تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: * مطالب ناب، زیبا و تأثیرگذاری که در تالار خوانده ایم *
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
حجت الاسلام پناهیان:

در روایت اومده خداوند میفرماید از بعضی از بنده هام این قدر بدم میاد این قدر سرشون رو شلوغ میکنم وقت نکنند بیان در خونه من...

وااااااااااااااای به حال من......

کسی اگه این حدیث قدسی رو جایی دید، اینجا قرار بده.
گفتم: خسته‌ام
گفتی: لاتقنطوا من رحمة الله
.:: از رحمت خدا نا امید نشید(زمر/53) ::.
گفتم: هیشکی نمی‌دونه تو دلم چی می‌گذره
گفتی: ان الله یحول بین المرء و قلبه
.:: خدا حائل هست بین انسان و قلبش! (انفال/24) ::.
گفتم: غیر از تو کسی رو ندارم
گفتی: نحن اقرب الیه من حبل الورید
.:: ما از رگ گردن به انسان نزدیک‌تریم (ق/16) ::.
گفتم: ولی انگار اصلا منو فراموش کردی!
گفتی: فاذکرونی اذکرکم
.:: منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره/152) ::.
گفتم: تا کی باید صبر کرد؟
گفتی: و ما یدریک لعل الساعة تکون قریبا
.:: تو چه می‌دونی! شاید موعدش نزدیک باشه (احزاب/63) ::.
گفتم: تو بزرگی و نزدیکت برای منِ کوچیک خیلی دوره! تا اون موقع چیکار کنم؟
گفتی: واتبع ما یوحی الیک واصبر حتی یحکم الله
.:: کارایی که بهت گفتم انجام بده و صبر کن تا خدا خودش حکم کنه (یونس/109) ::.
گفتم: خیلی خونسردی! تو خدایی و صبور! من بنده‌ات هستم و ظرف صبرم کوچیک... یه اشاره‌ کنی تمومه!
گفتی: عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم
.:: شاید چیزی که تو دوست داری، به صلاحت نباشه (بقره/216) ::.
گفتم: انا عبدک الضعیف الذلیل... اصلا چطور دلت میاد؟
گفتی: ان الله بالناس لرئوف رحیم
.:: خدا نسبت به همه‌ی مردم - نسبت به همه - مهربونه (بقره/143) ::.
گفتم: دلم گرفته
گفتی: بفضل الله و برحمته فبذلک فلیفرحوا
.:: (مردم به چی دلخوش کردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد باشن (یونس/58) ::.
گفتم: اصلا بی‌خیال! توکلت علی الله
گفتی: ان الله یحب المتوکلین
.:: خدا اونایی رو که توکل می‌کنن دوست داره (آل عمران/159) ::.
گفتم: خیلی چاکریم!
ولی این بار، انگار گفتی: حواست رو خوب جمع کن! یادت باشه که:
و من الناس من یعبد الله علی حرف فان اصابه خیر اطمأن به و ان اصابته فتنة انقلب علی وجهه خسر الدنیا و الآخره
.:: بعضی از مردم خدا رو فقط به زبون عبادت می‌کنن. اگه خیری بهشون برسه، امن و آرامش پیدا می‌کنن و اگه بلایی سرشون بیاد تا امتحان شن، رو گردون میشن. خودشون تو دنیا و آخرت ضرر می‌کنن (حج/11) ::.
گفتم: چقدر احساس تنهایی می‌کنم
گفتی: فانی قریب
.:: من که نزدیکم (بقره/۱۸۶) ::.
گفتم: تو همیشه نزدیکی؛ من دورم... کاش می‌شد بهت نزدیک شم
گفتی: و اذکر ربک فی نفسک تضرعا و خیفة و دون الجهر من القول بالغدو و الأصال
.:: هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد کن (اعراف/۲۰۵) ::.
گفتم: این هم توفیق می‌خواهد!
گفتی: ألا تحبون ان یغفرالله لکم
..:: دوست ندارید خدا ببخشدتون؟! (نور/۲۲) ::.
گفتم: معلومه که دوست دارم منو ببخشی
گفتی: و استغفروا ربکم ثم توبوا الیه
.:: پس از خدا بخواید ببخشدتون و بعد توبه کنید (هود/۹۰) ::.
گفتم: با این همه گناه... آخه چیکار می‌تونم بکنم؟
گفتی: الم یعلموا ان الله هو یقبل التوبة عن عباده
.:: مگه نمی‌دونید خداست که توبه رو از بنده‌هاش قبول می‌کنه؟! (توبه/۱۰۴) ::.
گفتم: دیگه روی توبه ندارم
گفتی: الله العزیز العلیم غافر الذنب و قابل التوب
.:: (ولی) خدا عزیزه و دانا، او آمرزنده‌ی گناه هست و پذیرنده‌ی توبه (غافر/۲-۳) ::.
گفتم: با این همه گناه، برای کدوم گناهم توبه کنم؟
گفتی: ان الله یغفر الذنوب جمیعا
.:: خدا همه‌ی گناه‌ها رو می‌بخشه (زمر/۵۳) ::.
گفتم: یعنی بازم بیام؟ بازم منو می‌بخشی؟
گفتی: و من یغفر الذنوب الا الله
.:: به جز خدا کیه که گناهان رو ببخشه؟ (آل عمران/۱۳۵) ::.
گفتم: نمی‌دونم چرا همیشه در مقابل این کلامت کم میارم! آتیشم می‌زنه؛ ذوبم می‌کنه؛ عاشق می‌شم! ... توبه می‌کنم
گفتی: ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین
.:: خدا هم توبه‌کننده‌ها و هم اونایی که پاک هستند رو دوست داره (بقره/۲۲۲) ::.
ناخواسته گفتم: الهی و ربی من لی غیرک
گفتی: الیس الله بکاف عبده
.:: خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶) ::.
گفتم: در برابر این همه مهربونیت چیکار می‌تونم بکنم؟
گفتی:
یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و اصیلا هو الذی یصلی علیکم و ملائکته لیخرجکم من الظلمت الی النور و کان بالمؤمنین رحیما

.:: ای مؤمنین! خدا رو زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشته‌هاش بر شما درود و رحمت می‌فرستن تا شما رو از تاریکی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیارن. خدا نسبت به مؤمنین مهربونه (احزاب/۴۱-۴۳)
من که خیلی شرمنده امام زمانم هستم...

نقل عن ابن طاوسٍ رحمه الله أنّه سمع سحراً فی السّرداب عن صاحب الأمر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) أنّه یقول: اللّهمّ إنّ شیعتنا خلقت من شعاع أنوارنا و بقیّة طینتنا و قد فعلوا ذنوباً کثیرةً اتّکالاً علی حبّنا و ولایتنا فإن کانت ذنوبهم بینک و بینهم فاصفح عنهم فقد رضینا و ما کان منها فیما بینهم فأصلح بینهم وقاصّ بها عن خمسنا و أدخلهم الجنّة و زحزحهم عن النّار ولا تجمع بینهم و بین أعدائنا فی سخطک.

حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در نیایشی می‌فرماید:

پروردگارا! شیعیان ما از پرتو نور وجود ما و باقی ماندة سرشت ما خلق شده‌اند، امّا همین شیعیان، به خاطر مغرور شدن به دوستی با ما و داشتنِ ولایت ما و از روی بی‌توجّهی گرفتار گناهان بسیاری گشته‌اند.
حال اگر گناهانی که آنان انجام داده‌اند، جزء گناهانی است که بین تو و آن‌ها باید حل شود، پس به خاطر ما آن‌ها را ببخش و ما هم از آن‌ها راضی هستیم و امّا اگر گناهانی که انجام داده‌اند، حقّ‌الناس و جزءِ گناهانی است که بین خودشان است و باید حقّ دیگران پرداخت شود برای پرداختِ بدهی آنان، از خمسی که در اموال برایِ ما مقرّر کردی، به عنوان تقاصّ و تاوان بدهی آنان برداشت کن و به طلب کاران آن‌ها بده. و آن شیعیان را واردِ بهشت کن و از آتش جهنّم دور ساز و آن‌ها را با دشمنان ما که گرفتار غضب تو هستند، در یک مکان قرار نده.

منبع: گوهرهای ناب در کلام امام زمان علیه السلام
امام ضا (علیه السلام):
التائب من الذنب کمن لا ذنب له.
توبه کننده از گناه مانند کسی است که انگار گناه نکرده است.

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
المستغفر من الذنب و یفعله کالمستهزی بربه.
کسی که از گناه خویش اسغفار کند و در عین حال آن را انجام دهد، مانند کسی است که خدایش را مسخره کرده است.
ای پسر آدم ،
ایستاده است هفت آسمان در هوا بدون ستون به سبب یک اسم از اسماء من و راست نمی شود دل های شما به هزار نصیحت از کتاب من...
خدمت دوستان گلم سلام عرض مي كنم
يكي از علماء فرمودند ما در شكر گذاري قبلا مي گفتيم خدايا صد هزار بار شكرت . اين متعلق به قديم بود چون صد هزار خيلي بود ولي الان صد هزار خيلي كمه اين عالم مي گويند من پيشنهاد مي كنم بجاي اينكه بگوييد خدايا صد هزار بار شكرت بگوييم الهي شكر به عدد ما احاط به علمك (يعني خدايا شكرت به عددي كه فقط تو به آن احاطه داري )يا بگوييم الهي شكر علي ما يقوي احسائها غيرك (يعني خدايا شكرت به آن عدد كه فقط تو مي تواني حساب كني )
پروردگار به ملائکه می‌فرماید:
چرا این بندهٔ من نمازش را تند می‌خواند؟! مگر رفع شداید او، مگر انجام حاجات و مقاصد او به دست کسی غیر از من است؟

منبع: کتاب اسرار الصلاه
احادیثی بسیار تأثیر گذار:

امام علی (علیه السلام):
بنده‌ای طعم ایمان را نمی‌چشد، مگر اینکه دروغ را چه شوخی و چه جدی اش ترک کند.

رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
هر دو مسلمانى كه با هم قهر كنند و سه روز به قهر خود ادامه دهند و آشتى نكنند، هر دو از اسلام بيرون روند و ميان آنان هيچ پيوند دينى نباشد و هر كدام از آنها پيش از ديگرى با برادرش حرف بزند، در روز حسابرسى زودتر به بهشت مى رود.
حدیث قدسی:

**نین المذنبین احب الی من تسبیح المسبحین**
**ناله گنهکاران در نزد من محبوبتر است از تسبیح تسبیح کنندگان**
سه تا حدیث قدسی دیگه که برای من خیلی خیلی تأثیر گذار بودن:

ای بنده من؛
آنگاه که تو به نمازمی ایستی من آنچنان به سخنانت گوش می دهم که گوئی همین یک بنده را دارم و تو آنچنان از من غافلی که گوئی چند خدا داری.

بنده ی من؛
به حق آن حقی که من بر تو دارم ، من تو را دوست میدارم ، پس تو هم دوست من باش.....

اي آدم؛
هركدام از فرزندان تو قصد انجام كار نيكي كند، اگر انجام ندهد يك كار نيك و اگر انجام دهد، ده برابر نوشته خواهد شد.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع