|
تصویری از حجاب
|
|
۱۳:۵۱, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۴:۱۷ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مسئله ی حجاب مسئله مهمی است که ما
از آن غافل شدیم پ.ن: عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز. این تاپیک صرفا تعلق دارد به تصاویر زیبا و تامل برانگیز در مورد حجاب و تمامی پست هایی که خارج از این موضوع باشند حذف خواهند شد.[/color][/align][/size] |
|||
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۲, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
سلام
اين توجيه دست آوز خيلي از ماست كه اهل بيت را با خود مقايسه نكنيم. صد البته كه مردي مانند حضرت علي ابن ابي طالب (علیه السلام) و مادري چون حضرت فاطمه (سلام الله علیها) ديگه روي زمين پيدا نميشه ولي ما كه ادعاي دوستدار بودن و شيعه بودن داريم بايد پيرو مسير آنها باشيم. در تائيد صحبت دوستمون محمد عرض كنم واقعا حجب و حيا خيلي مهمتر از چادر هست. گاهي خانمهايي ميبينم كه چادر سر دارند و خيلي غصه ميخورم كه نميتونم برم بهشون بگم خواهرم لطف كن چادر سر نكن ديگه آبروي چادريها رو نبر. چادر خودش يه جاذبه ايجاد ميكنه و عده اي كه زير چادر 70 قلم آرايش ميكنن و تيپ آنچناني ميزنن هم بيشتر ديده ميشوند و هم اين قشر رو بدنام ميكنن... نكنيد خواهشا.... |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۵:۴۷ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
خدا شاهده من قصدم توجیه نبود..
خودمو میگم..چادر واسه من محدودیت داره ولی واقعا حجابم کامله.. فقط میگم مسلمونتر از خدا نمیشم.. کجا خدا یا امامی گفتن چادر؟ |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
فکر کنم توی قران چیزی داریم به اسم چارقد! که مربعی هست . کوتاه تر از چادره. تا کمر مثلا
خانم های تالار بیشتر اطلاع دارن خط قرمز، عفت و حجابه. پوشش یه چیزی در تکمیله اونه. حالا پوششن یه بلوز شلوار مناسب و پوشیده باسه. بلوز و دامن باشه. مانتو شلوار باشه. مانتو دامن باشه. یا چادر. من پسرم ولی خب به نظر من چادر از بقیه کامل تر و زیباتره حالا اگه برای شما محدودیته، مثلا دانشجوهای رشته معماری میگن نمیتونیم ذین همه وسایل بیاریم با خودمون و چادر باز میشه و سخته و ... ولی بعضیاشون هم میبینیم میزنن. من خوزستانی ام دمای هوا زیر 50 درجه نمیاد ولی باز میبینم دخترخانم هایی رو که در کمال ارامش چادر زدن یا با چادرشون خودشونو مثل به بادبزن خنک میکنن. درضمن بگم ما بچه بودیم، یعنی هممون فکر کنم، از بوی چادر مامانمون کیف میکردیم. بوی مادر ارامش میداد. من نمیدونم شما چندسالتونه ولی اگه یه روز مادر شدید، حواستون به این هم باشه |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
سلام
چادر با اینکه یه محدودیت هایی داره ولی خیلی مصونیت های مختلفی داراست که به نظرم خیلی مهمتر از محدودیت هاست . و اینم در نظر داشته باشیم که بله نجابت و حیا مهمتر از پوشش ظاهری یه خانومه ولی پوشش ظاهری مکملی هست برای این گوهر وجودشونه . اما خوب هر کسی برحسب شرایط خودش میتونه پوشش رو داشته باشه . توی دینمون چیزی به نام زور نداریم و هر کسی باید با علاقه و ایمان قلبی خودش دینداری کنه . به شخصه وقتی بیرون محجبه با حیاء و نجیب ( تاکید میکنم با حیاء و نجیب ! ) میبینم به وجودشون توی جامعه مون افتخار میکنم . خدا حفظشون کنه در ضمن خیلی مانتویی ها هم هستند که خیلی نجیب و با حیاء تر هستند از بعضی چادری های . . . ! |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان محترم و بزرگوارم این تاپیک جای این بحثا نیست لطف کنید ارسال اول تاپیک رو ملاحظه کنید بحث رو در تاپیک های مربوطه پیگیری کنید لطفا، اگه موضوع جدیدیه میتونید تاپیک ایجاد کنید. ممنون از همکاریتون ![]() (۱۹/تیر/۹۰ ۱۳:۵۱)EMPERATOR نوشته است: این تاپیک صرفا تعلق دارد به تصاویر زیبا و تامل برانگیز در مورد حجاب و تمامی پست هایی که خارج از این موضوع باشند حذف خواهند شد. |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
خب چارقد خیلی با چادر فرق داره
من با این حجاب بدون چادر هم مصونم،همه چادر رو با توجه به احساس و علاقه شخصی توجیه میکنن،پس منطقی پشتش نیس؟! پ.ن:ببخشید آخریش بود بقیش دوستان بیان خصوصی،شیدا جان باز شاکی نشن
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۰:۱۰ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
۳:۰۷, ۱۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۳:۱۱ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
حجاب لوحیست که بر ان نوشته اند از نگاه دیگران بی نیازم
[b]حجاب شعاریست که فریاد میزند مرا بخاطر انسانیتم بخواهید نه برای ظاهر و صورت **************** ![]() |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
http://www.aparat.com/v/bc6yl
حجاب زنان و دختران در ترکیه خوشا به حالشون که با تحقیق و فهمیدن بهترین حجاب رو انتخاب کردن و ما چقدر فقط الکی ادعا داریم دمشون گرم |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: siOJZCQB_535.jpg]](http://media3.afsaran.ir/siOJZCQB_535.jpg)
![[تصویر: siZrswMl_323.jpg]](http://media3.afsaran.ir/siZrswMl_323.jpg)
![[تصویر: IMAGE634252701660468750.jpg]](http://www.rasanews.ir/images/news/larg_pic/22-8-1389/IMAGE634252701660468750.jpg)