تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
پیگیر این موضوع هستم
در اسرع وقت در مکانی دیگر آپلود میکنم و در اختیار عزیزان قرار خواهم داد.
بروی چشم.

در دست اقدام است.
اندکی صبر ...
نقل قول:ممنون دوست عزیز
اما اونجا متاسفانه بحث منحرف شده و بجای نقد در حال خوددرگیری هستند دوستان.
قرار بوده سخنان دکتر رو بحث و نقد کنند اما هنوز صفحه اول تمام نشده مبحث به انحراف کشیده شده است.
بنده به دنبال یه تاپیک با نقد و بررسی عمیق و صحیح هستم تا صحت و یا احتمالا انحرافات دکتر عباسی رو توسط سایر دوستان به نقد بکشیم.
اگر آدرسی سراغ دارید بفرمایید تا بنده هم در آنجا به تبادل نظر دوستان پاسخ دهم.

این بار چهارمه که دارم میگم مخالف نقد و بررسی و صحبت پیرامون صحبتهای دکتر عباسی هستم. دیشب داشتم با یکی از دوستان صحبت میکردم حرف جالبی به من زد ، گفت بحث درون جمعی و به قول معروف خودمونی در مورد دکتر عباسی یه بحثه ولی اینکه دیگرانی که اصلا اسم دکتر عباسی رو سه چهار بار بیشتر نشنیده اند بخوان بیان اینجا نقد کنن دیگه بحثش فرق میکنه و قطعا اینجور نقد نوعی تخریب محسوب میشه و من شخصا مخالفم که به تخریب دکتر عباسی بپردازیم!!!!

و شما نمیتونید جلوی چنین افرادی رو بگیرید که نیان توی تاپیک ، همانطور که توی همون تاپیک هم دیدید چه حرفهای نامربوط و ناشایستی به دکتر نسبت دادند بعضی ها....
دکترینولوژی ۷ – درآمدی بر بیوسیبورگ / جلسه ۲۷ کلبه کرامت
دکترینولوژی ۷ – درآمدی بر بیوسیبورگ / جلسه ۲۷ از مجموعه ۳ جلسات کلبه کرامت
[تصویر: kolbe-keramat-27.jpg]

مدت زمان: ۵۳ دقیقهتاریخ : ۳ خرداد ماه ۱۳۸۶موضوع : دکترینولوژی ۷ – درآمدی بر بیوسیبورگفرمت: Mkv , mp3کیفیت: عالی
پارت ۳ اصلاح شد
[تصویر: trans.gif]
[/b]

[b]دانلود فایل صوتی: (به زودی)[تصویر: download.png] Mediafire[تصویر: size.png]حجم:دانلود فایل تصویری:
[تصویر: download.gif] دانلود به صورت پارت‌های ۱۰۰ مگابایتی:دانلود پارت ۱ : Mediafire Linkدانلود پارت ۲ : Mediafire Linkدانلود پارت ۳ : Mediafire Linkدانلود پارت ۴ : Mediafire Linkدانلود پارت ۵ : Mediafire Linkدانلود پارت ۶ : Mediafire Link[تصویر: size.png] حجم:۵۳۰ مگابایت[تصویر: pass.png]پسورد فایل (در صورت نیاز) : http://www.dr-abbasi.ir[/b][تصویر: copy-right.gif] منبع :دکتر عباسی

[url=http://dr-abbasi.ir/][/url]------------------

تست شده و لینک دانلود سالم است

با سلام خدمت دوستانی که از خرابی لینکهای دانلود گله مند بودند
با توجه به پیگیریهایی که بنده حقیر با مسئولین سایت دکتر عباسی انجام دادم ابتدا قرار بر این شد که هارددیسکی را در اختیار ایشان قرار داده تا تمامی فایلها رو انتقال داده و بنده در سروری آپلود کنم و لیکن پس از گذشت چند روز مجددا قرار بر این شد که تمامی فایلها رو بصورت کم حجم( قائدتا کیفیتها کمی پایین تر) در سروری دیگر قرار دهند تا بتوان در اختیار شما عزیزان قرار داد.
لطفی کمی صبر و حوصله بفرمایید بنده در اسرع وقت پیگیر این مسئله خواهم بود.

عید بر عاشقان مبارک.

به امر رب خود لبیک گوییم

به همراه ملائک جمله گوییم

سلام و رحمت حق بر محمد

اللهم صل علی محمد
گزارش کامل از سخنرانی سوم خرداد ۹۱ به همراه عکسخرداد ۷م, ۱۳۹۱
[align=-WEBKIT-AUTO][/align][align=-WEBKIT-AUTO]گزارش کامل از سخنرانی استاد عباسی در تاریخ سوم خرداد ۹۱ به همراه عکس‌های این سخنرانی - آزادراه گمشده در نقشه معرفت[/align]
[تصویر: Map-Of-Episteme_small.jpg]
سخنرانی‌های حسن عباسی در سوم خردادها و به مناسبت سالگرد آزادی خرمشهر در یک دهه گذشته به یک سنت تبدیل شده، که هر ساله این سخنرانی‌ها در دانشگاه تهران وارد می‌شود.امّا امسال فرهاد رهبر؛ رئیس دانشگاه تهران که آخرین سالِ مدیریتش را می‌گذراند، برای اوّلین بار مخالفتش با این سخنرانی‌ها را عملی کرد و مانع برگزاری آن شد.

سخنرانی امسال در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی‌برگزار شد که اوّلین سالِ مدیریت جدید این دانشگاه است و اتفاقاً حسن عباسی هم پس از قریب به یک دهه به دانشگاه آزاد بازگشت.طی گذشت این سال‌ها این سنّت حواشیِ بسیاری داشته؛ از دستگیریِ حسن عباسی، در سال ۸۸ به خاطر سخنرانی سوم خرداد در آن سال تا حمله و اوباش‌گریِ برخی دانشجویان دانشگاه تهران به این مراسم در سال ۸۴٫به هر حال سنت سوم خرداد سال ۹۱ هم با عنوان آزاد راه گمشده ( همنام یکی از فیلم‌های اولیه دیوید فینچر) در سالن علامه طباطبایی دانشکده‌ی علوم پایه‌ی واحد علوم تحقیقات برگزار شد.

اعوذ بالله من الشیطان رجیمبسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین انه خیر الناصر و معینسلام علیکم و رحمت اللهخدا را شاکر و سپاس گذارم که امروز توفیقی فراهم شد که خدمت شما عزیزان شرف حضور داشته باشم.

سالروز مقاومت، روز آزادی خرمشهر قهرمان را خدمت شما عزیزان تبریک عرض می‌کنم و گرامی‌می‌دارم ولادت امام باقر(علیه السلام) را خدمت شما عزیزان اهلِ علم.تقارن روز مقاومت، روز آزادی خرمشهر با سالروز ولادت امام باقر(علیه السلام)، شرایط ویژه‌ای را امسال برای ما رقم می‌زند که ما شأن و عظمتی که این امام همام در سلسله‌ی امامت و ولایت داشتند را پیوند بزنیم با مسأله‌ی مقاومت.

در واقع مقاومتِ علمی.اگر بر در و دیوار شهرها و بر کوچه‌ها و خیابان‌ها نام بزرگانی همچون باقری و همت در قضایای خرمشهر می‌درخشد، و نمونه‌ی یادگاران دفاع مقدس را اینجا روی این ویلچرها می‌بینید (اشاره به میهمانان جانباز حاضر در جلسه) میراث‌دارانِ آن حماسه‌ها پشت خاکریزها در مقابل دشمن تعینی.امروز اگر همت‌‌ها، باکری‌ها، بروجردی‌ها و خرازی‌ها و باقری‌ها و سایرین بودند، قطعاً کنار نیم‌نگاهی که به صحنه‌ی منازعاتِ سخت و تهدیداتِ سخت‌افزاری‌ای که دشمن دارد و امروز مستحضر هستید که در شهر بغداد مذارکات ۵+۱ در مواجهه با همان تهدید‌ها مطرح هست و تیم‌های مذاکره‌کننده‌ی ما درگیر مذاکرات هستند، اما عمده‌ی نگاهشان را معطوف می‌کردند به مقاومت نرم و علمی.سی سال دیگر که برگردید پشت سر خودتان نگاه کنید جانبازانِ جنگ نرم و جانبازانِ‌ جنگِ معرفت و فرهنگ و علم را روی ویلچرها در مقابل خودتان خواهید داشت چه بسا شما خودتان جزءِ‌ آن عناصر باشید.

زمان آگاهی عنصر اصلیِ حرکت اجتماعیِ هر نسلی است. هر نسلی اگر در گذشته بماند و در گذشته قوطه‌ور بشود از تاریخ جا می‌ماند و از مسیر تحول کنار گذاشته می‌شود. امروز هم به تبع این که انسان ایرانی پرچم‌دار خدا گرایی، پرچم‌دار عدالت، و پرچم‌دار منازعه‌ی جهانی در مقابل شرّ جهانی و شیطان جهانی است، عنصر زمان‌آگاهی‌اش به او نشان می‌دهد که خاکریز‌های خرمشهر‌های امروز و آزاد کردن خرمشهر‌های امروز، خاکریز‌های پشتِ حوزه‌ی سنگر معرفت هست.همان طور که فرمود در ابتدای انقلاب که اسلام سنگرهای کلیدی جهان را فتح می‌کند فتح سنگر‌های کلیدی جهان، شاه‌بیتش در فتح سنگر‌های معرفت است.

باقر به عنوان شکافنده و باقرالعلوم یعنی شکافنده‌ی علم در سلسله‌ی دوازده امام معصوم ما از موقعیت ویژه‌ای برخوردار است.نهضت بعضی‌هایشان سیاسی بود مانند علی (علیه السلام) یا امام رضا، برخی نظامی‌بود مانندِ امام حسین (علیه السلام)، نهضت برخی در واقع مخفی بود و برخی آشکار. برخی فرهنگی بود مثل امام صادق‌ (علیه السلام) یا امام سجاد. اما نهضت امام پنجم،‌ نهضت علمی‌ است.

شکافت هسته‌ی علم و زمینه‌سازی برای جنبشی که در زمان فرزند بزرگوار ایشان امام صادق (علیه السلام) تبدیل شد به مقوله و مسأله‌ی مهمِ فقه جعفری و شکل گیری مذهب در واقع جعفری شیعه که بنیان آن کرسیِ آزاداندیشی و کرسی نظریه‌پردازی چهارهزار نفره‌ای که زمان امامِ صادق (علیه السلام) برگزار می‌شد در عصر پدر بزرگوار ایشان یعنی امام باقر (علیه السلام) گذاشته شد.

امام باقر به عنوان شکافنده‌ی علم قدرشون و جایگاهشان و موقعیتشان در حرکت انبیاء و استمرار حرکت انبیاء یعنی ائمه برای ما روشن نیست. و این یکی از مشکلات ماست که ائمه‌ی خودمان را آن گونه که باید نشناختیم.بزرگانی که امروز یادشان را گرامی‌می‌داریم در قضایای آزادی خرمشهر کسانی بودند که به عشق این معصومین نه مبتنی بر بسیاری از گزاره‌های تجهیزاتی و تسلیحاتی و انواع سازوکارهای دیگر بلکه به عشق این معصومین در صحنه حضور پیدا کردند.با یاد و خاطر این بزرگان هست که ما امروز همچنان یاد ائمه‌ی معصوم خودمان را گرامی‌می‌داریم.الگویی برای ما گذاشتند و مسیری را برای ما در نوردیدند که امروز می‌توانیم این را تکرار کنیم.

حسن باقری (جوان ریزنقشِ پنجاه‌ کیلوییِ ترم اوّلِ دانشجوی دانشکده‌ی حقوق،‌ در دانشگاه تهران) را در این دو سه شب، از تلویزیون خودتان می‌بینید که ایستاده است پای یک نقشه‌ای و در سال۶۱ تعدادِ زیادی از فرماندهان ارتش و سپاه را برای آزادی خرمشهر توجیه می‌کند، جوان بیست و یک و نیم ساله‌ای که سال بعد آن وقتی شهید شد، بیست و سه سال سن داشت.در مقابل آن‌چه که در تفکرِ‌ استراتژیکِ آقای ژنرال فیلد مارشال مونتگومری،‌ فرمانده‌ ی ارتش هشتم در جنگ جهانی دوم. یا در جبهه‌ی هیتلر مثلاً‌ مارشال رومل، ژنرال‌هایی در آن تراز، جوان بیست و دو ساله‌ای که اساساً‌ سربازی نرفته بود چه برسد به این که دانشگاه جنگ دیده باشد. جلوی یک تابلو ایستاده و دارید می‌بینید که چگونگی آزادی خرمشهر و طرح عملیاتی‌اش را توجیه می‌کند.

نابغه‌ی جنگ ما که در تراز استراتژیست‌های ارشدِ جهانی، با سن‌های بالای پنجاه سال و درجه‌های فیلد مارشالی، شرایطی را رقم زد که الگوی جوان امروز ما باشد.می‌دانید این فرد وقتی در سال۶۲ شهید شد، دو سال بعد از خودش، دو سال بعد از شهادتش، در شصت و چهار،‌ عملیاتِ آزادیِ فاو و عبور از اروند که یکی از شاهکارهای نظامی‌تاریخ نظامی‌جهان محسوب می‌شود و در تمام دانشگاه‌های نظامی‌دنیا تدریس می‌شود، طرح آن عملیات را هم این شخص داده بود.چطور می‌شود یک جوانِ ریزنقشِ پنجاه‌ کیلویی‌ِ سال اول رشته‌ی حقوق، به عنوان نابغه‌ی نظامی‌در زمانی که کشور درگیر هرج و مرج سیاسی بود در سال پنجاه و نه و شصت و هیچ ساختار منسجم نظامی‌ای هم وجود نداشت؛ توانست طرح آزادی خرمشهر را بدهد و با آن اعتماد به نفسی که با اتکال به خدا پیدا کرده بود، این پیروزی را رقم بزند؟مسأله‌ی ما ستایش آن حماسه‌ها نیست. مسأله‌ی ما الگو گرفتن است. جوان ما امروز وقتی الگوی شخصیتی می‌خواهد، یک جوان بیست و دو ساله‌ای به نام حسن باقری.

چون مطلب بسیار زیاد و گسترده بود بصورت چند پارت ارسال میشود

یا علی
ببخشید آدرس سایت ایشون رو میشه بدید ؟!؟
من که نه حوصله و نه توان دانلود همه سخنرانی ها رو دارم از کجا میتونم کلش رو گیر بیارم ؟
ممنون.
خدمت جنابعالی:

سایت سخنرانیهای دکتر عباسی

موفق باشید
(۶/تیر/۹۱ ۹:۵۱)AMINI نوشته است: [ -> ]خدمت جنابعالی:

سایت رسمی دکتر عباسی

موفق باشید

نه خیر این سایت رسمی ایشون نیست. سایت رسمی اندیشکده ی یقین:
http://www.andishkadeh.ir/

آقای عباسی هم وبسایت رسمی ندارند. فقط همون وبسایت اندیشکده هست.
دکتر عباسی در کنار بهروز مینایی(رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای)===> غرفه انستیتوی ملی بازیسازی
[تصویر: 12148437064159334994_thumb.jpg]
امروز بعضیا گفتن دکتر عباسی سخنرانی هم داشت توی مصلا ولی من فرصت نکردم برم محل سخنرانی رو پیدا کنم.بنابراین مطمئن نیستم.
نقل قول:انستیتوی ملی بازیسازی

میشه راجع به این بیشتر توضیح بدید. مگه بازی سازی هم انستیتو بهش اطلاق میشه...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
آدرس های مرجع