ما باید دنبال مسائل جانبی هم بریم که رفتیم و با هوش و زکاوت بچه های تالار نتیجه بخش بوده.
ولی،گیریم که دنبال مسائل جانبی نرفتیم.فقط نمادهاشون رو تحلیل کردیم.
به نظر شما چیکار باید کرد؟
التماس دعا.
دوست عزیز من هم کاملا با شما موافقم...در این تالار خداییش به مسائل جانبی خوب پرداخته...خصوصا عملیاتهای ضد وهابی سایت بسیار هدفمند و هوشمندانه طراحی شده و من بسیار با این کارشون موافقم و انشالله تا پای جونم بر سر آرمانهای این گروه و انشالله احقاق هدفهای این گروه خواهم ایستاد...چون علاوه بر شناسایی وهابیهای کثیف راه مقابله با اونها رو هم پیدا کردن و انشالله موفق هم خواهند شد... اما میدونید مشکل ما در بخش دشمن شناسی ماسونی چیه؟؟؟ من نمیگم ما در این بخش ضعیف عمل کردیم...نه هرگز... حرف من اینه که:
دشمنهای ماسونری دقیقا مثل ویروس عمل میکنند ویروس هر روز شکل ظاهری خودش رو عوض میکنه و با تغییر شکل ظاهری پاتوژنهای ویروس، پادتنهایی(مواد ضد ویروسی) که ما بر علیه پاتوژن قبلی(یا همون شکل قبلی) ویروس درست کردیم دیگه روی شکل ظاهری جدید ویروس تاثیرگذار نخواهد بود...
دشمن هم مثل همین ویروس هر روز شکل عوض میکنه...هر روز وسایل و روشهای هجوم خاموش خودش رو تغییر میده تا به این راحتی شناسایی نشه ولی میدونید راه حلش چیه؟؟؟
عزیزان میدونید همین چند وقت پیش محققان یک واکسن بر علیه ویروس ایدز کشف کردند که امیدوارن انشالله بر علیه این ویروس موثر واقع بشه...میدونید این واکسن چطوری عمل میکنه؟؟؟ این واکسن دیگه با شکلی ظاهری ویروس کاری نداره و با شناسایی ماهیت ویروس به مبارزه با اون ویروس میپردازه...یعنی هر چقدر هم ویروس شکل ظاهری خودش رو هر روز عوض بکنه بازم چون ماهیت اصلیش توسط واکسن کشف شده به راحتی توسط واکسن شناسایی میشه...
ما هم باید انشالله به جای شکل شناسی و نماد شناسی مطلق به شناسایی ماهیت دشمن بپردازیم و با شناسایی ماهیت اصلی دشمن، دیگه هر چقدر هم شکل و رنگ خودش رو عوض کنه انشالله برای ما به راحتی قابل شناسایی خواهد بود...حتی اگه بدون هیچ علامت و رنگ و عددی هم به میدون نبرد بیاد چون ماهیتش برای ما لو رفته دیگه انشالله نخواهد توانست مشکلی ایجاد کنه...

و مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین...
ومن الله توفیق
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۱۶:۳۰, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5

سلام
قبول دارم که نباید با چهارتا نماد دیدن در جایی یا برنامه ای گفت که فراماسون هستند یا تفکر آنها حاکم شده ولی باید بدانیم که شیطان می خواهد خودش رو حاکم نشان بده حالا به هر طریقی شده . پله های پایین فراماسون ها خودشون رو با آرم و علامت معرفی می کنن ولی اصل شیطان مخفی و پنهانه . اگر به مبحث نشانه پرداخته می شود در کنارش تحلیل فیلم ها و کتابها هم هست . معرفی مذاهب گوناگون که ساخته و پرداخته همین فراماسونها هست هم موجوده .
مگر آنها به اعلم بسنده می کنند که ما به اعلم شناسی بسنده کنیم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Shahadat
۲:۲۳, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
یکی از دوستان حرف جالبی زدن که من خیلی خوشم اومد و دلم نیومد اینجا نگذارمش و به خاطر همین من براتون اینجا نقل قولش میکنم....حتما بخونید و نظرتون رو هم بگید...

نقل قول:جو زدگی را دریابیم !
از مباحثی که بسیار حائز اهمیت است مقوله ی جو زدگی است و اینکه ما با هر موجی جاکن نشویم فراماسونری پدیده ای کهنه است که هر روز برای ما بازی نو دارد هر روز دامی تازه پهن می کند ولی آیا این مطلب تازه ای است ؟ همنطور که گفتیم خیر اینگونه نیست بلکه فراماسونری یا همان جبهه ی باطل ریشه در تاریخ دارد اما به تازگی موج شناختن و شناساندن آن تمامی افراد به ظاهر آگاه را فراگرفته است ! گویا این مشکل تازه بروز کرده .چند سال پیش موجی مانند این در رابطه با صهیونیست بروز کرد و همه صهیونیست شناس شدند و امروز همه فراماسونر شناس عده ای حتی این عبارت را درست هم تلفظ نمی کنند ولی می خواهند با آن مبارزه کنند . غافل از این موضوع که تا بحال، به هیچکس نگفته اند شما به جرگه ی فراماسونر ها بپیوندید ولی به بسیاری پیشنهاد وهابی شدن و بهایی شدن و امثال آن را داده اند یعنی شبکه ی «شر»با هر نامی از ابتدای تاریخ از زمانی که شیطان از خداوند برای اغوا گری نوع بشرفرصت گرفت در حال تکاپو و تلاش بوده است تا به هدف پلید خود نائل آید زمانی با نام نمرود زمانی با نام فرعون زمانی با نام ابوسفیان و ابوجهل زمانی با نام دجال و یا فراماسونری ،تک چشم و…مهم نفس جریان است که دورکردن بشر از صراط مسقیم را هدف خود قرار داده است و به عقیده ی ما این امواج و جوهای ضد صهیونیست و فراماسونری و… نیز ساخته ی همین جریان شیطانی است تا توجهات را از نقاطی که در کانون فعالیت هایشان است منحرف کنند و با تکرار بیش از اندازه ی موضوع مطلب را بی ارزش کنند و بعد از اشباع شدن از جو، همه به سراغ کار خود بروند و حزب شیطان با هر نامی راحت تر فعالیت های خود را گسترش دهد فراماسونری یا مرکز فکری جریان ضد خدا یا ضد راستی و حقیقت با بازوان خود کار میکند مانند اباحه گری مانند بهائیت مانند وهابیت و… وخود مستقیما وارد عمل نمی شود یعنی مسقیما نمی تواند وارد میدان شود اباحه گری که در میان مردم ما رواج پیدا کرده محصول این تفکر است مردان بدون اینکه از خود نمایی زنانشان در مقابل اغیار ناراحت باشند مباحات نیز میکنند. اگر کسانی داعیه دار مبارزه با فراماسونری هستند باید به اینگونه مطالب بپردازند وگرنه شعار دادن و گفتن چند ترفند یا نماد مشکلی راحل نمیکند.آنچه چاره مشکل است گسترش فرهنگ کتابخوانی یعنی خواندن کتاب خوب و خوب کتاب خواندن است اگر مردم از سطح سخنان و رفتار های عوامانه و جوزدگی های بی مورد خارج شوند در دام هیچ ایسم و فرقه ای که مولود جریان شیطانی حاکم بر منابع عظیم مادی است نخواهند افتاد ولی تا روزی که جوزدگی حاکم باشد هر روز همین اربابان زر و زور تزویر به نحوی و با جوی ازما سواری خواهند گرفت و منابع ما را به یغما خواهند برد .حال بهتر است عمیق تر فکر کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
۱۹:۵۳, ۲۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۰ ۱۹:۵۹ توسط Detector.)
شماره ارسال: #7

سلام خدمت همه
یاد حرف هایی از آقای رائفی پور افتادم که هم موافق نظرشماست و هم مخالف

تا جایی که من میدونم ایشون بودن که خیلی از جوان های ما رو از فراماسون آگاه کردن و نمادهاشون رو به مردم معرفی کردن
خودم هم توسط یکی از سخنرانی های ایشون با این بوووووووووووووووووق ها آشنا شدم
در پاسخ به این سوال که چرا فراماسون نماد گرایی میکنه هم میگفتن: چون از قومی سرچشمه گرفته که شدیدا نمادگراس -مرض نمادگرایی داره-
اما نکته جالبتر اینه که ایشون طی یکی از سخنرانی های چندوقت پیش گفتن که من دیگه درباره فراماسون صحبت نمیکنم چون زیادی میشه هرکی میخواد چیزی دربارش بدونه به سراغ سخنرانی های قبلی من بره البته اینم بگم که قبل از این حرف بیانیه ای بین وبلاگ نویس ها پخش شده بود توسط گروه vavp عزیز که این لینکشه: http://vavp-group.blogfa.com/post-25.aspx
این دو مورد یعنی بعضی از ما داریم تو نماد پیدا کردن افراطی برخورد میکنیم -وبه گفته یکی از دوستان که واقعا حرف خیلی قشنگی زدن- دچار توهم شدیم!!! و هرچیزی ر و فراماسونی میبینیم
اما من به این خاطر دنبال نمادگرایی ها هستم که:
اول برای کسی که از این قضیه فراماسون و ظیطان پرستی اطلاع نداره انگیزه پیدا کنه ببینه قضیه چیه
چون خودمون که این شیطان صفت ها رو میشناسیم خب دیگه برای چی هی رو خودشون و نمادهاشون مانور بدیم؟
هدف اصلی معرفی این ها به کسایی که نمیشناسنشون
حالا اگه یکی بیاد این وسط از روی اشتباه چیزی رو فراماسونری معرفی کنه، باز هم فرد انگیزه پیدا میکنه ببینه فراماسون کیه!!!
درسته ممکنه بعضیا بدبین بشن ولی ما نباید همه مردم رو بی فکر درنظر بگیریم، خودشون میتونن تشخیص بدن که دو چیز چقدر به هم شبیه اند

و نکته بعدی هم اینه که با این نماد پیدا کردن از خلاقیت های این فراماسون ها هم مطلع میشیم
درسته که ممکنه یک نماد اصلا هیچ ربطی به فراماسون نداشته باشه ولی حداقل باعث یک تلنگر میشه و همچنین باعث میشه با از دیدگاه دیگری هم به این موضوعات نگاه کنیم! (به نظر من این خودش خیلی ارزش داره!)

باز خیلی حرف زدمBig Grin
حرف آخرم اینه که:
بله منم با شما موافقم که بعضی ها دارن افراطی برخورد میکنن ولی به نظر من مزایای این نماد پیدا کردن ها بیشتر از ضرر هاشونهWink

یا حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا