کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این هشدار رو جدی بگیرید
۱۸:۲۰, ۱۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۱۸:۳۸ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #1

حدیث از معصوم داریم که " اگر می خواهی چیزی که می خوری به تو آسیبی نرساند بسم الله بگو" خوب ؛ یعنی برعکسش هم صادقه . یعنی ممکنه بسم الله اگه نگی بهت آسیب برسونه یا اینکه دیگه اگه بسم شیطان بگی !! که دیگه حتما آسیب بهت می رسه و مریض می شی .

خوب ؛ حالا نمی دونم فراماسون ها ؛ صهیونیست ها یا هر کوفت زهر مار دیگه ای . اومدن یه کد متحد الشکل جهانی رو طراحی کردند به اسم بار کد که 666 که عدد شیطان هست رو روی اون مستور کردند یعنی شما هر چیزی که می خرید از رب گوجه و ماکارونی و برنج و پفک نمکی و آب معدنی و بیسکوییت و هر چیز خوردنی ه بسته بندی شده گرفته بر اون اسم شیطان نوشته شده و شما با خوردن اون در واقع مریض می شین.

[تصویر: 666.barcodecolormap.gif]

آقا این همه جوون مرگ و مرگ در سن پایین علتش چیه؟ این همه مرگ در سن زیر 50 و حتی 50 به چه علته؟ یکی ش همینه ! که طرف 30 سال داره غذایی رو می خوره که اسم شیطان روش نوشته شده .

پی نوشت :

فیلم شهادت آب رو که حتما دیدید؟

پی نوشت 2 :

بسم الله یادتون نرده .

پی نوشت 3 : اطلاع رسانی فراموش نشه .

التماس دعا.
عکس های بیشتر

[تصویر: thumbnail.aspx?q=1291722436234&i...6bfa9c7d61]

[تصویر: 666barcode.gif]

[تصویر: thumbnail.aspx?q=1251252439043&i...348d1574a2]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aghah ، waiter ، أین المنتظر ، F_R ، shafagh_mah ، ELENOR ، صریا ، zaeim ، Havbb 110 ، حسن.س. ، Amir ، ANTI satan
۱۸:۴۶, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2

من که به این اعتقاد ندارم عزیز
تاثیر داره ولی اگر بخوای بی چون روی همه ی مواد نوشته 666 میتونه دلیل این باشه که مرگ میر جوونا و زیر 50 زیاد شده قبول ندارم.
دلایل آب و هوایی - زیستی - ژنتیکی و ...
رو بیخیال بشیم این دلیل بچسبیم ؟ تازه به ما یاد دادن از همون بچگی که قبل تانول یه کلمه بگو بسم الله الرحمن الرحیم.خلاص دیگه هرچی میخوان 666 999 696 969 یا هرچی دیگه جا زده باشن.
اگر این دوره رو بگی علت بیش تر مرگ میر حوادث است نه چیز دیگر.وقتی شخصی با موتور بدون کلاه تصادف میکنه نمیشه به پای این نوشت.
ولی قبول دارم تاثیر داره
۲۰:۱۸, ۱۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۲۰:۱۹ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #3

منم همین رو گفتم! منظور این بود که همون طور که آب زمزم , فرات , نیسان و تربت کربلا شفا میده . چیزی هم که اسم شیطان برش باشه ممکنه باعث مرض بشه .

از ما گفتن بود .

راستی به چی اعتقاد نداری؟
۲۱:۰۳, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
من قبول دارمش . استاد رائفی پور تو اکثر سخنرانی هاشون به این مسئله اشاره کردن.
یه مطلب خوندم در مورد آداب غذا خوردن نوشته بود هنگامی که شما سر سفره مینشینید شیاطین هم با شما شریک میشوند اگه بسم الله الرحمن الرحیم بگیم اونها میرن (تا حالا دقت کردی چرا تو غذای نظری محرم اینقدر برکت هست) اگه بگی و آخرش بگی الحمد الله یا شکرآً للالله هر چی خورده رو بالا میاره و گرسنه میمونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، stranger00
۲۱:۱۴, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
خرافه در این حد؟؟؟؟نه جان من در این حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــد؟
چی میگی باو؟اینا چیه؟خب اگه اینطوریه به خونه ای که 666 تو شمارش داره زنگ نزنید !یه وقت دیدید رو پیغام گیر بود گفت:
شما با شیطان تماس گرفته اید...فعلا واسه کاری از جهنم خارج شدم بعدا تماس بگیرید!!!!
این خرافه ها رو بی خیال بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاو!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: H00man ، Havbb 110 ، ahoora2563 ، ilidin ، zitanix
۲۱:۲۳, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:من قبول دارمش . استاد رائفی پور تو اکثر سخنرانی هاشون به این مسئله اشاره کردن.

میگم این استاد رائفی پور مگه هر چی گفت حکمه؟ "نعوذ بالله" پیغمبر و امام نیست که حرفش همیشه درست باشه... دوستان دقت کنید! اصلا همین چیزا خودش کفره... برید توبه کنیدWink این چیزا متاسفانه خرافاته. همینطور که این شوالیه رفیق شفیق شیطانی بالایی اشاره کردن. بیاید دلیل مرگ و میرا رو هم بندازید تقصیر اونا! ای بابا... ایده آل گرایی تا کی؟ یه کم هم واقع بین باشید...
با تشکر.
لرد جهنمیAngel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: H00man ، Havbb 110 ، islamnab ، zitanix
۲۱:۳۲, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
من بسیار موافقم اطلاعات کاملا درستی بود
واقعا هم به این اعتقاد دارم که اینجور چیزا خیلی روی مواد تاثیر گذارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mesmaeil ، milad99
۲۱:۵۲, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
چیزی که واضحه دلیل اصلی کاهش عمر غذا هست
بعدش آلودگی هوا و ...

برید تحقیق کنید تو قرن گذشته درصد بسیار کمی از مرگ و میر ها به خاطر سرطان بود. بیشتر سایر بیماریها باعثش میشد (وبا . سل . آبله . ...)

ولی الان بالای 50 درصد مرگ و میرها به خاطر سرطان هست.

مثلا همین مرغ های هورمونی که میخورید میدونید چقدر تو سرطان در بلند مدت تاثیر داره؟
یه آمپول میزنن به مرغ تو 20 روز به اندازه 3 ماه رشد میکنه
یا حتی گوشت گاو که به اون هم هورمون میزنند

از مضرات سوسیس و کالباس هم که خودتون حتما میدونید

و بسیاری دیگر ...

مواظب باشید چه غذایی میخورید
Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، islamnab
۲۲:۰۴, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
هیچ اتفاقی تا خدا نخواهد رخ نمیده.اما نباید منکر بعضی تاثیرات شد.
لا حول و لا قوه الا بالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، صریا ، mesmaeil
۲۳:۰۷, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام به دوستان
درست که غذای ناسالم باعث مرگ و میره و حتما گفتن بسم الله قبل از خوردن غذا ضررهای احتمالی غذایی که می خوریم رو کم می کنه ولی در احادیث خوندم که گناه باعث کاهش عمر می شه دوستان باید بپذیریم که گناهان بسیار زیادی روزانه ازمون سرمیزنه و متاسفانه اون رو گناه هم نمیدونیم خیلی راحت دروغ می گیم بدون اینکه شرمنده خداباشیم و احساس شرمی بکنیم ،غیبت می کنیم وخیلی راحت آبروی مومنی رو میبریم واستغفارم نمی کنیم این طور می شه که عمرها کم وبرکت هم از ما سلب می شه چند روز پیش شنیدم یک پسر بچه ده ساله ای در روستایی در ایران یک دختر 4ساله رو کشته و الان منتظر اجرای حکم اعدام خودشه واقعا چه برسر ما داره میاد
به هرحال در جایی دیگه هم خوندم که گفتن زیاد بسم الله الرحمن الرحیم باعث طول عمر میشه باشد که بدانیم وعمل کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، islamnab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا