کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همسنگران کمک!!!!
۲۲:۱۰, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
امروز صبح وقتی وارد دانشگاه شدم روی زمین بنر بزرگی رو دیدم که عکس پرچم آمریکا و اسرائیل روش بود منم نامردی نکردم پامو کوبیدم روشو وارد شدم.
وقتی رفتم سر کلاس بحث سر این بود که کی پاشو گذاشته روی اون پرچما. اکثر بچه ها از کنارشون رد شده بودند. Huh
ازشون که پرسیدم چرا؟
گفتند ما که با این کشورا مشکلی نداریم. حتی بعضیاشون در طرف دعوی هم درومدند که آخه این کارا اشتباست.Huh
از قضا کلاس ادبیات بود و استاد همرو مکلف کرد که باید کنفرانس بدند موضوعشم هرچی بود فرقی نمیکنه. منم فرصت و مناسب دیدم که توی کنفرانسم به این قضیه بپردازم.
از همه همسنگرام میخوام تو جمع کردن اطلاعات یاریم کنند. میخوام تو این کنفرانس چهره اصلی این کشورارو چه انگلیس چه آمریکا و چه اسرائیل و ... نشون بدم. مطالب تاریخی، سیاسی و هرچیزی که چهره پلید اینارو روشن کنه. خصوصا مطالب تاریخی ظلم این کشورا به ما. لطفا با سند باشه.
روی ای همسنگرتون رو زمین نندازین.
با تشکر.
یا علی مدد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، dani ، ابولفضل پیروز ، azade ، أین المنتظر ، SARV ، خیبر110 ، Abasaleh ، MohammadSadra ، rastin ، خاک ، آزاد اندیش ، Ramin_Ghn ، warior ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، Gryffen ، بیداری اندیشه ، Amir ، Havbb 110 ، only_y2d ، یاران مهدی ، مبينا ، nasimesaba
۲۲:۴۸, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
عزیز من اگر شما فقط جنایات امریکا و انگلیس و البته اسرائیل رو در زمان حکومت پهلوی که به مردم ایران کردند رو بگید فکر کنم کافی باشه
چون اینقدر جنایات شده که همین یک مورد برای متقاعد کردن هم کلاسی هایتان کامل باشه موفق باشی
به امید ظهور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، MohammadSadra ، soldier ، shafagh_mah ، Amir ، nasimesaba
۲۲:۵۶, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
برای اسراییل عید پریم

انگلیس بزرگترین نسل کسی تاریخ در ایران (۱۰ میلیون نفر)

امریکا کودتای ۲۸ مرداد .

فکر میکنم این ۳ موضوع برای یک کنفرانس کافی باشه

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ابولفضل پیروز ، azade ، أین المنتظر ، خیبر110 ، Abasaleh ، MohammadSadra ، rastin ، soldier ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، Amir ، Agha sayyed ، Havbb 110 ، یاران مهدی ، nasimesaba
۲۳:۰۱, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4

مشکل ما با مردم این دو کشور نیست با سیاست و رسمیت و سرانشونه.
مشکل اساسی اینجاست که 2درصد امریکا 70 درصد سرمایه رو دارند این یعنی همه چی رو دارند.
مشکل اینه عزیزم که هرکاری بخوان انجام بدن انجام میدن.
این ضرب المثل رو شنیدی که هرکس یه قیمتی داره قیمت شخص یا اشخاص رو میدن کارشون رو پیش میبرن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، shafagh_mah ، Amir ، nasimesaba
۲۳:۱۴, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
در مورد مردم آمریکا شاید کمتر!
اما با مردم اسراییلی دقیقا مشکل داریم، چون اسراییل بدون این افرادی که به طمع حقوق و پول و.. کشور خودشون رو رها کردند و رفتند اونحا ، اسراییل پر رو تر نمیشد!!!
ما کجا با این افراد مشکل نداریم؟!1Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، MohammadSadra ، rastin ، soldier ، shafagh_mah ، یاران مهدی ، nasimesaba
۲۳:۲۶, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6

مشکلی که شما امروز سر کلاس داشتی رو من مرتب تو محل کارم دارم.واقعا درمانده شدم.تا کی این مردم میخوان اینقدر بیتفاوت باشن.کارشون به جایی رسیده که برای همه مقدسات جک درست میکنن.برات ارزوی موفقیت میکنم.یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، soldier ، shafagh_mah ، nasimesaba
۲۳:۲۷, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7

همه انسان ها با هم برابرند حرف قرانه
کسانی که راه رو هم عوضی رفته باشند خدا توبشون رو میپذیره بازم حرف قرآن
پس ما چرا باید کاسه داغتر از آش بشیم ؟
فقط شیطان و بنده شیطانه که در جنگ با خداست
پس وقتی خدا با بنده ی خودش مشکلی نداره دلیلی نداره که ما با اونا مشکلی داشته باشیم.
اینم در نظر داشته باش مردم با فیلم دولت مردان و افراد مذهبیشون گمراه میشن ولی از بین اونا بازم افرادی هستند که با کمک خدا به اسلام روی میارن و راهشون رو پیدا میکنند.
پس مشکل ما با شیطانه نه بندگان خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، nasimesaba
۲:۱۸, ۱۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۲:۲۰ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
قصد بنده قرار دادن فرمایشات امام خمینی (رحمة الله علیه) و مقام معظم رهبری در مقابل نظرات دوستان نیست. به هر حال هر کس نظری داره.
اما با توجه به این رهنمود ها دلیل مخالفت ایران با مردم رژیم صهیونیستی مشخص می شه

امام در 24 اردیبهشت 58 با هوشیاری حساب یهودیان را از صهیونیست ها جدا می کند :
ما می‏دانیم که حساب جامعه یهود غیر حساب جامعه آنهاست. و ما با آنها مخالف هستیم. و مخالفتمان براى این است که آنها با همه ادیان مخالف هستند. آنها یهودى نیستند. آنها یک مردم سیاسى هستند که به اسم یهودى یک کارهایى را مى‏کنند. و یهودیها هم از آنها متنفر هستند؛ و همه انسانها از آنها باید متنفر باشند .. (صحیفه امام، ج‏7 ،290)

برخی از بیانات مقام معظم رهبری:

البته كه ما مخالفيم! همه‌ جوانمردان عالم بايد مخالف باشند. همه مسلمانان بايد مخالف باشند و با آن مخالفت كنند. خانه ملت فلسطين را از آنها گرفته‌اند و يك عدّه غاصب را در آنجا جا داده‌اند، پشتيباني كرده‌اند و به دست آن غاصبين، صاحبخانه‌ها را به فجيع‌ترين شكل، سركوب كرده‌اند.»

فلسطين باقي مانده است؛ ملت فلسطين، باقي مانده است. در كنار وجود ملت فلسطين، يك غصب بزرگ هم وجود دارد. عدّه‌اي را از اطراف دنيا جمع كردند، يك ملت جعلي و دروغين تشكيل دادند، اسمي هم روي آن گذاشته‏اند، با ابزارهاي قدرت هم آن را مجهّز كرده‏اند؛ اين در كنار واقعيت ملت فلسطين، امروز خودنمايي مي‏كند

در قضيه فلسطين، آنچه حقيقت قضيه است، همين مطلبي است كه سال‌هاي متمادي است جمهوري اسلامي علناً و مستدلاًّ آن را بيان كرده است. يك باند و گروه وابسته و مزدور به قدرت‌هاي جهاني، با اتّكا به همين وابستگي‌شان، آمدند سرزمين فلسطين را غصب كردند. آيا كسي مي‌تواند منكر اين بشود؟! از اين چند ميليون صهيونيستي كه امروز در سرزمين‌هاي اشغالي ما در فلسطين هستند، چند نفرشان فلسطيني‌اند؟ پدرشان در فلسطين بوده يا خودشان متولّدِ فلسطين‌اند؟! بيگانه‌هايي هستند كه با اهدافي شوم، از جاهاي مختلف به اين‌جا آورده شدند، تا اين‌جا را پايگاهي قرار دهند، و نفوذ قدرتهاي استكباري را در منطقه، راحت گسترش دهند. آيا اين غصب نيست؟!
آيا اين ظلم نيست؟! آيا اين محكوم نيست؟! اگر گروهي بروند خانه ديگري را، شهر ديگري را بگيرند، اين در نظر آزاديخواهان و مردم عادّي و منصف اهل هر دين و مذهبي مردود نيست؟»

من خواهش مي‏كنم جواناني كه با مسأله فلسطين خيلي آشنايي و سابقه ذهني ندارند، روي اين كلمات تأمّل و درنگ كنند.
يك ملت را از خانه و از كشور خود بيرون كنند و يك عدّه آدم‌هايي را از اطراف دنيا جمع كنند و به جاي آن افراد در آن كشور بگذارند. چرا؟ چون آن جماعتي كه از اطراف دنيا جمع كردند، از يك نژادند؛ نژاد اسرائيلي، نژاد يهودي! يعني يك حركت نژادگرايانه زشت كه هر جاي دنيا به‏وسيله هر كسي در ابعاد كوچكتر از اين پيش مي‏آمد، مايه ننگ و سرافكندگي بود؛ اما اين را در ابعاد يك كشور به‏وجود آوردند...

خانه ‏هاي آنها و وطن آنها در اختيار كساني است كه از اروپا، از استراليا، از آمريكا، از آسيا و از آفريقا به آنجا رفته‏ اند و يك ملت جعلي و دروغين به وجود آورده‏اند و در آنجا به نام يك ملت، زندگي مي‏كنند و دولتي هم دارند! اساساً چنين ملتي، وجود و هويّتي ندارد.

گناه جمهوري اسلامي اين است كه اين حرف را مي‏زند! جمهوري اسلامي بر خلاف دولت‌هاي ديگر كه از ترس يا با تطميع امريكا همين حرف حق را كتمان كرده و پوشيده داشتند،
اين حرف را به صراحت مي‏زند و مي‏گويد حق، حقّ است و باطل، باطل است.
ما نمي‏توانيم انكار كنيم كه ملت فلسطين وجود داشته، ولي امروز آواره است. نمي‏توانيم انكار كنيم كه سرزمين فلسطين، از مردم فلسطين غصب شده است؛ آن هم نه با يك روش ظاهراً با نزاكت، بلكه با كشتار و آدمكشي و فريب و دروغ و اعمال زور و سفّاكي و قتل عام. دولت اسرائيل با قتل عام و غدر و فريب و سفّاكي و لگدزدن به ارزش‌هاي انساني به وجود آمد. حقوق يك ملت در مقابل پاي مهاجرين صهيونيست كه وارد فلسطين اشغالي شدند، قرباني شد.

دلايلي در دست است كه عدّه‏اي از اراذل و اوباشِ غيريهودي شرق اروپا را به نام يهودي به فلسطين كوچانيدند... و انگليسي‌ها هم با مجموعه‌اي از طرح‌هاي حساب‌شده، يهوديان را به فلسطين آوردند و مسلمانان را از خانه و كاشانه خويش آواره كردند

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، MohammadSadra ، محیصا ، rastin ، soldier ، خاک ، آزاد اندیش ، azade ، vahid1878 ، shafagh_mah ، جوینده حق ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، یاران مهدی ، nasimesaba
۱۳:۵۰, ۱۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۱۳:۵۱ توسط آزاد اندیش.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان مسئله رو خیلی پیچیده کردید
مسائلی که دوستان در بالا اشاره کردند به جز مطالب جناب guided همه مربوط به دولتها هستند و کسانی که از اهانت به پرچمها خودداری می کنند هم همین را می خواهند. من با این گونه افراد بحث کرده ام آنها می گویند پرچم نماد یک ملت است ما با دولتها مشکل داریم نه با ملتها.

برای این طرز فکر یک جواب قاتع کننده است:

آمریکا : شما به آمریکا بروید و در یبن خیابان بایستید و از همه افرادی که عبور می کنند بپرسید اجداد شما کجایی هستند؟
مطمئن باشید هیچ کس نمی تواند به شما بگوید که اجداد من آمریکایی است؟چرا ؟ چون فقط یک سرخپوست می تواند چنین حرفی بزند.سرخپوستانی که توسط مهاجرین اروپایی قتل عام شدند، به گفته یکی از مورخان نه میلیون سرخپوست توسط اروپاییان قتل عام شدند که دیگر کمتر اثری از این قوم در آمریکا دیده می شود.

پس اگر کسی پرچم ایران را آتش زد به همه ملت ایران توهین کرده ، چون ما به جرات می گوییم که اجداد ما ایرانی بوده اند (البته در طی قرون با بعضی اقوام مختلط شده) پس پرچم ما نماد ملت ماست. ولی آمریکا ملتی ندارد ؛ ملتی برایش باقی نگذاشتند همه مهاجرند ، پس پرچم آمریکا نماد دولت آمریکا است، دولتی فراماسونی که نمادهای خود را هم در این پرچم کاملا نشان داده است.

اسرائیل: اسرائیل که دیگر معلوم الحال است. حتی خودشان هم درون اسرائیل همدیگر را با نژاد و کشور اصلی خود می شناسند مثلا یهودیان سفاردی و اشکنازی و....

و اگر همین الان کوچکترین مشکلی برای این کشور به وجود بیاید 90 درصد آنها در کشورهای خودشان خانه و کاشانه دارند و به راحتی به آنجا باز می گردند. پس دیگر مشخص است که پرچم اسرائیل نماد دولت صهیونی آنها است و آرزوی نیل تا فرات خود را هم که در این پرچم آورده اند گواه این مدعاست.

یا حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، azade ، جوینده حق ، soldier ، بیداری اندیشه ، rastin ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، Havbb 110 ، nasimesaba
۱۵:۲۲, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام دوستان
اول از همه از برادر باهوش وذکاوتمون متشکرم که از هر فرصتی برای آشکار کردن حقیقت تلاش دارند واز همه شما عزیزان.
با خیلی از دوستان در مورد اینکه مردم این کشورها تقریبا بی تقصیرند موافقم و فکر میکنم قرار نیست تاوان بدی های یک دولت!!!!!(که البته اینم حربه ست اما برای اینکه فعلا نمیشه چیز دیگه ای گفت!!!!!!!)رو بدن
خب من به شما توصیه میکنم از سخنرانی های دکتر عباسی و رهبری استفاده کنید اما چون دانشگاه محل گرد اومدن خیلی از آدمها با تفکرات متفاوت هست توصیه میکنم حرفایی نه روشنفکرای آمریکایی در مورد لابی های خودشون زدن رو هم در کنفرانستون داشته باشید.تا بحث مورد قبول همه باشه
به این سایت هم مراجعه کنید ضرر نکردین http://www.arman center.com
با آرزوی موفقیت همگی شما عزیزان اجرکم عندالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، azade ، soldier ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا