کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما کدام یک از این پست ها اهمیت بیشتری دارد و چرا؟
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی (3879 بازدید)
نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری (3926 بازدید)
اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های دکتر رائفی پور (3719 بازدید)
سفارش مؤکد امام زمان علیه السلام (193 بازدید)
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی (1009 بازدید)
آیا متین دو حنجره هم شیطان پرست است (1837 بازدید)
نمادهای فراماسونی در ایران (3782 بازدید)
آیا دکتر آزمندیان هم یک فراماسونر است (1019 بازدید)
اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند (2933 بازدید)
پشت پرده لوگوی المپیک 2012 لندن (1185 بازدید)
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک نظر سنجی بسیار بسیار مهم
۲۲:۲۵, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۸۹ ۰:۴۴ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
به نظر شما کدام یک از این پست ها از اهمیت بیشتری برخوردار است؟؟؟
و علت اهمیت این پست چیه از نظر شما؟؟؟
انسان دنبال آن موضوعی میرود که دغدغه اصلی اوست و تعداد بازدیدها میتواند تا حدی مؤید دغدغه اصلی ما باشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، EMPERATOR ، ANTI satan ، iran67

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۳, ۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله

نقل قول:اون از ما به ما آگاه تره. نقاط ضعف و قوتمون رو می شناسه. به هر حال در زمینه گمراه کردن خیلی تجربه اش بالاست!

خب این دیگه تقصیر خودمونه که نمیریم دنبال آگاه شدن و خودشناسی و خدا شناسی. اگر او تجربه بالایی در گمراه کردن داره ما 14 معصوم رو داریم که بعضی از سخنان گهربارشون به تنهایی تمام مکرهای شیطان رو خنثی میکنه اگر به کار بگیریم.
حالا دیگه اینجا من مقصر هستم که شیعه ایشون نیستم...

نقل قول:حق با شماست اما همین قرآن گفته شیطان و اعوان و انصارش شما رو می بینند از جایی که شما نمی بینید:
انه یراکم هو و قبیله من حیث لا ترونهم
در ضمن دلیل نمیشه چون ما اونا رو نمیبینیم و اونا مارو میبینن اونا خیلی خفن و کار درست باشن...

نقل قول:دست کم گرفتن شیطان دردی رو دوا نمیکنه

خب من یکی که شیطان رو دست کم نگرفتم من کلام خدا رو گفتم که میگه شیطان مکرهای ضعیفی داره و سخن خدا صحیحه حالا میرسم به اینکه من چرا با این مکرهای ضعیف گول میخورم؟ چون خودم ضعیف هستم. برمیگرده به همون جمله ای که گفتم: چون شیعه اهل بیت نتونستم بشوم. مشکل من اینه. ولله هرچی تلاش میکنم بازم میبینم یه جای کارم میلنگه... بی وجدان این نفس کارو سخت میکنه، من یه مشکل دیگه که دارم بنظر خودم اینه که حبّ دنیا توی دلم رخنه کرده، این لذت های دنیایی نمیزاره 2رکعت نماز درست حسابی بخونم بی وجدان...

نقل قول:من نمی گم کید شیطان قوی است. می گم ظریفه. یعنی از جایی وارد می شه که اصلا فکرشو نمی کنی. تو رو یه جوری می پیچونه که فکر کنی کارت الهی است ولی برای نفس کار کنی.
این یکی رو کاملا درست گفتید و واقعا هم نکته زیبایی بود که من از قبل بهش دقت نکرده بودم دوست گرامی.
ممنون

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: user313
۱۸:۳۶, ۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #22
آواتار
طبق صریح آیات قرآن شیطان بر دو دسته تسلطی نداره
1- متوکلین
2- مخلصین
اگه با ماکار داره یعنی در این دو حوضه شدیداً میلنگیم
اکثر ما مفهوم توکل رو درست بلد نیستیم
و خلوص هم که....
نشانه ی کار خالص برای خدا این هست که وقتی انجامش دادیم به نظرمون نمیاد که و به خاطره مون نمیاد که همچین کاری کردیم
و اما توکل
توکل یعنی چی؟
یعنی وکیل گرفتن
آدم وقتی وکیل میگیره چه میکنه ؟
به حرفای وکیلش گوش میده و باقی کار ها رو میسپوره به وکیل
یعنی کسی که خدا رو واقعاً وکیل میگیره اول در هر کاری میبینه خواست و امر خدا چیه بعد طبق اون عمل میکنه و باقی چیزها رو میسپوره به خدا
نه مثل ما که میگیم همه کارهارو خودت میکنه و بقیه اش رو میسپوری به خدا انگار نعوذاً بالله 50 ، 50 هست و اون جایی که از دست ما کاری بر نمیاد دیگه نوبت خداست
یا میگیم خدایا توکل به تو میرم امتحان میدم و بعد میریم ببینیم بهتره بشینیم پیش کی سر جلسه امتحان
کلاً توکل یعنی اعتماد انسان به آنچه نزد خودش هست کمتر از اعتمادش به آنچه در ید قدرت خدا باشه
توکل خودش یه پست مجزا میطلبه و بر طبق آیات و روایات مراتب بسیاری داره و از نشانه های موحدان و مومنین واقعی هست و نشانه ی اینکه ما در توکل لنگ میزنیم دو چیز هست
یکی این که شیطان با ما سر و کار داره و دیگه اینکه آثار متوکلین رو نداریم که متوکلین نه خوفی دارند و نه حزنی برای امور دنیا
اگر عمری بود و توفیقی در باب توکل بر طبق آیات و روایات مطالبی رو عرض خواهم کرد
البته فکر میکنم این پست داره یه جورایی مباحثش دور میشه از انگیزه ی اصلی من
ما به چیز هایی زیاد میپردازیم که بهش امر نشدیم و به چیزهایی که خیلی امر شدیم به اندازه کافی نمیپردازیم این اصل مطلبی بود که من میخواستم خدمت دوستان بگم
سراغ کسانی میریم که خیلی توصیه نشدیم بریم پیششون و سراغ کسانی که باید بریم خیلی نمیریم
و.....
یاعلی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، bahar2006 ، user313 ، Tolou
۱۹:۵۹, ۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #23

آقای رائفی پور چون یاد میگیریم
و نمارهاشون تو ایران چون بدونیم اطرافمون چه خبره
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: