|
یکی از کتاب های اکتشافی معبد سلیمان
|
|
۱۶:۵۲, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به تمام دوستان خوبم
این کتابی که برای شما معرفی میکنم ، اسمش هست ... که نوشته شخص وزیر حضرت سلیمان ، آصف ابن برخیا میباشد . این کتاب آموزش تسخیر جن و ارواح ، دعا های ...! و غیره میباشد که بسیار جالب است . لازم به ذکر است که من و شما قادر به درک این کتاب نیستیم . بعد از مطالعه و تحقیق ، نظر خود را بازگو کنید تا با هم به نتیجه لازم برسیم . از این سایت کتاب را دانلود کنید . (بنا به صلاحدید لینک حذف شد) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۵۳, ۲۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۰ ۷:۵۳ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آخه چه اصراریه که وقتی این همه موضوع مهم هست که هنوز من بچه شیعه نمیدونم برم دنبال یک چیزایی که هیچ سودی که درش نیست بلکه ضرر هم میرسونه. تو بعضی چیزا نباید کنجکاوی کرد
این آیه ربطی به جادوگری ندارد ولی ببینید دوستان حتی خداوند در مورد روح هم اجازه نداده ما چیز زیادی بدونیم: وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الرُّوحِ قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّي وَمَا أُوتِيتُم مِّن الْعِلْمِ إِلاَّ قَلِيلاً} [الإسراء : 85] از( محمد صلی الله عليه وسلم!)در باره روح ميپرسند. بگو: روح چيزی است که تنها پروردگارم از آن آگاه است،چرا که جز دانش اندکی به شما داده نشده است. حالا چه برسه به جادوگری که نهی هم شده، خداوند حضرت سلیمان(علیه السلام) را فرستاد انسان را از جادو و جادوگری پاک کنه، حالا من چرا باید برم دنبالش یا بخواهمدر موردش چیزی بدونم؟؟!!! بر فرض هم اگر قرار باشه جادوگری به من آسیب برسونه "والله علی کل شیء قدیر" توکل به خدا، خودش منو حفظ میکنه راستی وحید آقا کاش آن داستانی که در کتاب سفینه الصادقین آمده است. در مورد شخص به ظاهر درویشی که یک جوان عاشق را سحر کرده بود و آن جوان با تمسک جستن به حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) رهایی پیداکرد، را اینجا نقل میکردید یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
حرف اقای النر درسته
من دارم مستند اغوا رو می بینم. تو قسمت چهارم یک حدیث از امام باقر علیه السلام هست که میگه ابلیس فنون جادوگری رو زیر تخت حضرت سلیمان بعد از وفات اون حضرت مدفون کرد و به دروغ به آصف بن برخیا نسبت داد تا برای مردم مورد قبول واقع بشه. (بحارالانوار-جلد 60-ص 279) مستند جالبی هست.حتما ببینید |
|||
|
|
۳:۰۰, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خداوند را شاکرم که باعث شدم دوستان به تحقیق بپردازند . دوستان اگر بیشتر در مورد این کتاب میدانید لطفا نقل کنید .
التماس دعا |
|||
|
|
۱:۰۱, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اگر زمان جنگ بود دوستان در امر جبهه سازی بسیار مفید واقع میشدند .
اصلا مهم نیست که این کتاب برای چه کسی است . برای همینه که میگم باید به قلب موضوع دقت کنیم نه به ظاهر . متاسفانه دوستان به اشتباه فقط به ظاهر توجه کردند . مهم نیست کی گفته ببین چی گفته . اگر کسی یا کسانی نویسنده این کتاب رو آصف ابن برخیا خوندن مهم نیست . مهم اینه که برای چی این کتاب که مربوط به جادو گریه از نماد های جادویی و شیطانی استفاده کرده . میتوانید در این کتاب تمام نماد های جادو و جادوگری که بیشترش استفاده از ستاره داوود هستش رو به وضوح ببینید . این دلیلی برای رابطه نماد اسرائیل با شیطان و جادو و جادوگریست . پس از این پس به قلب موضوع رخنه کنید و فقط ظاهر رو نبینید. برای تمرین این مطلب و درک درست آن به این تاپیک که براتون ایجاد کردم برید تا بیشتر با این اصل آشنا شوید . |
|||
|
۱۵:۱۷, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۴۹ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۰ ۱:۰۱)farshid نوشته است: اگر کسی یا کسانی نویسنده این کتاب رو آصف ابن برخیا خوندن مهم نیست . مهم اینه که برای چی این کتاب که مربوط به جادو گریه از نماد های جادویی و شیطانی استفاده کرده . میتوانید در این کتاب تمام نماد های جادو و جادوگری که بیشترش استفاده از ستاره داوود هستش رو به وضوح ببینید . این دلیلی برای رابطه نماد اسرائیل با شیطان و جادو و جادوگریست . |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بنده خدمت دوست عزیزمون عرض کردم .
توضیح هم دادم . حتی مثال هم زدم ... ای کاش اجازه داشتم مشکلاتی که برای کاربران همین سایت در این رابطه پیش امده رو بیان کنم . دوستانی که مشکلات عجیبی پیدا کردند و در ایران هم کسی نیست به دادشون برسه ... به هر حال ما به تکلیفمون عمل کردیم و بنده برای اخرین بار میگم . حد اقل کاری که باید کرد برای رفتن طرف این علوم اذکار و اورادی است که شما را از اسیب حفظ کند که در هیچ کتابی نیست ... این دعا نویس ها هم در حد پشمک هستند . نه اطلاعات فتی دارند و نه عملی . یک کتاب گرفتند دستشون ... برادر من به خدا علوم غریبه احضار جن نیست . احضار خیلی راحته . بعدش مشکله . احضار که میکنی باید بتونی اصراف بدی اصراف رو بلدی؟ تو کتاب نوشته؟ بزرگترین ادمی که به جادو مسلط بود و واقعا بلد بود دست اخر توسط همین اجنه کشته شد ... چون شما با احضار و تسخیر اونها رو به بند میکشید در اخر این کتاب ها رو عمری هم زیر و رو کنید هیچ چیز به درد بخوری درش پیدا نمیکنید . این اخرین کلام بنده در این مورد . خود دانی. اگر هم میخوای تحقیق کنی هر سوالی داشتی بگو تا منابع امادش رو بهت معرفی کنم . خودت رو اذیت نکن یا حق |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۱۸:۱۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۵:۱۷)مسافر نوشته است:(۲۶/آبان/۹۰ ۱:۰۱)farshid نوشته است: اگر کسی یا کسانی نویسنده این کتاب رو آصف ابن برخیا خوندن مهم نیست . مهم اینه که برای چی این کتاب که مربوط به جادو گریه از نماد های جادویی و شیطانی استفاده کرده . میتوانید در این کتاب تمام نماد های جادو و جادوگری که بیشترش استفاده از ستاره داوود هستش رو به وضوح ببینید . این دلیلی برای رابطه نماد اسرائیل با شیطان و جادو و جادوگریست . |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:شما که انقدر از این کتاب و نوشته هاش میترسید و وجودش توی خونه رو خطر ناک میدونید از خدا هم انقدر میترسید ؟ معذرت میخوام که وارد بحثتون شدم اما لازم بود اینو بگم: دوست عزیز؛ خود خدا که نعوذبالله ترسناک نیست، مگه رحیم تراز خداسراغ دارید؟ ترس از خدا وقتی معنا پیدامیکنه که به دستور وخواسته مستقیم خدا احترام نذاریم واز حق خداتجاوز کنیم.یعنی وقتی که به خط قرمزهایی که خدابرامون معین کرده وارد بشیم اون موقع هست که باید از خشم وقهر خدابترسیم. اتفاقا برعکس کسی که به قدرت خدااعتقاد واز عذاب الهی ترس داره به ممنوعات وارد نمیشه. شیطان هم به خودی خود قدرتی نداره ،اون نفس سرکش انسانی هست که به شیطان اجازه عرض اندام میده.. یاحق |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:من گفتم خواندن این کتاب کار من و تو نیست که بشه ازش استفاده کرد . بعد هم گفتم شاید به درد بخوره و بفهمیم دشمن داره از طریق همین کتابها بر علیه ما چی کار میکنه . حالا کی این کتاب و خونده و بهش عمل کرده که این طور جبهه میگیرید جلوی ما . خوب نمیخونیمش . بنده که گفتم هر سوالی از کتاب داری بفرما در پیام خصوصی تا خدمتتون جواب بدم مثالی هم که زدید خیلی عجیب بود؟!! من از شیطان میترسم برای همین بهش اجازه نمیدم وارد زندگیم بشه من از غذای مسموم میترسم برای همین نمیخورمش شما قدرت خدا را الان داری که میخوای وارد دنیای شیطان بشی؟!! ما هم از همین میترسیم . در حالی که از قدرت خدا بهره ای نداریم ... انگار بدون چراغ بری غار نوردی به هر حال خود دانید شما خواه پند گیر خواه ملال این جادو جنبل هم اثرش اونقدری نیست که بزرگش کرده اند و میگن فراماسونها فلان و چنان!! خدا خیر بده اونهایی که بیخود و بیجهت فکر جوونها رو مشغول مسایل جزیی و بی سند و مدرک کردند یا حق |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۱۷:۱۷ توسط farshid.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ب__________________________ل_____________ه ...! آخ آخ مال من نمیشه .
![]() پس ما نیز پند گرفته و دیگر سراغ این کتابا نمیریم . دوستان راضی شدند ؟ راستی وحید جان نگفتی چرا رفتی اونور آب ؟ نمیایی با هم از نزدیک مملکتو بسازیم و فیض ببریم ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شوالیه های معبد و اسماعیلیان | سرباز منتظر | 0 | 2,150 |