۱۵/اردیبهشت/۹۰, ۱:۰۳
(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۰:۲۹)Ara نوشته است: [ -> ]برخورد سطحی شما واقعا برام عجیب و قابل تامله. امیدوارم بتونیم با هم بحث کنیم نه فقط پافشاری بر روی اعتقادات شخصیحقیقتش من ترفدار کِشا هستم نه لیدی گاگا .....
برام عجیبه چرا وقتی از یک فیلم حرف می زنم گویا به شخصیت شما توهین شده و می گویید به شما برخورده است.
در فیلم شهر گناه وقتی به کلیسا و کشیش توهین می شود نگاه موشکافانه به فساد داخل کلیسا ندارد بلکه رسما به کل مسیحیت توهین می کند و کسانی را که ضد کلیسا (ضد دین) هستند قهرمان نشان می دهد.
مثل این می مونه کسی بگه چون فلان آخوند بده من یک فیلم بسازم که در اون به یک مسجد توهین میشه.
جواب سوالم رو در مورد شخصیت محبوبتون لیدی گاگای هنرمند ندادید
و اما در مورد فیلم 24، سریالی که همچو بسیاری از سریالان دیگر پیرو خط مشی خاصی است که یک قهرمان آمریکایی بیافریند و تنها این قهرمان است که بر ضد دولت می ایستد، تروریسم را نابود می کند و در نهایت می گوید که دیدمان را به اسلام عوض کنیم. واقعا در دام این حرفها افتاده اید؟
اگه به تاریخ ایالات متحده نگاه کنیم می بینیم که همیشه اعتراض به فعالیت دولت در کل فیلم های آمریکا وجود دارد از زمان دار و دسته نیویورکی گرفته تا 24 این یک ترفنده که شهروندان رو همیشه راضی نگه می داره و می گه دولت اشتباه کرده پس حزب رقیب بیاد بالا اون ها کار رو درست می کنند رئیس جمهور بعدی ناجی می شه و ...
اما تصویر خوبی که زحمت کشیدن و از اسلام دارن نشون می دن یک دین بی ضرر و خوبه که تنها در پی یک هدفه مقبولیت جهانی برای نظم نوین جهانی، در این نظم تمام دین ها خوبند، هیچیکی بد نیست و... یکم عمیقتر بنگرید.
همیشه در همه جا هنرمندانی بودند که واقعیت هنر رو درک کردند و شاهکار های همیشه جاودانی ساختند حتی خارج از هالیود. در هالیود هم در بسیاری فیلم ها از لحاظ هنری در بسیاری از زمینه ها شاهکار خلق می کنند اما مسئله اینه که این شاهکار های هنری و ادبی توسط چه کسی و به چه منظوری به کار برده میشه. من خودم آرشیوی از 2400 فیلم سینمای جهان دارم، این واقعیت وجود داره که در هرچیزی سعی کردن نمادی از خودشون قرار بدن تا وقتی زمانش برسه و بخوان ظهور بکنن ناخود آگاه تو مقاومتی برای رد اون مسئله نداشته باشه این یک مسئله روانشناسیه و حتی در شهرسازی هم کاربرد داره ما در شهرسازی می گیم مبحثی به اسم گره، راه، لبه و نشانه وجود داره. نشانه چیزیه که 3 نسل در یک مکان باقی بمونه سپس برای همیشه در ذهن مردم خاطره انگیز و بدهی میشه. شما نگاه کن ببین چقدر راحت فراماسون ها نماد تک چشم رو در معماری اروپایی و امریکایی با گذاشتن یک پنجره گرد در زیر شیروانی نهادینه کردن.
راجب به این که می خواین زیبایی رو چیزی بدونین که فقط جلوه می کنه خب فکر کنم متاسفانه شما در سحر عصای مقدس گرفتار شدین.
واقعا بر ای خرج یک شاهکار لازمه این همه پول خرج فیلم ها و موزیک ویدئو ها بشه در حالی که در اقصی نقاط جهان ما مشکلات غذا، بهداشت و مسکن رو داریم اون وقت هزینه یک سال هالیود برابر با میلیاردها دلار بکنه که مثلا می خواد زیبایی و خدا رو به مردم نشون بده. دوست من مادامی که شما بر تفکرات سطحی خود از درک زیبایی و رقص نورها اصرار می وزید بحث ما متاسفانه بی فایده است، قبول دارم که دل کندن از عادت ها و اعتقادات سخت است اما کمی حوصله کنید، بیاندیشد و دوباره ببینید
اول یه بیو گرافی کوچیک از این خانوم:
جوآن استافنی جرمانوتا با نام حرفه ای لیدی گاگا شناخته میشود متولد 20 مارس 1986 یک خواننده - ترانه سرا و آهنگ ساز است که بیشتر به خاطر کار در سبک الکترونیکا شناخته میشود و مدل موها و صدایش نیز به شدت شبیه کریستیناآگوئیلرا خواننده مشهور است
جرمانوتا از چهارسالگی پیانو را با گوشکردن فرا گرفت. او در نوجوانی نخستین ترانهاش را نوشت. از سال 2006 همکاری با راب فتوسازی تهیه کننده موسیقی را آغاز کرد و چندین ترانه نوشت. در طی همکاری با فوساری هنگامی که او ترانه «Ag ain, Ag ain»را نوشت، نام حرفهای لیدی گاگا را برای خود برگزید که برگرفته از آهنگ ردیو گا-گا از گروه موسیقی کوئین بود.
این خانوم حمایت کننده از حقوق همجنس بازها در سراسر دنیاست که به نظر من اونا هم حق داران به راحتی و بدون مشکل زندگی کنن . ازدواج کنن و زندگی و هیچ کسی حق نداره مانع اونا بشه
ایشون یکی از حمایت کنندهای پولی سازمان های حمایت از تحصیل دختران.کمک به زنان.مقابله با گرسنگی در آفریقا.حمایت از آموزش در آفریقا و...... چندین سازمان دیگه کسی که به تمام مردم در جهان با قدرت مالیش کمک می کنه به نظر شما یه فا.... است من که چنین لقبی برای ایشون در خور نمی بینم
در مورد سینما هم آره برای خلق شاکارها باید پول خرج کرد نه کلید اصرار ( مستند مزخرف ) باید شاکار دونست در ضمن اتحادیه اروپا و آمریکا بیشترین کمک کننده به آفریقا هستند

(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۰:۵۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]زیبایی اون چیزه که جلوه کنه و باقی بمونه : فرض :زیبایی تابلو معروف منالیزا است که نماد کامل زیبایی هست(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۲۴)mehrdadx8 نوشته است: [ -> ]زیبایی باطنی.... حرفتون در باره چیزی که جز افسانه نیست این حرفو قبول ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما بعضی وقتا برای روحیه دادن به افراد به اونا با زیبایی درونیی که به اونا نسبت میدیم روحیه می دیم اما موضوع سادست زیبایی درونی فقط نوعی تربیته...... زیبایی اون چیزی که جلوه کنه و باقی بمونه هر چند هنر چیزیه که با یک انفجار ظاهر میشه و بعد نامرئی میشه..... روش فکر کنید
زیبایی باطنی به تفاوت دید افراد و ذاویه دید اونها بر میکرده .
مثل دیدی که یک بچه کوچک به یک ماجرا داره و یک \یرمرد
دیدی که یک محقق و دانسمند داره و یک جوان
مثل دیدی که یک جواهر فروش به شیشه و الماس داره
من فرقش رو نمیفهمم اما زیبایی باطنی اون رو یک جواهر شناس میفهمه .در همه حالات زندگی هم یکیه.
فرض کن شما \یرزنی رو ارایش میکنی و زیبا .هنر زیباست و اون \یرزن هم زیبا اما این ظاهر قضیه هست .باطنی هم داره ....
اما ماندنی و ظاهر شدن یعنی انچه با چشم دیده بشه؟و اثر مادی داشته باشه؟یک نگاه زیبا چه چیزی ازش میمونه؟
یعنی میفرمایید هنر از زیبایی جداست؟هنر نامریی است؟زیبایی حاصل هنر نیست؟دوست عزیز از تمام صحبت من این نکته رو نقل کردید من باب ایراد .
من بهش فکر کردم .شما هم مستند بیداری اندیشه رو ببینید و بهش فکر کنید
این تالار نتیجه یک تفکر است
شما ا\تدا با خود تفکر از طریق قسمت های دیگه تالار اشنا بشید بعد بیاید تا با هم حرف بزنیم.
موفق باشید
از هنری منشا گرفته که در یک لحظه طلوع کرده و سپس خاموش میشه فکر کنم برای توجیع کافیه
هنر اون چیزیه در یک لحظه طلوع می کنه و بعد خاموش میشه : طراحی sr_71 یه شاکار بود طلوع کرد اما 10 سال بعد غروب کرد این غروب ممکنه 1 روز یه سال یا..... طول بکشه اما مهم اینه که غروب می کنه.