|
کتابهایی به مناسبت محرم
|
|
۲۲:۰۷, ۲۹/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۱۲:۵۰ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
اولین کتاب: رمان پدر، عشق و پسر نوشته سید مهدی شجاعی انتشارات نیسان قسمتی از کتاب عجیب بود رابطه میان این پدر و پسر. من گمان نمی کنم در تمام عالم، میان یک پدر و پسر، این همه تعلق، این همه عشق، این همه انس و این همه ارادت حاکم باشد. من همیشه مبهوت این رابطه ام.گاهی احساس می کردم که رابطه حسین با علی اکبر فقط رابطه یک پدر و پسر نیست. رابطه یک باغبان با زیباترین گل آفرینش است، رابطه عاشق و معشوق است. رابطه دو انیس و همدل جدایی ناپذیر است. احساس می کردم رابطه علی اکبر با حسین فقط رابطه یک پدر با پسر نیست. رابطه ماموم و امام است. رابطه مرید و مراد است. رابطه عاشق و معشوق است. رابطه محب و محبوب است و اگر کفر نبود می گفتم رابطه عابد و معبود است.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۷, ۱۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۰:۰۸ توسط El-Yasin.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهداء و الصدیقین
دانلود کتبی در مورد قیام عاشورا و ماهیت و ابعاد آن از استاد علامه حکیمی: مخصوصا کتاب اول را از دست ندهید. حدودا هشتاد صفحه است. 1- عاشورا، مظلومیتی مضاعف : دانلود کتاب عاشورا، مظلومیتی مضاعف نجوا با عاشورا و سخنی در ابعاد جامعه ی قرآنی ( نه قارونی ) انقلاب عاشورا و قسط عاشورا و ساختار جامعه 2-قیام جاودانه: دانلود کتاب [/b]عاشورا و جهان اسلام عاشورا و انسان نو عاشورا و عدالت عاشورا، انقلابها و حکومت ها حکومت مسانخ اسلام و مردم (دین مردمی) طاغوت زدایی، تنها راه رهایی عدالت، محو سیمای فقر 3-[b]عاشورا و عدالت دانلود کتاب 4-امام حسین (علیه السلام) دانلود کتاب |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کتاب غیرت دینی از مجموعه کتب سلوک عاشورایی (منزل هشتم) حاج آقا مجتبی تهرانی متن پشت جلد کتاب: شما دیده اید وقتی چراغی روشن می شود، پروانه ای به دور آن می چرخد؛ آن قدر می گردد و می گردد تا آخرِ سر، می سوزد و به پای شمع می افتد. یعنی تا جان در بدن هست، سالک سبیل الله تعالی آرام ندارد و باید تلاش کند که تمامی توجهات و تعلقات به غیر محبوب را قطع نماید تا آرام بگیرد. تا وقتی محب به غیر از محبوب توجه دارد، غیرتش او را آرام نمی گذارد و باید در قطع تعلقات کوشش کند. این غیرت چنان محب را با خود می کِشد که آخر کار او را می کُشد! (1) محب غیور قبل از فنا، دیگر هیچ حادثه ای را نمی بیند و آرام آرام است.
وقتی که فانی شود، جاودانه می شود.هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما
پ.ن1: ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتابهایی که ارزش خواندن ندارند! | m.shirazi80 | 4 | 3,788 |
۲۳/آذر/۹۲ ۳:۴۳ آخرین ارسال: آیلار |
|
| لیست کتابهایی که مطالعه ی آنها برایم بسیار مفید بود | علی 110 | 1 | 2,857 |
۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۵ آخرین ارسال: Bamdaad |
|








![[تصویر: MG_7817.jpg]](http://misaq.basijisu.com/wp-content/uploads/2013/11/MG_7817.jpg)