|
آیا در حکومت حضرت علی (علیه السلام) چنین فقرایی وجود داشت؟
|
|
۸:۰۹, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به گزارش شیعه آنلاین به نقل از برنا، در بساط ژندهاش رنگ پیدا میکنی. رنگ شادی که به زندگی کودکان میزند. کاش با فروش بادکنکها، خستگیهایش کم شود! در بساط ژندهاش رنگ پیدا میکنی. رنگ شادی که به زندگی کودکان میزند.
و در دستان پینه بستهاش خط و خطوط فراوان از پیچ و خم زندگی و یک معمای حل نشده هست: «امروز چگونه به فردا میرسد؟» و خدا هنوز آن بالا است. کاش با فروش همه بادکنکها، خستگیهایش کم شود! |
|||
|
|
۹:۵۹, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۱۰:۲۱ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
الهی به آن نامی که گر بخوانمت اجابت می کنی،اجابت کن < یا غنی، یا مغنی، یاالله یا ولی الرغبات، یا کافی المهمات، یا الله : ای بی نیاز، ای بی نیازکننده، ای الله ای صاحب خواسته ها، ای کفایت کننده مهمات، ای الله >
الهی انت انت و انا انا، انت الغنی بالذات و انا فقیر من جمیع جهات : خدای من، تو تویی و منم من، تویی بی نیاز به ذات و منم نیازمند به همه جهات. من ممکنم و ذات من از عجز سرشته بر لوح وجودم رقم نقص نوشته تو واجبی و ذات تو از عیب مبرا نومید نه آن دل، که به امید تو گشته |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اللهم عجل لولیک الفرج و لعنت علی ائداعهم اجمعین و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
|
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته عکسهای تامل برانگیز بود.
ولی عنوان تاپیک ![]() خلاصه عرض کنم خدمت شما و باقی دوستان : معیار رفاه در جامعه کنونی ما با معیار در زمان امیر المومنین علی (علیه السلام ) تفاوت معنی داری پیدا کرده . حضرت در بیان رفاه نسبی حاکم در زمان خلافت خود می فرماید: حتی پایین ترین افراد نان گندم می خورند و سر پناه دارند و از آب فرات می آشامند. (بحارالانوار- ج 40- ص 327) البته من این مطلب رو در نهج البلاغه هم دیدم . خوب الان اگر کسی با این مشخصات که امیرالمومنین بیان فرمودند ، باشد ما می گوییم بیچاره است! پس عنوان تاپیک ( به حسب غیر قابل مقایسه بودن رفاه نسبی) غیر عادلانه است! یا علی! |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۱۲:۲۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
حرف شما درست نیست
در زمان امام صادق علیه السلام ایشان که مقداری به سر وضع خودشان بیشتر از ائمه ی پیشین می رسیدند و خانه و زندگی خود بیشتر رسیدگی میکردند از ایشان دقیقاً به همین دلیل انتقاد کردند که سنت شما با روش امیرالمومنین تفاوت دارند ایشان در جواب فرمودند اولاً امیرالمومنین در رأس حکومت بود و حاکمان و حکومتیان باید خود را در حد پایین ترین قشر جامعه نگهدارند از لحاظ معیشت دنیایی ثانیاً در آن زمان دوران سختی و رنج همگانی بود و سطح فقر در آن زمان در عموم مردم هم شایعتر بود هم پایین تر اما اینک زمان گشایش در امور دنیوری در امت اسلام است و حداقل ها تعریف متفاوت شده پس سطح فقر در هر عصری یک امر نسبی است و زندگی متعادل نسبت به عموم و شرایط زمانی و مکانی متفاوت میشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۱۳:۲۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام نمی خواستم راجع به این تاپیک چیزی بگم ولی مجبور شدم. فاطمه خانوم فکر می کنم نظرتون درست نیست. آقا علیرضا کاش این تاپیک رو نمگیذاشتید، خیییییلی معنی داره. نمیگم غلط ولی ......... جامعه اسلامی موظف به تامین معاش افراد پیر، از کار افتاده و ناتوانه. تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل. فاطمه خانوم لطفاً حرف های من رو در این زمینه بپذیرید چون خیلی تجربه دارم. معیار رفاه در زمان حضرت علی با الان تفاوتی نداره. اصلاً معیار، اون زمان و الان نداره، معیار همیشه ثابته. اسلام و طرز تفکرش ثابته. تنها تفاوت شرایطه. و بدونید که در زمان حضرت علی و همین الان ما از این معیار خیلی فاصله داشتیم. سوال، مگه حضرت علی معصوم نبود؟ پس چرا جامعه در زمان ایشان یه همچین وضع اسف باری داشت (با توجه به شواهد تاریخی و استناد به حرف های شما به عنوان شاهد)؟ جواب رو من موکول می کنم به عهده خواننده به عنوان تمرین، فقط منبع رو می گم کتاب مهار انحراف. چنان جواب هایی داده که .... با توجه به مطالعات من اسلام زندگی راحت و با رفاه رو پیشنهاد میکنه. یه مثال ساده بزنم، شما نظر اسلام رو در مورد منزل مسکونی مطالعه بفرمایید، اتاق والدین جدای از فرزندان، توالت در دورترین نقطه خارج از محل سکونت، فضای مخصوص عبادت و مشخصات خیلی زیاد دیگه. نتیجه، یه همچین خونه ای متراژش میشه بالای 500 متر مربع، که معنی خیلی واضحش اینه که یه جامعه اسلامیه نمونه، سطح خیلی بالایی از رفاه رو داره. برای این ادعا اونقدر شاهد دارم که لطفاً گزاره من رو در این زمینه رد نکنید (یه نمونش همین مثال علی آقا). اون شخص توی عکس بیچاره هستند و جامعه ما هم که مدعی اسلامی بودنه کاملاً مقصره. زمان حکومت امام زمان میارن که بیت المال رو تقسیم کنند اونقدر میدن که دیگه کسی نمی گیره، داد میزنند بیاید بگیرید اینها همون چیزهایی هستند که شما به دنبالش بودید. در زمان حکومت امام زمان فقیر گیر نمیاد و مردم نمی دونند که صدقه و .... باید به کی بدند. زمان حکومت امام زمان افراد از اینکه کسی از جیبشون پول ورداره جلوگیری نمی کنند نکته اینجاست که کسی نیست که از جیبشون پول ورداره. فاطمه خانوم نظرتون درست نیست. ببخشید رک گفتم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,149 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,187 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,875 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,505 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,345 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,954 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|

![[تصویر: 118110_946.jpg]](http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/8/2/118110_946.jpg)
![[تصویر: 118111_508.jpg]](http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/8/2/118111_508.jpg)
![[تصویر: 118112_143.jpg]](http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/8/2/118112_143.jpg)
![[تصویر: 118113_882.jpg]](http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/8/2/118113_882.jpg)