کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر وحشتناک و تکان دهنده(سوپ جنین)
۱۷:۰۳, ۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۲۰:۲۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این حقیقت قرن 21، شرم بر این انسانها، خواهش می کنم این لینک رو بدین همه بخونن تا بفهمن تو چه دنیای کثیفی زندگی می کنن!!
این یه داستان واقعیه از یه مقاله علمی تکان دهنده ای که تو چین منتشر شده، به همراه این خبر چند عکس نیز آمده است.
تو ایالت کانتون چین (یا تو کشور چین)، سوپ گیاهی به همراه گوشت نوزاد سرو میشه که تبلیغ زیادی کردند که سلامتی و میل جنسی رو به طرز عجیبی بهبود می بخشه !!!
قیمت سوپ 4000 دلاره حدودا و یک کارخونه دار تو مصاحبه ای که کرده گفته تاثیر این سوپ خوشمزه رو به عینه دیده!
این سوپ ترکیبی از مغذی ترین گیاهان، گوشت مرغ و جنین سالم انسانه که 8 ساعت آب پز یا بخارپز میشه!
این کارخونه دار 62 ساله با همسر دومش که 19 سالش بود بعد دو هفته باز واسه سرو سوپ اومده بود و راضی بود .
یه روز زن و شوهری که دو دختر داشتند و بچه سومشون که جنین 5 ماهه بود و دختر تشخیص داده شده بود رو سقط کرده بودن اومده بودن واسه فروش!
قیمت این جنین 2000 دلاره، اگه کسی حاضر به فروش جنین مرده نشه، جفت جنین (اونایی که کمی مطالعه دارن، میدونن جفت جنین چیه) هم خریداری میشه، اما فقط 200 دلار !
توضیح : این سوپ تندرستی در واقع یه هشدار جدی و یه پشت پا به بشریته !!!
خواستگاه فعلی این حادثه چینه، عامل اصلی اینجور پدیده ها قانون تک فرزندیه، پولداراشون بچه پسر دوست دارن و فقیراشون دوست دارن حالا که دخترشون رو مجبورن سقط کنن به یه پولی برسن!

[تصویر: e2zsqcat0554a920z25.jpg]

[تصویر: mohk5fy2qcgnutwh7q.jpg]

[تصویر: j7375ebf6sslgmc1nfm.jpg]

جز تأسف چه میتوان گفت؟؟؟
تصاویر تکان دهنده ای بود
(برخی ازتصاویر حذف شدند)
منبع:تالار گفتگوی شاهدیها
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، amin015 ، rastin ، Maysam-1st ، shafagh_mah ، MohammadMeraj ، خاک ، Hadith ، meshkat ، MohammadSadra ، رهیافته ، shakiba ، خیبر110 ، s_habibee ، SARV ، خادمة الزهرا ، محمداحسان ، fazel ، simorgh ، MOH3N-P ، sarbaz 313 ، فرهاد ، warior ، SAViOR ، mohammad790 ، saloomeh ، hamed313 ، G.F.B ، خادم الامام ، janali ، am_po ، blue sky ، farshid ، Anti gods ، Abasaleh ، karimjannat ، a.l.? ، محیصا ، mahdyshr ، ساقی ، hesam110 ، س.س.الف ، ترنم ، ilidin ، میرزا احمد ، ahamid5 ، MiNuTeS ، ema1392 ، A L I ، chista3 ، Havbb 110 ، atia ، vahrakan ، نجف آبادی ، mohammad727 ، jkb ، elnino_ha7 ، أین المنتظر ، فانوس *7* ، reyhaneh.sh ، fiftynine

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۶, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
این مطلب قدیمیه .

قیمت این سوپ 1000 تا دلار هستش.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B ، hesam110
۹:۵۷, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #32

خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم خدایا شکر که مسلمونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B ، hesam110
۱۱:۵۱, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
میگم همگی جمع شیم به جای اینکه به افریقا و ترکیه غذا بفرستیم،به این بیچاره های عقب مانده کمک کنیم! بیچاره ها تو یخچال و کل چین هیچی ندارن،دارن ادمیزاد میل میکنن.شماره حساب:۲۱۲۳۲۵۸۹۶۳۴۷۶۵۴۷۶۵۴
بنی آدم اعضای یکدیگرند*که در آفرینش ز یک گوهرند
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
۲:۴۷, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۲:۵۷ توسط blue sky.)
شماره ارسال: #34
آواتار
Huh خیییییییییییییلی متاثر شدم ، موندم چی بگم !!!!!! به این میگن سقوط بشر با مخ تو باتلاق کثافت ! صد رحمت به عصر حجر !!! ادم خواری ندیده بودم که .... د ی د م !
[تصویر: huh.gif] خیییییییییییییلی متاثر شدم ، موندم چی بگم !!!!!! به این میگن سقوط بشر با مخ تو باتلاق کثافت ! صد رحمت به عصر حجر !!! ادم خواری ندیده بودم که .... د ی د م !
[تصویر: huh.gif] خیییییییییییییلی متاثر شدم ، موندم چی بگم !!!!!! به این میگن سقوط بشر با مخ تو باتلاق کثافت ! صد رحمت به عصر حجر !!! ادم خواری ندیده بودم که .... د ی د م !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، hesam110
۶:۱۳, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۶:۱۵ توسط farshid.)
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام دوستان

چند وقت پیش خبری به دستم رسید که یه قنادی چینی یا ... بود که کیک و شرینی هایی درست میکرد که شبیه اندام انسان بود .

گفتم شاید اینم همونه که با تحقیقات لازم متوجه شدم که اون نیست و خبر صحت داره .

[تصویر: 1266573167_1.jpg]

[تصویر: 1266573165_2.jpg]

[تصویر: 1266573165_3.jpg]

[تصویر: 1266573182_4.jpg]

[تصویر: 1266573159_5.jpg]

البته اینا فقط شیرینی و کیکه

چند وقت پیش داشتم یه مقاله میخوندم که روز به روز تعداد این نانوایی ها یا قنادی ها در چین زیاد میشه . حالا میفهمیم که این

سیاست برای عادی کردن و در واقع ریختن ترس مردمشان از خوردن گوشت انسان است . التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، Maysam-1st ، hesam110
۶:۱۹, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
حتما خواصش بيشتر از اين گوشتهايي كه ميخوريمه Cool
البته نبايد از اين هم گذشت كه چيني ها همه چيز خوارندBig Grin
۱۴:۴۰, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۳/آبان/۹۰ ۶:۱۳)farshid نوشته است:  سلام دوستان

چند وقت پیش خبری به دستم رسید که یه قنادی چینی یا ... بود که کیک و شرینی هایی درست میکرد که شبیه اندام انسان بود .

گفتم شاید اینم همونه که با تحقیقات لازم متوجه شدم که اون نیست و خبر صحت داره .

[تصویر: 1266573167_1.jpg]

[تصویر: 1266573165_2.jpg]

[تصویر: 1266573165_3.jpg]

[تصویر: 1266573182_4.jpg]

[تصویر: 1266573159_5.jpg]

البته اینا فقط شیرینی و کیکه

چند وقت پیش داشتم یه مقاله میخوندم که روز به روز تعداد این نانوایی ها یا قنادی ها در چین زیاد میشه . حالا میفهمیم که این

سیاست برای عادی کردن و در واقع ریختن ترس مردمشان از خوردن گوشت انسان است . التماس دعا

دقیقا برادر من این ها یواش یواش پیش میرن اصلا من میگم این قضیه ها هم به قربانی کردن انسان ربط داره دارن عادی سازی می کنن بدجوری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، محمود ، saloomeh ، Maysam-1st ، hesam110
۱۵:۱۳, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38

باااا اینا مریضن.مخشون مشکل داره...مگه احساس ندارن؟ خدا اینا تو روز قیامت چه جوری میخوان جواب بدن؟

لعنت الله علی قوم الظالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، hesam110
۱۶:۳۵, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:
آیا مطمعن هستید این ها جنین انسان می خورند ؟!!!

جنین بسیاری از حیوانات به همدیگر شبیه هستند
شاید جنین گوریل یا میمون هست

نه بابا من فیلمشو دیدم واقعی جنین می خورن لامصب ها !Angry
۳:۰۸, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
هه هه چه باحال!Big Grin
حالا یه چیزی...من خودم تا حد ممکن گیاهخوارم...شما ها که انقدر با خورده شدن یک موجود زنده ناراحت میشید...چطور خودتون میتونید یک موجود زنده (مرغ-گوسفند-ماهی و ...) رو بخورید؟الان نگید خدا حکم کرده و اینا!!!هیچ جا حکم نکرده!!فکر کنم دلیل این کار بشر (به غیر از افراد گیاهخوار) همنوع پرستیه!Dodgy
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا