کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضور بانوان محجبه غیر ایرانی در عرصه های ورزشی + تصاویر
۳:۰۵, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

اتحادیه ورزش انگلستان جایزه ویژه خود را به دختری محجبه اعطا کرد.

به نقل از سایت لیگ برتر انگلیس نوشت، این اتحادیه که حامی اصلی رقابت های لیگ برتر فوتبال جزیره است، این جایزه را به خاطر طرح‌هایی که "رابیا احمد" برای فعالیت بانوان اقلیت های دینی ارائه داده، به وی اعطا کرد.
[تصویر: 1317991251_rabiya1.jpg]

"رابیا احمد" دختر جوانی است که بطور داوطلبانه در شهر پرستون فعالیت دارد و طرح‌هایی در سال گذشته ارائه داده است که طی آن ورزش جوانان گسترش می‌یابد. در این طرح ها قسمت هایی نیز وجود دارد که طی آن به ورزش بانوان اقلیت های قومی و مذهبی در کشور انگلستان پرداخته شده است. این طرح ها در حالی ارائه شده که پیش تر بانوان در بخش های ورزشی فعالیتی بسیار محدود داشتند.
[تصویر: 1317991279_rabiya2.jpg]

رابیا احمد در برنامه هایی که ارائه داده فعالیت بانوان را در ورزش هایی مانند فوتبال، شنا و بدنسازی افزایش داده است. ضمن اینکه وی تلاش دارد 25 دختر محجبه را به شکل داوطلبانه مانند خود وارد این کار کند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، Anti gods ، blue sky ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، خادمة الزهرا ، shakiba ، shafagh_mah ، yamin ، فدک زهرا ، zizi ، یوسف خان ، *راحیل* ، فانوس *7* ، mhvvhm ، أین المنتظر
۲۰:۳۸, ۱۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۰:۳۲ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #2
آواتار
روزنامه الوطن الکویتیه؛

راهیابی زن محجبه آمریکائی به المپیک لندن

یک زن مسلمان آمریکائی که توانسته است با حفظ حجاب اسلامی سهمیه المپیک لندن را کسب کند، قصد دارد در المپیک هم محجبه ظاهر شود.

[تصویر: IMAGE634560771625586250.jpg]
به گزارش سرویس اجتماعی جام نیوز به نقل از خبر پنجشنبه 3نوامبر(12آبان)
روزنامه الوطن الکویتیه ؛یک زن مسلمان آمریکائی که به تازگی به المپیک لندن راه یافته است، قصد دارد با حجاب اسلامی در این ماراتن بین المللی شرکت کند.
"کلثوم عبدالله" دختر مسلمان آمریکائی که توانست با بالا بردن وزنه 100 کیلو گرمی بر بالای سر، در مسابقات مقدماتی المپیک لندن 2012، علاوه بر کسب سهمیه المپیک ،قهرمان آمریکا نیز بشود گفته است که می خواهد در بزرگترین رویداد ورزشی جهان هم با حجاب کامل اسلامی شرکت کند.
کلثوم که 35 سال دارد و فارغ التحصیل مهندسی برق و کامپیوتر است، در حالی به این مهم دست یافت که با حجاب کامل اسلامی در مسابقات حاضر گشته بود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، MESSENGER ، أین المنتظر ، Abasaleh ، وحید110 ، saloomeh ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، alitalebi ، shakiba ، shafagh_mah ، yamin ، یوسف خان ، فانوس *7* ، mhvvhm ، سدرة المنتهی
۲:۲۹, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
البته این بنده خدا که توی آمریکا این کار رو انجام داده واقعا قابل تقدیره.
ولی من هیچ وقت درک نکردم چه لزومی داره بانوان توی همه ی ورزشها حضور داشته باشن!!!!!
منظورم در ایرانه.
واقعا دلیلش چیه؟
فکر نکنید قصد مخالفت دارم!(خدا به من رحم کنهBlush)
ولی دوست دارم دلیلش رو بدونم!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، وحید110 ، Hadith ، rastin ، Mitsonary ، Admirer ، N.Mahdavian ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، alitalebi ، shakiba ، shafagh_mah ، میثاق ، vavp ، yamin ، erfaneh ، فدک زهرا ، انتصـار ، zizi ، یوسف خان ، سرباز سید علی ، peimane ، ترنم ، AFG Shia ، بیداری اندیشه ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، Havbb 110
۱۷:۳۲, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
بعضی ورزشها یادگیریش برای خانومها خیلی ضروریه به نظرم..مثل شنا و ورزشهای رزمی (شاخه ی تکواندو یا ووشو)،که در صورتی که جائی مورد حمله قرار گرفتن،از خودشون دفاع کنن..
بعضی ورزشهای دیگه هم که خب مربوط به تناسب اندام و سلامتیه که اونم باز خوبه برای خانومها؛
اما یه سری از ورزشها مثل همین وزنه برداری یا کُشتی دقیقا" ضد روحیه ظریف خانومهاس..کلی هم ضرر داره برای سلامتیشون..
نمی دونم چرا یه وقتائی ماها اصرار داریم کارهائی رو انجام بدیم که نه واسه دنیامون خوبه نه آخرت !!!

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، rastin ، وحید110 ، Admirer ، N.Mahdavian ، MohammadMeraj ، hosein.kh ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، alitalebi ، shakiba ، shafagh_mah ، yamin ، erfaneh ، فدک زهرا ، انتصـار ، zizi ، یوسف خان ، peimane ، ترنم ، AFG Shia ، بیداری اندیشه ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر
۱۷:۴۲, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
عکس های حضور زنی با حجاب کامل در کشتی کج زنی عربی به نام بنت سعید در مسابقات کشتی کج بانوان صاحب یک کمربند شد.

[تصویر: 0.431223001325705160_irannaz_com.jpg]

[تصویر: 0.431360001325705160_irannaz_com.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، hesam110 ، حسن عزتي ، zahra11 ، ترنم ، bagheri4 ، mohammad74 ، shafagh_mah ، Havbb 110 ، alitalebi ، yamin ، zizi ، یوسف خان ، فانوس *7* ، mhvvhm ، سدرة المنتهی
۱۸:۳۰, ۲۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۸:۳۹ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #6
آواتار
[تصویر: 75997_1792.jpg]

کلثوم عبدالله زن وزنه بردار پاکستانی الاصل در مسابقات جهانی

[تصویر: Multimedia%5Cpics%5C1390%5C8%5CSport%5C296.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، alitalebi ، shakiba ، shafagh_mah ، yamin ، یوسف خان ، فانوس *7* ، ترنم ، mhvvhm ، سدرة المنتهی
۱۹:۳۱, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۵/آبان/۹۰ ۲:۲۹)guided نوشته است:  ولی من هیچ وقت درک نکردم چه لزومی داره بانوان توی همه ی ورزشها حضور داشته باشن!!!!!
منظورم در ایرانه.
واقعا دلیلش چیه؟
فکر نکنید قصد مخالفت دارم!(خدا به من رحم کنهBlush)
ولی دوست دارم دلیلش رو بدونم!
من هم هیچ وقت درک نکردم شرکت در همون ورزش ها برای آقایون چه لزومی داره...
واقعا دلیلش چیه؟
فکر نکنید قصد مخالفت دارم ولی دوست دارم دلیلش رو بدونم!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، alitalebi ، shafagh_mah ، fandogh ، یوسف خان ، mosafer ، peimane ، فانوس *7* ، mhvvhm ، سدرة المنتهی
۲۲:۵۷, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اولا یکی به من بگه چرا زنها نباید تو این ورزشها شرکت کنن ؟!!!
خوب ورزشه دیگه ، اونها میان بگن چرا ما مردها باید شغل اصلیمون خیاطی باشه ؟ یا چرا مردها باید شغل اصلیشون آشپزی باشه ؟ Big Grin

اینم قبول دارم خداوند هر جنسی رو برای کاری آفریده اما این دلیل بر مشکل داشتن حضور زنان تو عرصه های مختلف نمیشه .

پاینده باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، shafagh_mah ، zizi ، یوسف خان ، فانوس *7* ، mhvvhm ، سدرة المنتهی
۲۳:۲۹, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #9

مردم دنیا دارند بیدار میشند بعد تو ایران مردم به خواب عمیق تری فرو میروند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shakiba ، montazer ، علمدار133 ، erfaneh ، mhvvhm ، سدرة المنتهی
۴:۲۸, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۴/دی/۹۰ ۱۹:۳۱)یا ثارالله نوشته است:  من هم هیچ وقت درک نکردم شرکت در همون ورزش ها برای آقایون چه لزومی داره...
واقعا دلیلش چیه؟
فکر نکنید قصد مخالفت دارم ولی دوست دارم دلیلش رو بدونم!!!!
در مورد ورزشهای حرفه ای توی بخش دشمن شناسی بحث های جالبی شده.
ولی منظور من اینه
تعریف ما از حجاب چیه؟
آیا منظور یک عدد روسریه!!!!
مثلا الان بانوان ورزشکار ما محجبه هستن؟! در بعضی از رشته ها؟!
مثلا اگه بانوان در بعضی از رشته ها که اگه آسمون به زمین بیاد و برعکس! نمیشه محجبه بود ؛ شرکت نکنن ، چه اتفاقی می افته؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، یا ثارالله ، علمدار133 ، erfaneh ، فدک زهرا ، یوسف خان ، peimane ، ترنم ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، Asma
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]