کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خون آشامهای هالیوودی یا پروژه شیطانی
۴:۲۴, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان تشنه ظهور

موضوعی که چند ساله در فیلمهای سینمایی و سریالهای هالیوودی بیشتر شده وجود خون آشامها و گرگ
نماهاست. به اندازه ای که آدم مشکوک میشه و به ذهنش میرسه شاید از این همه فیلمی که در مورد
خون آشامها ساخته میشه هدفی رو دنبال میکنن.و احتمال این میره که چزی تو مایه های پروژه یوفوها
باشه. شایدم هدف جذب افراد به گروههای شیطان پرستی رو دارن که تو مراسمهاشون خون میخورن تا
جوان بمونن یا نیرومند بشن.بهین خاطر از تمامی دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن یا نظر جالبی دارند
تقاضا میشود که دانسته های خودشون رو در اختیارمون بگذارند .
با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadkhany ، Reza2035 ، MAHDI59 ، خاک ، فرهاد ، Maysam-1st ، saloomeh ، vahrakan ، هدهد ، nasimesaba ، elahe ، soshiant ، m.hossein ، TheVampire ، مجید املشی ، رهگذر.

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۹, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
خون آشام در تاریخ سینما سیر تکاملی را طی کرده و الان در اوج خود قرار داره بنده با نظر دوستانی که دراکولا را مرده ای متحرک و بدون روح در نظر میگیرند مخالفم

همانطور که گفتم دراکولا به عنوان موجودی شیطانی و بدون روح وارد سینما و ادبیات شد و در طول زمان دارای روح و زندگی شد بگونه ای که هیولا های ابتدایی تاریخ سینما تبدیل به موجوداتی موجه و سکسی شدند فقط کافیست فیلم های دراکولایی را به ترتیب تاریخ ساخت پشت سر هم گذاشت.

این امر بنوعی بیان تکامل هوشمند بشر است برای این امر ابتدا بشر باید بداند باید از آنچه که هست بگذرد.

در حال حاظر دانشمندان به بن بست انتخاب طبیعی برای بشر پی بردند بدین گونه انسان حاظر با توجه به پیشرفت های عظیم ژنتیکی و پزشکی در برابر هرگونه تغییر کوچکی جبهه دفاعی خواهد گرفت و با توجه به کندی ذاتی انتخاب طبیعی تکامل بشر غیرممکن خواهد شد و این یعنی در جازدن

در مقابل توضیح بالا که هر گونه تکامل طبیعی بشر را غیر ممکن میداند فکری جدید در حال پیدایش و رشد و عملی شدن است که تکامل هوشمند انسان میتواند باشد یعنی انسان با شناخت بیشتر خود و علم ژنتیک دست به تغیراتی بزند و فرآیند تکامل خود را افزایش دهد اگر ما هالیوود را تریبون فرض کنیم در فیلم کاپیتان آمریکا این امر فریاد زده میشود.

انقلاب ژنها : چند روز پیش در تلویزیون دیدم که دانشمندان موفق شدن با تزریق موادی سلول های در حال مرگ و پیر را دوباره به دوران جوانی بر گردانند حال اگر این اتفاق در آینده از محیط آزمایشگاه خارج شود و پا به دنیا واقعیت بگذارد چه آیا شما حاظر خواهید بود عمر جاودانی را با توجه به دست آوردهای نوین بشر بپذیرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Maysam-1st ، nasimesaba
۲:۴۷, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12

نقل قول: همانطور که گفتم دراکولا به عنوان موجودی شیطانی و بدون روح وارد سینما و ادبیات شد و در طول زمان دارای روح و زندگی شد بگونه ای که هیولا های ابتدایی تاریخ سینما تبدیل به موجوداتی موجه و سکسی شدند فقط کافیست فیلم های دراکولایی را به ترتیب تاریخ ساخت پشت سر هم گذاشت.

دراکولا فقط در فیلم تیغ 3 دارای روح شد . در بقیه اثار همان موجود کلیشه ای که در روزها در تابوت یخی خود میخوابد و با غروب افتاب در تابوت را باز میکند به خونخواری مشغول میشود .
در کل شکل و شمایل جدید خون اشام ها فرار از کلیشه های کلاسیک سینمایی است .
مثه اینکه دراکولا دیگر با حلقه های سیر نمیمیرد باید با بیماری میکربی او را از بین برد(تیغ 3)یا اینکه تنها یک گرگنما توانایی کشتن او را دارد(ون هل سینگ)بعضی از اثار هم که کلا چیزی به اسم دراکولا را قبول ندارند و نثری نوین برای خود نوشته اند (دنیای مردگان)بقیه اثار هم تنها موجودات خون اشام جذاب را نشان میدهند .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، Maysam-1st ، nasimesaba
۲:۵۸, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۳/آبان/۹۰ ۲:۴۷)Reza_Jackman نوشته است:  
نقل قول: همانطور که گفتم دراکولا به عنوان موجودی شیطانی و بدون روح وارد سینما و ادبیات شد و در طول زمان دارای روح و زندگی شد بگونه ای که هیولا های ابتدایی تاریخ سینما تبدیل به موجوداتی موجه و سکسی شدند فقط کافیست فیلم های دراکولایی را به ترتیب تاریخ ساخت پشت سر هم گذاشت.

دراکولا فقط در فیلم تیغ 3 دارای روح شد . در بقیه اثار همان موجود کلیشه ای که در روزها در تابوت یخی خود میخوابد و با غروب افتاب در تابوت را باز میکند به خونخواری مشغول میشود .
در کل شکل و شمایل جدید خون اشام ها فرار از کلیشه های کلاسیک سینمایی است .
مثه اینکه دراکولا دیگر با حلقه های سیر نمیمیرد باید با بیماری میکربی او را از بین برد(تیغ 3)یا اینکه تنها یک گرگنما توانایی کشتن او را دارد(ون هل سینگ)بعضی از اثار هم که کلا چیزی به اسم دراکولا را قبول ندارند و نثری نوین برای خود نوشته اند (دنیای مردگان)بقیه اثار هم تنها موجودات خون اشام جذاب را نشان میدهند .
رضا جان من نمیدانم تعریف شما از روح چیست ولی من دوست داشتن یا حاضر بودن برای به خطر انداختن جان یا از خود گذشتگی دراکولا های نوین را همان روح داشتنشان میدانم لازم نیست که یک دراکولا بیاد بگه من روح دارم همین که مثل آدم ها رفتار کند یعنی روح داشتن و
این امر را فرار از کلیشه نمیدانم همانطور که گفتم این نشان دهنده تکامل و پیشرفت رو به جلو خون آشام ها در طول زمان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba
۳:۴۵, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۳:۴۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #14

نقل قول:رضا جان من نمیدانم تعریف شما از روح چیست ولی من دوست داشتن یا حاضر بودن برای به خطر انداختن جان یا از خود گذشتگی دراکولا های نوین را همان روح داشتنشان میدانم

فرهاد عزیز حیوانات هم برای همنوع خودشون گاهی از خود گذشتگی میکنن ایاباید باور کنیم که اونها هم روحی مثه انسان ها دارند ؟
در ضمن مهم ترین دلیلی که دراکولا رو بدون روح میدونن اینه که یک بار مرده و دوباره زنده شده ولی هنوز بدنش سرده(مرده های زنده) و تنها از خون میتونه تغذیه کنه ولی توی فیلم تیغ 3 دراکولا موجودیه که به دنیا اومده و تا به حال نمرده به خاطر این میگم توی تیغ 3 روح داره .
در کل خون اشام هایی که اهل فکر کردن و نقشه کشیدن و ... هستند به نظرم فقط به خاطر فرار از کلیشه های قدیمی و حیوانی نوشته شدن ولی خب کلا اون روح کلاسیک خون اشام ها بعد از سال 2000 شکسته شد چیزی که ما الان روی پرده سینما میبینیم فقط صفات خون اشام ها رو دارن ولی خون اشام نیستن .مثلا خون اشام ها تصمیم گرفتن که از خون حیوانات تغذیه کنن تا به انسان ها اسیبی نرسه ...شاید با این منطق ما هم باید از همدیگه تغذیه کنیم تا به محیط زیست اسیبی نرسه Smile.
قرن نوزده و بیست =خون اشام به معنای واقعی کلمه
قرن بیست و یک = شبه خون اشام های سوسول

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، فرهاد ، Maysam-1st ، nasimesaba
۴:۱۳, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
يعني قراره همه رو زامبي كنند
البته اين هم ازشون بعيد نيستDodgy
فليم و كارتونش هم كه ساختن فقط مونده كه توي دنياي واقعي امتحانش كننHuh
۱۲:۴۱, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۲/آبان/۹۰ ۱۷:۲۱)alitalebi نوشته است:  درسته
دقیقا من به این موضوع مشکوک شدم و طی تحقیق کوچکی متوجه شدم از 2009 با فیلم گرگ و میش موج این فیلم و سریال ها به شدت زیاد شد و در 2010-2011 به وج خود رسید به طوریکه در دوره ای اگر اشتباه نکنم 6 سریال با این موضوعیت در حال پخش در شبکه های امریکایی بود.
باید این موضوع با دقت و علم بیشتری مورد توجه قرار بگیره.

این فیلم بسیار پرفروش بود بازیگر اصلی گرگ ومیش (ادوارد )رابرت پینسون قبل از گرگ ومیش فیلمی بازی کرده بود به نام مرا به یاد داشته باش در ابتدا داستان آمریکایی سفید پوست وآدم حسابی توسط رنگین پوستها کشته می شوند ودر پایان بازیگر اصلی رابرت پینسون که جایی در دلها باز کرده در حادثه 11سپتامبر (توسط مسلمانان )کشته می شود .
در فیلم گرگ ومیش خدا وجود ندارد حتی نمایی از کلیسا یا شخصی در حال دعا نمی بینیم فقط انسان محوری است وانسان خدایی .
انسانهایی با قدرت فوق العاده که حاکم برسرنوشت خود ودیگران هستند در حالی که بسیاری از این حاکمیت ها در ید قدرت خداوند است .
نامها هم بسیار جالب است جیکوب یا همان یعقوب خودمان جد اعلای موسی و یهودیها
در این فیلم با ظرافت قضیه حاکمیت آمریکایی های سفید پوست برای بر ساکنان اصلی این سرزمین یعنی سرخ پوستها را نشان میدهد وهمواره رقیب سرخ پوست از رقیب آمریکایی خود حتی در عشق عقب افتاده است .
این فیلم پارادکسی را مطرح میکند خون آشامی درنده وخونخوار روی هر چه عشاق شکپیر ونظامی را کم کرده است .
خون آشام واین همه احساس لطیف که حتی از انسان بی دفاع در مقابل هم جنسان خود دفاع میکند کمی عجیب وجهت دار به نظر میرسد .
آیا این خون آشامها سربازان آینده ایالات متحده آمریکا هستند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Maysam-1st ، saloomeh ، nasimesaba
۱۶:۴۱, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
دوستان نظرات همتون بجا و درسته ولی بنظر من اطلاعاتمون در این زمینه کمه و نیاز به اطلاعات بیشتری
داریم.
این حرف دوستان که سربازان آینده آمریکا خون آشامها هستن یا اینکه میخوان همه رو زامبی کنن منو یاد آیه
ای از قران عزیزمون میندازه که شیطان در خطاب به خداوند میگه :بندگانت رو طوری فریب میدم که خلقتت رو
عوض کنن.( البته دقیقا یادم نیست کدوم آیه هست نگاه میکنم میگم خدمتتون)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، nasimesaba
۱۷:۲۹, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۳۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #18

نقل قول:این حرف دوستان که سربازان آینده آمریکا خون آشامها هستن

خیلی عذر میخوام ولی چرا بحث را تخیلی میکنیم ؟
اخه برادر من چه خون اشامی ؟ چه گرگنمایی ؟ مگه هر چی میره سینما واقعیت داره ؟
با این حساب فردا منتظر سوپر من و بت من و مرد عنکبوتی و پلیس اهنی و نابودگر هم باید باشیم چون امریکا داره ارتش از اینها میسازه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba
۳:۳۷, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
reza جان تخیلیش نکردیم گفتم یاد آیه ای که گفتم افتادم وگرنه من خودم ژنتیک خوندم میدونم اینجور کارا
بچه بازی نیست .خلقت خدارو یه ذره دستکاری کنی میبینی هزارتا جای دیگه ریخت بهم. ولی با این حرفت
موافقم که داریم از موضوع اصلیمون دور میشیم. با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، nasimesaba
۳:۴۸, ۱۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۳:۵۴ توسط افلاطون.)
شماره ارسال: #20
آواتار
ايا ميدانستيد
دراكولا نام يكي از فرمانروايان اروپايي است
بلاخره ميخواستم بگم اون مثل من و تو ادميزاد بوده فقط اسمش يك ذره بد در رفته
کنت دراکولا "ولاد چهارم" فرزند "ولاد دراکول" در قرن پانزدهم میلادی فرمانروای رومانی بود و عشق بسیار زیادی به همسرش داشت و این احساس کاملا متقابل بود. در یکی از جنگهایی که کنت شرکت کرده بود آمار تلفات بسیار زیادی را رومانی متحمل شد و یکی از جاسوسان دشمن که از نزدیکان دربار بود به اشتباه و از روی عمد خبر کشته شدن کنت را به همسر وی رساند و از آنجایی که ایندو عاشق هم بودند قبل از اینکه کنت به قصر برگردد همسر وی خودکشی می کند و هنگامی که کنت به دربار وارد می شود با خبر خودکشی همسرش و جسد نیمه جان وی مواجه می گردد. یک شوک شدید و در نتیجه دیوانه شدن کنت که تا آن زمان بسیار محبوب مردم بود وی را به یک خونخوار و جبار تبدیل می کند و قتل عام مردم و تمام کسانی را که مجرم و متهم بودند به صلیب می کشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، Maysam-1st ، saloomeh ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]