پیگیر این موضوع هستم
در اسرع وقت در مکانی دیگر آپلود میکنم و در اختیار عزیزان قرار خواهم داد.
بروی چشم.
در دست اقدام است.
اندکی صبر ...
نقل قول:ممنون دوست عزیز
اما اونجا متاسفانه بحث منحرف شده و بجای نقد در حال خوددرگیری هستند دوستان.
قرار بوده سخنان دکتر رو بحث و نقد کنند اما هنوز صفحه اول تمام نشده مبحث به انحراف کشیده شده است.
بنده به دنبال یه تاپیک با نقد و بررسی عمیق و صحیح هستم تا صحت و یا احتمالا انحرافات دکتر عباسی رو توسط سایر دوستان به نقد بکشیم.
اگر آدرسی سراغ دارید بفرمایید تا بنده هم در آنجا به تبادل نظر دوستان پاسخ دهم.
این بار چهارمه که دارم میگم مخالف نقد و بررسی و صحبت پیرامون صحبتهای دکتر عباسی هستم. دیشب داشتم با یکی از دوستان صحبت میکردم حرف جالبی به من زد ، گفت بحث درون جمعی و به قول معروف خودمونی در مورد دکتر عباسی یه بحثه ولی اینکه دیگرانی که اصلا اسم دکتر عباسی رو سه چهار بار بیشتر نشنیده اند بخوان بیان اینجا نقد کنن دیگه بحثش فرق میکنه و قطعا اینجور نقد نوعی تخریب محسوب میشه و من شخصا مخالفم که به تخریب دکتر عباسی بپردازیم!!!!
و شما نمیتونید جلوی چنین افرادی رو بگیرید که نیان توی تاپیک ، همانطور که توی همون تاپیک هم دیدید چه حرفهای نامربوط و ناشایستی به دکتر نسبت دادند بعضی ها....
با سلام خدمت دوستانی که از خرابی لینکهای دانلود گله مند بودند
با توجه به پیگیریهایی که بنده حقیر با مسئولین
سایت دکتر عباسی انجام دادم ابتدا قرار بر این شد که هارددیسکی را در اختیار ایشان قرار داده تا تمامی فایلها رو انتقال داده و بنده در سروری آپلود کنم و لیکن پس از گذشت چند روز مجددا قرار بر این شد که تمامی فایلها رو بصورت کم حجم( قائدتا کیفیتها کمی پایین تر) در سروری دیگر قرار دهند تا بتوان در اختیار شما عزیزان قرار داد.
لطفی کمی صبر و حوصله بفرمایید بنده در اسرع وقت پیگیر این مسئله خواهم بود.
عید بر عاشقان مبارک.
به امر رب خود لبیک گوییم
به همراه ملائک جمله گوییم
سلام و رحمت حق بر محمد
اللهم صل علی محمد
ببخشید آدرس سایت ایشون رو میشه بدید ؟!؟
من که نه حوصله و نه توان دانلود همه سخنرانی ها رو دارم از کجا میتونم کلش رو گیر بیارم ؟
ممنون.
دکتر عباسی در کنار بهروز مینایی(رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای)===> غرفه انستیتوی ملی بازیسازی
![[تصویر: 12148437064159334994_thumb.jpg]](http://myup.ir/images/12148437064159334994_thumb.jpg)
امروز بعضیا گفتن دکتر عباسی سخنرانی هم داشت توی مصلا ولی من فرصت نکردم برم محل سخنرانی رو پیدا کنم.بنابراین مطمئن نیستم.
نقل قول:انستیتوی ملی بازیسازی
میشه راجع به این بیشتر توضیح بدید. مگه بازی سازی هم انستیتو بهش اطلاق میشه...