|
صندلـــی داغ برای جناب "وحید110"
|
|
۱:۱۸, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۳:۰۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه
بالاخره نظرسنجی هم به پایان رسید و سه نفر برای نشستن بروی صندلی داغ انتخاب شدن نفر اول جناب "بیداری اندیشه" با 43 رای نفر دوم جناب "علی 110" با 37 رای نفر سوم جناب "MESSENGER" با 36 رای ولی از آنجایی که ایشان در آخرین لحظه انصراف خود را اعلام کردند نفر چهارم یعنی جناب "وحید110" با 34 رای بروی صندلی داغ خواهند نشست. برای پرسیدن سوالات از دوستان مذکور فقط یک قانون وجود دارد: سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند. ![]() صندلـــی داغ برای جناب "بیداری اندیشه" صندلـــی داغ برای جناب "علی110" ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۵, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۰ ۰:۴۳)مسافر نوشته است: در مورد هر کدام از عبارت های زیر وقتی می خوانی چه احساسی می کنی؟ لطفا به تفکیک پاسخ دهید.محمد جان خیلی سوالت سخته 1- واقعا شکر داره . چیزی که به ذهنم رسید خجالت بود . از حضرت امیر خجالت کشیدم ... 2-خیلی دوست دارم یه روزی برسه که معنی این ایه رو درک کنم و عاملش بشم 3-چی بگم .... خود جمله گویاست . خداوند همیشه داره بهمون فیض میده . این منه جاهلم ک روم رو برمیگردونم 4-خدا کنه یه روزی همین بشه ببخشید دیر شد . خیلی فکر کردم ولی ... یا حق |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام.
این سوال رو از هر سه نماینده میپرسم: با توجه به این که شما خیلی از آیات قرآن رو حفظ دارید،یه سوال دارم!یه کم فنی هست! زیباترین آیه قرآن از نظر شما کدوم آیه ست؟(نگی همه شون!) یا علی. |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
همشون
![]() اما سوره حمد سوره عجیبی است . خیلی حرف برای گفتن داره . اثار عجیبی هم داره .... عمری رو هم درش صرف کنی به اخرش نمیرسی یک دوره کامل اموزش توحید و اخلاص و هدایت و ..... عجیب سوره ایست گرامی . الله اکبر |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۲۰:۳۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
اینم به در خواست اقا محمد که شونصد تا نامه فرستاد
ناظرین سابق : 1. oO DaViD Oo با مرام 2. Ramin_Ghn مرد قرانی حلقه ی کاربران فعال، پیشرو و پایه ثابت : 1.EMPERATOR عملیاتی . ریز بین 3.فاطمه خانم همون عکسی رو بنده داری که خودش به عنوان حجاب برتر قرار داده بود 4.علائم ظهور مترجم جنجالی 5.m.shirazi80 هم استانی ANTI MASON اگه بخوام برم دعوا با علی اقا میرم ![]() 11.محمود پایه دوم دعوا 12.mohammad.d حدیث های خیلی قشنگی میزاره راضی شدی اخوی؟!! التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۲۰:۴۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد . . .
ممنون از این که به سولای من جواب دادید! اینم جایزتون :![]() سوال های پرسید نشده : _از روند تحصیلیت برای ما بگو! الان مدرکت چیه؟ داری چی می خونی؟ _بهترین و بدترین خاطره ای که در این فروم داشتی؟ _اولین کاربری که نظرت رو جلب کرد؟ _اگر قرار باشه یکی رو از بین کاربرا انتخاب کنی اون کیه؟( فقط و فقط یکی! ) _اولین کسی که توی سایت باهاش حرف زدی کی بود؟ چی گفتید به هم؟ راجع به چی بود؟ _از دست کدوم کاربر خیلی ناراحت شدی و سر چی بود؟ _تا به حال به کسی حسودی کردی؟ _از کدوم پست خیلی ناراحت شدی؟ _تا به حال درس افتادی توی دانشگاه؟ چه درسی رو؟ _تا به حال از کلاس اخراج شدی؟ ( دوران دانش آموزی یا دانشجویی ) _یه خاطره ی خوب و یه خاطره ی بد از دوران تحصیلت بگو! _سربازی رفتی؟ چه بخشی افتاده بودی؟ یه خاطره ی باحال بگو! _از چه درسی خیلی بدت میومد؟ _از چه استادی خوشت میومد؟ _کمترین نمره ی دوران دانش آموزی؟ _اهل تقلب بودی توی مدرسه؟ آخرین باری که خیلی ناراحت شدی؟ _آخرین باری که عصبانی شدی؟ _آخرین باری که گریه کردی؟ _آخرین باری که خیلی دل تنگ شدی؟ _اهل دعوا هستی؟ آخرین باری که دعوا کردی؟ _اگر قرار باشه یه انتقاد از خودت بکنی چی میگی؟ _اوقات فراغتت رو چی کار می کنی؟ تلویزیون می بینی؟ _بدترین دوستی که تا به حال داشتی؟ _نظرت راجع به هنر چیه؟ از کدوم یک از هنرهای هفتگانه بیشتر خوشت میاد؟ _چقدر خودت رو می شناسی؟ از این که پسری راضی هستی؟ _در حال حاضر به چی خیلی وابسته ای؟ _نظرت درباره ی مهریه چیه؟ چقدر باید باشه؟ _اهل ورزش هستی؟ چه ورزشی رو دوست داری؟ _اهل بازی بودی و یا هستی؟ چه بازی ای رو دوست داری و یا قبلا داشتی؟ _کی رو از همه توی دنیا بیشتر دوست داری؟ _محبوب ترین بیت شعرت؟ _توی زندگیت آرامش داری؟ معمولا با چی به آرامش می رسی؟ _تنهایی رو دوست داری یا با جمع بودن رو؟ _کم حرف هستی یا پرحرف؟ خجالتی هستی با پررو؟ برونگرا هستی یا درونگرا؟ _بزرگترین معمای زندگیت؟ _جوانی رو بیشتر دوست داری یا میانسالی رو یا پیری رو؟ _بهداشتی و منظم هستی یا شلخته؟ _چه فصلی رو بیشتر دوست داری؟ _معمولا کیا با خودت خلوت می کنی؟ _توی خلوتت بیشتر به یاد کی هستی؟ _وقتی خیلی حاجت داشته باشی و بری حرم امام رضا جملت رو با چی شروع می کنی؟ _وقتی خیلی دلت گرفته باشه به خدا چی می گی؟ _از چه حیوونی خیلی می ترسی؟ _از خصلتی که خیلی بدت میاد چیه؟ _تا به حال توی دو راهی قرار گرفتی؟ که مجبور باشی بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی؟ شرح بده! _از ارتفاع می ترسی؟ از آب می ترسی؟ _تا به حال معجزه ی باور نکردنی توی زندگیت اتفاق افتاده؟ شرح بده! _تا به حال دورغ مصلحتی گفتی؟ _دوست داشتی چه سوالی ازت بپرسم؟ _ دوست داشتی چه کسی رو بیاریم روی صندلی داغ؟ _ و یک سوال طنز : ![]() این بیت شعر مال فردوسیه : "چو شمشمیر بر فرق گرگین رسید . . . . گذر کرد بر اسب و برزین رسید" مگه میشه شمشیر اول از اسب بگذره بعد از زین ؟ ![]() دیگه سوالی نیست! ![]() موفق بمانید و در پناه حق یا علی |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۲۰:۵۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
محمد جان خواستگاری هم که میرن اینهمه سوال ازشون نمیپرسند
چشم این ها رو هم جواب میدم یا حق _از روند تحصیلیت برای ما بگو! الان مدرکت چیه؟ داری چی می خونی؟ حقوق . لیسانس _بهترین و بدترین خاطره ای که در این فروم داشتی؟ بهترینش دوستان جدیدی که پیدا کردم همه اهل حال و با مرام . بد ترینش وقتیه که یکی به امامنمون توهین میکنه و سریع پاک میکنیم . خیلی اذیت میشم _اولین کاربری که نظرت رو جلب کرد؟ بیداری اندیشه. _اگر قرار باشه یکی رو از بین کاربرا انتخاب کنی اون کیه؟( فقط و فقط یکی! ) برای چه کاری . تو چه زمینه ای؟ _اولین کسی که توی سایت باهاش حرف زدی کی بود؟ چی گفتید به هم؟ راجع به چی بود؟ اقای مسافر داوود و محمد790 . یه بنده خدایی باهام دعوا کرد این دوستان نامه دلجویی دادند _از دست کدوم کاربر خیلی ناراحت شدی و سر چی بود؟ یه بنده خدایی پستی رو که پاک کرده بودم نقل قول کرده بود هر چی هم میگفتم بابا نزار . ول کن نبود . باعث شد براییکی از دوستان گلم سو تفاهم پیش بیاد _تا به حال به کسی حسودی کردی؟ یادم نمیاد . گاهی به نظرم خدا خیلی من رو دوست داره . پس به کسی حسودی نمیکنم. بچه هم که بودم این اخلاقا رو نداشتم . وقتی به یکی محبت میشه یا نعمتی بهش میرسه خوشحال میشم _از کدوم پست خیلی ناراحت شدی؟ پستهایی که درش توهین میکنند _تا به حال درس افتادی توی دانشگاه؟ چه درسی رو؟ نه شکر خدا کمتر از 16 ندارم _تا به حال از کلاس اخراج شدی؟ ( دوران دانش آموزی یا دانشجویی ) دانش اموزی اره . هیچ وقت مشق نمینوشتم . دانشگاه نه _یه خاطره ی خوب و یه خاطره ی بد از دوران تحصیلت بگو! خوب ....بابام که در دبستان برام تغذیه می اورد و جایزه که بهم میدادند . بد هم این که راهم تا مدرسه راهنمایی خیلی دور بود _سربازی رفتی؟ چه بخشی افتاده بودی؟ یه خاطره ی باحال بگو! اره تیپ تکاور سپاه . در قسمت یادی از یک شهید یه خاطره خوب گفتم . _از چه درسی خیلی بدت میومد؟ جغرافیا . ........ |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۲۱:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
_از چه استادی خوشت میومد؟
استاد حقوق جزا. هر وقت باهاش بحث میکنم اگر اشتباه کرده باشه میپذیره و خوشحال هم میشه . _کمترین نمره ی دوران دانش آموزی؟ فکر کنم 16.50 همه مسخرم میکردند!! _اهل تقلب بودی توی مدرسه؟ نه . اما توی دانشگاه یه ذره شدم . بعد گفتن غیر شرعیه ترک کردم! آخرین باری که خیلی ناراحت شدی؟ چند روز پیش . یه اتفاق خوانوادی رخ داد . مامان بزرگم زمین خورد خیلی ناراحت شدم _آخرین باری که عصبانی شدی؟ یادم نمیاد _آخرین باری که گریه کردی؟ چند مدت پیش حرم امام رضا(علیه السلام) _آخرین باری که خیلی دل تنگ شدی؟ همین الان _اهل دعوا هستی؟ آخرین باری که دعوا کردی؟ دعوا نه اما دوران خدمت و یه مدت بعدش بواسطه کاری خیلی درگیری های شدیدی داشتیم . اخریش 4 سال پیش بود . یه نفر به حضرت زهرا و امام حسین روحی فدا فحش ناجور داد و با قمه چند نفری به من و پسر عموم حمله کردن . من شکمم و صورتم شدید مجروح شد . ولی معجزه وار خوب شد . اونی هم که فحش داده بود 5 ساعت توی اطاق عمل بود تا زنده در رفت . بقیشونم یا فرار کردند یا شدید اسیب دیدند . دم پسر عمو گرم . خود داداش کایکو هست .... _اگر قرار باشه یه انتقاد از خودت بکنی چی میگی؟ حدیث نفس پدرم رو در اورده _اوقات فراغتت رو چی کار می کنی؟ تلویزیون می بینی؟ فقط تالار . چند ساله تی وی ندیدم به کل _بدترین دوستی که تا به حال داشتی؟ پسر داییم _نظرت راجع به هنر چیه؟ از کدوم یک از هنرهای هفتگانه بیشتر خوشت میاد؟ تصویر قدرت خداوند . همشون خوبه در صورتی که بد استفاده نشه _چقدر خودت رو می شناسی؟ از این که پسری راضی هستی؟ خوب- شدیدا _در حال حاضر به چی خیلی وابسته ای؟ تالار بیداری اندیشه!! _نظرت درباره ی مهریه چیه؟ چقدر باید باشه؟ حد اکثر 100 سکه . چون رشته خودمه و تجربه زیادی دارم میگم که اگر تا اخر عمر مجرد باشید بهتره تا بالای این مبلغ قبول کنید _اهل ورزش هستی؟ چه ورزشی رو دوست داری؟ چند پست قبل توضیح دادم . معلومه یا سوالاتت کپیه . یا نخوندی!!! _اهل بازی بودی و یا هستی؟ چه بازی ای رو دوست داری و یا قبلا داشتی؟ همه بازی ها خوب بود . اما الان نه دیگه . وقتش نیست _کی رو از همه توی دنیا بیشتر دوست داری؟ از زنده ها پدرم . و برادرانم 8 تا هستند _محبوب ترین بیت شعرت؟ غلام همت انم که زیر چرخ کبود ... زهر چه رنگ تعلق پذیرد ازاد است _توی زندگیت آرامش داری؟ معمولا با چی به آرامش می رسی؟ بله ارامش خوبی دارم به لطف خدا . با یاد خدا _تنهایی رو دوست داری یا با جمع بودن رو؟ بستگی به جمعش داره . ولی تنهایی و جمع برام فرقی نداره . _کم حرف هستی یا پرحرف؟ خجالتی هستی با پررو؟ برونگرا هستی یا درونگرا؟ بیشتر پر حرفم!! متعادل- میانه _بزرگترین معمای زندگیت؟ خدا _جوانی رو بیشتر دوست داری یا میانسالی رو یا پیری رو؟ همش خوبه _بهداشتی و منظم هستی یا شلخته؟ بهداشتی و نیمه منظم . _چه فصلی رو بیشتر دوست داری؟ همش عالیه _معمولا کیا با خودت خلوت می کنی؟ خیلی وقتها . _توی خلوتت بیشتر به یاد کی هستی؟ خودم و خدا _وقتی خیلی حاجت داشته باشی و بری حرم امام رضا(علیه السلام) جملت رو با چی شروع می کنی؟ ...............نمیدونم . باید پیش بیاد _وقتی خیلی دلت گرفته باشه به خدا چی می گی؟ میگم غلط کردم _از چه حیوونی خیلی می ترسی؟ نفس خودم . افریده خدا که ترس نداره . همشون زیبا هستند . _از خصلتی که خیلی بدت میاد چیه؟ لجاجت و بی نطقی . جهل مرکب _تا به حال توی دو راهی قرار گرفتی؟ که مجبور باشی بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی؟ شرح بده! یادم نمیاد!! _از ارتفاع می ترسی؟ از آب می ترسی؟ خیر _تا به حال معجزه ی باور نکردنی توی زندگیت اتفاق افتاده؟ شرح بده! بله زیاد ... چیزی ندیدم که معجزه نباشه ! _تا به حال دورغ مصلحتی گفتی؟ اگه بگم نه دروغه _دوست داشتی چه سوالی ازت بپرسم؟ چیز نپرسیده ای نزاشتی . فقط شماره ملی مونده _ دوست داشتی چه کسی رو بیاریم روی صندلی داغ؟ جوینده حق _ و یک سوال طنز : ![]() این بیت شعر مال فردوسیه : "چو شمشمیر بر فرق گرگین رسید . . . . گذر کرد بر اسب و برزین رسید" مگه میشه شمشیر اول از اسب بگذره بعد از زین ؟ ![]() حتما زین اسب سر خورده بوده اومده زیر شکم اسب دیگه سوالی نیست! ![]() واقعااااااااا؟!!!! ممنون محمد جان از دوستانی که میخونن تشکر میکنم که وقت میزارند!!!! التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام وحید جان
به نظر شما آخر "بیداری اندیشه" چی میشه؟ یعنی تا کی می خوای در این تالار باشید تا آخر زندگی این تالار؟ یا تا پایان زندگی خودتون؟ این تالار چه سرنوشتی پیدا می کنه؟ یا علی مدد |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
اخر بیداری اندیشه به ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ختم خواهد شد . اگر همگانی باشد در دنیا و اگر در خود باشد ایشان در قلب بنده مخلص و دارای اندیشه بیدار ظهور خواهند کرد
تا زمانی که توفیقش باشه و بدونم حضورم ممکنه مفید باشه . به امید خدا و یاری حضرت مهدی ادامه پیدا میکنه تا ظهور حضرت . که نزدیک است ان شا الله یا حق با تشکر از همه عزیرانی که سوال پرسیدند . جواب خوندند و حقیر و تالار رو همراهی کردند . متشکرم از وقتی که برای مطالعه این تاپیک اختصاص دادید برای سلامتی اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و همه یارانشون و همه محبینشون صلوات برای حقیر هم دعا کنید که این نفس سرکش رام بشه و این قلب راهی پیدا کنه به خدا الهم عجل فرجه .... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صندلـــی داغ برای جناب "بیداری اندیشه" | mohamad | 42 | 25,258 |
۶/آبان/۹۰ ۱۰:۰۳ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: v110.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/bidari-andishe/hot/v110.jpg)

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)