تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انجمن حجتیه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۹/فروردین/۹۰ ۹:۴۸)omid55 نوشته است: [ -> ]رواج دادن کلمه برادر در جامعه همین فراماسونها هستند . توضیحش سخته ولی ماسونها همگی با هم برادر هستند و اخوت برادری دارن . خواهر و برادر گفتن همدیگه قانونه . ما لفظ داداش یا داداشی یا .... داشتیم ولی میبینیم در یک بازه زمانی کوتاه برادر برادر گفتن رواج پیدا کرد . کلمه خوبیه ولی گفتم توضیحش سخته .
امام خمینی در پیامی که به «منشور روحانیت» معروف بود نوشت:
«دیروز حجتیه‏ای‏ها مبارزه را حرام کرده بودند و در بحبوحه مبارزات، تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغانی نیمه شعبان را به نفع شاه بشکنند، امروز انقلابی تر از انقلابیون شده‏اند! ولایتی‏های دیروز که در سکوت و تحجّر خود آبروی اسلام و مسلمین را ریخته‏اند، در عمل پشت پیامبر و اهل بیت عصمت و طهارت را شکسته‏اند و عنوان ولایت برایشان جز تکسّب و تعیّش نبوده است، امروز خود را بانی و وارث ولایت نموده و حسرت ولایت دوران شاه را می‏خورند.

احکام قرض
احکام قرض قرض دادن از کارهای مستحبی است که در آیات قرآن و اخبار راجع به آن زیاد سفارش شده است از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم روایت‏شده که هر کس به برادر مسلمان خود قرض بدهد مال او زیاد می‏شود و ملائکه بر او رحمت می‏فرستند و اگر با بدهکار خود مدارا ... {بر گرفته از توضیح المسائل امام( ره) }
دوست خوبم omid55 اگر ما همدیگه رو برادر خطاب میکنیم بخاطر سخن رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان معصوم (علیه السلام) هستش شاید در آن زمانها بخاطر در کنار هم بودن فارسها واعراب پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از این واِژه جهت برقراری صلح ودوستیمیان این دو قوم استفاده میکردند.
یه سوال اگر فراماسونها زنهای.... رو مادر صدا کنند ماهم حق نداریم دیگه مادر واقعی خودمونو مادر صدا کنیم (قربون همه مادرای پاک عالم بشم)
با یک قطره خون دریا نجس نمیشه
گفتم که خودم خوشم میاد از این کلمه و دو بار هم تاکید کردم توضیحش سخته . حالا حساس شدید و انتقاد کردید نمیدونم جهت اطلاع عرض کردم . خاک پاک پای همه مادرای پاک عالم رو طوطیای چشم خودم میکنم .
بابا جمعش كن حجتيه ديگه كدوم گورستونيه
آقا من بهت ميگم عقايد اينها چيه
اينها ميگن چون امامان معصوم گفته اند در زمان ظهور فساد و قتل و... زياد ميشه پس نبايد جلوي اين كار هارو بگيريم يا حتي خودمون به فساد دست بزنيم تا امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)ظهوركنه.
اين كه نشد عقيده
پس امر به معروف و ... كشك اند ديگه هان؟؟؟؟؟؟
هركس كه به خوب بودن انجمن حجتيه اعتقاد داره واقعا براش متاسفمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
خادم الامام جون چرا جوشی شدی؟
کسی حجتیه رو تایید نکرده اونها از تبار انحرافن. اینجا ما باید به شکل علمی اونها رو به چالش بکشیم و بقیشم بسپاریم به شما هر جوری که صلاحدیدید.Smile
راستی ما هم سمپادی بویدم هاAngel
حالا بماند که اکثریت اشخاص مهم در حاکمیت حجتیه ای هستند و ... همینجوری گفتم جهت اطلاع :s
یک سوال !
اسم انجمن حجتیه تغییر کرده ؟
با تشکر از دوستان مطالب جالبی درج شده که موجباب آگاهی کاربران شده
خداقوت
(۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۳۴)arnh نوشته است: [ -> ]یک سوال !
اسم انجمن حجتیه تغییر کرده ؟
خبرای رسیده که با نام انجمن هخای مهدویت شناخته شده بعید نیست
ممنون.یعنی واقعا ممنونAngry
ببخشید من نتونستم همه ی مطلب رو بخونم.خیلی طولانی بود ولی همون هم برای من کافی بود.عجیب بود یه جا به طور علنی گفته شده مدرسه علوی که یه مدرسه ی فوق العاده مذهبیه و خیلی ها مثل آقای حداد عادل توش تحصیل کردن موسسش انجمنی ها بودن یه جا می گین امام خمینی گفتن جمع کنین این حرف هارو که بعضی ها می گن باید اینقدر معصیت بشه تا آقا ظهور کنند.کجا انجمنی ها چنین حرفی رو زدن؟البته جالب اینجاست که ذکرهم شده که امام خمینی این رو به طور مستقیم نفرمودن و رسما از انجمن حجتیه اسم نبردن.
همکاری با ساواک! آخه کدوم مدرک؟
توی یکی از پست های قبلی که یکی از دوستان راجع به انجمن حجتیه نوشته بودن و صاف اومدن این افراد رو چسبوندن به یهود و فراماسون و سکولاریسم و این ها....
دوست عزیز فکر نکن من دارم از این افراد طرفداری می کنم با توجه به اینکه تا جایی که یادم میاد توی قوانین تالار ذکر شده که گروه بیداری اندیشه هیچ وابستگی ای به حزب و جناح خاصی ندارد من هم همینم. و تازه هم نمی گم همشون پسر پیغمبرند.ولی خودت قضاوت کن اونی که یهوده که نمیاد مدرسه مذهبی تاسیس کنه و شاگرد های واقعا مومن تحویل جامعه بده البته اگه شما اونا رو مومن بدونین.
در هر صورت فاصله ی چشم تا گوش فقط چهار انگشته.فاصله ی دیدن تا شنیدن ،واقعیت تا دروغ فقط و فقط چهار انگشته بیاین واقعا دنبال حق باشیم

شاید آنروز که صحراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد ،خبری از دل پردرد گل یاس نداشت .
باید اینطور بنوشت ،چه شقایق باشد چه گل پیچک و یاس
جای یک گل خالیست ،تا نیاید مهدی زندگی زیبا نیست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع