تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حسینیه منتظران(وِیژنامه ی اعیاد موالید) _ "لطفا پست اول را مطالعه نمایید"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Heartعرض تبریک بنده حقیر به ساحت مقدس یوسف زهرا به مناسبت سالروز آغاز امامت Heart
آغاز امامت و ولایت قطب عالم امکان ، فخرزمان، امان مردمان ، اعلی حضرت دوران ، صاحب العصر والزمان مبارک باد.
Heartآغاز امامتت مبارک آقای خوبی ها...
نوکری ات افتخار است!Heart

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین

بین یدیه

اللهم عجّل لولیک الفرج...

[تصویر: 421526_289110801150621_100001551106241_7...0255_n.jpg]

تورو حتی تو رویامم ندیدم
ولی یه عمره جات خالی پیشم
ندیدمت چه احساس غریبی
ندیدم و برات دلتنگ میشم
فقط بگو کدوم هفته کدوم روز
کجا منتظر اومدنت شم؟
میخوام کاری بدم دست خودم که
خودم بهونه ی اومدنت شم
سپردی دست کی پیراهنت رو
که یک عمر برامون نمیاره
چه بوی نرگسی می پیچه اینجا
اگه این باد سرگردون بذاره

بیا تا کفترا دورت بگردن
براشون هر قدم دونه بپاشی
چراغون میکنم پس کوچه هارو
شاید قسمت بشه این جمعه باشی
فقط بگو کدوم هفته کدوم روز...
اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدْ وَ آلِ مُحَمَّدْ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَحْشُرْنا مَعَهُمْ وَالْعَنْ أعْدائَهُمْ اَجْمَعینْ
HeartHeartHeart[i]ای وارث انبیاء یوسف زهرا [/b][i]آغاز امامتت مبارک[/b]HeartHeartHeart اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد
[i][/b]
امام موسی کاظم (علیه السلام):
بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند، انتظار فرج است.

آغاز امامت حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) مبارک.
آغاز امامت آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر منتظرانش مبارکباد
[تصویر: Aghajan.jpg]
سلام دوستان منم تبریک میگم برای تعجیل در فرجش 5صلوات هدیه بفرمایید...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

به مناسبت ده ربیع الاول سالروز ازدواج رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه (سلام الله)

[تصویر: 1311474210.gif]

مکه 6188 سال پس از هبوط حضرت آدم (علیه السلام) ،بیست و هشت سال قبل از هجرت ؛
در زمانی که اعراب تنها سرگمیشان نوشیدن و خوردن بود و به چیزی غیر شهوترانی مشعول نبودند جوانی از بهترین و برتریم قبیله ، قریش ، چونان خورشید روزهای ظلمانیشان می درخشید ، محمد امین (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)؛
در زمانه ای که امانت و امانتداری کاری عجیب می نمود تنها این محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود که آوازه و شهرتش در امانتداری سراسر مکه و اطراف آنرا دربر گرفته بود .
و در همین زمان بود که برترین و بهترین زن در بین قریش که به پاکدامنی و بزرگواری شهره بود می زیست ، خدیجه بنت خویلد (سلام الله علیها) ؛
در زمانه ای که اعراب ، زنان را تنها برای شهوت میخواستند ،این خدیجه (سلام الله علیها) بود که با ثروت زیاد تاجری بی همتا بود و بازرگانی قابل و مورد اطمینان .
و خدیجه (سلام الله علیها) چون آوازه محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را شنید او را به عنوان مباشر خود برگزید . امینی در کنار معتمد در نزد اعراب.

[تصویر: 1331547406.gif]

و چه زیبا خداوند بهترین هایش را در کنار یکدیگر قرار می دهد تا از آندو بهترین و شریفترین و گرامی ترین زن متولد گردد ،فاطمه (سلام الله علیها)؛
در تمام طول سالها زندگی با محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، خدیجه (سلام الله علیها) هرچه از مال و ثروت داشت در اختیار شویش قرار داد ، چه قبل از بعثت و چه پس از آن . او اولین زنی بود که آنچه محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگفت ، باور داشت و اولین زن مسلمان لقب گرفت .
بی جهت نیست که رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در مورد ایشان می فرماید :

"خیر نساء بنت خویلد: بهترین زنان ، خدیجه دختر خویلد است"

[تصویر: 1331547406.gif]

و اما خطبه عقد آسمانی به نقل از کتاب منتهی الآمال:

مورخین جملگی بر این اعتقاد بودند که خطبه ی عقد را ابوطالب ایراد کرد و مضمونش چنین است:
سپاس خدای را که کعبه از آن اوست و ما را از نسل ابراهیم قرار داد و جایگاه ما را کعبه حرم امن و امان گردانید حکومت بر مردم را به ما واگذاشته و خانه اش را که زیارتگاه جهانیان است ویژه ما ساخت و آنجا را منبع خیر و برکت قرار داد.
پس بدانید که پسر برادرم محمد بن عبدالله قابل سنجش با هیچ یک از افراد قریش نیست جز آنکه بر همه آنان برتری دارد و با هیچ فردی قابل مقایسه نیست مگر آنکه او برتر و بزرگتر است . او در میان مردم بی مانند است هر چند دارای مال و منال نیست چه ثروت و مال عطیه ای است الهی به قدر نیاز و حاجت به بندگان داده میشود و ثروت مانند سایه ای است زودگذر و از بین رفتنی.
او و خدیجه نسبت به یکدیگر دل بستند و ما بدان خاطر آمدیم که خدیجه را برایش خواستگاری کنیم و مهریه اش هر چند باشد از مال خویش پرداخت خواهیم نمود سوگند به کعبه که او دارای مقامی بس رفیع و با عظمت است.
ابوطالب سخنش را پایان بخشید و سکوت کرد . آن گاه ورقه بن نوفل که خود از قسّیسّان و دانشمندان بی مانند بود آغاز سخن کرد ولی چنان مجذوب شکوه و جلال مجلس شد که نتوانست پاسخ متناسب دهد. وقتی که خدیجه آن حالت را از ورقه بن نوفل مشاهده کرد در اثر شوق و شیفتگی و علاقه شدیدی که به همسر آینده خود داشت خجالت را به کناری نهاد و با بیانی شیوا آغاز به سخن کرد و گفت:
ای عم من هر چند تو برای سخن گفتن شایسته تری ولی بیش از این صاحب اختیار من نیستی آنگاه رو به پیامبر کرد و گفت: ای محمد من خویش را به ازدواج تو درآوردم و مهریه ام در مال من است از عمویت بخواه که شتری را برای ولیمه عروسی بکشد و هر وقت بخواهی میتوانی نزد همسرت بیائی.
ابوطالب به حاضران گفت:گواه باشید که خدیجه خود را به محمد تزویج نمود و مهریه اش را ضامن شد.
یکی از قریش که آنجا حضور داشت گفت: شگفتا که مهر مردان را زنان ضامن میشوند.
ابوطالب به خشم آمد و برخاست و در حالی که حاضران از خشم او به هراس افتاده بودند گفت: اگر دیگر شوهران مانند برادرزاده ام باشند زنان آنها را به گران بهاترین مهرها خواستارند و اگر مانند شما باشند مهر گران از ایشان خواهند طلبید .
ابوطالب شتری نحر کرد و مراسم عروسی انجام گرفت و بدین ترتیب پیوندی ملکوتی و جاودانی میان آن دو بسته شد و در دهم ربیع الاول سال 25 عام الفیل خدیجه کبری ام المؤمنین به افتخار همسری سرور عالمیان و خاتم پیامبران در آمد.

[تصویر: 1352036932.gif]

این روز فرخنده بر فرزند ایشان ، مولایمان ، مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، وتمامی دوستداران اهل بیت مبارک .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
به نام خدا .
سلام به همه دوستان.
روز نه ربیع یکی از بزرگترین اعیاد شعیه است که یکی از اسامی این روز,غدیر دیگر نام گرفته(بحار ج98)
یکی دیگر اسامی این روز رفعت القلم نام دارد .که به اشتباه مردم عوام میگویند هر گناهی در این روز انجام بدهی هیچ چیزی نوشته نمیشود.که این کاملا اشتباه است.
با ذکر یه مثال دلیل این گفته را روشنتر میکنم.این مانند این که پدری بعد از چندسال یه ماشینی خریده باشد و وقتی ماشین را به خانه آورده بچها از خوشحالی از درو دیوار بالا میروند که در اینجا مادر خانواده به پدر میگوید خوب یه چیزی به بچها بگو که پدر در جواب میگوید عیبی نداره بذار خوشحالی کنن اما اگه همین بچها بزنن شیشه ماشین رو بشکونن آیا بازم پدر چیزی بهشون نخواهد گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب است بدانید که یکی دیگر از اسامی این روز دوری از گناهان کبیره میباشد.(بحار ج 98)
اگر کسی بتواند تمام اسامی این روز را بگذارد خیلی ممنون میشم.
این شالله که هممون از سربازان ناب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشیم.
اللهم عجل لولیک الفرج
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع