کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: سفر انسان به ماه واقعیت دارد یا دروغ است؟
واقعیت دارد
دروغ است

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
۲۲:۴۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
یک استادی می گفت که دشمن همیشه سعی داره برای تضعیف روحیه ما خودش رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بده ، نمونش هم همین تجهیزات مثل میرکاوا بود که بچه بسیجی های حزب الله مثل گوجه فرنگی ترکوندنشون.
یکی از این دروغ ها که چند ساله فکرم رو مشغول کرده ، پروژه سفر به ماه هست ، گفتم این جا در موردش صحبت کنیم.
به عنوان نمونه سایت راسخون اینجا اسناد و مدارکی رو برای دروغ بودن این پروژه اعلام کرده ، اما روزنامه جام جم این ادعا رو تکذیب کرده.البته خوب من به شخصه عقیده دارم که این ادعا دروغ بوده.
اما یک سوال دارم ،به نظر شما چرا کشورهایی مثل روسیه این ادعا رو تکذیب نکردند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Amirsaeed ، sepahan88 ، ali0077 ، saeed.biazari ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، help me ، fafa* ، Sarina ، آیات ، قلب ، amirak ، vahrakan ، 1fabeg

آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #261

سلام، کسی فیلم Interstellar (2014) را نقد کرده؟
در سکانسی از این فیلم درباره "سفر به ماه" دیالوگهایی گفته شده که مرتبط با عنوان تاپیک است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، قلب
۲۱:۴۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۸ توسط Islam.)
شماره ارسال: #262
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۲۸)amirak نوشته است:  سلام، کسی فیلم Interstellar (2014) را نقد کرده؟
در سکانسی از این فیلم درباره "سفر به ماه" دیالوگهایی گفته شده که مرتبط با عنوان تاپیک است

یه جورایی مسخره میکنه افرادی که چنین ادعایی دارن.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، دل خسته ، قلب ، rezamohammadi
۱۹:۵۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #263
آواتار
سلام

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38964.html
۱۴:۴۵, ۲۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #264
آواتار
در مورد این ارسال شماره ی 8 می خواهم چیزی بگویم:
1- در مورد شهاب سنگ های خارج از زمین بله ماه بمباران می شود زمین هم همینطور ماهواره ی امید هم همینطور ایستگاه فضایی هم همینطور امّا در مورد زمین اغلبشان در جو می سوزند و از بین می روند در مورد ماهواره و ایستگاه هم در تاریخ سفر های فضایی مواردی وجود دارد که این اجسام به ماهواره ها و غیره آسیب هایی وارد کرده اند اما یک دلیلی ندارد که تعدادشان در هر سانتی متر مکعب به تعداد موهایتان باشد و دوم بزرگی آنها هم لزوما سه برابر اندازه ی خانه شما نیست می تواند به اندازه ی نقطه ی ب باشند یا یک گردو (تازه اندازه ی یک گردو آسیب های بزرگی می تواند وارد کند زیرا این اجسام سرعت های بالایی دارند)
2-در مورد پوتین های نیل آرمسترانگ نظری ندارم
3-در مورد روشن بودن سطح ماه درست است ماه فقط نور خورشید را بازتاب می دهد امّا نور خورشید به خود آن نیز می تابد دیگرپس خود آن نیز در بخش سمت خورشید بسیار روشن است با توجه به اینکه ماه سفید هم هست برای مثال شما یک کاغذ سفید بردار و برو زیر آفتاب و ببین چگونه چشمهایتان را اذیت می کند.
4- بله این مورد غلط است زیرا 1-طبق قوانین فیزیک هر عملی عکس العملی دارد و وقتی یک موشک شاتل یا هرچی با وارد کردن نیرو به سطح سیاره نیرو یی برابر به موشک وارد می شود و اعمال نیرو ی کافی می تواند از سطح سیاره جدا شد.2-ببینم خود زمین نسبت به بقیه ی سیارات سیاره دیگری نیست پس از خود نمی توان جدا شد و همان طور که می دانید شما می توانید چند
سانتی متر بپرید.
5-در مورد امواج کیهانی آنها در حقیقت بر خلاف اسمشان پرتو یا نوعی تابش نیستند در واقع تکه اتم هایی(هسته ی هیدروژن یا کمی هسته ی عناصر سنگین تر یا الکترون)هستند که در اثر انفجار های عظیم کیهانی مانند سوپر نوا ها از هم پاشیده شده اند وارد زمین هام می شوند امّا ربطی به خروج از زمین ندارند.
6- در مورد 400 برابر بودن اندازه خورشید نسبت به ماه و حدودا 400برابر بودن نزدیکی ماه به زمین نسبت به خورشید این مطلب کاملا درست است و عیبی در آن نیست.
۲۱:۰۸, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #265
آواتار
?? فرود آمریکایی ها بر ماه، فیلم بود! ??

"استنلی کوبریک" کارگردان شهیر آمریکایی، فاش کرد که همه صحنه های نخستین فرودِ انسان بر سطح ماه، ساختگی بود و او شخصاً آن ها را فیلم برداری کرده است.

این کارگردانِ آمریکایی، در مصاحبه ای که پیش از مرگ، انجام داد و به تازگی منتشر شد، گفت: همه عملیات فرود بر ماه، ساختگی بود، و کسی که این صحنه ها را فیلم برداری کرد، من بودم.

کوبریک، در مصاحبه مفصلی که پیش از مرگ داشت، چگونگی جعلِ عملیات فرود بر کره ماه توسط آژانس فضایی آمریکا، ناسا را شرح داد و خاطر نشان کرد که وی همه صحنه هایی که فرستاده های آمریکا به ماه به زمین ارسال کرده اند، را شخصاً فیلم برداری کرده است.

افشای این موضوع توسط یکی از بزرگ ترین کارگردانان هالیوود که از شهرت جهانی برخوردار است، حیرتی بی سابقه از جایگاه آمریکا در فضا را سبب می شود.

پیش از این، سئوالات متعددی درباره فیلم ارائه شده از فرودِ انسانِ آمریکایی بر سطح کرۀ ماه مطرح شده بود که یکی از آن ها، سئوال درباره علت تکان خوردنِ پرچم آمریکا در باد بود؛ این در حالی است که در سطح کرۀ ماه، هوا وجود ندارد.

کانال مجله فرهنگی هفت راه @haftrah
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عدالت ، vahrakan
۹:۱۲, ۳۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #266
آواتار
(۲۹/دی/۹۴ ۲۱:۰۸)h.montazer707 نوشته است:  ?? فرود آمریکایی ها بر ماه، فیلم بود! ??

"استنلی کوبریک" کارگردان شهیر آمریکایی، فاش کرد که همه صحنه های نخستین فرودِ انسان بر سطح ماه، ساختگی بود و او شخصاً آن ها را فیلم برداری کرده است.

این کارگردانِ آمریکایی، در مصاحبه ای که پیش از مرگ، انجام داد و به تازگی منتشر شد، گفت: همه عملیات فرود بر ماه، ساختگی بود، و کسی که این صحنه ها را فیلم برداری کرد، من بودم.

کوبریک، در مصاحبه مفصلی که پیش از مرگ داشت، چگونگی جعلِ عملیات فرود بر کره ماه توسط آژانس فضایی آمریکا، ناسا را شرح داد و خاطر نشان کرد که وی همه صحنه هایی که فرستاده های آمریکا به ماه به زمین ارسال کرده اند، را شخصاً فیلم برداری کرده است.

افشای این موضوع توسط یکی از بزرگ ترین کارگردانان هالیوود که از شهرت جهانی برخوردار است، حیرتی بی سابقه از جایگاه آمریکا در فضا را سبب می شود.

پیش از این، سئوالات متعددی درباره فیلم ارائه شده از فرودِ انسانِ آمریکایی بر سطح کرۀ ماه مطرح شده بود که یکی از آن ها، سئوال درباره علت تکان خوردنِ پرچم آمریکا در باد بود؛ این در حالی است که در سطح کرۀ ماه، هوا وجود ندارد.

کانال مجله فرهنگی هفت راه @haftrah
ميشه منبع اصلي و دست اول رو براي ما بياريد. به عقل من هم جور در نمياد اينها همچين غلطي كرده باشن. با توجه به شناختي كه از آمريكايي ها دارم گفته هاشون رو يا وانمود كردن هاشون رو حداقل بايد تقسيم بر ده كني تا به واقعيت برسي.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۰:۰۵, ۳۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #267
آواتار
(۳۰/دی/۹۴ ۹:۱۲)MohammadSadra نوشته است:  ميشه منبع اصلي و دست اول رو براي ما بياريد. به عقل من هم جور در نمياد اينها همچين غلطي كرده باشن. با توجه به شناختي كه از آمريكايي ها دارم گفته هاشون رو يا وانمود كردن هاشون رو حداقل بايد تقسيم بر ده كني تا به واقعيت برسي.

به نام خدا

اینها اگر با تکنولوژی چهل سال پیش رفتن ماه، الان با تکنولوژی امروز باید در سیاره نپتون انسان فرود بیارند !!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، h.montazer707 ، vahrakan
۱۰:۱۸, ۳۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #268
آواتار
(۳۰/دی/۹۴ ۹:۱۲)MohammadSadra نوشته است:  ميشه منبع اصلي و دست اول رو براي ما بياريد. به عقل من هم جور در نمياد اينها همچين غلطي كرده باشن. با توجه به شناختي كه از آمريكايي ها دارم گفته هاشون رو يا وانمود كردن هاشون رو حداقل بايد تقسيم بر ده كني تا به واقعيت برسي.

سلام خدمت شما
من این مطلب رو دیده بودم بعد جست و جویی کردم
مشرق نیوز یه مطلبی گذاشته بود که واقعا خوبه
کلیپ مصاحبه هم اونجا بود به همراه چند کلیپ دیگه و مطالب مفید
حتما سر بزنین و مطالعه کنین و کلیپ ها رو هم ببینین

چگونه آمریکا هرگز کره ماه را فتح نکرد؟ + تصاویر و فیلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، vahrakan ، جویای حقیقت
۲۳:۳۸, ۲۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #269

(۵/آبان/۹۰ ۱۵:۴۴)MOH3N-P نوشته است:  بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه - قسمت دوم

در این جا چند حقیقت وجود دارد كه باید به ذهن بسپارید كه نمی شود واقعاً انسانی را به ماه فرستاد و غیر ممكن است: ماه به طور دائم توسط شهاب سنگ های خیلی ریز كه با سرعت بیست هزار مایل در ساعت حركت می كنند، در حال بمباران شدن است. برای این كه تصور درستی داشته باشید گلوله یك تفنگ با سرعت 800 مایل بر ساعت حركت می كند. ماه هم هیچ اتمسفری ندارد كه سرعت این شهاب سنگ ها را كم كند. اگر یكی از فضانوردان یا یكی از واحدهای ماه نشین توسط یكی از این شهاب سنگ ها ضربه ای ببیند حتی اگر این شهاب سنگ به اندازه ی یك دانه برنج باشد، آن وقت كار تمام است. عجیب این كه ناسا در آن زمان اصلاً نگران چنین موضوعی نبود. این یك مورد واقعاً دیگر خیلی خنده دار است. به پوتین های نیل آرمسترانگ (اولین انسانی كه آمریكایی ها مدعی اند بر روی ماه پاگذاشت) نگاه كنید. به كف پوتین نگاه كنید و به عكس كه ناسا ادعا می كند اولین نقش پوتین بر روی ماه بود. این دونقش هیچ شباهتی به هم ندارند. ناسا سرانجام به خاطر اشتباهش طفره رفت و حالا ادعا می كند كه پوتین هایی كه آرمسترانگ روی ماه پوشیده بود قبل از این كه ماه نشین اورا سوار كند روی سطح ماه رها شد و به زمین بازگردانده نشد، مطمئناً همین كه ناسا گفته، درست است... یك مشكل دیگر، یك سری امواج كشنده در فضا وجود دارد نه تنها برای فضانوردان بلكه برای عكس هایی كه ممكن است بخواهد گرفته شود هم كشنده است و آنها را از بین می برد. خیلی خنده دادر است كه ناسا سعی كرده كه با حیله این رسوایی دیگر را هم از سر بگذراند. در یك دقیقه به شما نشان می دهیم كه چنین عكس هایی كه ناسا ادعا می كند روی ماه گرفته شده است جعلی است. ماه بر روی زمین كه 250 هزار مایل با آن فاصله دارد نور می اندازد، برای این كه چنین سطحی به این روشنایی بخواهد وجود داشته باشد، حتما، برای هر كس كور كننده خواهد بود. بنابراین اصلاً فكرش را هم نكنید كه با تكنولوژی آن روز (حتی امروز) بتوان عكس گرفت كه ظاهر هم بشود. اما هیچ كدام از چنین عكس هایی كه فضانوردان گرفتند، كوچكترین مشكلی نداشت. نیل آرامسترانگ كسی كه ناسا مدعی است اولین انسانی است كه پا بر روی ماه گذاشت هم اكنون (این مقاله قبل از مرگ وی تألیف شده بود) دچار بیماری روح شده است چرا كه تمام عمرش مجبور بوده با این دروغ زندگی كند. عجیب این كه ما هیچ گاه ندیدیم كه فضانوردانی كه بر روی ماه راه رفته اند در یك جمع مردمی از جزئیات این سفر حرف بزنند. چرا این كار را نكردند؟ ناسا به آنها اجازه نداد. در عكس زیر كه از ماه نورد گرفته شده ومدعی شده اند كه بر روی ماه حركت كرده است هیچ رد لاستیكی در عقب یا جلوی آن دیده نمی شود.
[تصویر: 23_880125_L600.jpg]

به عكس زیر نگاه كنید علامت آمریكا بر روی سفینه ی ماه نشین با نوار چسب اسكاچ چسبانده شده این نوارچسب حتماً باید تحمل دمای 400درجه را داشته باشد آیا می توانسته است؟ من كه مطمئنم نمی توانسته شما چطور؟
[تصویر: 20_880125_L600.jpg]

به این عكس نگاه كیند عكسی است از پیت كانراد از آپولو 12 اگر به قسمت بالایی كلاهش نگاه كنید، در قسمت بالا سمت راست انعكاس پروژكتور نورپردازی استودیویی را می توانید ببینید.
[تصویر: 19_880125_L600.jpg]

اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
چرا دروغ؟؟
۱۳:۲۷, ۱۲/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱۳:۴۶ توسط alirazm.)
شماره ارسال: #270

3-درباره دما سوال کردید...باید بدونید دمای در روز 130 درجه سانتیگراد و در شب منفیه 173 درجه سانتیگراد هست.....با علم به این موضوع میشه فهمید تحمل دمای 130 درجه با لباس فضانوردی کاملا طبیعیه.....حتی هم اکنون هم بسیاری از فضانوردان در خارج از جو زمین برای تعمیر ایستگاه فضایی در دماهای پایین و بسیار بالا ایمن هستن.....چطور به این سادگی همه چیز رو انکار میکنید.....

کاملا درسته......آقایونی که سفر به ماه را نفی میکنید.....لباس فضانوردی لباس تو خونه نیست....با یه زیر شلواری و زیرپوش برن ماه....کلی تکنسین....شیمیدان....فیزیکدان برای طراحی لباس در شرایط سخت و دشوار کار میکنند....لباس را در شرایط مختلف آزمایش میکنند...این حرفا دیگه چیه که میگید یارو میپزه و ازین حرفاDodgyDodgy

نقل قول:
1- نیل آرمسترانگ هم اكنون ( این مقاله قبل از مرگ آرمسترانگ تهیه شده است) هم اكنون از بیماری روحی رنج می بود. كه نتیجه ی مستقیم قراردادن او به عنوان سنگ بنای بزرگ ترین دروغ تاریخ است. شاید هم از این كه تعداد بیشماری سایت اینترنتی او را دروغگو می خوانند.
میشه بگی چجوری اینو فهمیدی......چقد راحت تشخیص بیماری میدین شمااا....

متاسفانه 90 درصد سایتهای خارجی فی*ل*تر اند و جستجو برای پیدا کردن حتی موضوعات علمی بی فایده است !
[تصویر: dodgy.png][تصویر: angry.png]
[/quote]
یعنی شما فی*ل*تر شکن نداری؟؟؟؟؟ اینهمه فی*ل*تر شکن واسه دانلود.....خب برو دانلود کن....والاااااا

و فکر نمیکنم اطلاعات فضاییم از شما هم کمتر باشه.

من این مطلبی رو که نوشتم کاملا برام قابله درکه. نه همه ی قسمتاش. و خیلی از دلایلی هم که مطرح شده هیچ ربطی به نجوم نداره.

من کارشناسی ارشد مکانیک میخونم و ترمودینامیک 1 و 2 و انتقال گرما 1و 2 رو گذروندم.

با توجه به مبانی علمی که داریم و ادعایی که ناسا برای خنک کردن سفینه یا شخص انجام داده کاملا رد میشه و هیچ توجیه علمی نداره.
یعنی تو با کارشناسی ارشد اینا رو فهمیدی ولی دکترای ترمودینامیک و دکترای فیزیک اینو نفهمیدن؟؟؟؟؟ بابا ایول به هوش شما....پس چقد این دکترا احمقن که تاحالا نفهمیدن!!!!Confused
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا