تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
من نميدونم چرا نظرم حذف شده!فقط گفته بودم اين بازي مطابق با اهداف جمهوري اسلامي نيست.ما حتي وزارت جنگ نداريم و وزارت دفاع داريم.اين يعني صلح طلبيم.درباره جهاد هم كه حكم رهبري لازمه.پس اين بازي بدون اجازه رهبر نبايد ساخته بشه، مگر اينكه بصورت غير آشكار اجازه صادر شده باشه.
بسم ا...
سلام
خبر ساخت این بازی رو صب تو سایت جنبش مصاف هم دیدم، اسمش محافظان ایرانه، خدا پشت و پناه و کمک کارشون باشه ان شا ا...

التماس دعای فرج....
(۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۱۰)فدک زهرا نوشته است: [ -> ]بسم ا...
سلام
خبر ساخت این بازی رو صب تو سایت جنبش مصاف هم دیدم، اسمش محافظان ایرانه، خدا پشت و پناه و کمک کارشون باشه ان شا ا...

التماس دعای فرج....

ما آخر نفهميديم اسمش حمله به اسرائيله يا محافظان ايران!HuhHuhHuh
بسم ا...
سلام
من خبری رو گفتم که تو سایت جنبش مصاف دیدم
IRANIAN GUARDS
التماس دعای فرج....
(۱۹/آذر/۹۰ ۲۱:۰۹)M59 نوشته است: [ -> ]ان شاءالله که موفق می شوند.
کسانی که خالص برای خدا کار می کنند،همیشه پیروز و غالبند.
شک نکنید.
اخلاص تنها فایده نداره باید تلاش زیادی هم بکنند به نظرم این اقدام ما علیه انها کمی نسنجیده است.این نشونه ی ضعف اوناست.فهمیدن واقعی نمیشه سرباز اورد تو ایران می خوان تو بازی این کاررو بکنند.اونا همینجوریشم محکومند.لازم نیست جوابشونو با ساختن یه بازی بدید که احتمالا قابل مقایسه با منوی اون بازی هم نباشه.
چیزی میشه درحد ماریو یا شایدم ماریو به تل آویو حمله میکند
یه بازی کال آف دیوتی میسازن کل اروپا رو میزنن خرد و خاکشیر میکنن، بعد بقیه هم کلی حال میکنن. بعد یه بازی میسازن میان تو ایران اونوقت خرید و فروش و نگهداریش جرمه، تازه میخوان یه حرکت فرهنگی هم ضدش انجام بدن بزنن پدر اسرائیل رو درآرنBig Grin
اول سلام
دوم ،بهت بر نخوره! اگه یکم بیشتر به چیزایی که مینویسی فکر کنی بد نیست!
بازی کال آف دیوتی که علیه کل اروپا یا ... نبوده که حالا با خورد کردن و به هم ریختن شهرها و ... باعث ناراحتی کسی بشه!
بازی مربوط به جنگ دوم جهانیه و هدفش ایجاد انگیزه دفاع و بازپس گیری مناطقیه که توسط فرد خونخواری به نام هیتلر اشغال شده!با بازی مورد بحث خیلی فرق داره!
این کجا و آن کجا...!Huh
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۰)سجاد_ف نوشته است: [ -> ]اول سلام
دوم ،بهت بر نخوره! اگه یکم بیشتر به چیزایی که مینویسی فکر کنی بد نیست!
بازی کال آف دیوتی که علیه کل اروپا یا ... نبوده که حالا با خورد کردن و به هم ریختن شهرها و ... باعث ناراحتی کسی بشه!
بازی مربوط به جنگ دوم جهانیه و هدفش ایجاد انگیزه دفاع و بازپس گیری مناطقیه که توسط فرد خونخواری به نام هیتلر اشغال شده!با بازی مورد بحث خیلی فرق داره!
این کجا و آن کجا...!Huh

جنگ جهانی دوم؟!!!!!
هیتلر؟!!!!!
شما Call of Duty : modern warfare 3 رو بازی نکردی؟
ببخشيد ولي تو كال آف ديوتي همرزماي شما هستن كه برج ايفل رو نابود ميكنن!نميگم ضد اروپايي بوده، ولي يه منظورايي هم داشته!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع