تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انجمن حجتیه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲۰/فروردین/۹۰ ۱۷:۰۷)ساغر -20 نوشته است: [ -> ]ممنون.یعنی واقعا ممنونAngry
ببخشید من نتونستم همه ی مطلب رو بخونم.خیلی طولانی بود ولی همون هم برای من کافی بود.عجیب بود یه جا به طور علنی گفته شده مدرسه علوی که یه مدرسه ی فوق العاده مذهبیه و خیلی ها مثل آقای حداد عادل توش تحصیل کردن موسسش انجمنی ها بودن یه جا می گین امام خمینی گفتن جمع کنین این حرف هارو که بعضی ها می گن باید اینقدر معصیت بشه تا آقا ظهور کنند.کجا انجمنی ها چنین حرفی رو زدن؟البته جالب اینجاست که ذکرهم شده که امام خمینی این رو به طور مستقیم نفرمودن و رسما از انجمن حجتیه اسم نبردن.
همکاری با ساواک! آخه کدوم مدرک؟
توی یکی از پست های قبلی که یکی از دوستان راجع به انجمن حجتیه نوشته بودن و صاف اومدن این افراد رو چسبوندن به یهود و فراماسون و سکولاریسم و این ها....
دوست عزیز فکر نکن من دارم از این افراد طرفداری می کنم با توجه به اینکه تا جایی که یادم میاد توی قوانین تالار ذکر شده که گروه بیداری اندیشه هیچ وابستگی ای به حزب و جناح خاصی ندارد من هم همینم. و تازه هم نمی گم همشون پسر پیغمبرند.ولی خودت قضاوت کن اونی که یهوده که نمیاد مدرسه مذهبی تاسیس کنه و شاگرد های واقعا مومن تحویل جامعه بده البته اگه شما اونا رو مومن بدونین.
در هر صورت فاصله ی چشم تا گوش فقط چهار انگشته.فاصله ی دیدن تا شنیدن ،واقعیت تا دروغ فقط و فقط چهار انگشته بیاین واقعا دنبال حق باشیم

شاید آنروز که صحراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد ،خبری از دل پردرد گل یاس نداشت .
باید اینطور بنوشت ،چه شقایق باشد چه گل پیچک و یاس
جای یک گل خالیست ،تا نیاید مهدی زندگی زیبا نیست.
تند نرید سکولارم توی خود شبکه 3 اعلام شد سخنرانی راعفی پور توی علم وصنعت روز چهارشنبه خودم رفتم حضور داشتم اینارا با وهابی ها یکی میدانند .تعصب گردن میزنه .
سلام وقت به خیر
مطلب جالبی بود استفاده کامل رو بردیم،اما این خواهش رو بنده به عنوان کوچک ترین این سایت از دوستان هم سنگر دارم که به خاطر مسایلی این چنینی نیاز به عصبانیت و محکوم کردن طرف مقابل نیست و می توان این رو در فضای ارام تر دنبال کرد که به نظر بنده به جوابی درست منتهی می شود.و در اخر هم نقص ها و کاستی های هم شناسایی و رفع خواهند شد.
http://943.SUB.IR
(۲۲/فروردین/۹۰ ۱۸:۲۹)1404 نوشته است: [ -> ]سلام وقت به خیر
مطلب جالبی بود استفاده کامل رو بردیم،اما این خواهش رو بنده به عنوان کوچک ترین این سایت از دوستان هم سنگر دارم که به خاطر مسایلی این چنینی نیاز به عصبانیت و محکوم کردن طرف مقابل نیست و می توان این رو در فضای ارام تر دنبال کرد که به نظر بنده به جوابی درست منتهی می شود.و در اخر هم نقص ها و کاستی های هم شناسایی و رفع خواهند شد.
http://943.SUB.IR
مهمترین مشکل ما زود جوشی است Exclamation
(۱۸/فروردین/۹۰ ۱۳:۵۸)hesam110 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز که عضو انجمن حجتیه هستید میشه لطفاً عقیده این انجمن را نسبت به ولی فیه در جامعه اسلامی بیان کنید؟ چون من نظرشون رو از خودشون نشنیدم و چون شما عضو هستید می خواهم خودتون در مورد جایگاه ولی فقیه در جامعه اسلامی نظرتون رو بگید ممنون.

من مجدداً سوالم رو می پرسم دوست داشتم از زبان خود حجتیه ی ها بشنوم که متاسفانه پاسخ ندادند.
متاسفانه اون جوری که من شنیده ام حجتیه ای ها ولایت فقیه را بر جامعه اسلامی قبول ندارند و این گونه توجیه می کنند که وقتی امام عصر زنده است چرا باید کسی بر مسلمین حکومت کند.؟؟؟ (جوابشون که مشخص هست ولایت فقیه بر جامعه اسلامی نایب حضرت بقیه الله الاعظم هستند چون شرایط غیبت اینگونه است و گرنه اگر قرار بود که در زمان غیبت خود حضرت برای نظم و انسجام مسلمین حضور داشته باشند که دیگر غیبت نبود و از طرفی هم دیگر هرج و مرج تمام کشور را گرفته بود و با دشمنی کل کشورهای دنیا با ایران تا الان انقلاب اسلامی 7 تا کفن پوسونده بود)
آیا این سوالی را که پرسیدم از خود انجمن حجتیه کسی هست که صحتش را تایید کند؟؟؟؟ یا از آن دفاع کند؟
امیر جان شما اطلاعی دارید؟؟
یکی از مبهم تریبن موضوع اینه چرا ؟اینطوریه که هزاران نظریه دراین مو.رد به وجود اومد که خودشون هم نمیتونند بگند شاید واقعا لژباشه.
دوستان لطفا یه بار دیگه تاریخچه و توضیحات تکمیلی در مورد یهودی های مخفی و اهدافشون رو مطالعه کنن . سرچ کنید پیدا میشه . منظوری نداشتم جهت اطلاع گفتم .
از راهنمایی تون ممنون در این بخش یک تاپیک در این خصوص هست.
دوستان من دیگه فقط یه چیز می تونم بگم.باشه قبول انجمنی ها بد.باشه ولایت فقیه رو هم قبول ندارند.ولی هر چی باشه از هموطن های خودمونن.رسما هم ولایت حضرت علی رو قبول دارن.اگه ما بیایم با این ها بجنگیم و سر این چیزا بحث و دعوا راه بندازیم بیشتر به خودمون ضرر رسوندیم.مگه ما به غزه و لبنان موقعی که بی پناه بودن کمک نکردیم؟ مگه از بحرینی ها حمایت نکردیم؟ این مملکت هایی که پر از سنی هستن و اختلافات سنی وشیعه چیز کمی هم نیست.ما اختلافات رو کناز گذاشتیم و همه اومدیم زیر یک پرچم.اسلام علیه استکبار جهانی.پس بیاین فقط تیرمون رو سمت دشمن اساسی و اصلی بگیریم و از این اختلاف ایجاد کردن ها دست برداریم

دوستان من دوبازه عرض می کنم بنده هیچ نسبتی با حجتیه ای ها ندارم و واقعا دارم سعی می کنم بی طرف قضاوت کنم.
سلام این چه حرفیه که فقط باید نشست ودعا خواند "پس رسالت ما چی؟... کسانی که پیرو خط ولایت فقیه باشند مطمئن هستم جذب چنین انجمنهائی نمیش.(انجمن حجتیه)Angry
اینجا کسی با کسی دعوا نداره با کسی هم اختلاف نداریم . فقط داریم حقایق رو کنکاش میکنیم . اتفاقات تاریخی رو بازگو میکنیم . هر کسی هر اطلاعاتی داره بازگو میکنه . بیزحمت برای بدست آوردن حس ترحم از خارجی ها مایه نگذارید . افتادند به جون ایران تمام مناسبات رو بدست گرفتن میخواین علنن اعتقادات قلبیشون رو بریزن روی میز ؟؟؟ معلومه که برای بدست اوردن هوادار و مظلوم نمایی و پیشرفت خودشون رو به اون صورتی که شما میپسندید در میارن . این آخرین مبحثیه که نوشتم والسلام....
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع