آقا من در پست قبلی به آقا شهاب گفتم این حرف ها را به ترتیب رد کنید:
آقا تفسیر قرآن بخونید مفسران بزرگ و مورخان بزرگ میگویند آیه ی شریفه ی 86 سوره ی کهف درباره ی کورش آمده . کورش به مردم احترام میگذاشت
اما اسکند پس کشتار فجیع و بی احترامی به مردم و در عین دیوانه بازی کتابخانه های ایران را آتش زدو کتاب هارا به یغما برد شخصی که در 100 سال پیش بدنیا آمده چیزی نمیدانه از اسکندر(توهین نشده به کسی این حقیقته همه هم میدونن) . مگه من نگفتم که یاجوج و ماجوج در زمان کوروش زندگی میکردند. اصلا اسکند مردی عیاش بود به حرف مردم گوش نمیداد ( آیه ی 94 که خدا میفرماید ذوالقرنین با آن قوم صحبت میکرد) مگر من نگفتم اسکندر مردی فاسق، دنیا دوست، عیاش وشرابخوار و رقاص و بیرحم بود.
با زن ها زنا میکرد و و با لخت و غیر لخت می رقصیده. دیگه دین اجازه نمیده به بقیّه اشاره کنم.
آخه ذوالقرنین اهل دزدی نیست. اسکندر ایران را به آتش کشید و اموال ایرانیان را به غارت برد. وسر اموال چندین نفر را کشت
این تنها گوشه ای از فجایع این بشر است.اسکندر بتها را می پرستیده و مردم یونان به او لقب پسر زئوس میدادند. در حالی که کوروش یکتا پرست بوده. او به دین دیگران و نژاد و زبانشان احترام می گذاشته. این کار اشتباهیه؟
اما در رابطه با اینکه ذوالقرنین حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف): مسلما مقام ایشان خیلی بیشتر از این حرفهاست. و اما قرآن هم اشاره به گذشته ی دور دارد.
(۲۷/آذر/۹۰ ۱۵:۰۹)anti dajjil نوشته است: [ -> ]آقا من در پست قبلی به آقا شهاب گفتم این حرف ها را به ترتیب رد کنید:
آقا تفسیر قرآن بخونید مفسران بزرگ و مورخان بزرگ میگویند آیه ی شریفه ی 86 سوره ی کهف درباره ی کورش آمده . کورش به مردم احترام میگذاشت
اما اسکند پس کشتار فجیع و بی احترامی به مردم و در عین دیوانه بازی کتابخانه های ایران را آتش زدو کتاب هارا به یغما برد شخصی که در 100 سال پیش بدنیا آمده چیزی نمیدانه از اسکندر(توهین نشده به کسی این حقیقته همه هم میدونن) . مگه من نگفتم که یاجوج و ماجوج در زمان کوروش زندگی میکردند. اصلا اسکند مردی عیاش بود به حرف مردم گوش نمیداد ( آیه ی 94 که خدا میفرماید ذوالقرنین با آن قوم صحبت میکرد) مگر من نگفتم اسکندر مردی فاسق، دنیا دوست، عیاش وشرابخوار و رقاص و بیرحم بود.
با زن ها زنا میکرد و و با لخت و غیر لخت می رقصیده. دیگه دین اجازه نمیده به بقیّه اشاره کنم.
آخه ذوالقرنین اهل دزدی نیست. اسکندر ایران را به آتش کشید و اموال ایرانیان را به غارت برد. وسر اموال چندین نفر را کشت
این تنها گوشه ای از فجایع این بشر است.اسکندر بتها را می پرستیده و مردم یونان به او لقب پسر زئوس میدادند. در حالی که کوروش یکتا پرست بوده. او به دین دیگران و نژاد و زبانشان احترام می گذاشته. این کار اشتباهیه؟
اما در رابطه با اینکه ذوالقرنین حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف): مسلما مقام ایشان خیلی بیشتر از این حرفهاست. و اما قرآن هم اشاره به گذشته ی دور دارد.
شما برای سخنانتان هیچ سندی ارائه نکردید
البته با سند سخن گفتن زمان می خواهد که
معمولا دوستان تن به این کار نمی دهند ولی
انتظار دارند برابر هر پرسش ما ده ها سند رو کنیم ...
حال در شرایط برابر انتظار سند دارم ، خصوصا درباره این
اتهام هایی که به اسکندر وارد نمودید ...
اقا شهاب فقط 1 کلمه بگویید دین اسکندر چه بوده؟
از دوستانی که میخوان از صحبت های استاد رائفی دفاع کنند به عنوان یه برادر کوچکتر خواهش میکنم که قبل از نوشتن مطالبتون واقعا بررسی کنید ببینید قابل قبول هست یا نه
چون یه جمله ای هست که میگه : بهترین راه تخریب چیزی بد دفاع کردن از اونه
تو همین تایپیک ببینید که به خاطر دفاعیات بد ما طرفدارای استاد رائفی دوستان چقدر آقای رائفی رو مورد عنایت(!) قرار دادند
در صورتی که اگه خود استاد بودند شاید جواب محکم و قانع کننده ای به دوستان میدادند
این جوری نه تنها به این نقد ها پاسخ داده نمیشه بلکه بد تر وجه خود استاد هم میره زیر سوال
پس ازتون خواهش میکنم،خواهش میکنم،خواهش میکنم ...... اگه جوابی ندارید از روی تعصب بیجا جواب ندید
بذارید یکی از بچه هایی که با استاد در ارتباطه بره با خودشون مطرح کنه و جوابشو واسه بقیه دوستان هم بذاره
و یا اگر هم میبینید جواب خودتون قانع کنندست یا علی خودتون بیاید وسط
ببخشید میدونم در حد این حرفا نبودم ولی وظیفه خودم دونستم که این نکات رو به دوستان عزیزم یاد آوری کنم
بازم ببخشید
شما برای سخنانتان هیچ سندی ارائه نکردید
البته با سند سخن گفتن زمان می خواهد که
معمولا دوستان تن به این کار نمی دهند ولی
انتظار دارند برابر هر پرسش ما ده ها سند رو کنیم ...
حال در شرایط برابر انتظار سند دارم ، خصوصا درباره این
اتهام هایی که به اسکندر وارد نمودید ...
[/quote]
زحمت بکشید کتاب مطالعه کنید و در سایت ها بچرخید.
آیا میدانید کوروش چقدر اختلاف زمانی با اسکندر داشته
تو کتابهای تاریخ دوم دبیرستان نوشته(فقط کتاب آموزشی نیست)اسکندر در جوانی مرد پس توقع نداشته باشید به جای عیاشی برود به حرفف مردم گوش دهد.
و منبع اصلی: قرآن علیم و حکیم. اسکندر زئوس را میپرستیده. آقا شهاب شما دارید به من میگید دروغ میگی؟ من اصلا کارم تاریخه!!!!

دلیلی هم برای دروغ گفتن وجود نداره. من که از خودم در نمیارم . اطلاعاتم را دارم میگم
انتقاد
من اینجا سه تا پست زدم که سه تاییش پاک شد بعد میگن اینجا بیداری اندیشست

ما اتهام نزنیم به اسکندر ملعون شما عزیز من ؟؟؟؟
این اسکندر ملعون که اسطوره و قهرمان و الهه ی
بزرگ غربیهاست چرا امروز شده خدای شما دوست من ؟؟؟؟
مدرک از نظر شما یعنی چه دوست من ؟؟؟؟؟؟
شما دنیا رو طوری میبینید که هیچ احدی راست نمیگه

قرص ترین و محکم ترین مدرک همون ابوالکلام ازاد هست که علمای اسلام به یک صدا ایشون رو معرفی میکنند
شما اصلا ابوالکلام ازاد رو میشناسید دوست من ؟؟؟؟
یعنی چه ؟؟؟
واقعا شورشو در اوردید با اینهمه پستهای پی در پی و تکراریتون
من موندم ناظران محترم چرا هیچ تذکری به جناب عالی نمیدن 
البته میدونم عده ی کمی خیلی کم و انگشت شماری از ناظران ، اینجا را با میدان فوتبال اشتباه گرفتن و سر خود کارت قرمز و پنالتی صادر میکنند
وقتی امام (رحمة الله علیه)در زمان برگزاریه جشن 2500 ساله میگویند : گول شاه را نخورید زیرا میخواهد خود را شبیه کوروش و شاهان خوب دیگر ، بسیار خود را خوب نشان دهد . یعنی چه ؟؟؟
منشور کوروش به همت دکتر احمدی نژاد وارد ایران شد . میفهمید یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟

تعداد صفحات این تاپیک شد سه تا واقعا خجالت بکشید دوست من
اقای رائفی روهم در اذهان انگشتشماری از کاربران بردید زیر سوال

علامه طباطبایی و ابوالکلام ازاد(عالم بزرگ هند) هم که بی سواد هستند از نظر
شما به قول ما مشهدیا از نظر شما :
قرو قاطین
من فقط از اقای محترم
بیداری اندیشه درخواست کمک میکنم و دوست دارم ایشون با علم و درایتی که دارند تذکر شدیدی بدن به جاهلان محترم (حتی به خود من که میدانم جاهلم ولی بعضیهارا جاهل تر میبینم)
امیدوارم به این وضع بد هر چه زودتر پایان بدید
از اون ناظران انگشت شماری که یاد کردم خواهش میکنم این پست مثل پستهای قبلی پاک نشود
یا حق
تا زمانی که ادبیات مناسب را در مخاطب قرار دادن کاربران پیدا نکرده اید و پست اسپم میدهید . پست شما حذف میشود
در مورد امام خمینی هم قرار شد مدرک بیا ورید که نیاوردید .
نمیدونم چرا حرفی رو که امام نزده شما دارید استفاده میکنید!
شما مطالب اوبوالکلام را خوانده ای ؟!تا قبل از این مباحث اسم ایشان را شنیده بودید؟ این از مزایای همین مباحث است .
در پناه خدا
با عرض سلام
به قول یوزر " Mehrnaz " طرح این مباحث چه فایده ای دارد ؟
متاسفانه آقای رائفی پور با همه تلاش هایی که میکنند و تصمیم گیری درباره اینکه دیگر درباره درباره فراماسونری صحبت نکنند اما متاسفانه به بحث های بی پایه و اساسی تری روی آوردند نظیر همین بحث ذوالقرنین یا یک سخنرانی شان درباره رنگ ها و از این دست مسائل که اگر بخواهیم اهمیت این مسائل را رتبه بندی کنیم در رتبه های آخر دین شناسیمان قرار خواهد گرفت ...
نقل مطالب از شنیده ها و منابع ضعیف یه اشکال بزرگ این عزیز است ، امیدواریم مدتی به جای سخنرانی کمی تحقیق کنند و پیرامون مسائل مهم تری در نشست هایشان سخنرانی ایراد کنند ... بهرحال کسی که نام سخنران را یدک میکشد در سطح کشور باید معلوماتش زیاد باشد ...
(۲۸/آذر/۹۰ ۱۵:۵۵)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]با عرض سلام
به قول یوزر " Mehrnaz " طرح این مباحث چه فایده ای دارد ؟
متاسفانه آقای رائفی پور با همه تلاش هایی که میکنند و تصمیم گیری درباره اینکه دیگر درباره درباره فراماسونری صحبت نکنند اما متاسفانه به بحث های بی پایه و اساسی تری روی آوردند نظیر همین بحث ذوالقرنین یا یک سخنرانی شان درباره رنگ ها و از این دست مسائل که اگر بخواهیم اهمیت این مسائل را رتبه بندی کنیم در رتبه های آخر دین شناسیمان قرار خواهد گرفت ...
نقل مطالب از شنیده ها و منابع ضعیف یه اشکال بزرگ این عزیز است ، امیدواریم مدتی به جای سخنرانی کمی تحقیق کنند و پیرامون مسائل مهم تری در نشست هایشان سخنرانی ایراد کنند ... بهرحال کسی که نام سخنران را یدک میکشد در سطح کشور باید معلوماتش زیاد باشد ...
ازشما بعید بود حاج امیر عزیز.
واقعا فکر میکنید بحث ذوالقرنین بی اهمیت بود؟یعنی بحثی که قران اورده بی فایده است؟؟؟
اتفاقا بحث درمورد نمادها و فراماسونری و... کاملا بی ارزش تلقی میشوند
ایا عبرتهای بنی اسرائیل بی پایه و اساس است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا مباحث شجره ملعونه غیر از حقیقت است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا قسم تا قبل از اینکه رائفی پور در سخنرانی هایش به سمت قران برود من و بسیاری از دوستان قران را فقط از رو میخواندیم بدون ثانیه ای تفکر درحالی که پس از تفاسیر زیبای ایشان به حقیقت این کتاب الهی پی برده ایم و دست و پا شکسته برای خودمان تفسیر میکنیم درحد استفاده شخصی خودمان
و بنده زیارت عاشورا میخواندم ولی فقط از رو میخواندم درحالی که پس از سخنرانی شجره ملعونه از اعماق وجودم به خاندان شجره ملعونه لعن میفرستم و با تمام وجود به مولایم سلام میکنم
و بدانید عبرتهای بنی اسرائیل بود بحثی بود فراتر از همه سخنان ایشان
و وقتی رائفی پور از نهج البلاغه میگوید انسان را شیفته میکند
اری امروز با چشمانم دیدم مملوی از همکلاسی هایی را که معلم دینی و اخوند مدرسه از دستشان عاصی بودند ولی برای گوش کردن سخنان استاد در سالن دانشگاه سرپا ایستاده بودند وکار به جایی رسید که از مملو جمعیت ناچار شدند همایش را در مسجد دانشگاه برگزار کنند و درطول سخنرانی همان همکلاسی های دیروز همه 3ساعت تمام سکوت کردند و گوش دادند
اری سخنی که حق باشد این چنین در انسان اثر دارد
یاعلی
آقا شهاب شما مدرک بیاورید و بروید تفسیر بخوانید. اصلا زنگ بزنید از روحانی محلتون یا مرجع تقلیدتون بپرسید.
من کتابها را نام بردم (البته من آنقدر کتاب میخونم دیگه یادم نمیاد مطلب مال کدوم کتابه، کتابهای دیگری هم وجود داشت)
بیایید یکی یکی سوال بپرسیم و پیش بریم.
مگر اسکندر در جوانی نمرد؟ لطفا پاسخ بفرستید. اضافه مطلب نگویید. خواهش کردم