|
بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
|
|
۲۲:۴۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک استادی می گفت که دشمن همیشه سعی داره برای تضعیف روحیه ما خودش رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بده ، نمونش هم همین تجهیزات مثل میرکاوا بود که بچه بسیجی های حزب الله مثل گوجه فرنگی ترکوندنشون. یکی از این دروغ ها که چند ساله فکرم رو مشغول کرده ، پروژه سفر به ماه هست ، گفتم این جا در موردش صحبت کنیم. به عنوان نمونه سایت راسخون اینجا اسناد و مدارکی رو برای دروغ بودن این پروژه اعلام کرده ، اما روزنامه جام جم این ادعا رو تکذیب کرده.البته خوب من به شخصه عقیده دارم که این ادعا دروغ بوده. اما یک سوال دارم ،به نظر شما چرا کشورهایی مثل روسیه این ادعا رو تکذیب نکردند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۲, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۷:۲۲)علی اکبریان نوشته است:1. یعنی اگر خارج از مدار زمین مستقر شود، ثبات دوران خواهد داشت و کاربری لازم را فراهم خواهد کرد؟(۶/آبان/۹۰ ۲۱:۱۱)janali نوشته است: درود بر شما آقای اکبریانسلام خیلی خیلی ممنون 2. (متوجه نشدم لطفاً مشروح تر توضیح بدین) یعنی شما میفرمایید مدار زمین چیزی غیر از لایه های چهارگانه زمین است؟ اگر جوابتون همینه لطفاً مشرحاً توضیح دهید یک سؤال دیگه فرض کنید فضاپیمایی از جو خارج شده برای دخول در جو چه توجیهی برای مقابله با اصطکاک فضاپیما با جو وجود داره؟ آیا جواب شما همان آلیاژ است! |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۱۷:۵۸ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۵:۱۰)آقا رضا نوشته است:نقل قول:آقا رضا نوشته است: [url=http://forum.bidari-andishe.ir/post-62817.html#pid62817][/url]سلام خدمت همه برادران و خواهران من هم با اینکه پروژه های آپولو دروغی بیش نیست مدوست عزیز فرستادن ماهواره های ایرانی به فضا هم دروغه؟ دوست عزیز هر چی از زمین دورتر می شیم نیروی جاذبه گرانشی هم کمتر میشه و در ضمن سفینه فضایی موشک کروز نیست که عمودی به سمت ماه بره ! تا انرژی زیادی بخواد از موتور ها گرفته بشه . به نظر من این بحث بی نتیجه است . کاوشگر های فضایی زیادی توسط کشورهای مختلف به سطح مریخ که فاصله اش از ماه بیشتر هست رسیدند و اطلاعات مخابره کرده اند . همچنین فرودهای موفقی روی زهره ماه و مریخ بوده ؛ این به این معنی نیست که شکستی در کار نبوده ؛ بیش از دو سوم تلاش ها به شکست منجر شده و دلیل عدم اعزام فضا نورد در امروز هم ریسک بالای جانی برای فضا نوردان هست . اگه در اندیشه ت چگونگی این قضیه نمی گنجه اون دیگه به خودت مربوط هست. لازم هم نیست برای من توضیح بدی که 400000 از 1000 بیشتره اون هم با فونت حد اکثر ؛ به جای بزرگ کردن فونت بدیهیات رو بهش توجه کن . برنامه فضایی علمی ؛ فیلم هالیوودی یا خیالپردازی افرادی مثل ایزاک آسیموف نیست که یک شهر جدید رو در کره ماه بسازند . |
|||
|
۲۲:۱۸, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۲۱:۰۶ توسط آقا رضا.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
...................................................................
|
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۳۷ توسط MOH3N-P.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
آقای stranger00 به جای توهین به دیگران اگر اطلاعاتی دارید در اختیار دیگران قرار بدید نه اینکه بازم بگید رفتند رفتند رفتند
مبنای اینکه شما میگید رفتند از رسانه هایی که توش هزارتا دروغ میگند. خب این هم بزرگترینش در اینجا ده ها دلیل برای اثبات دروغ بودن سفر به ماه وجود داره. [/font][font=Tahoma]من در زمینه تحصیلی خودم (کارشناسی ارشد مکانیک) که گرایشمم حرارت و سیالاته مباحثی توی این مقاله دیدم که به هیچ عنوان توجیهی براش پیدا نکردم. و حتی هیچ جوابی هم در مقابلش نشنیدم. منظورم خنک کردن سفینه یا لباس های فضا نوردانه که در خلا بسیار طولانی میشه. از طرفی خنک کردن بوسیله آب به آب بسیاری نیازمنده. واقعا تعجب داره که توی تالاری که اسمش بیداری اندیشست تعداد زیادی از افراد هنوز تحت تاثیر احساساتشونند و کاملا شرطی شده به همه چیز نگاه می کنند. |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۱۷:۵۹ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۱۸)آقا رضا نوشته است:نقل قول:دوست عزیز هر چی از زمین دورتر می شیم نیروی جاذبه گرانشی هم کمتر میشه و در ضمن سفینه فضایی موشک کروز نیست که عمودی به سمت ماه بره ! تا انرژی زیادی بخواد از موتور ها گرفته بشه . دوست عزیز چشم های من مشکل نداره اما مثل این که چشم های شما مشکل داره , در مورد ادب صحبت کردی چه بی ادبی بالا تر از این که بخوای با فونت درشت به مخاطب بزرگی و کوچکی اعداد رو بفهمونی ؟ (۱۲/آبان/۹۰ ۲۲:۳۵)MOH3N-P نوشته است: آقای stranger00 به جای توهین به دیگران اگر اطلاعاتی دارید در اختیار دیگران قرار بدید نه اینکه بازم بگید رفتند رفتند رفتنددوست عزیز من به کسی توهین نکردم ؛ اما ایشون با نوشتن یه نامساوی ریاضی( که سواد دبستان هم اون رو می فهمه) با فونت بزرگ در واقع یه کار توهین آمیز انجام داد. ایشون به جای توضیح منطقی دلیلش فونت رو درشت کرده و به نظر من این یعنی توهین به مخاطب . |
|||
|
۱۸:۰۲, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز
لطفا توی بحث هاتون به عقاید هم احترام بگذارید. به هر حال هر کس نظری داره. بهترین کار ارائه مدارک و دلایل خودتون هست. نتیجه گیری رو به بذارید به عهده خواننده. اون پست هم ویرایش شد. لطفا دیگه ادامه ندید! ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
باسلام
هر یک از دلایل زیر به تنهایی می تواند کل داستان سفر به ماه را زیر سؤال برده و دروغ بودن آن را اثبات نماید : 1- به اهتزاز آمدن پرچم آمریکا در حالیکه هیچ گونه جوی وجود ندارد تا با پنکه یا هرچیز دیگری بتوان پرچم را حرکت داد . 2- وجود گرمای یا به عکس سرمای شدید در سطح کره ماه 3- هیچ گونه پرواز قبلی از زمین به ماه برای نمونه برداری وجود نداشته بالاخره احتمالات زیادی برای به خطر افتادن جان فضانوردان وجود داشته مثلا ممکن بوده سطح کره ماه بسیار نرم باشد و اصلا امکان فرود آمدن وجود نداشته باشد یا سطح ماه بسیار اسیدی یا سرطان زا باشد 4- با گذشت حدود چهل سال از آن سفر دروغین هنوز دانشمندان ناسا روشی را نتوانسته اند ابداع کنند که سفینه فضایی بتواند بر روی سطح زمین فرود بیاید بلکه ابتدا به کمک چتر و سپس با استفاده از شاتل این کار را انجام می داده اند چگونه آنها در سطح کره ای که تا کنون شناختی از آن نداشته اند به آسانی فرود آمده اند چه برسد بلندشدن بدون سکو 5- منطقی آن بود که ناسا ابتدا یک سفینه بدون فضاپیما به ماه بفرستد و یکبار این کار را آزمایش نماید بعد جان انسانی را به خطر بیاندازد (آن هم یک انسان آمریکایی) 6- هنوز بعد از گذشت این سال ها برای یک بار هم که شده بار دیگر انسانی را به ماه یا به مریخ نفرستاند که تمام این تهمت ها از دامنشان پاک گردد و یا هنوز هیچ کشور دیگری نتوانسته به این فناوری چهل سال پیش دست یابد ! و موارد دیگری که امیدوارم دوستان آن را کامل کنند ...... یاعلی مدد |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۹:۱۱ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۱۷)عباس جعفریان نوشته است: 1- به اهتزاز آمدن پرچم آمریکا در حالیکه هیچ گونه جوی وجود ندارد تا با پنکه یا هرچیز دیگری بتوان پرچم را حرکت داد .اول از همه باید یه این سوال جواب داد که باد چه جوری تولید می شه ؟ باد در اثر جریان هوا یا بهتر در اثر جابه جایی گازهای اتمسفر تولید می شود حالا یه سوال این جاست که من باید بپرسم از شما : چه کسی این بحث رو تو این جا راه انداخت که در ماه جو یا همون اتمسفر وجود نداره ؟؟ در جو ماه می تونیم به گاز های ارگون - سدیم - هلیوم - رادون اشاره کرد که به اندازه های ناچیزی وجود دارند حال با وجود این گازها در اتمسفر یا جو ماه باز هم می گید بادی در ماه وجود نداره ؟؟؟ (۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۱۷)عباس جعفریان نوشته است: 2- وجود گرمای یا به عکس سرمای شدید در سطح کره ماهپیرامون این موضوع به شما پیشنهاد می کنم چگونگی کارکرد لباس های فضانوردی رو یه بار بخونید (۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۱۷)عباس جعفریان نوشته است: 3- هیچ گونه پرواز قبلی از زمین به ماه برای نمونه برداری وجود نداشته بالاخره احتمالات زیادی برای به خطر افتادن جان فضانوردان وجود داشته مثلا ممکن بوده سطح کره ماه بسیار نرم باشد و اصلا امکان فرود آمدن وجود نداشته باشد یا سطح ماه بسیار اسیدی یا سرطان زا باشدتاریخ فضانوردی رو یه بار بخونید شما دوست عزیز ![]() به نظر شما می شه همین جوری برای اولین ازمایش ادم فرستاد فضا یه ذره درابطه با پروزهای فضانوردی و تاریخچه ی اون مطالعه کنید ![]() و از اون مهم تر برنامه های فضایی آپولو رو یه نگاهی بندازید از اون اپولو 1 گرفته تا اپولو 17 در رابطه سطح ماه هم با چشم غیر مسلح هم می شه نظر داد ![]() پیرامون اسیدی یا بازی بودن اون هم دانشی به نام طیف نگاری هست که می تونه تمام مواد سطح ماه رو بگه (۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۱۷)عباس جعفریان نوشته است: 4- با گذشت حدود چهل سال از آن سفر دروغین هنوز دانشمندان ناسا روشی را نتوانسته اند ابداع کنند که سفینه فضایی بتواند بر روی سطح زمین فرود بیاید بلکه ابتدا به کمک چتر و سپس با استفاده از شاتل این کار را انجام می داده اند چگونه آنها در سطح کره ای که تا کنون شناختی از آن نداشته اند به آسانی فرود آمده اند چه برسد بلندشدن بدون سکوسبک نشستن بروی ماه و زمین فرق داره که من وقت نوشتن و خلاصه ی اون رو ندارم به کتاب نجوم به زبان ساده نوشته ی مایر دگانی و ترجمه ی محمد رضا خواجه پور مراجعه کنید البته جلد دوم ![]() (۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۱۷)عباس جعفریان نوشته است: 5- منطقی آن بود که ناسا ابتدا یک سفینه بدون فضاپیما به ماه بفرستد و یکبار این کار را آزمایش نماید بعد جان انسانی را به خطر بیاندازد (آن هم یک انسان آمریکایی)واقعه ی فضا پیمای چلنجر هنوز از یادمان نرفته برادر ![]() و از اون مهم تر واقعه ی اپولو 1 که منجر به مرگ سه تن از فضانوردان شد (۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۱۷)عباس جعفریان نوشته است: 6- هنوز بعد از گذشت این سال ها برای یک بار هم که شده بار دیگر انسانی را به ماه یا به مریخ نفرستاند که تمام این تهمت ها از دامنشان پاک گردد و یا هنوز هیچ کشور دیگری نتوانسته به این فناوری چهل سال پیش دست یابد !دوست عزیز مگه فرستادن انسان به فضا کشکی کشکی ![]() یه لباس فضا نوردی واسه یه شخص می دونی حدود 20 میلیون دلار آب می خوره به غیر از اون هزار تا مشکله دیگه هم هستش و ... امید به ان است که جواب ها کامل باشد پ.ن : راستش پیرامون سفر به ماه مقالات زیادی هست اما بهتون پیشنهاد می کنم این سه تا مقاله رو به زبان اصلی بخونیدش چون فارسی چیزه خاصی نداشت : برنامه کلی آپولو : http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_program پیرامون کارکرد ماهنور و این وسیله چیست : http://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_Roving_Vehicle و از اون مهم تر مقاله ای پیرامون ماه نشین : http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Lunar_Module |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
من که واقعا گیج شدم
![]() یعنی واقعا دروغه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۳:۰۰, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۳:۱۸ توسط farshid.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
یه وقتایی دوستان عزیزی مثل ایشون چیزایی مینویسن که واقعا باعث شرمساری میشه . چرا که دشمن میشینه و میگه ببین اینا دیگه چقدر عقب افتاده اند که این حرفا رو میزنن ، بعد یه سری هم ازشون تشکر میکنن . واقعا دلیل جهل مردم ما چیه ؟ تا کی میخواییم اینطوری بمونیم . اگه چنتا از این کتابهای دانستنی دوران نوجوانی که بسیار ساده در مورد کهکشانها و غیره صحبت میکنه رو بخونیم ، اصلا لازم به نوشتن چنین چیزهایی نیست که اگه اینا رو رصد کنن بگن اینا که از مرحله پرتن بابا . اینطور نیست ؟
در مورد لباس و سفینه های فضایی تحقیق کنید تا بفهمید چرا برخورد خرده اجرام فضایی با فضا نوردان و سفینه ها بی اثر است . ![]() ( با دیدن فیلم های مخابره شده از ماه به زمین ، متوجه ثابت ماندن پرچم در حالت موج در باد شدیم به طوریکه پرچم موج داشت اما بی حرکت بود ، با پرفسور فیروز نادری ( رئیس کل پروژه های مریخ در ناسا ) ارتباط بر قرار کردیم و دلیل را جویا شدیم . ایشان به این گونه به ما توضیح دادند : زمانی که پرچم آمریکا که به قصد بر افرازی آن در ماه دوخته شد ، از طرف دانشمندان توصیه گردید که تار و پود پرچم با مقداری نخ فلزی بافته شود که بی وزنی را در کره ماه جبران کند . اما موجی که در پرچم دیده میشود به دلیل آن است که پرچم مذکور داخل محفظه ای لوله ای به ماه برده شد و بعد از باز شدن به شکل موج رها گردید . به طوری که انگار در کره ماه هم باد در حال وزش است . اما دوستان توجه داشته باشند که رد ریل های فضا نوردان در کره ماه ، هم اکنون با تلسکوپ های قوی دانشگاهی و دولتی قابل مشاهده است . البته به زودی عکسهایی از تلسکوپ هابل هم برای شما میگزارم که صحت گفته هایم را ثابت کتم . التماس دعا این عکس برای تلسکوپ انگلیسی و بسیار قدیمیه . عکسهای بعد به زودی ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: apollo11_footprint.jpg]](http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/files/2008/07/apollo11_footprint.jpg)
![[تصویر: Apollo-12-Landing-Site.jpg]](http://www.nakedeyesky.com/wp-content/uploads/2011/09/Apollo-12-Landing-Site.jpg)