(۲۸/مهر/۹۰ ۱۷:۴۷)aghah نوشته است: [ -> ]انشا الله که این خبر درست هست
و ما منتظر مرگ مبارک ، عبدالله صالح ، بن علی و آل خلیفه
هم هستیم !!!
از همه مهمتر رو یادت رفت،ملک عبدالله ملعون
مباركه
انشاءالله كه مقدمه ظهور آقا باشه
سلام
من که اصلا خوشحال نشدم!!
ناتو چی کاره حسن بود که اون رو کشتش؟ باید زنده دستگیرش می کردند و محاکمه میشد نه اینکه مثل بن لادن بکشنش و کلی از حقایق رو باهاش مدفون کنند!!
مطمئنا اگه قذافی زنده می موند حرفهای جالبی در مورد رابطه با غرب و امریکا می زد که به نفع این غربی های ملعون نبود!!
نابودی همه ی ظالما و مستکبرا صلوااااااااااااتتتتتتتت

تبریک !
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۰:۰۳)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]سلام
من که اصلا خوشحال نشدم!!
ناتو چی کاره حسن بود که اون رو کشتش؟ باید زنده دستگیرش می کردند و محاکمه میشد نه اینکه مثل بن لادن بکشنش و کلی از حقایق رو باهاش مدفون کنند!!
مطمئنا اگه قذافی زنده می موند حرفهای جالبی در مورد رابطه با غرب و امریکا می زد که به نفع این غربی های ملعون نبود!!
این طورها هم نیست که فکر می کنین نمونه بارزش حسنی مبارکه که دستگیرش کردن ولی ای کاش که مرده بود مطمئنا محاکمه قذافی هم یک محاکمه سوری و طولانی میشد.
از اینجا می تونین فیلمشم ببین
فیلم
(۳/اسفند/۸۹ ۲:۴۹)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]يك شبكه خبري بهنقل از شاهدان عيني اعلام كرد كه در حملات شديد دقايق پيش جنگندههاي ارتش ليبي در طرابلس بيش از 250 نفر كشته شدند.
به گزارش فارس، شبكه خبري الجزيره به نقل از شاهدان عيني اعلام كرد كه در حملات دقايق پيش (دوشنبه) جنگندههاي ارتش بيش از 250 نفر كشته شدند.
اين در حالي است كه پيش از حملات جنگندهها به مردم ليبي، اتحاديه بينالمللي پيگرد جنايتكاران جنگي در بيانيهاي اعلام كرد كه رژيم قذافي تا كنون 519 نفر را كشته، حدود 4 هزار نفر را مجروح و بيش از 1500 نفر را نيز ربوده است.
همزمان با گسترش اعتراضات عليه قذافي، رژيم ليبي به شدت در حال سركوب مردم است.
شبكه خبري العالم خبر داد كه نداي "حيّ علي الجهاد " از منارههاي مساجد طرابلس شنيده ميشود.
![[تصویر: _51344523_jex_963510_de27-1.jpg]](http://news.bbcimg.co.uk/media/images/51344000/jpg/_51344523_jex_963510_de27-1.jpg)
الله اکبر
انشاءالله به همین زودی خبر پیدا شدن امام موسی صدر رو هم می شنویم.
دارم روز شماری می کنم
دعا کنید
خبر زیاد جدیدی نیست!!!
سرهنگ خیلی وقت بود مرده بود ، کسی نبود دفنش کنه.