|
گوگوش موزیک آکادمی و توهم سرنگونی نظام !
|
|
۲۰:۱۱, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جمعه شب گذشته در جریان پخش برنامه ی کپی شده ” گوگوش ، موزیک آکادمی ” فائقه آتشین یا همان گوگوش آرزو کرد که به زودی با سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران ، به همراه گروه آکادمی اش به ایران باز خواهد گشت. برنامه ی ” گوگوش ، موزیک آکادمی ، برنامه ای است که در آن افراد مختلط ( متشکل از زن و مرد ) در مسابقه ی تست خوانندگی شرکت می کنند و افراد برتر به مرحله ی بعدی مسابقه می روند ، که یکی از داوران این مسابقه گوگوش می باشد. در جریان برنامه ی جمعه شب ، شخصی از ایران ویدئویی را در صفحه فیس بوک قرار داده بود که به صورت میان برنامه پخش شد و حضار از استعداد این شخص در موسیقی به وجد آمدند و آرزو کردند که کاش این شخص در انگلیس و در کنار آن ها بود. اما فائقه آتشین ، خواننده ضد انقلاب ، ابراز امیدواری کرد که به همراه گروهش و حضار آن برنامه ، به زودی و پس از سرنگونی نظام جمهوری اسلامی به ایران باز خواهد گشت و در کشور ایران به اجرای برنامه خواهد پرداخت !! … [ این آرزو را به گور آتشین ات خواهی برد... ] … تصویری زیر فتنه گری این عجوزه را در فتنه ۸۸ نمایان میسازد ![]() … دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟ ![]() ![]() سایتی که تصویر بالا را منتشر کرد در کامنت هایش این نظرات به چشم میخورد که جالب است شما هم بخوانید :
… و اما … این برنامه متاسفانه تاثیرش را به مرور زمان میگذارد و هشدار های ما هم که هیچ یک عملی نمیشود در این مطلب هم من باب تذکر به مسئولین عرض میکنیم که ساخت این گونه برنامه ها در داخل به شکلی دیگر بسیار کم خرج تر از برنامه های سطح پایینی است که جز اتلاف بیت المال به هیچ درد دیگری نمیخورند ، امیدواریم روزی برسد که مسئولین به جای برپایی انواع همایش ها و خرج های میلیونی متوجه این موضوع شوند که تمامیت ضربه خوردن به کشور از طریق ماهواره و اینترنت است و هیچ موضوع دیگری به اندازه این دو در حال صدمه زدن به کشور نیست…
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۱, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:قنا به معنای موسیقیخوب محل بحث اینجاست که غنا معنی موسیقی نمیدهد. عده ای ان را موسیقی مناسب مجالس طرب خوانده اند . عده ای کلا نواختن و غلطاندن صدا در گلو را جایز نمیدانند . بستگی به مرجع تقلیدتان دارد که تابع کدام نظر است |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز آن موقع كه گوگوش براي امام خميني ترانه خوندند بخاطر منافع خودشون و اينكه دوباره به ايران برگرده بوده.كه
خوشبختانه تيرش به سنگ خورد و حضرت امام (رحمة الله علیه) به ايشان گفتند (آواز خواندن زن حرام است)... به نظرم من اگه به قول شما الان ترانه هاش فاقد غناست بخاطر اينه كه ديگه سنش اجازه نميده مثل جوونا اين جور آهنگ ها بخونه.... اگه ايشون اسلام دوست بود اصلا خوانندگي نميكرد........ البته اين ها نظر شخصي خودم بود...... |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:من هم به تازگی شنیدم یک شخصی قراره در برنامه رقص محمد خردادیان شرکت کنه با حجاب کامل!!پای اعتقادهاش مونده با اینکه در کانادا زندگی میکنه...جالبه!!!! این مثلا خانم بیاید حجاب کامل داشته باشد... این اسلام آمریکایی نیست به نظر شما؟!!! ببین یک نفر خودش فاسد هست ، یک نفر در پی فساد دیگران هست . ممکن هست بله ، یک نفر نادان هست بیاید توبه کند و همه چیز تمام بشود ولی یک نفر هزار نفر را به گناه انداخته مثل این هست که بگوییم یزید می خواهد توبه کند . پس راجع بهش قضاوت بد نکنیم !! تا مادامی که همین وضع را دارد لایق تبری هست . از الان از کسی تبری نجوییم به امید اینکه شاید یک روزی بخواهد توبه کند؟!!! پس تبری برای چه هست !؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
این تذکر علامه حسن زاده آملی دیدنش خالی از لطف نیست ...
می توانیم اوج تفاوت دو دیدگاه را در این کلیپ یک و نیم دقیقه ای ببینیم !
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۶ توسط revenger.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
حال میکنیم از اسلام امریکایی که بین بچه های خودمون نفوذ کرده چه برسه به بقیه
![]() ![]() ![]() این استدلالهای دوستان مثل این میمونه که اقای سامری یه گوساله از طلا ساخت گفت اینو خدا گفته بسازم بهش سجده کنید به جای خودش. تازه خود سامری هم فرد بسیار مومن و باایمان و گل و باحالی در بین بنی اسرائیل بوداااا مردم بنی اسرائیلم به خدا اعتقاد داشتن ولی خب این گوساله طلاییه از جانب خدا بود دیگه!!! سجده کردند... دریغ از اینکه نفس بت پرستی حرام بود چه بت ساخته فرعون باشد یا سامری و حتی نعوذ بالله حضرت موسی سجده بر ان حرام است!!!! موسیقی گوگوش جانم ذاتا حرامه حالا شما عزیزان بیایید بگید یکم بی حجابه ، امام خمینی رو دوست داره ، اصلا عارفه بابا ، از گوگوش مومن تر سراغ دارید؟؟ ، و... |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
به نظر منم خنده داره بجه های این تالار راجع به حرام بودن موسیقی این خانوم بحث کنن!!
یعنی واقعا روشن نیست؟؟؟ در مورد اون خانومه مثلا با حجاب به نظر من تا جایی که بتونن با حجاب مبارزه می کنن. اگه جایی هم نتونن میگن اشکال نداره با حجاب آواز بخون یا برقص مثل این خانوم!!! قصد مبارزه با نفس دین داریه حالا از هر راهی شده.. واقعا هم کارش مسخرس به علاوه اینکه تو مصاحبش گفت شوهرشم مسیحیه..نوبره والا |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
دوستان رو دعوت میکنم این جملات مقام معظم رهبری رو با دقت بیشتری بخونند !!! بصیرت وقتی بود، غبار آلودگی فتنه نمی تواند آنها را گمراه کند، آنها را به اشتباه بیندازد. اگر بصیرت نبود انسان ولو با نیّت خوب، گاهی در راه بد قدم می گذارد. شما در جبهه ی جنگ اگر راه را بلد نباشید، اگر نقشه خوانی بلد نباشید، اگر قطب نما در اختیار نداشته باشید، یک وقت نگاه می کنید می بینید در محاصره ی دشمن قرار گرفته اید؛ راه را عوضی آمده اید، دشمن بر شما مسلط می شود. این قطب نما همان بصیرت است. 1 حالا اینکه ما می آئیم حرام دین محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو حلال میکنیم با هزار و یک توجیه البته نه دلیل بخاطر ضعف ماست در بصیرت !!! اون خانم به ظاهر محجبه هم حلالش را در خدمت حرام خدا در آورده هنر نکرده هیچ، خیلی بیشتر از بی حجابها ضربه زده به ماهیت حجاب . خدا همه مارا هدایت کند ان شاءالله 1- بیانات مقام معظم رهبری در دیدار عمومی مردم چالوس و نوشهر(15/7/1388). |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۱ ۱۳:۲۳)فاطمه خانم نوشته است: جالبه!!!!فاطمه خانوم من این رو برای مثال گفتم...به قول معروف به در گفتم که دیوار بفهمه!!
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
نكته مهم اينه كه اونا به خوبي جامعه رو روانشناسي مي كنن،و متناسب با تمايلات هر گروه از افراد جامعه برنامه مي سازن براي اينكه يك رسانه ي بصري بتونه تاثير گذار باشه بايد ابتدا بتونه مخاطب رو جذب كنه
بعد از جذب مخاطب، القاء ديدگاهها در قالب هاي مختلف از جمله برنامه هاي سرگرم كننده به راحتي صورت مي گيره بودجه هاي چندين مليارد دلاري كه تصويب شد در كنگره آمريكا دقيقا" تو همين مسير هزينه ميشه چون به خوبي مي دونن كه تاثيرش بيشتر از روش هاي ديگه ست نكته ي ديگه اينه كه بدترين حالت تخريب اينه كه از چيزي يا كسي بصورت ناقص يا بد دفاع كني مثلا" اگه طرفدار ي تيم فوتبال هستي ميتوني بري خودتو هوادار تيم رقيب جابزني و مثلا تو سايت هواداران اون تيم شروع كني به فحاشي يا استفاده از منطق هاي ضعيف براي تحليل تيم هاي ديگه ... اينجوري تو ي قضاوت سطحي از طرف ي خواننده ي بي طرف اون نوع برخورد ديدگاه ي طيف از طرفداران اون تيم در نظر گرفته ميشه اونا از اين واكنش طبيعي افكار عمومي به خوبي استفاده مي كنن و خوب بلد هستند چطور بهش جهت بدن مثل همين كه ي خانم مسلمان محجبه از پس زمينه به منظره ي اصلي تبديل ميشه تا نماد يك ورژن جديد از ي تفكر قديمي باشه اما به عقيده ي من با همه ي اين برنامه ريزي ها جاي نگراني نيست اين تكاپو ها فقط ي غرباله تا ناخاصي ها جدا بشن و ي جور واكسنه براي پيكر تقواي مسلمونا و هميشه كساني كه ميرن و برمي گردن ثابت قدم ميمونن اعتقاد دارم قدرت در اكثريت نيست ، تو اجماع ست و هيچ چيز جز ي دين الهي نميتونه ي اجماع حقيقي بوجود بياره |
|||
|
|
۱:۵۹, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
این دختره که با روسری میخونه یه سیاسته.یه دسیسه اس.
میخوان همین فکرو بندازن تو سر مردم که با روسری وبه ظاهر حجاب میشه خواننده شد میخوان بگن ما با هر تفکر و مذهب و بینشی کنار میایم به اصطلاح مشکلی با حجاب نداریم ولی آِی جووما ذنهار از این دسیسه.... این دختره تا مراحله نهایی میبرنش تا به همه نشونش بدن وبه اهدافشون برسن بعد حذفش میکنن تا مبادا یک به ظاهر محجبه ستاره بشه و دیگه اینکه شاید خانمای دیگه ایی هم بیدا شن که فکر کنن صداشون خوبه بنابراین میشه اگه اوناهم برن و شرکت کنن شاید بتونن برنده شن حجاب مانع نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 6068_505.jpg]](http://www.alborznews.net/files/fa/news/1388/7/15/6068_505.jpg)
![[تصویر: 6niqsbr57qthr4zm85pg.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/6niqsbr57qthr4zm85pg.jpg)
![[تصویر: np0qts6iv8vhr5w7sqxa.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/np0qts6iv8vhr5w7sqxa.jpg)