کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماجراي نجات شيخ عمري از اعدام وهابي‌ها با توسل به حضرت زهرا(سلام الله علیها)
۱:۵۳, ۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۸۹ ۱۳:۲۵ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #1
آواتار
«علامه العمري» رهبر شيعيان عربستان كه روز گذشته در مدينه منوره درگذشت از شاگردان علامه نائيني و آيت‌الله سيدابوالحسن اصفهاني بود و با وجود تحمل 45 سال زندان آل‌سعود، از انقلاب اسلامي ايران و شيعيان لبنان حمايت مي‌كرد.

به گزارش فارس علامه شيخ محمدعلي العمري كه دو روز پیش پس از بستري دو هفته‌اي در بيمارستان ملي مدينه منوره دار فاني را وداع گفت، از بزرگان شيعه عربستان و رهبر شيعيان اين كشور بود.

وي كه در ميان عربستاني‌ها به عنوان «پدر روحاني شيعيان» خوانده مي‌شود؛ در سال 1911 ميلادي (1332هجري قمري) در مدينه منوره به دنيا آمد. 16 ساله بود كه به امر پدرش شيخ علي بن احمد العمري وارد حوزه علميه نجف اشرف شد.

شيخ العمري كه اكثر حجاج ايراني زائر قبر نوراني پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پشت سر او در مسجد شيعيان مدينه نماز خوانده‌اند؛ در طول بيش از 60 سال حضور خود خدمات اجتماعي و ديني بسياري به اقليت شيعه مدينه ارائه داد.

* علامه العمري 45 سال زندان دولت عربستان سعودي را تحمل كرد

اين عالم شيعي عربستان مثل ديگر شيعيان اين كشور از دست دستگاه وهابي سعودي در امان نبود و 45 سال از عمرش را در زندان‌هاي وهابيون عربستان سپري كرد و چند سال پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران، از زندان آزاد شد.

علامه العمري در يكي از اين جريان‌ها سال‌ها پيش با انتشار اعلاميه‌هايي در دفاع از شيعيان و حقوق آنها در عربستان و به‌ويژه شهر مدينه بين اقشار مختلف مردم، به اصرار وهابي‌ها به زندان افتاد و دادگاه سعودي وي را به اعدام محكوم كرد اما علامه العمري از اعدام جان سالم به در برد.

وي خاطره آن حادثه را اينچنين تعريف كرده است: «همه چيز دست به دست هم داد تا من را اعدام كنند و پس از چندماه زنداني شدن سرانجام روز اعدام فرا رسيد؛ من را در ملأ عام و مقابل هزاران شيعه و برخي عاملان حكومت به پاي چوبه دار بردند و طناب را به گردنم انداختند؛ به حضرت زهرا (سلام الله علیها) توسل كرده و زير لب با خودم گفتم: يا حضرت زهرا من فقط براي دفاع از شما و آبروي شما به پاي چوبه دار آمده‌ام. ياري‌ام كن! وقتي طناب دار را كشيدند پس از حدود 30 ثانيه طناب پاره شد و من بيهوش شدم و ديگر چيزي از آن لحظه هم بياد نمي‌آورم و وقتي به هوش آمدم 35 روز گذشته بود و در يكي از بيمارستان‌هاي مدينه بستري بودم و فهميدم نجات يافته‌ام».

و سرانجام اين عالم رباني دو هفته پيش در اثر جمع شدن آب در كبدش به كما رفت و در بخش مراقبت‌هاي ويژه بيمارستان ملي مدينه منوره بستري شد.

هرچند شيعيان مدينه منوره در طول اين دو هفته با تضرع به درگاه احديت شفاي او را از خداوند خواستند اما در آستانه اربعين حسيني و در سن 100 سالگي به ديدار حق شتافت.

هدیه به روحش الفاتحه مع الصلوات
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، mohamad ، خاک ، oO DaViD Oo ، ELENOR ، ANTI satan ، Seyed Mohsen ، هادی نظری ، MAHDI59 ، EMPERATOR ، iran67 ، mahdiyar
۲۱:۰۳, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
پيكر علامه العمري(رحمة الله علیه) با حضور هزاران نفر از شيعيان به خاك سپرده شد

رئيس كميته رسانه‌اي دفتر آيت‌الله العمري در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي باشگاه خبري فارس «توانا»، با اشاره به حضور 20 هزار نفري مردم در تشييع علامه العمري (رحمة الله علیه)، گفت: در اين تشييع علمايي از داخل عربستان سعودي و خارج آن حضور داشتند.
وي افزود: گروه‌ها و كاروان‌هايي از داخل و خارج عربستان براي تعزيت و تشييع پيكر آن عالم رباني خود را به مدينه منوره رسانده بودند.
رئيس كميته رسانه‌اي دفتر آيت‌الله العمري ادامه داد: گروه‌هايي از شيعيان جده، رياض، قطيف و احساء و از همچنين كشورهاي كويت، بحرين، عمان، لبنان و ايران در اين مراسم حضور داشتند.
وي با اشاره به نحوه برگزاري اين مراسم گفت: مراسم تشييع پيكر علامه العمري(رحمة الله علیه) در آرامش و نظم كامل بدون هرگونه بي‌نظمي و آشوب و هرگونه حادثه‌اي و با همكاري پليس مدينه منوره صورت گرفت و بدون هرگونه مشكلي پيكر پاك علامه در قبرستان بقيع و در 100 تا 150 متري ائمه بقيع(علیه السلام) دفن شد.
رئيس كميته رسانه‌اي دفتر آيت‌الله العمري با اشاره به حضور اهل تسنن و اهالي مدينه در تشييع پيكر علامه العمري(رحمة الله علیه) تأكيد كرد: رئيس پليس مدينه به صورت رسمي در اين مراسم حضور داشت.
وي با بيان اينكه به علت جمعيت فراوان حاضر در مزرعه دوبار بر علامه العمري(رحمة الله علیه) نماز گذاشته شد، تصريح كرد: نماز ميت در مزرعه علامه العمري(رحمة الله علیه) برگزار شد و آيت‌الله علي‌ناصر سلمان از علماي منطقه قطيف و شيخ عبدالهادي الحميدي از علماي مدينه منوره بر او نماز گذاشتند.
رئيس كميته رسانه‌اي دفتر آيت‌الله العمري ادامه داد: هم‌اكنون نيز مردم و علما با حضور در مزرعه علامه العمري(رحمة الله علیه) به فرزندان و خانواده او تسليت مي‌گويند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، ANTI satan ، iran67
۲:۵۳, ۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
پدر او هم یکی از بزرگان شیعه بود که هنگام تخریب بقیع که وهابی ها گفته بودند فقط باید شیعیان مقبره بقیع را خراب کنند او یستادگی کرد و گفت اگر ما را تکه تکه هم کنید ما این کار را نمی کنیم و آنها جلاد آوردند و اولین شیعه را گردن زدند . پس از شهادت آن شیعه جلاد به حالت اغما افتاد و به درک واصل شد وهابی ها ترسیدند ولی از حرف خود عقب نشینی نکردند و گفتند ما به شما 3 روز فرصت می دهیم که خودتان بقیع را خراب کنید . که شیخ عمری در خواب امام مجتبی (علیه السلام) را می بینند و امام می فرمایند که خودتان خراب کنید چون آنها دشمن هستند و امکان دارد به بدنهای ما آسیب برسانند و شیخ با احترام و در میان گریه شیعیان آرام آرام اقدام به برداشتن سنگ ها و ضریح مطهر می کنند .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، oO DaViD Oo ، ANTI satan ، iran67
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]