(۱۴/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۰)یا ثارالله نوشته است: [ -> ] (۲/بهمن/۹۰ ۱۷:۲۷)رمز شب نوشته است: [ -> ]من خودم شخصا یک آیه خووندم و تا دو روز فقط توی فکرش بودم انقدر این آ یه پر قدرت بود:
و هرکه در آسمانها و زمین است و سایه هایشان خواه نا خواه در بامدادان و شامگاهان[b],برای خدا سجده میکند[/i]
15رعد
بسم الله الرحمن الرحیم
یک آیه در قرآن دیدم یاد این ارسال شما افتادم :
أَوَلَمْ يَرَوْا إِلَىٰ مَا خَلَقَ اللَّـهُ مِن شَيْءٍ يَتَفَيَّأُ ظِلَالُهُ عَنِ الْيَمِينِ وَالشَّمَائِلِ سُجَّدًا لِّلَّـهِ وَهُمْ دَاخِرُونَ
آیا آنها مخلوقات خدا را ندیدند که سایههایشان از راست و چپ حرکت دارند، و با خضوع برای خدا سجده میکنند؟!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادران و خواهرانم
احسنت
بنده دقیقا همین را از شما می خواهم . قرآن را بخوانید و آن را با زندگی و اتفاقات و نوشته های روزانه بسنجید (تطبیق صحیح) تا بهتر آن را درک نمایید.
ما باید در قرآن تدبر کنیم تا بتونیم درون آن را متوجه شویم چون خداوندبلندمرتبه در قرآن می فرمایند :
إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يهْدِي لِلَّتِي هِي أَقْوَمُ وَيبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا(الإسراء/9)
اين قرآن، به راهي که استوارترين راههاست، هدايت ميکند؛ و به مؤمناني که اعمال صالح انجام ميدهند، بشارت ميدهد که براي آنها پاداش بزرگي است.
و همچنین :
وَلَقَدْ صَرَّفْنَا فِي هَذَا الْقُرْآنِ لِيذَّكَّرُوا (الإسراء/41)
ما در اين قرآن، انواع بيانات مؤثر را آورديم تا متذکر شوند!
و همچنین :
وَلَقَدْ صَرَّفْنَا لِلنَّاسِ فِي هَذَا الْقُرْآنِ مِنْ كُلِّ مَثَلٍ(الإسراء/89)
ما در اين قرآن، براي مردم از هر چيز نمونهاي آورديم
و نصیحیت من به شما این است که قرآن را ترک نکنید زیرا :
وَقَالَ الرَّسُولُ يا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا(الفرقان/30)
و پيامبر عرضه داشت: «پروردگارا! (متاسفانه) قوم من قرآن را رها کردند».
و
«وَالْقُرْآنِ الْحَكِيمِ»(يس/2)
سوگند به قرآن حکيم.
و
«وَالْقُرْآنِ ذِي الذِّكْرِ»(ص/1)
سوگند به قرآني که داراي ذکر است
و
«وَالْقُرْآنِ الْمَجِيدِ»(ق/1)
سوگند به قرآن مجيد
که
وَلَقَدْ ضَرَبْنَا لِلنَّاسِ فِي هَذَا الْقُرْآنِ مِنْ كُلِّ مَثَلٍ لَعَلَّهُمْ يتَذَكَّرُونَ(الزمر/27)
ما براي مردم در اين قرآن از هر نوع مثلي زديم، شايد متذکر شوند.
پس
«رَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِيلًا»(المزمل/4)
قرآن را با دقت و تأمل بخوان؛
زیرا
وَلَقَدْ يسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّكِرٍ(القمر/17)
ما قرآن را براي تذکر آسان ساختيم؛ آيا کسي هست که متذکر شود؟!
وَلَقَدْ يسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّكِرٍ(القمر/22)
ما قرآن را براي تذکر آسان ساختيم؛ آيا کسي هست که متذکر شود!
وَلَقَدْ يسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّكِرٍ(القمر/32)
ما قرآن را براي يادآوري آسان ساختيم؛ آيا کسي هست که متذکر شود؟!
وَلَقَدْ يسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّكِرٍ(القمر/40)
ما قرآن را براي يادآوري آسان ساختيم؛ آيا کسي هست که متذکر شود؟!
آیا این ...:
كِتَابٌ فُصِّلَتْ آياتُهُ قُرْآنًا عَرَبِيا لِقَوْمٍ يعْلَمُونَ(فصلت/3)
کتابي که آياتش هر مطلبي را در جاي خود بازگو کرده، در حالي که فصيح و گوياست براي جمعيتي که آگاهند!
... بیان نشود ، حیف نیست ؟!
پس از امروز شروع کنید و با تفکر ، تعقل ، تدبر در قرآن و با عمل کردن به آنها لباس تقوا را بپوشید و گام به سوی رضای الهی نهید که گامی است پربار ، سرشار از عشق خدایی . و دیگران را نیز به آن دعوت نمایید.
ما رو هم از دعای خیرتان به نصیب نگذارید زیرا خداوند می فرمایند :
إِنَّ رَبِّي لَسَمِيعُ الدُّعَاءِ(الإبراهيم/39)
مسلما پروردگار من، شنونده (و اجابت کننده) دعاست.
یاحق