تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیامک های قرآنی تاثیر گذار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
وَ اللَّـهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُم ْوَ كَفَىٰ بِاللَّـهِ وَلِيًّا وَ كَفَىٰ بِاللَّـهِ نَصِيرًا (نساء - 45)

و خدا به دشمنان شما داناتر است، و خدا دوست و كارسازى بسنده و ياورى بسنده است.
رَبِّ إِنِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي فَاغْفِرْ لِي (قصص - 16)

پروردگارا، من به خود ستم كردم، مرا بيامرز.
بسم الله الرحمن الر حيم

... وَما اَنْفَقْتُم مِن شَي ءِ فَهُوَ يُخْلِفُهُ وَ هُوَ خَيرُ الرازِقينَ
... و هر آنچه را انفاق كرديد ، عوضش را او مي دهد و او بهترين روزي دهندگان است .

سوره مباركه سبا آيه 39
... وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ ...

... و او با شماست هر جا كه باشيد ...

حدید / 4
(۲۳/دی/۹۰ ۲۰:۳۲)mahdikp نوشته است: [ -> ]
(خداوند) مي‌گويد: از نظر شمار سالها چند مدت در زمین درنگ کردید ؟ آنها گویند : یک روز یا کمی از یک روز ، از آنها که می توانند شمارند بپرس!! (خداوند) گوید : آری جز اندک زمانی درنگ نکردید ، ای کاش می دانستید! (112 / مومنون)
الله اکبر ، که این دنیا چه قدر زودگذر است و ما آن را به بهایی اندک می فروشیم و آن بهشت جاودانه را فراموش می کنیم ، ای کاش بیندیشیم!!!!
[/b]

سلام نمیدونم بیان کردن این مطلب توی این تاپیک درسته یانه؟
ولی این مطلب رو کلی بیان میکنم که چرا توی روزگارمون خدا رو با بهشت و جهنمش میشناسیم
آیا حیف نیست که خدا رو با این عظمت و بزرگی و با اینهمه مهربانی و نعمتهایی که بهمون داده فقط بخاطر خود خودش نپرستیم
بیایم عاشقانه بپرستیمش فقط بخاطر خودش نه بخاطر ترس از جهنم نه بخاطر بهشت جاویدان
باز هم بیان میکنم که بصورت کلی گفتم
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
فان تولوا فقل حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم(توبه 129)
نگران مباش و بگو: خداوند مرا کفایت می کند هیچ معبودی جز او نیست بر او توکل کردم و او صاحب عرش بزرگ است.
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵)farzaneh s نوشته است: [ -> ]
(۲۳/دی/۹۰ ۲۰:۳۲)mahdikp نوشته است: [ -> ]
(خداوند) مي‌گويد: از نظر شمار سالها چند مدت در زمین درنگ کردید ؟ آنها گویند : یک روز یا کمی از یک روز ، از آنها که می توانند شمارند بپرس!! (خداوند) گوید : آری جز اندک زمانی درنگ نکردید ، ای کاش می دانستید! (112 / مومنون)
الله اکبر ، که این دنیا چه قدر زودگذر است و ما آن را به بهایی اندک می فروشیم و آن بهشت جاودانه را فراموش می کنیم ، ای کاش بیندیشیم!!!!
[/b]

سلام نمیدونم بیان کردن این مطلب توی این تاپیک درسته یانه؟
ولی این مطلب رو کلی بیان میکنم که چرا توی روزگارمون خدا رو با بهشت و جهنمش میشناسیم
آیا حیف نیست که خدا رو با این عظمت و بزرگی و با اینهمه مهربانی و نعمتهایی که بهمون داده فقط بخاطر خود خودش نپرستیم
بیایم عاشقانه بپرستیمش فقط بخاطر خودش نه بخاطر ترس از جهنم نه بخاطر بهشت جاویدان
التماس دعا

جمله خیلی به جایی بود.
ممنون

بعضی وقتها چند خط هم زندگی انسانها را تغییر میده!!!!
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۱۴)mahdikp نوشته است: [ -> ]
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵)farzaneh s نوشته است: [ -> ]سلام نمیدونم بیان کردن این مطلب توی این تاپیک درسته یانه؟
التماس دعا

جمله خیلی به جایی بود.
ممنون

بعضی وقتها چند خط هم زندگی انسانها را تغییر میده!!!!

سلام
حقیقتا اول مردد بودم که این مطلب رو بنویسم میترسیدم باعث پراکنده شدن مطالب توی تاپیک بشه چون این تاپیک برای پیام های قرآنی تاثیرگذار هست
من در حد این حرفا نیستم ولی کاملا با حرف شما موافقم هدف اصلیمم در عضویت توی تالار اینه که گاهی اوقات عده ای هستند که منتظر یه تلنگر هستند و شاید یک جمله تاثیرگذار بتونه زندگیشون رو نجات بده باز هم تاکید میکنم که این بنده حقیر در حد اینحرفا نیستم اما به امیدوارم که خدا عنایتی کنه و بتونم برا دوستام و اطرافیانم تاثیر گذار باشم
این تالار رو پر از جملات تاثیرگذار میبینم انشاالله همه ی مسببین ایجاد این تالار و کسانی که برای پابرجاموندنش قدم برمیدارند رو خدا یاریشون کنه و موفق باشند
اللهم عجل لولیک الفرج

لَتُبْلَوُنَّ فِى أَمْوَ لِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَلَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَبَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُواْ أَذىً كَثِيراً وَإِنْ تَصْبِرُواْ وَ تَتَّقُواْ فَإِنَّ ذَ لِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِقطعاً شما در اموال وجان‏هاى خويش آزمايش خواهيد شد و از كسانى كه پيش از شما كتاب (آسمانى) داده شده‏اند واز كسانى كه شرك ورزيده‏اند، آزار بسيارى مى‏شنويد و اگر صبورى و پرهيزگارى پيشه كنيد، پس قطعاً آن (صبر، نشانه‏ى) عزم استوار شما در كارهاست.

يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ عَلَيْكُمْ أَنفُسَكُمْ لَا يَضُرُّكُم مَّن ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ إِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعاً فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ‏

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد! بر شما باد (حفظ) خودتان. چون شما هدايت يافتيد، آن كه گمراه شد زيانى به شما نمى‏رساند. بازگشت همه‏ى شما به سوى خداست، و او شمارا به آنچه مى‏كرديد، آگاه مى‏سازد.
بسم الله الرحمن الر حيم

فَادْعُوا اللهَ مُخْلِصينَ لَهُ الدّينَ وَ لَهُ كَرِهَ الكفرينَ .
پس خدا را پاكدلانه بخوانيد ، هر چند ناباوران را ناخوش افتد.

سوره مباركه مومن آيه 14
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع