تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فراماسونری در بی بی سی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
به نام خدا
سلام دوستان، نمیدونم کسی برنامه فراماسونری در ایران رو در بی بی سی دید یا نه؟ سیر اصلی برنامه گفتگو با فراماسون هایی بود که زمان شاه در ایران بودند، خلاصه جدا از تعریف و تمجید هایی که از فراماسونری میکردند که البته خوب انتظاری غیر از این ازشون نمیرفت، چند نکته در این برنامه قابل تامل بود:
1-گویا این موج ضد فرماسونری در ایران واقعا داره یه شکلی به خودش میگیره که اینها احساس خطر کردند و چنین برنامه هایی هرچند مختصر ارائه میدن
2-دقیقا دست گذاشته بودند روی چند تا از علایمی که توسط اقای رائفی پور زیر آبش زده شده بود،
مثل ستاره پنج پر: گفتن که نماد شادیه!!!!!!! جی وسط گونیا و پرگار : که همونطور که اقای رائفی گفتند اینا خودشون ادعا دارند که جی همون گاد!!!!!!!!!!!!!!! دستکش :نشانه بی گناهی .....
و تاکید زیاد بر مخفی بودن این انجمن ها که من نمیدونم این تاکید آیا باعث وسوسه شدن افراد کنجکاو میشه که وارد چنین تشکیلاتی بشن در حالیکه افرادی مثل نیوتن، لئوناردو داوینچی، فیثاغورث .... و کلی ادم نخبه مشهور در این مجموعه به چشم میخورند!!!!!!!!
اگه کسی LINK از این برنامه داره بزاره ما هم ببینیم Smile
من دیدم

راستش اگر موقع امتحانات نبود حتما نقدی در تالار برای این مستند نیم ساعته می نوشتم

این مستند بیشتر جنبه ی تبلیغی داشت برای فراماسون ها
سعی کردند ماسون ها رو یکتا پرست نشان بدهند و معتقد به خدای یکتا ، حتی قرآن و عهد عتیق و قدیم را هم که در لژ لندن روی میزی قرار گرفته بود را نشان دادند
اما اشاره نکردند که این خدای یکتای آنها که با حرف G و با نماد تکچشم نشان داده میشود کیست یا چیست
گفتند برای عضویت در تشکیلات باید حتما شخص به یک دین اعتقاد داشته باشد

تشکیلات را طوری معرفی کردند که اگر کسی توی باغ نباشد فکر می کند ..... این سازمان منجی جهان و بشریت هست

گروهی از افراد با استعداد در زمینه های مختلف و صاحب جایگاه که انتخاب شده اند تا به صورت مرموز و سری در لژ ها جمع شوند و با کارهایشان دنیا را بهتر کنند مردم را آزاد کنند و آینده ی بهتری را معماری کنند

دوستان اگر نمی دانید بدانید

ستاره ی پنج پر رو به پایین مربوط به شادی میشه Big Grin

[تصویر: 123456789542315.jpg]

به کسانی که این برنامه را دیده اند توصیه می کنم حتما کتاب شوالیه های معبد نوشته هارون یحیی را از همین تالار پیدا کرده و بخوانند
بسم الله الرحمن الرحیم

بی​بی​سی: فراماسون‌ها بعد از انقلاب یا اعدام شدند یا فرار کردند/ فروغی، هویدا و شریف امامی فراماسون بودند [تصویر: 1.png]
احزاب و تشکل ها -
تاریخ ایرانی با شرح مستند فراماسون‌ها در بی‌‌بی‌سی نوشت:
[/b]

فراماسون‌ها مدتی است سعی دارند مخفی کاری گذشته را کنار بگذارند و درهای مقر خود را به روی خبرنگاران و دوربین‌های تلویزیونی باز کنند.

باقر هئیت، استاد اعظم فراماسونری، بالا‌ترین مقام این تشکیلات در آمریکاست. او که نزدیک به 50 سال پیش در تهران به فراماسونری پیوست از بنیانگذاران لژ ایران در تبعید است که پس از انقلاب در آمریکا تاسیس شد. هیئت می‌گوید: فراماسونری یک جامعه سری است، کلوپ و حزب و جمعیت نیست که در آن افراد نام‌نویسی کنند و وارد شوند، بلکه افراد خود را برمی‌گزیند و دنبال طبقه ممتاز جامعه می‌رود. ما در فراماسونری می‌گوییم اگر کسی لوله‌کش باشد ولی رهبر صنف خودش باشد، او فرد بارزی است، برای اینکه می‌تواند در جامعه‌اش تاثیر بگذارد

فراماسون‌ها می‌گویند پنج نفر از پادشاهان گذشته بریتانیا، 10 نفر از روسای‌جمهوری آمریکا از جمله جرالد فورد، تعداد زیادی از رهبران کشور‌ها از جمله وینستون چرچیل و عباس هویدا، بازیگران سینما از جمله جان وین و گلن فورد و بعضی از برجسته‌ترین نوازندگان و آهنگسازان از جمله موتسارت، فراماسون بودند. امروز نزدیک به 60 درصد از حدود شش میلیون فراماسون‌های دنیا در آمریکا هستند، کشوری که فعالیت فراماسون‌ها در آن علنی‌تر است

تا هنگامی که ناصرالدین شاه فعالیت‌های به سبک فراماسونری را در ایران رسما در سال 1278 منع کرد، این فعالیت‌ها علنی بود. علت ممنوعیت فعالیت این مجامع هم ایده‌های تجددخواهی بود.

در دوران محمدرضا شاه دوباره و این بار به طور رسمی لژهای مختلفی که وابسته به لژهای مادر بودند فعالیت‌هایشان را آغاز کردند و گسترش دادند.

سرنخ ارتباط سازمانی و تقریبا یکصد ساله فراماسونری با ایران را باید در شهر ادینبورگ جستجو کرد. اعضای لژ بزرگ اسکاتلند که بر‌ای اکتشاف و توسعه میدان‌های نفتی از طرف شرکت نفت ایران و انگلیس به جنوب ایران رفته بودند، بنیانگذاران اولین لژهایی بودند که رسما در ایران ایجاد شدند. لرد الگین بالا‌ترین مقام لژ بزرگ اسکاتلند در دهه 1960 برای ملاقات با شاه به ایران سفر کرد، درست در‌‌ همان زمان که لژهای فراماسونری در ایران با آگاهی رژیم فعالیت‌های گسترده‌ای آغاز کرده بودند. شاه ایران که خود هیچ وقت عضو فراماسونری نبود، برخلاف پدرش رضا شاه، مخالفتی هم با فعالیت‌های لژهای فراماسونری نداشت. لرد الگین در دیدارش با جعفر شریف امامی، رییس وقت مجلس سنا و بالا‌ترین مقام فراماسونری در ایران، از شنیدن وسعت فراماسونری در ایران تعجب کرده بود. الگین می‌گوید: «او حرف تعجب‌برانگیزی زد. او فاش کرد که یک سوم اعضای مجلس سنا فراماسون هستند و به خواست او هم فراماسون شدند. گفت احساس می‌کند که تنها فراماسونری باعث گسترش افکار لیبرالیستی و غیرخودخواهانه در میان طبقه حاکم شده است»
چهره‌های بسیاری چون هويدا، محمدعلی فروغی، دکتر هوشنگ ظلی، شریف امامی و امام جمعه تهران هم عضویت داشتند.

وقتی که لژ بزرگ ایران به وجود آمد نزدیک به 2 هزار فراماسون در لژ‌ها عضویت داشتند و پیش از انقلاب تعداد فراماسون‌ها به 3300 نفر رسید. فراماسونری بزرگترین تشکیلات مخفی جهان، امروز در ایران حضور رسمی و فعال ندارد، فراماسون‌ها با انقلاب اسلامی در ایران یا فرار کردند یا به اتهام جاسوسی اعدام شدند

/
2929

باتشکر
آیدین

سلام
چند وقت پیش BBC ی مستند پخش کرده که خیلیا نظرشون در مورد فراماسونری عوض شده
تو اون گفته شده که
منظور ما از چشم جهان بین همین خدای یکتاست
در مورد بنای آزاد هم ی داستان دیگه نقل شده
شکل فراماسونریو ی جور دیگه نمایش دادن ،
من بایکی که داره فراماسون میشه صحبت کردم میگه این فراماسونری که ما میبینیم چیزیه که ایران به ما نشون داده و اصلا شکل فراماسونری اینجوری نیست
منتظر نظراتون هستم
فهمیدن توی ایران چه خبره و از غافله عقب موندن!!! که شبکه ی BBC فارسی زبان اقدام به پخش مستند در رابطه با فراماسون ها کرده و به نوعی داره کارهای فراماسون ها رو خوب جلوه میده یعنی مطمئن باشید دارن تطهیر می کنند وگرنه خود BBC که از ابزار ماسون ها هستش نمیاد پته ی خودشون رو روی آب بریزه!!
(۱۷/دی/۹۰ ۱۲:۳۴)6/5/ نوشته است: [ -> ]سلام
چند وقت پیش BBC ی مستند پخش کرده که خیلیا نظرشون در مورد فراماسونری عوض شده
تو اون گفته شده که
منظور ما از چشم جهان بین همین خدای یکتاست
در مورد بنای آزاد هم ی داستان دیگه نقل شده
شکل فراماسونریو ی جور دیگه نمایش دادن ،
من بایکی که داره فراماسون میشه صحبت کردم میگه این فراماسونری که ما میبینیم چیزیه که ایران به ما نشون داده و اصلا شکل فراماسونری اینجوری نیست
منتظر نظراتون هستم
ببین عزیز به حرف های شیطان و شیطان صفتان دقیق گوش کن ظریف حرف می زنند که ما عام متوجه نشیم
می گفت خدای یگانه . اونا هم خدای یگانه دارند ولی با نام شیطان بعد کتاب مقدس انجیل و قران هم به شما نشون میدن . تورات رو نشون نمیده که بگه بر خلاف عقاید شما یحود جایی نداره و چه بسا به این دو کتاب مقدس پشت در های بسته شان چه توهینهایی بکنن تا شیطان بر انها ظهور کند.برادر مسلم شیطان زیرکانه وارد می شود اگه یکدفعه بگوید من شیطانم که نابود خواهد شد با 1000 وعده 1000 عقاید مثبت خدا پسندانه وارد میشه یعد شما را به سوی خودش می برد . مثال واضح به ادم وعده داد اگر از درخت (معرفت ) بخوری جای خدا را می گیری (وعده کاذب )به قارون هم گفت اگر اضافه پولت را بگیری رستگار تر می شوی (عقاید شوم) .فقط سعی نکنیم خودمان را گول بزنیم که نابود خواهیم شد .
تو اگرHeartخدا Heartشناسی همه در رخ مهدیHeartبین از ماسون چیزی در نمی اد
یکی لینک دانلود رو بذاره لطفا.
ممنون
من قسمت هایی مستند رو دیدم.

واقعا خندم گرفت.ولی شک و شبهاتی رو ایجاد کرده بود!

خیلی عالی میشه اگر گروه بیداری اندیشه پیش دستی کنه و به نقد این مستند بپردازه.
سلام
به نظر من هرکاری بکنن بازهم حذب الله پیروزه
التماس دعا
یاعلی
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع