کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 1.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'شیش و بش' مروج همجنس بازی است!
۰:۴۵, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: index.php?module=pagesetter&type...mp;pid=222]
پژواک: حجت الاسلام علم الهدی، امام جمعه مشهد چهره ای نام آشنا در عالم سیاست و رسانه است. اظهارات او معمولا با بازتاب های رسانه ای گسترده ای رو به رو می شود. در تازه ترین اظهارنظرهای حجت الاسلام علم الهدی، سویه های منتقدانه او بازهم حوزه سینما را نشانه رفته وی با توصیف سینما به عنوان هنری در خدمت براندازی، از روند نظارت بر فیلم های اکران شده در سینماها به شدت گلاهی کرد و گفت: متاسفانه یا کسانی بر این فیلم هایی که دارد روز به روز می آید، نظارت نمی کنند و متولیان فرهنگی چشم و گوش شان را بسته اند یا اگر نظارت می شود، خود آنها هم از جنس همین مفسدین هستند که صدای شان درنمی آید.
ما مخالف خنده و شادی مردم نیستیم، اما عزیزان! هنر چیزی است در کنار علم، مگر می شود همه مولود و بازده هنر فقط خنداندن و رقاصی و طنز باشد؟ مردم به چه قیمت بخندند؟ شما فیلم شیش و بش درست کنید، مردم را بخوانید و هم جنس بازی را ترویج کنید؟ این فیلم برخلاف عفت عمومی روی پرده سینما بیاید و یک متولی فرهنگی دردش نیاید؟ و بعد وقتی حمله ها زیاد و افتضاح می شود فیلم پایین کشیده شود؟ اصلا چرا باید این فیلم اکران بشود؟ یعنی این درست است که وقتی هالیوود دارد فیلم می سازد که دین و ایمان ما را ریشه کن کند، در داخل کشور هم فیلم بسازند برای اینکه جوانان را بی عفت کنند؟ این واقعا وضعیتی است که ما داریم؟
امام جمعه مشهد برخی فیلمسازان را استخدام شده هالیوود دانست و خاطرنشان کرد: در کشوری که استعداد جوانان برجسته اش، آنان را دانشمند هسته ای کرده است و عظمت این جامعه و امت را را بر دنیا اثبات کرده، در کشوری که دارد ماهواره اختراع می کند و صنایع موشکی در مقابله با کفر، دنیا را مبهوت کرده است؛ آن وقت فیلمساز، هنرمند و هنرشناس این چنین جمعه ای باید بیاید فیلم بسازد و دست به دست آمریکا بدهد و ریشه مبانی اعتقادی و فکری جوانان را از بین ببرد؟ این واقعا درست است؟ کسی هم صدایش درنیاید و با کمال بی باکی بگذارند این فیلم کثیف و مضر برود روی پرده و اکران شود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، nahal_m ، saloomeh ، janali ، حسن عزتي ، MOH3N-P ، sam fisher ، أین المنتظر ، aghah ، islamnab ، peimane ، N.Mahdavian
۱:۰۷, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2

دوستان از کسایی که این فیلم رو دیدن این موضوع رو تایید می کنند؟ یا حداقل تم رو ؟
۱:۱۹, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
والا من میخواستم برم ببینمش ، هنوز وقت نکردم. بچه ها میگفتن خیلی خنده دار بوده.

البته هیچ کدوم نگفتن که از این ضد ارزش ها توش باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، khadem
۱:۲۰, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4

سلام من دیدمش
ولی ازین خبرا توش نبود چنین چیزیو ترویج نکردن یا حداقل من که متوجش نشدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱:۲۴, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
از پست آگاه کننده ی شما سپاس گذارم
یاد یکی از اولین پستهایم افتادم

یادش به خیر
364 روز پیش این پست را ارسال کردم
و ماشالله سال به سال دریغ از پارسال
و هر دم از این باغ...
بر سینمای ایران چه میگذرد؟؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، saloomeh ، Hadith ، ELENOR ، راحیل ، میرزا احمد
۱:۴۰, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6

منم این فیلم و دیدم ولی چیز خاصی توش مشاهده نکردم.

شاید من چشم بصیرت ندارم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، mrfarzadj
۴:۲۸, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7

دید ما با دید علما متفاوت است.ما که فیلم رو دیدیم فقط دیدیم هیچی نداشت نه کمدی داشت و لودگی این چیزا هم که اینجا گفته شد ندیدیمو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۰:۳۰, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
یادمه گلزار تو مصاحبه ش گفته بود این فیلم (شش و بش ) بهترین فیلم ایران میشه و پرفروش ترین ...
وخنده دارترین که صحنه های طنز و خنده دارش به دور از هر گونه زشتی یا لودگی و غیره است
۱۴:۲۶, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9

ترویج همجنس بازی!!! ادعای خیلی بزرگیه
البته نظر ایشون محترمه ولی سوال اینجاست که آیا شخصا فیلم رو دیدن یا براشون نقل شده؟

من حتما سعی می کنم این فیلم رو ببینم تا بعضی مسائل برای خودم روشن بشه.در اینکه سالهای ساله که سینمای ایران دارای فیلمهای سطح پایین و مروج رذایل اخلاقی بوده شکی نیست.یک موردش همین دوست دختر و پسر بازی ها
ولی ترویج همجنس بازی هر چقدر هم که قرار باشه غیر مستقیم باشه، بازم از دید همه پنهان نمی ماند

سر همین موضوع اخیر اون 2 بازیکن فوتبال، برخی کامنتها در سایتهای خارجی جالب بود......
مضمون یک موردش این بود:
نقل قول:در جایی که من زندگی می کنم عرب و مسلمان زیاد هستن.به نظر من همه اینها همجنس باز هستن.چون هر وقت به هم میرسن، همدیگر رو بغل میکنن یا می بوسن!!!
Smile

خوب شاید تفاوت نوع زندگی و فرهنگ باعث بشه که غربیها وقتی ببینن مردها همدیگر رو بغل میکنن، براشون شائبه پیش بیاد که .......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، saloomeh ، khadem ، islamnab
۱۴:۲۷, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
به نظر من فیلم های ما ارزش دیدن و وقت گذاشتن رو نداره
چون نه تنها هیچ محتوا و پیام فرهنگی-دینی-یا اجتماعی ندارن بلکه باعث ترویج ناهنجاری هایی مثل بدحجابی-تجمل گرایی-عادی نشان دادن روابط دختران و پسران و مسایلی از این دست می شوند
البته طرفدار فیلم های خارجی هم نیستم!
مثلا یکنفر بگه بعد از دیدن کدام فیلم سینمایی رابطه اش با خدا صمیمی تر یا حداقل بهتر شده؟
یا از لحاظ فرهنگی طرز تفکرش ارتقا پیدا کرده؟
یا.......
فیلم های با کیفیت ما انگشت شمارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، alitalebi ، Patriot ، janali ، mhvvhm ، aghah ، peimane
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا