تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحریم نفت ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام این موضوع رو مطرح کردم تا مطالبی رو که به ذهنم رسیده رو بگم و نظر جمع رو هم بدونم

اگر نفت ایران تحریم بشه هم خوبی داره هم بدی

اول مزیتهاش

1 ما وقتی چیزی داریم که کسی نمیخره مجبوریم خودمون استفاده کنی. وقتی من خودم نفت داشته باشم و کسی نخره مجبورم خودم نفت و بنزین و ... ازش بگیرم و پلاستیک خودم رو خودم تولید کنم و خلاصه خودکفا بشم (مثل موارد دیگه ایی که تحریم شدیم) و این باعث اشتغال زایی و کم شدن هزینه ها هم میشه (البته اگه طبق محاسبات پیش بره که تو ایران متاسفانه دانه درشت ها و بررررررررررررررررررخی مسئولین....) طبیعتا باید هزینه ها کمتر بشه و اوضاع بهتر شه چون من دسترنج خودم رو با قیمت پایین تر مصرف میکنم
2 رو همین بالا گفتم اشتغال زایی
3 بالا رفتن قدرت خرید
4 امکان صادرات موارد مازاد بر مصرف تولید شده
5 خودکفایی کامل

این رو فرض کنید فقط فرض کنید دولت اگر نیروگاه ه س ت ه ایی رو راه اندازی کنه و این نیروگاهها اونقدرت توان داشته باشن که بتونن بجای صادر کردن برق اونو در اختیار تولید کننده داخلی با قیمت خیلی خیلی پایین قرار بدن (منظورم مفتی بود اما اینجا چیزی مفتی نمیشه البته منظورم اینه که مازاد مصرف رو بجای صادر کردن و کشیدن مکافات برای پس گرفتن پولش به تولید کننده بدیم که به درد مملکت بخوره) اینجوری نفت خودمون برق خودمون تولید خودمون
واااااااااااااااای چه شود

اما ضررهاش
تمام محاسبات بودجه کشور متلاشی میشه
دولت هم که تنها راه رو فشار بیشتر بر مردم میدونه (این اکثرا اولین گزینه ست)
بعد چون تنگه هرمز بسته میشه روابط بین الملی یکم خطری میشه
نفت قیمتش سر به فلک میذاره و این به ضرر صاحبان سرمایه ست و قیمت مواد اولیه شون رو بشدت بالا میبره
نفت باید از مسیرهای دریایی و خاکی با قیمت منتقل بشه و ....

اما سر جمع من میگم دلم میخواد ببینم کی میتونه همچین غلطی بکنه و نفت ما رو تحریم کنه تا بعد معلوم بشه کی ضرر میکنه
Big Grinیه کلمه جا انداختم
از طریق آب و خاک با قیمت زیاد منتقل بشه
Big Grin
دوست عزیز
قرار است در امارات یک کانال بزرگ موازی تنگه هرمز ایجاد کنند.زیاد روی این مورد حساب نکنید
در صورت حمله هم عربستان و دیگر کشورهای عرب قول دادند کمبود تولید نفت را جبران کنند
ولی این آتش دامان هر دو طرف را خواهد گرفت.
تنگه موازی تنگه هرمز اگه فایده داشت که زودتر زده بودن
تازه مرز آبی اون طرف ماسه اییه یعنی پایدار نیست و عمقش کم و زیاد میشه
Smile
سلام
دوست عزیز شما قبل از بررسی تبعات یک امر، ابتدا باید عملی بودن آن را بررسی کنید Smile

آیا تحریم نفت ایران عملی است؟
بله.فقط در صورتیکه قسمتی از صنایع مهم دنیا مخصوصا آنها که از نفت ایران استفاده می کنند، از کار بیکار شوند
مهمترین خریداران نفت ایران چین و هند و ژاپن هستند که اتفاقا نه تنها صنعتی در آنها تعطیل نمی شود، بلکه هر روز صنایع بیشتری در آنها ایجاد می شود

حتی کره جنوبی یار غار آمریکا در غرب آسیا، امسال درخواست افزایش واردات از ایران داشته:
نقل قول:رویترز کره جنوبی در سال جدید میلادی واردات نفت خام از ایران را افزایش خواهد داد و این در حالی است که اخیرا دولت آمریکا قانون جدیدی را علیه ایران تصویب کرده است.
بر اساس این گزارش که به نقل از منابع دولتی سئول منتشر شده پالایشگاه های کره جنوبی قراردادهای خود برای خرید نفت ایران در سال ۲۰۱۲ را تمدید کرده اند و حتی خواستار واردات نفت بیشتری از ایران در این سال نسبت به سال ۲۰۱۱ شده اند.
کره جنوبی که پنجمین واردکننده بزرگ نفت در جهان محسوب می شود در سال ۲۰۱۱ روزانه 190 هزار بشکه نفت از ایران وارد کرد و امسال این رقم به 200 هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

حداکثر تولید نفت روزانه دنیا 87,500,000 بشکه در روز است که ایران 4,172,000 بشکه از آن را تولید می کند و ایران چهارمین تولید کننده ی نفت دنیاست

یعنی نزدیک 5 درصد نفت دنیا در ایران تولید می شود و برای صرف نظر از نفت ایران باید 5 درصد از صنایع و خودروهای دنیا را بلافاصله خاموش کنند

گذشته از این به دلیل وجود کیفیتهای مختلف نفت و مسیرهای ارسال نفت کار جایگزینی بسیار پیچیده است و هیچ کدام از کشورهای تولید کننده بعید است بتوانند روی هم جایگزین فقط 1 درصد از 5 درصد باشند.........

در کل میشه اینطوری گفت که یک بچه 10 ساله برای تهدید پدرش بگوید دیگه ازت پول تو جیبی نمی گیرم و بخواهد خرج زندگیش را از مادر و سایر اشنایان بگیرد
خوب تازه خطر ایران رو احساس کردند.
با علم امروزه همه چی ممکن است برادر.به راحتی می توان بسترسازی کرد.اخرین خبری که دارم این است که دو مکان برای این کانال کاندید شده اند.البته هزینه ها بسیار زیاد خواهد شد
دمت گرم ممنونم
من به عملی یا سالم بودن طرح کار نداشتم(معتاد و غیر معتاد بودن طرح Wink)
اما گفتم تا افرادی مثل شما نظرات به این خوبی بدن
متشکرم
امین جان یادت باشه خیلی از ادعاهای اینه کذبه و فقط برای ترسوندنه
میگن ما تنگه میزینم و ال میکنیم و بل میکنیم اما اینو میگن تا ما کاری نکنیم و تهدید ما رو نا کارامد نشون بدن
اینهم یک دلیل دیگر که نمی توانند نفت ما را تحریم کنند

قیمت نفت 113 دلار را تجربه کرد
قیمت نفت در هر بشکه به بیش از 113 دلار افزایش یافت این در حالی است که رقیبان ایران نگران رشد اقتصادی ایران هستند.

خبرگزاری رویترز روز جمعه (6 ژانونیه / 16 دی) از افزایش قیمت نفت خبر داد.
به نوشته این خبرگزاری، قیمت نفت به بیش از 113 دلار در هر بشکه افزایش یافت و این در حالی است که نگرانی در مورد بهم ریختگی اوضاع منابع نفتی به دلیل افزایش تنش بین ایران و غرب افزایش یافته است.
قیمت نفت خام حدود 5 درصد در اولین هفته سال 2012 افزایش یافت و تهدید ایران برای بستن تنگه هرمز علت این افزایش قیمت بوده است چرا که تنگه هرمز مهمترین مسیر نفتی جهان است.
نقت خام برنت نیز 33 سنت افزایش یافت و به 113.06 دلار در هر بشکه رسید.
اکنون نگرانی ها در مورد بالا گرفتن تنش ایران و غرب افزایش یافته است و به همین دلیل قیمت نفت سیر صعودی خود را ادامه می دهد.

تازه هنوز اتفاقی نیفتاده و قیمت تا 113 دلار هم رسیده.هر تحرک کوچکی قیمت نفت را به شدت بالا می برد و تحریم نفت را فقط میتوان در کتابهای داستان جستجو کرد Smile
خوب از اونجایی که من شنیدم 58 درضد پول اران از طریق نفت به دست میاد ، میشه گفت با اینکار ، تقریبا تمام قیمت ها 2 برابر بشه.

مثلا نان معمولی به 200 تومن برسه ، نون سنگگ معمولی بشه 2000 تومن و . . .

البته با همون حقوق قبلی.

ولی به نظر من هیچ وقت چنین تحریمی صورت نمیگیره ، خیلی از کشور های صنعتی با این کار فلج میشن
نه عزیزان اشتباه نکنید
ایران اینقدرا بی عرضه نیست
نگران نباشید
گذران زندگی ما با خداست
مگه به حرفه
عمرا بتونن ایران رو زمین گیر کنن ، اونم از طریق تحریم نفت
خودشونم میدونن که این امکان پذیر نیست ، فقط و فقط جنگ روانیه
میتونه جوک سال لقب بگیره

البته یه چیز بگم جدای از این حرفا ، ایران زیادی داره به نفت و صادرات اون وابسته میشه ، نکنه مثل عرب ها بشیم !!!؟

(فقط یه چیزی بگم تو پرانتز که قیمت دلار داره دو برابر ریال میشه ، ارزش ریال خیلی اومده پایین ، بعدا تبعاتش مشخص میشه ، مردم ... ، ببخشید که ربطی به موضوع نداشت)

با توکل به خدا ان شاء الله اوضاع سامان بگیره ، الهی آمین !
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع