تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
با عرض سلام خدمت دوستای خوبم
خیلی جالب بود حرف دکتر مینایی ایشون انگاری حد و توانایی ما رو نمیشناسن شاید باورتون نشه و لی متاسفانه ترن اور مالی دو یا سه تا از این شرکت های بازی سازی خارجی اندازه یک سال بودجه کشور ماست
بهتره به جای جو گیر شدن و تفکرات بی جا فکر پیشرفت صنعت بازی سازی باشی
ما تو کشورمون سایت استیم فی*ل*تره
ما نمیتونیم به عنوان یه بازی ساز یه حساب خارجی داشته باشیم
اکثر کشورا تحریممون کردن
اونوقت میخوایم تو بازار جهانی و در حد بتلفیلد بازی بسازیم؟

خواهشا مردمو جاهل فرض نکنین

من الان حرفای یه سری از دوستانو خوندم جالب بود
عزیزای من اسم این کار صنعت بازی سازیه تا بازی ساز نتونه وارد بازار جهانی شه نمیتونه پول در بیاره
حالا چرا بازار جهانی خوب دلیلشم سادس چون ما به دلیل فقر و مشکلاتی که تو کشورمون داریم ترجیح دادیم جلوی مردمو نگیریم و بزاریم محتوای دزدی گوش کنن (نسخه کپی شده) در این مسئله شکی نیست که در بازار ایران وقتی یه عزیزی بازی 120 هزار تومنی رو با 1500 تومن بازی میکنه نمیشه از اون خواست بازی 10000 تومنیو 10000 تومن بالاش پول بده پس بازار ایران تا حد زیادی فیله
میرسیم به بازار خارج که اونام تحریممون کردن(اگه میخوایم اونجا جنسمونو بفروشیم باید طبق قاعده اونا بازی کنیم)

دوستان من نمیگم اونا کار درستی کردن که به ایران تو بازیشون حمله کردن ولی به دو دلیل الان ما نمیتونیم کاری بکنیم
1.اونا پول دارن(کار بازی سازیم پول میخواد از دوستانی که تا حالا کار ساخت بازی انجام ندادن خواهش میکن الکی جو گیر نشن و فکر نکنن کار ساده ای هست کار بازیسازی پول میخواد)
2.اونا تکنولوژی دارن(تعداد کل افرادی که در ایران تا به حال حتی فکر به ساخت بازی کرده اند به انداز 10 درصد تیم بتلفیلد هم نیست چه برسد به نیروی متخصص)

وقتی در جامعه ای جهل جای عقل را بگیرد از این بیشتر نمیتوان پیشرفت کرد.
با پست بالا 100% موافقم ...
مثل اینه که یه مورچه بخواد به جنگ فیل بره ..
آقا بزرگنمایی نمیکنم ... این یه حقیقت محضه!
ما تو صنعت بازی تا الان به شدت گند زدیم ... هر بازی (نسبتا خوب) هم ساختیم بالکل کپی بوده از عناوین خارجی ...
درسته از لحاظ فنی تا چندین سال هرگز به اونا نمیرسیم ولی مغزامون که نپوکیده ... به جای اینکه اینقدر فکر گرافیک یه بازی باشن روی داستان و نحوه روایت و گیمپلی و خلاقیت کار کنند ...
من تو کار بازیسازی نیستم وگرنه مطمئنا تمام تلاشم رو این موارد بود ...
تقلید خوبه تو این مورد ولی تقلید بدون خلاقیت و نوآوری دقیقا عقب گرده ...
حالا همینم بسازن بازم غنیمته..
مطالب دوستان رو خوندم ... اما يك نكته كليدي :
در دنياي امروز و موقعيت كنوني اصلا نبايد اين ذهنيت رو داشته باشيم كه همه امكانات رو خودمون بسازيم
اتفاقا" بايد از امكانات دشمن استفاده كرد ... اينكه ما بتوانيم موتورهاي قوي و بروز براي بازي طراحي كنيم و بر اساس اون بازي هاي جديد و قابل رقابت بسازيم خيلي عاليه اما ي ايده آله كه مستلزم صرف هزينه و زمانه ....
انشاالله به اونجا هم ميرسيم ...
فكرشو بكنيد ،همين سيستمي كه شما باهاش داريد اين مطلب رو ميخونيد مگه ساخت داخله ؟
حالا چون ساخت خودمون نيست يعني نميشه ازش استفاده مفيدي كرد ؟
جواب شايسته به دشمن دادن يك ضرورته كه نبايد اصلا فراموش بشه ...
درحال حاضر بهترين روش بنظر من استفاده از ابزار دشمن بر ضد خودشه ... اين خودش ي تاكتيكه ... البته اصلا كار آسوني نيست و دانش و پشتكار بالا و البته توكل نياز داره ...
من مسئول فني ي شركتم ... تاحالا چندين بار با استفاده از معادل سازي و بادرك از فرايند و سيستم عملكرد تجهيزات پيچيده تونستيم نياز به متخصصين خارجي رو رفع كنيم ... جالبه بدونين تمام قطعاتي كه استفاده كرديم ساخت ژاپن و آلمان بود ... اما نتيجه اي كه گرفتيم اين بود كه يك خط توليد داخل كشورمون راه افتاد و از اون به بعد از حضور اونها بي نياز شديم
اين تجربه منه بي هنره كه غبار راه شما نخبگان هم نيستم ...
اعتقاد راسخ دارم كه به لطف خدا هيچ دانشي وجود نداره كه ذهن جوان ايراني نتونه دركش كنه ...
درحال حاضر سكوت و سكون آفته ...
پس يا علي
به امیدویاری خداماهم به اونهاپاسخ دندان شکن خواهیم داد.یدالله فوق ایدیهم
یاعلی مدد
(۹/مرداد/۹۱ ۱۳:۳۸)faraz_223 نوشته است: [ -> ]مطالب دوستان رو خوندم ... اما يك نكته كليدي :
در دنياي امروز و موقعيت كنوني اصلا نبايد اين ذهنيت رو داشته باشيم كه همه امكانات رو خودمون بسازيم
اتفاقا" بايد از امكانات دشمن استفاده كرد ... اينكه ما بتوانيم موتورهاي قوي و بروز براي بازي طراحي كنيم و بر اساس اون بازي هاي جديد و قابل رقابت بسازيم خيلي عاليه اما ي ايده آله كه مستلزم صرف هزينه و زمانه ....
انشاالله به اونجا هم ميرسيم ...
فكرشو بكنيد ،همين سيستمي كه شما باهاش داريد اين مطلب رو ميخونيد مگه ساخت داخله ؟
حالا چون ساخت خودمون نيست يعني نميشه ازش استفاده مفيدي كرد ؟
جواب شايسته به دشمن دادن يك ضرورته كه نبايد اصلا فراموش بشه ...
درحال حاضر بهترين روش بنظر من استفاده از ابزار دشمن بر ضد خودشه ... اين خودش ي تاكتيكه ... البته اصلا كار آسوني نيست و دانش و پشتكار بالا و البته توكل نياز داره ...
من مسئول فني ي شركتم ... تاحالا چندين بار با استفاده از معادل سازي و بادرك از فرايند و سيستم عملكرد تجهيزات پيچيده تونستيم نياز به متخصصين خارجي رو رفع كنيم ... جالبه بدونين تمام قطعاتي كه استفاده كرديم ساخت ژاپن و آلمان بود ... اما نتيجه اي كه گرفتيم اين بود كه يك خط توليد داخل كشورمون راه افتاد و از اون به بعد از حضور اونها بي نياز شديم
اين تجربه منه بي هنره كه غبار راه شما نخبگان هم نيستم ...
اعتقاد راسخ دارم كه به لطف خدا هيچ دانشي وجود نداره كه ذهن جوان ايراني نتونه دركش كنه ...
درحال حاضر سكوت و سكون آفته ...
پس يا علي
مشکل اینجاست شما نمیتونی با موتوری مثل میت توسعه مجازی بازی حرفه ای در حد فراستبیت بسازی.
مگه اینکه سورس موتور رو بخری و روش کار کنی که هزینه بالایی داره
Cool!!!!!ايشالا موفق مي شه!!!!Cool
(۸/مرداد/۹۱ ۰:۵۵)FadayeVelayat نوشته است: [ -> ]با پست بالا 100% موافقم ...
مثل اینه که یه مورچه بخواد به جنگ فیل بره ..
آقا بزرگنمایی نمیکنم ... این یه حقیقت محضه!
ما تو صنعت بازی تا الان به شدت گند زدیم ... هر بازی (نسبتا خوب) هم ساختیم بالکل کپی بوده از عناوین خارجی ...
درسته از لحاظ فنی تا چندین سال هرگز به اونا نمیرسیم ولی مغزامون که نپوکیده ... به جای اینکه اینقدر فکر گرافیک یه بازی باشن روی داستان و نحوه روایت و گیمپلی و خلاقیت کار کنند ...
من تو کار بازیسازی نیستم وگرنه مطمئنا تمام تلاشم رو این موارد بود ...
تقلید خوبه تو این مورد ولی تقلید بدون خلاقیت و نوآوری دقیقا عقب گرده ...
سلام
در آیات قرآن و در جنگ با کافران داریم که در جنگ قدرت هر مسلمان 10 برابر کافر خواهد بود ، البته که این مثال هست و قدرت الهی بیشتر از این هست.
باور کنید با این همه پیشرفت تکنولوژی ، هنوز هم یکی از بازی های پر مخاطب جهان Warcraft3 با اون گرافیک قدیمی و ضعیف هست ، بازیسازی فقط تکنولوژی نیست ، اندیشه و تفکر هست ، که ما خدا رو شکر کم نداریم ، البته تجربه هم باید بدست بیاریم.
در مورد جنگ مورچه و فیل هم بگم ، لشکر الهی ، با تعدادی ابابیل به اندازه چغک رقت و سپاه فیل ابرهه رو به زیر کشید.

البته بنده نظرم این هست که این بازی نباید به عنوان سری اول بازی درست می شد ، بلکه باید در سری این بازیها بعد از کسب تجربه و شهرت کافی در رده بالاتری قرار می گرفت.مثلا ابتدا با حمله به یک هدف پایین تر بازی سازی رو شروع می کردند.
در ضمن حدود دو سال پیش یک بازی ساخته شد ، با گرافیک در حد 10 سال پیش ، گیم پلی افتضاح ، اما این قدر جذاب بود که قابل مقایسه با بازی ها برتر نبود و از Gamespot هم نمره خوبی گرفت ، اسمس هم فکر کنم steel and blood یا مشابه اینها بود.
با حرف دل خسته موافقم چون Warcraft مخصوصا DotA خیلی طرفدار و مخاطب داره و با این گرافیکش،خیلی ها رو جذب میکنه
مهمجذابیت بازیه نه گرافیک
اگه یه موضوع جذاب پیذا کنیم،همه چی حله
امیدوارم موفق باشند و بتوانند این پروژه رو با سربلندی به پایان برسانند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع