مهرداد جان
ملاکهای ایشون با توجه به عقایدشونه و ایشون حق داره برادر خودش رو انتخاب کنه و حتما شما به ازادی انتخاب ایمان دارید.
ویژگی هایی که از نظر استانداردهای شما نشان از یک ادم عقب مونده داره از نظر ما خصوصیات بارز انسانیه که با اون میشه راحت زندگی کرد و حتی دیگران هم با اونها احساس راحتی کنند.در همین تالار اساتید دانشگاه نخبگان دانشگاهی بسیاری هستند که شدیدا ایمان دارند و علمشون بر ایمانشون افزوده.پس لفظ عقب مونده با توجه به تفکر شما وصله نچسبیه .این که ضعیف باشند و پنهان (!)اگر ضعیف بودیم با کمال میل با شما وارد بحث نمیشدیم .یادتون باشه این شما بودید که عقایدتون رو پنهان میکردید نه ما.(من خودم مقام قهرمانی ورزشهای رینگی دارم

)
معمولا کسانی که دین حقیقی مغزشون رو از ناپاکی ها شستشو میدن دیگه برنمیگردن .چون افتاب امد دلیل افتاب .یا به قول مولانا پای استدلالیون چوبیم بود .چیزهایی دیدنی وجود داره که در کلام نمیاد اما .....البته از نظر استدلالی هم خیای محکمه .من حدس میزنم شما از مذهبی یک چهره خشک و بی روح و بدون معلوماتی که در ذهن خیلیا ساخته شده در نظر دارید ضمن اینکه اسلام نزاشته از زنان برای خوش گذرانی و بازار گرمی منفعت طلبها استفاده بشوند و این خودش لج عده ای که از مطامعشون دور شدن رو بیرون اورده
چرا فکر میکنید ما که دینداریم توسط یک سری دین دار اغفال شدیم و هیچ فکر و عقیده ازادی نداشتیم و این نتیجه سالها تحقیق و خوندن همه کتابهای روشن فکری نیست؟اما شما افکارتون رو هیچ کس در جهت منافع خودش القا نکرده؟!
ما خیلی از کتابهای روشن فکری رو خودیم و جواب دادیم .شما چقدر با اصل مذهب اشنا هستید؟اثار کدام دانشمندان فیلسوف و شخصیت های مذهبی رو خوندید؟
امیدوارم قضاوت شما ب اساس تصورتون نباشه
شما نوشتید که امدید برای اگاه سازی و با توجه به اینکه شما هیچ اشتراک فکری با ما ندارید کاملا طبیعیه که انچه که ما و شما فکر میکنیم از نظر همدیگه اشتباه باشه
بحث ما در هر مطلبی که شما بیان کنید میرسه به خدا چون جهانبینی ما بر اساس و محور خداوند بنا شده
مثلا شما بگید ناسیونالیسم بد٫ برای خودتون دلیل میارید این دلایل رو ما در دینمون اوردن و بر حذر داشته اند اما ما میگوییم خداوند بی دلیل چیزی را بد یا خوب اعلام نکرده و این امر از تسلطش بر هستی و افریده هاش هست.اما شما دلایلی میارید و چهارچوب دیگری دارید .........
این میان خیلی از عقاید هم هست که جهانبینی متفاوت ما بحث رو به هیچ جایی نخواهد رسوند .
چون اختلاف اصلی باید حل بشه
ببینید ۱۴۰۰ سال پیش احکامی امد که کسی دلیلش رو نمیدونست و نمیشد برای کسی توضیح داد که چرا باید اجرا بشود .مثلا امام صادق(علیه السلام)فرموده میوه را بشویید چون نیروهای منفی اون از بین میرود .اون زمان شاید یک نفر به ظاهر سیب نگاه میکرد و میگفت این که تمیزه .مسلمان ها خرافی هستند میکروسکوپی هم نبود که میکروب رو به اونها نشان بدهند .اما الان این موضوع ثابت شده .مثال های بسیار زیادی در این رابطه وجود اره
علم ۱۰۰ سال \یش فکر میکرد خیلی جلو هست .اما الان میفهمم چقدر عقب بوده .الن فکر مکنیم خیلی جلو رفتیم و ملاک قرارش میدیم .اما ۱۰۰ سال دیگه میفهمیم خیلی عقب بودیم.۱۰۰۰ سال دیگه ٫٫٫٫
پس مایی که دستورات خداوند را اجرا میکنیم عقب مانده که نیستیم هیچ کلی از دانش ناقص و پر اشتباه تجربی جلو هستیم و از این دست تجربیات در اینده هم ادامه خواهد اشت .هم در علوم تجربی هم در علوم عقلی و هم در جامعه و سیاست
برای ما لازم نبود هیتلر بیاد و دنیا رو به خون و اتش بکشه تا بفهمیم ناسیونالیزم خوب نیست .خداوند فرمود همه با هم برابرید .
اما من باب مبحث دلایل وجود و عدم وجود خدا در نت بسیار روش بحث شده نکته نگفته ای هم نمانده اگر صالح میدانید تا راجع بهش صحبت کنیم
پروتکل های بزرگان یهود در مورد دموکراسی رو خوندید؟
یا حق