۱۷/دی/۹۰, ۱۰:۲۷
۱۷/دی/۹۰, ۱۱:۰۰
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ ﴿۲﴾ (صف/2)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد چرا چيزى مىگوييد كه انجام نمىدهيد (۲)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد چرا چيزى مىگوييد كه انجام نمىدهيد (۲)
۱۷/دی/۹۰, ۱۱:۳۲
قطعا همه شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، و كاهش در مالها و جانها (مرگ) و ميوه ها، آزمايش مى كنيم; و بشارت ده به استقامت كنندگان.
بقره / 156
بقره / 156
۱۷/دی/۹۰, ۱۱:۵۹
یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیة مرضیة فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی
تو ای نفس مطمئنه،خشنود و پسندیده به سوی پروردگارت بازگرد و در صف بندگان من درآی و به بهشت من داخل شو(آل عمران/61)
توضیح:
امام صادق(علیه السلام) فرمود: اين بخش از آيه و كلام خداوند كه ميفرمايد: «يا ايتها النفس المطمئنه ارجعي الي ربك راضية مرضية فادخلي في عبادي وادخلي جنتي» انما يعني الحسين بن علي ـ عليهما السّلام ـ فهو ذو النفس المطمئنه الراضية المرضية و اصحابه من آل محمد ـ صلوات الله عليهم ـ الرضوان عن الله يوم القيامه و هو راض عنهم، و هذه السورة في الحسين بن علي و شيعته و شيعة آل محمد خاصة، امام صادق(علیه السلام) در تفسير آيه ميفرمايد: اين آيه دربارة حسين بن علي ـ عليهما السّلام ـ است؛ چرا كه آن بزرگوار صاحب نفس مطمئنه بود و از خدا راضي بود و خدا نيز از او راضي بود، و ياران آن بزرگوار از خاندان محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از خداوند راضي بودند و خداوند نيز از آنها راضي بود، و اين سوره فقط دربارة حسين بن علي و شيعيان او و شيعيان آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ميباشد.
تو ای نفس مطمئنه،خشنود و پسندیده به سوی پروردگارت بازگرد و در صف بندگان من درآی و به بهشت من داخل شو(آل عمران/61)
توضیح:
امام صادق(علیه السلام) فرمود: اين بخش از آيه و كلام خداوند كه ميفرمايد: «يا ايتها النفس المطمئنه ارجعي الي ربك راضية مرضية فادخلي في عبادي وادخلي جنتي» انما يعني الحسين بن علي ـ عليهما السّلام ـ فهو ذو النفس المطمئنه الراضية المرضية و اصحابه من آل محمد ـ صلوات الله عليهم ـ الرضوان عن الله يوم القيامه و هو راض عنهم، و هذه السورة في الحسين بن علي و شيعته و شيعة آل محمد خاصة، امام صادق(علیه السلام) در تفسير آيه ميفرمايد: اين آيه دربارة حسين بن علي ـ عليهما السّلام ـ است؛ چرا كه آن بزرگوار صاحب نفس مطمئنه بود و از خدا راضي بود و خدا نيز از او راضي بود، و ياران آن بزرگوار از خاندان محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از خداوند راضي بودند و خداوند نيز از آنها راضي بود، و اين سوره فقط دربارة حسين بن علي و شيعيان او و شيعيان آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ميباشد.
۱۷/دی/۹۰, ۱۲:۴۹
از آنان نباشید که خدا را فراموش کردند ، خدا هم خودشان را از یاد برد. (حشر/آیه 19)
خدا را فراموش نکنید !!!!
خدا را فراموش نکنید !!!!
۱۸/دی/۹۰, ۱۰:۱۹
كَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ ﴿صف-۳﴾
خداوند سخت به خشم می آید که چیزی بگویید و به جای نیاورید.
خداوند سخت به خشم می آید که چیزی بگویید و به جای نیاورید.
۱۸/دی/۹۰, ۱۰:۴۸
مثل کسانی که به دستورات تورات،تکلیف شدند،ولی حق آنها را ادا ننمودند ،همانند مثال الاغی است که با خود کتاب حمل میکند(اما چیزی نمی فهمد) - جمعه / 5
حواست باشه ، به در میگه که دیوار بشنوه !!!!
حواست باشه ، به در میگه که دیوار بشنوه !!!!
این متن به اندازه سه پیامک می شود ، ولی واقعا ارزش ارسال کردن رو داره
۱۸/دی/۹۰, ۱۲:۲۳
..و لا تجسسو و لا یغتب بعضعکم بعضا ایحب احدکم ان یاکل لحم اخیه میتا..!!
(( 12حجرات))
و در امور مردم تفحص نکنید و غیبت یکدیگر را نکنید, ایا احدی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده اش را بخورد؟!
گناهانی که توی اغلب ما خانواده های ایرانی تبدیل به سرگرمی شده !!!!
وای بر ما!!
(( 12حجرات))
و در امور مردم تفحص نکنید و غیبت یکدیگر را نکنید, ایا احدی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده اش را بخورد؟!
گناهانی که توی اغلب ما خانواده های ایرانی تبدیل به سرگرمی شده !!!!

وای بر ما!!
۱۸/دی/۹۰, ۱۴:۰۱
به نام کسی که تمام هستیم از اوست
تدبر در قرآن
سفیه و بی خرد به چه کسی گفته می شود؟
و من یرغب عن مله ابراهیم الا من سفه نفسه؟
از نگاه آیات قرآن کریم سفیه و نادان و به تعبیر روانتر فارسی بی خرد به کسی اطلاق میشود که منطق،مکتب،رهبر و راه حق را نادیده گرفته و به دنبال هوسهای خود یا دیگران رهسپار میشود زیرا که در ادامه آی فرموده است
ولقد اصطفیناه فی الدنیا و انه فی الاخره لمن الصالحین(بقره 130)
در نتیجه:
دینداری و اطاعت از صالحان=خردورزی
روی گردانی از دین و عدم اطاعت=نادانی و سفاهت
۱۸/دی/۹۰, ۱۴:۰۷
خواهرم، سمیه خانوم ممنون از مطلبتون، اگر زحمتی نیست اون بخشی رو که باید توی پیامک بیاریم رنگی کنید یا فونتش رو عوض کنید.