تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
ما که بزرگ شدیم و خبری از این چیزا نبود.خداروشکر.ولی دلم به حال جوونهای الان مخصوصا مجردهاو به حال خودم که مادرم میسوزه .تمام فکرمو تربیت مشغول کرده .داداشم هنوز هیچی رو باور نمیکنه و به موسیقی های زباله ای و شیطانی عادت کرده .به قول همسرم وقتی گوش آدم بشه چاه توالت ,سخت میشه تغییر کاربریش داد .خیلی عالی بود ممنون .این از ته دلمه :اجرکم عندالله .
در زیر نویس تصویری نشوته شده بود که لیدی گاگا جایزه رابه خدا و همجنسبازان تقدیم میکند
البته تعجبی هم نداره، کسی که شیطان رو می پرسته اونو با همجنس بازان در یک رده قرار بده
ووووووووااااااااااااای ییییییییییی
یه سند دیگه از این چیز آشغال -نمیگم زن یا خواننده چون ماهیت لغت میره زیر سوال -
اولا ببخشید از مطلبی که میخونید .من بی تقصیرم
دیروز به صورت اتفاقی خبری توی یاهو بود که شنیدنش خالی از لطف نیست .
عطر جدید این فاحشه بوی خون و منی داره .
من واقعا عذر میخوام ولی احساس کردم منعکس کنم بد نیست .
حتما آدرسشو میذارم .
سلام بچه ها من اهنگ جديد اين ميمونو گوش دادم اولش كه همه ي رقاصاش مثل برچم اسرائيل وايسادن بعدش تو خود اهنگ كارهاي خودشو تاييد ميكنه وبقيه رو به اين راه دعوت ميكنه و ميگه خدا منو همين جوري افريده
خوب فهمیدیم بده حالا باید چی کار کنیم؟یه ارتش راه بندازیم؟
سلام؛
کاش نقد موزیک ویدئوهاش رو هم بذارین تا وقتی با طرفداراش بحث می کنیم,بشه با استدلال جوابشون رو داد!
خدا نکنه من طرفدار این افریته باشمDodgyدارم میگم راه های موثر برای مبارزه با این خواننده ها چیه فقط شناختن که کافی نیست
براي بعضي از جوانان اين مملكت متاسفم اگر اين حرفها رو به اونها بزني سريع و با خشونت بهت مي گن كه شما يك امل به تمام معنا هستيد و حركات وكردار اين روسپي رو روشنفكري مي دونن واقعاً جاي تعصف براي كساني كه آهنگ هاي اين طور آدمها رو گوش مي كنن
دوستان همه که نمادهای فراماسونی رو می شناسیم، قطعا تو هر کلیپی چندتا نماد داره، راجع به برگردان آهنگ ها حرف بزنید قبول دارم وقتی با کسی حرف می زنیم سخت ترین کار قانع کردن در ارتباط با موسیقی چون اکثرا با موسیقی عجین شدن و پذیرشش سخته توصیه می کنم در این مواقع سخنرانی های استاد رافئی پور و مستند ظهور رو براشون بذارید. بعد راجع هرچیزی باهاشون بحث کنید اینجوری قبولش براشن خیلی راحت تره. من تا اول سخنرانی های استاد رو برای کسی نذارم باهاش حرف نمی زنم
سلام دوستان من تازه واردم Sleepy
برام جالب بود که دارید اینطوری درباره لیدی گاگا صحبت می کنید البته در بی حرمتی ایرانیا به اشخاص دیگه و توهین های همه جانبشون مثل فاحشه خوندن زن رئس جمهورها و اکثر مقامات زن در کشور های دیگه رو با اسامی رکیک خطاب کردن درش هیچ توضیحی نیست حالا نوبت شما شده که به یک خواننده گیر بدید و افکار مریضتونو درباره فراماسیون ها ..... که همه وهمه چیزو فراماسیونی می بینین ( مثلا چون کنترول یه چشم الکتریکی داره نماد لوسیفر هستHuh ) به این خواننده گیر بدید اما من یه پیشنهاد دوستانه دارم دوستانه خیلی دوستانه از هنر لذت ببرین نمی خواد اونو درک کنین از زیبایی لذت ببرین سیاستو باید درک کرد . اقتصادو باید درک کرد نه هنرو از هنر باید فقط لذت برد
تا بعدSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع