کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما در مورد کمک مالی کاربران سایت چیست ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
موافق 61.11% 11 61.11%
ممتنع 11.11% 2 11.11%
مخالف 27.78% 5 27.78%
تمام 18 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرسنجی: نظر شما در مورد کمک مالی کاربران سایت چیست ؟
۱:۰۲, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۲:۰۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

چند روز پیش با زعیم عزیز که با هم همکار هستیم ، در مورد موضوعی تحت عنوان کمک های مالی دوستان عضو در این سایت برای رایت DVD آثار استاد رائفی پور در مورد فراماسونری و تحویل رایگان آن به کسانی که از داشتن اینترنت و دانلود محروم هستن صحبت کردیم . این میتونه مبارزه بزرگی در برابر دشمن باشه . یعنی اطلاع رسانی در سطح گسترده بین مردم ایران .

پس اگر موافق و یا مخالف این طرح هستید در نظر سنجی شرکت کنید و یا از انتقادات و یا پیشنهادات خود ما را در همین تاپیک مطلع کنید . کمک شما میتونه از 1000 تومن تا هزاران تومن باشه .

(( تو دائم در این سایت پرسه میزنی ))

(( در مورد دشمن تحقیق میکنی ))

آیا میدانی کسانی هستند که به هیچ عنوان از امکانات تو یعنی اینترنت بهره ای نبرده اند ؟

آیا میدانی که اینان آتش زیر خاکستر هستند ؟

برای جنگ با دشمن چه کار مفیدی کرده ای ؟

موافق ممتنع مخالف

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، Abasaleh ، محمود ، am_po ، SAViOR ، waiter ، saloomeh
۱:۱۴, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
یکی از دوستان به نام اقای امپراتور داره این کار ر ا انجام میده

میتونید باهاشون یه صحبتی داشته باشید

با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farshid ، Abasaleh ، محمود ، SAViOR ، saloomeh ، mhvvhm
۱:۴۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
وحید جان ایشون محل سکونتشون قزوینه . در ضمن من و زعیم برای ایجاد این طرح در سطح گسترده آمادگی داریم .

یعنی رایت انبوه DVD استاد رائفی پور به وسیله دابلیکیتور و ارسال آنها به تمام نقاط ایران به وسیله پست پیشتاز .

فعلا ببینیم نظر بچه ها چیه تا بعد . التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، alitalebi ، Abasaleh ، محمود ، SAViOR ، saloomeh
۱:۴۶, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4

خوب اونوقت چجوری می خواید این آدم ها رو شناسایی کنید ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، محمود
۱:۵۰, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5

منم موافقم میتونم هرچی فایل خواستید دانلود کنم و بهتون برسونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farshid
۱:۵۴, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱:۵۷ توسط farshid.)
شماره ارسال: #6
آواتار
کاری که ما میخواهیم بکنیم فرا تر از یک کشوره . یک نظم نوین جهانی . اوه ... اوه ... اشتباه شد . نه نه شوخی کردم .

(( ایجاد یک ستاد بزرگ مبارزه با فرماسونری به کمک تو و من ))

این یعنی مبارزه علنی با شیطان

[تصویر: ap_20101112060953543.jpg]

ما پیروزیم . شک نکنید

(۲۷/آبان/۹۰ ۱:۴۶)stranger00 نوشته است:  خوب اونوقت چجوری می خواید این آدم ها رو شناسایی کنید ؟

آدرس از شما ... ارسال از ما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، alitalebi
۲:۳۱, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7

نقل قول:آدرس از شما ... ارسال از ما
یعنی چی یعنی من آدرس آشناهام رو بدم به شما تا شما براش بفرستید؟! خوب خودم رایت میکنم میدم بهش دیگه این چه کاریه؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، اکبر.ع
۲:۴۱, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۲:۳۱)Havbb نوشته است:  
نقل قول:آدرس از شما ... ارسال از ما
یعنی چی یعنی من آدرس آشناهام رو بدم به شما تا شما براش بفرستید؟! خوب خودم رایت میکنم میدم بهش دیگه این چه کاریه؟!

ببین دوست من

آیا همه مثل شما میتونن رایت کنن . و یا فقط آشنا های من و تو هستن . خیلی ها هستن که تو میشناسی و من نمیشناسم .

این یعنی اینکه توضیع بسته ها به صورت ریشه ای . مثلا تو از من 5 تا بسته در خواست میکنی . مهم نیست که کمک کردی یا نه . بقیه کمک کردن . مثلا ما باهاش 5000 تا دی وی دی رایت کردیم . البته اگر به صورت انبوه باشه بسیار با صرفه تر و سریع تره .

در ضمن اگر ما میخواستیم رایت کنیم تا به حال کرده بودیم . ما متاسفانه همیشه باید یکی کاری رو گردن بگیره تا باهاش همراه بشیم .

راستی ما قسم میخوریم که تمام هزینه رو صرف تبلیغات کنیم و تمام خرج و ارسال ها و ریز عمل کرد رو برای دوستان به وسیله همین سایت گزارش کنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۲:۵۵, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9

نقل قول:ببین دوست من

آیا همه مثل شما میتونن رایت کنن . و یا فقط آشنا های من و تو هستن . خیلی ها هستن که تو میشناسی و من نمیشناسم .
خوب اون کسی که من میشناسمش میشه آشنای من. که من وظیفه دارم یه جوری آگاهش کنم..... حالا یا با این سخنرانی ها یا به هر صورت دیگه ای.....
منظورت از جمله ی اول رو نفهمیدم ، یعنی چی آیا همه مثل شما میتونن رایت کنن ؟!! یعنی مشکل رایت کردنه؟
۳:۰۸, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:خوب اون کسی که من میشناسمش میشه آشنای من. که من وظیفه دارم یه جوری آگاهش کنم..... حالا یا با این سخنرانی ها یا به هر صورت دیگه ای.....
منظورت از جمله ی اول رو نفهمیدم ، یعنی چی آیا همه مثل شما میتونن رایت کنن ؟!! یعنی مشکل رایت کردنه؟

نه دیگه دوست با هوش من

یعنی همه کامپیوتر ندارن . یعنی فامیل شما تو شهرستان نمیتونه رایت کنه . باید براش رایت کنیم و بفرستیم . حالا اگه شما میتونی رایت کنی بسم الله ... رایت کن . ولی من خیلیا رو دیدم که از این حرفا زدن و رایت نکردن .

دوستان انشاالله ما قصد داریم تا با دادن شماره حساب ، البته شماره حساب و شماره کارت آقای زعیم چون ایشون از من بهتره ، طبق دلایلی ، رایت انبوه این dvd ها رو شروع کنیم .

اصلا نگران نباشید . نیاز به مبالغ هنگفت نیست . قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا