|
پرچم فلسطین اشغالی !!!
|
|
۴:۰۵, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قدیما جای عکس مسجد الاقصی عکس مسجد mall">قبة الصخره حالا جای پرچم فلسطین این پرچم کثیف رو گذاشتن
mall"> mall"> در ضمن عکس از سایت آمار گیر وبلاگها میباشد .( وبگذر ) mall"> mall"> |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۴, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
کلا سو تفاهم بود که فکر کنم حل شد.
از کشور اسرائیل که همون فلسطین باشه یوزر داشته بعد میخواسته این موضوع رو نشون بده. اومده نوشته فلسطین اشغالی و پرچم اسرائیل رو زده.یعنی از کشور اسرائیل که ما حتی به رسمیت نمیشناسیمش و جاش زدن فلسطین اشغالی اوگی ؟ |
|||
|
۱۴:۴۲, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
باز هم همون پرچمه عوضش نکردن متاسفانه
|
|||
|
۱۷:۴۴, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خوب البته اون تعداد بازدید کننده از سرزمینهای اشغالی رو چه پرچمی باید براش بذاره؟
شاید منظور شما این بوده که اصلا اونها رو نباید در نظر می گرفت و در آمارگیری نباید می آورد؟ |
|||
|
۱۸:۴۸, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
عزیز چه بخوای چه نخوای اون کشور تشکیل شده و ملتی اونجان که از اینترنت استفاده میکنند
حالا شما دوست داشته باشی یا من دوست نداشته باشم یوزر داره استفاده میکنه چی بنویسن ملت اونجارو ؟ دیگه زیاد زووم کردن هم خوب نیستا. |
|||
|
۹:۱۵, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۰ ۱۸:۴۸)alitalebi نوشته است: عزیز چه بخوای چه نخوای اون کشور تشکیل شده و ملتی اونجان که از اینترنت استفاده میکنند یعنی چی کشور تشکیل شده بیان ایران هم بگیرن اسمشو پرچمشو عوض کنند مردمش رو از خونه خودشون بیرون کنند خودت قبول میکنی من نمیگم چرا از فلان کشور بازدید داره از جای دیگه نداره من دارم میگم کشوری که توسط یه عده اشغال شده دیگه مانباید مردمش رو , نماد اون کشور رو فراموش کنیم اونها هم مسلمون هستند مسیحی هستند جدا از مذهبشون آدم هستند که از خونه زندگیشون بیرونشون کردن. شما می فرمایید چی بنویسن ملت اونجارو ؟ باید بنویسن : فلسطین و پرچمشون هم باید پرچم خود فلسطین باشه یعنی این پرچم>>==>>=>> ![]() |
|||
|
۱:۲۶, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
داداش الان یه فلسطین جدا داریم نمیشه که دوتا فلسطین همزمان
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
انگار تعصبت بالاست
خوب من دیگه حرفی ندارم حرفام در پست های قبلیم کامل نوشتم. موفق باشی |
|||
|
۱۵:۲۰, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ببین ، ما اسرائیل رو به عنوان یه کشور به رسمیت نمیشناسیم برای همینه که توی سایت وبگذر ننوشته : اسرائیل
ولی الان کشور فلسطین یه منطقه ی جداست و اون تیکه ای که توسط یهودی ها اشغال شده هم یه تیکه ی جداست. ما الان برای اینکه به اون تیکه ی اشغال شده اشاره کنیم چی باید بنویسیم؟ شما بگو.... به نظر من برای اون تیکه ، مناسبترین اسم همین فلسطین اشغالیه یعنی ما میگیم این تیکه در واقع مال فلسطینه ولی خوب فعلا توسط یه عده ای بی تربیت اشغال شده : دی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شعر جهان - سرزمین های اشغالی | مصطفي مازح7610 | 0 | 845 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

![[تصویر: 1320017188219104_large.png]](http://www.bipfa.net/i/attachments/1/1320017188219104_large.png)

![[تصویر: 675.jpg]](http://www.qodsblog.com/uploads/a/admin/675.jpg)