تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار وضعیت لیبی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
فارس: سخنگوی شورای انتقالی دولت لیبی گفت ساعت 14:36 دقیقه‌ به‌ وقت محلی، معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی توسط نیروهای "کتیبه البراکین مصراته" (گردان «آتشفشان‌ها مصراته») در شهر سرت کشته‌ شد.

"محمود شمام" سخنگوی شورای انتقالی دولت لیبی اظهار داشت: ساعت 14:36 دقیقه‌ به‌ وقت محلی، معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی توسط نیروهای "کتیبه البراکین مصراته" (گردان «آتشفشان‌ها مصراته») در شهر سرت کشته‌ شد.[تصویر: 13900728170039_PhotoL.jpg]
محل کشته‌ شدن سرهنگ قذافی در سرت
وی افزود: درگیری نیروهای انقلابی و هواداران سرهنگ قذافی در محل اختفاێ سرهنگ قذافی ، 2 ساعت به‌ طول انجامید تا در نهایت ، دیکتاتور سابق لیبی بشدت مجروح و سپس توسط یکی از انقلابیون کشته‌ شده‌ است.

پس از انتشار خبر کشته شدن معمر القذافی، منابع لیبیایی از بازداشت معتصم قذافی رئیس دستگاه اطلاعاتی رژیم قذافی در سرت خبر دادند.

هنوز خبری از سیف الاسلام قذافی که گفته می‌شود از سرت فرار کرده است، در دست نیست.

انقلابیون لیبی امروز با تسلط کامل بر شهر سرت زادگاه معمر القذافی دیکتاتور لیبی پرچم جدید لیبی را بر فراز مرکز این شهر به اهتزاز در آوردند.

بر اساس این گزارش این اتفاق بعد از تسلط کامل انقلابیون بر منطقه 2 شهر سرت صورت گرفته بود که به وسعت یک کیلومتر مربع همچنان در اختیار نیروهای وابسته به قذافی باقی مانده بود.
جالبه که قذافی تو روزی میمیره که یه لایحه تو مجلس یونان تصویب میشه با 13 رای اختلاف و دقیقا مصادف با 33 روز جنبش وال استریت فکر کنم جالب تر هم بشه وقتی تاریخ اخرین نوار صوتی قذافی رو بررسی کنیم
بسم الله الرحمن الرحیم
فارس: سند الصادق العریبی درباره چگونگی کشتن قذافی گفت: گردان مصراته‌ که‌ تعداد آنها بسیار زیادتر بود، می خواستند قذافی را به‌ مصراته‌ ببرند، من گفتم که‌ خودم او را دستگیر کردم و باید با من به‌ بنغازی بیایید، اما آنها قبول نکردند من هم از شدت خشم کلت کمری خودم را بیرون آوردم و او را کشتم.

سند الصادق العریبی جوانی بود که به سمت قذافی شلیک و او را کشته است. او هم اینک لباسها و انگشترهای قذافی را بعنوان سند کشتن دیکتاتور لیبی در اختیار دارد که ثابت می کند قاتل قذافی اوست.

*قذافی آبروی ملت لیبی را برده بود

خودت را به‌ طور کامل معرفی کن؟

سند الصادق العریبی ، متولد 1989 در شهر بنغازی و در محله‌ "حی الماجوری"؛ هم اکنون نیز ساکن این شهر هستم. تا کلاس سوم راهنمایی درس خواندم ، بعد از آن به‌ خاطر کهولت سن پدرم و فقیری خانواده‌ مجبور به‌ کار شدم و مدرسه‌ را ترک کردم.

از چه زمانی به‌ حرکت انقلابی مردم لیبی پیوستی و انگیزه‌ات از آن چه بود؟

من در شهر بن غازی زندگی میکنم و خودتان می دانید اولین جرقه‌ انقلاب از این شهر زده شد. به‌ همین دلیل من هم به‌ خاطر نفرت بیش از حدی که‌ از قذافی و خاندانش داشتم در همان روزهای اول به‌ عنوان یک جوان انقلابی اسلحه بر دوش گرفته‌ و با قذافی مبارزه‌ کردم.

دلیل نفرتت از قذافی و خاندانش چه بود؟

شما باید لیبیایی باشید تا دلیل این نفرت را درک کنید، او 42 سال است بر این مملکت حکم می کند و بدترین فشارهای سیاسی و دینی را به‌ مردم وارد کرده‌ است. لیبیایی ها در زمان حکومت وی مضحکه‌ مردم جهان شده‌ بودند. زیرا وی دیوانه‌ بود و آبروی ملت را با کارها و حرفهای نسنجیده‌ خود برده‌ بود. او یک دیکتاتور به‌ تمام معنا که‌ در این 42 سال، هزاران نفر از شهروندان خودش را قتل و عام کرد.

* سیف الاسلام برای یک شب به‌ یک خواننده‌ آمریکایی 5 میلیون دلار داده‌ بود

خوب این دلیل نفرت از خود قذافی بود ، شما گفتی که‌ از خاندانش هم نفرت داری، چرا؟

خاندان قذافی و پسران وی بدتر از خود قذافی بودند ، آنها از هر کس که‌ خوششان نمی آمد وی را می کشتند میلیونها دلار از پول این ملت بدبخت و بی چاره‌ را صرف عیاشی های خود در کاباره‌های اروپا کردند. سیف الاسلام برای یک شب خوانند‌گی در یکی از جزائر سوئیس ، به‌ یک خواننده‌ آمریکایی 5 میلیون دلار داده‌ بود. آیا چنین افرادی شایسته‌ نفرت نیستند؟

در لیبی اکنون شما را به‌ عنوان قهرمان می بینند، چرا؟

چون من قذافی را کشتم.

*شرح کامل ماجرای قتل قذافی از زبان العریبی

می توانید شرح کامل ماجرا را برای ما بازگو کنید؟

شهر سرت‌ سقوط کرده‌ بود. من جزو گردان بن غازی بودم. به‌ همراه‌ چند دوست خودم از گردان جدا شده‌ و گفتم با هم برویم تا هواداران قذافی در خانه‌های سرت پیدا کنیم. چیزی در شهر پیدا نکردیم و من به‌ دوستانم گفتم به‌ سمت محله‌ "الخضرا" برویم. وقتی‌ به‌ آنجا رفتم قذافی را دیدم. او را از پشت سر موهای ژولیده‌ اش را شناختم که‌ همراه‌ چند نفر در حال فرار بود. من فورا به‌ سمت وی دویدم. همراهان معمر تا دوستان من را دیدند فرار کردند و قذافی را تنها گذاشتند. من موهای قذافی را از پشت کشیدم و سیلی محکمی به‌ صورتش زدم.

او به تو چه گفت؟

قذافی گفت تو پسر من هستی. من سیلی دیگری به‌ صورتش زدم. باز هم معمر گفت من مثل پدر تو هستم چرا مرا می زنی. من در آن لحظه‌ باور نکردنی آنقدر دستپاچه شده‌ بودم که‌ اصلا نمی توانستم حرف بزنم. برای همین وی را به‌ روی زمین خواباندم و‌ دست های وی را بستم و به‌ داخل ماشین بردم ، می خواستم او را به‌ شهر بن غازی ببرم.

یعنی شما قذافی را زنده‌ دستگیر کردید؟

بله زنده‌ بود.

شما قبل از دستگیری به‌ وی شلیک کردی؟

خیر، اصلا من تنها چند تیر هوایی شلیک کردم و بعد همانطور که‌ گفتم از پشت سر موهایش را گرفتم.

*چون نگذاشتند او را به شهر خودمان ببرم قذافی را کشتم

خوب بعد از اینکه‌ وی را زنده‌ سوار ماشین کردید چه شد؟

من و دوستانم می‌خواستیم او را به‌ شهر خودمان ببریم ، قذافی روی کاپوت ماشین ما بود اما دوستانم فریاد می زدند که‌ قذافی را دستگیر کردیم، قذافی را دستگیر کردیم. به‌ همین دلیل همه‌ متوجه‌ شدند که‌ ماشین ما حامل قذافی است، دیگر گردان های انقلابیون ماشین ما را متوقف کردند و قذافی را پائین آوردند و کتک زدند. در آن لحظه‌ هر کسی سعی داشت قذافی را به‌ شهر خودش ببرد، من به‌ آنها گفتم که‌ خودم او را دستگیر کردم و باید او را به‌ بن غازی ببرم اما گردانهای دیگر قبول نکردند. تا در پایان گردان مصراته‌ که‌ تعداد آنها بسیار زیادتر بود، می خواستند قذافی را به‌ مصراته‌ ببرند، من گفتم که‌ خودم او را دستگیر کردم و باید با من به‌ بن غازی بیایید، اما آنها قبول نکردند من هم از شدت خشم کلت کمری خودم را بیرون آوردم و او را کشتم.

چطور او را کشتید؟

با کلت خودم ، دو گلوله‌ به‌ شکم و سینه‌اش زدم و گفتم یا همینجا می میرد یا با من به‌ بن غازی می آید.

همان لحظه‌ جان داد؟

نه ، بعد او را وارد آمبولانس کردیم، اما در راه‌ بیمارستان جان داد.

*قذافی در حفره پنهان نشده بود

در عکس ها دیدیم که‌ قذافی در داخل یک حفره‌ پنهان شده‌ و در آنجا کشته‌ شده‌؟

خیر این درست نیست ، قذافی در داخل آن حفره‌ نبود ، ولی قبلا از آن حفره‌ برای پناه‌ دادن به‌ خودش استفاده‌ کرده‌ بود ، هر چند آن منطقه‌ای که‌ من قذافی را دستگیر کردم تنها چند متر با این حفره‌ فاصله‌ داشت اما وی داخل حفره‌ نبود.

*وسایل همراه قذافی

قذافی چه‌ لباسی بر تن و چه چیزی همراه‌ داشت؟

وقتی که‌ وی را دستگیر کردم یک لباس نظامی رنگ کاکائویی بر تن داشت و یک کلت طلایی هم با خودش داشت که‌ بعدا گردان مصراته‌ این کلت را با خودش برد. همچنین 2 انگشتر طلایی که‌ اسم همسر خودش روی آنها حک شده‌ بود. هم اکنون من لباس های قذافی و این انگشتر ها را همراه‌ خود دارم و انشاالله چند روز دیگر آن را به‌ موزه‌ طرابلس تحویل خواهم داد.

فکر می کردی روزی قذافی به‌ دست تو کشته‌ شود؟

من ایمان داشتم که‌ قذافی کشته‌ می شود و ما پیروز می شویم ، اما خیر هرگز فکر نمی کردم من بتوانم قذافی را بکشم.

*محاکمه قذافی به جای کشتن وی از جهاتی بهتر بود

اگر به جای کشتن قذافی او محاکمه می شد بهتر نبود؟

محاکمه وی از برخی جهات بهتر بود اما در هر صورت من او را کشتم، شاید این طور به‌ نفع مردم لیبی باشد.

چرا فکر می کنی کشتن قذافی به‌ نفع مردم لیبی است؟

چون اگر دستگیر و زندانی می شد هنوز هواداران وی به‌ امید آزادی قذافی با ما می‌جنگیدند و کشور را نا امن می کردند ، اما الان که‌ وی کشته‌ شده‌، دیگر امیدی برای آنها باقی نمانده‌ است.

*نمی دانم خواست غربی ها کشتن قذافی بود یا نه ولی من او را اتفاقی کشتم

برخی می گویند این خواست غربی ها بود که او کشته شود و به جلسه محاکمه کشیده نشود نظرت چیست؟

نمی دانم این خواست آنها بود یا نه‌ اما من کاملا وی را اتفاقی کشتم ، همانطور که‌ گفتم می خواستم او را به‌ بنغازی ببرم چون جلوی من را گرفتند من هم همانجا او را کشتم.

اگر دوباره قذافی را ببینی باز او را می کشی؟

صد در صد اما شاید این بار تنها یک گلوله‌ حرامش کنیم. تنها یک گلوله‌؛ آن هم به‌ فرق سرش.

ناتو عنوان کرده که بر اثر بمباران ناتو قذافی کشته شده یعنی ناتو او را کشته نه تو نظرت چیست؟

کاملا دروغ است.

*قذافی یکی از عموهای مرا اعدام کرده بود

وقتی به او شلیک کردی چه چیزی در خاطرت از کارهای قذافی بود؟

همه‌ آن ظلم و ستم قذافی در مدت این 42 سال برای من تداعی شد. قذافی یکی از عموهای من را به‌ هیچ دلیلی اعدام کرده‌. وقتی که‌ شلیک کردم در آن لحظه‌ احساس کردم عمویم دارد مقابلم لبخند میزند‌.

اگر مبارک یا دیکتاتورهای دیگر را هم ببینی آنها را هم می کشی؟

خیر، چون معتقدم همه‌ دیکتاتورها باید به‌ دست مردمان خودشان کشته‌ شوند. من دوست دارم مبارک به‌ دست مردم مصر کشته‌ شود. علی عبدالله‌ صالح به‌ دست مردم یمن. این آرزوی من است.

آیا نگران نیستی ناتو به جای قذافی در کشور شما حکومت کند؟

من به‌ اراده‌ آقای عبدالجلیل اطمینان دارم. می دانم که‌ وی حکومت دست نشانده‌ را قبول نخواهد کرد.

*پیروزی انقلاب لیبی مدیون مردمان خودش است نه ناتو

آیا پیروزی انقلابیون در لیبی مدیون ناتو است؟

بخشی از عملیات علیه‌ حکومت قذافی به‌عهده‌ آنها بود، اما لیبی انقلابش را مدیون مردمان خودش است.

به‌تازگی اسنادی منتشر شده که یک شرکت انگلیسی یک قرارداد بزرگ برای استخراج نفت لیبی بسته است. آیا این خبر برای شما نگران کننده نیست؟

همانطور که‌ گفتم من به‌ اراده‌ آقای عبدالجلیل اطمینان دارم و مطمئن هستم که‌ وی خیانت به‌ لیبی را قبول نخواهد کرد.

آرزوی تو به‌عنوان یک انقلابی چیست؟

کشوری آزاد و دمکرات داشته‌ باشم که‌ حقوق همه‌ رعایت شود و به‌ مردم ظلم نشود.

پیش از این آقای عبدالجلیل اعلام کرد ، شورای انتقالی به‌ قاتل قذافی میلیونها دلار جایزه‌ می دهد. آیا این جایزه‌ را دریافت کرده‌ای؟

هنوز نه‌، اگر هم دریافت کنم آن را به‌ دولت باز می گردانم.
متن آخرین گفتگوی قذافی و انقلابیون
سوراخی که در سر قذافی به دنبال اصابت گلوله به وجود آمده است کلید مهمی برای حل معمای وی که روایات متعددی درباره اش نقل می شود، باشد.
یک پایگاه عرب زبان با اشاره به ابهامات موجود درباره کشته شدن دیکتاتور سابق لیبی حرفهای وی را پیش از هلاکت منتشر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه میدل ایست آنلاین در مطلبی با عنوان "جسد قذافی در معرض نمایش، اما شیوه مرگش در پرده ای از ابهام" آورده است : جسد قذافی در حالی که در سردخانه ای در معرض نمایش قرار گرفته است که روی جسد پوشانده شده تا آثار ضرب و شتم باقی نماند.

این پایگاه می افزاید: سر قذافی به سمت چپ گردانیده شده است تا محل اصابت گلوله ای که به سمت چپ سرش اصابت کرده است، مخفی نگه داشته شود.

پایگاه فوق نوشت : سوراخی که در سر قذافی به دنبال اصابت گلوله به وجود آمده است کلید مهمی برای حل معمای وی که روایات متعددی درباره اش نقل می شود، باشد.

این پایگاه به نقل از یکی از فرماندهان میدانی در شهر مصراته ذکر کرد: ما نمی خواستیم که قذافی کشته شود، اما هرج و مرج به وجود آمد و انقلابیون خود قانون را اجرا کردند، زیرا مردی که به شدت از آن نفرت داشتند را پیش روی خود می دیدند.

پایگاه فوق ذکر می کند: به طور حتم مردم لیبی کاری به چگونگی کشته شدن قذافی ندارند و ناراحت هم نیستند، زیرا طی مدت هفت ماه بسیاری از مردم کشته شدند، اما اگر انقلابیون وی را کشته باشند این موضوع حاکمان جدید لیبی و کشورهای غربی حامی شورای انتقالی را در تنگنای شدید قرار خواهد داد.

این پایگاه می نویسد: به خوبی هرج و مرج انقلابیون را در هنگام کشته شدن قذافی می توان مشاهده کرد و تصاویر وی در حال خونریزی به همه جای دنیا مخابره شد، اما تصاویر به خوبی گویا نبود و روایات هم گوناگون است برخی معتقدند که وی هنگام بازداشت زنده بوده است.

تصاویر وی در حالی که از پشت خودروی تویوتا به میان بقیه انقلابیون کشانده می شد و سپس به سوی آمبولانسی که در 500 متری آن قرار داشت هدایت می شد پخش شده است و صدای قذافی که به شدت طرفداران حاکمان جدید بر سرش می زدند شنیده می شد که می گفت : به من رحم کنید، به من رحم کنید، این کار(ضرب و شتم) را نکنید، مفهوم رحم را نمی دانید؟

در این هنگام یکی از انقلابیون گفت : به تو رحم کنیم تو معنای رحم کردن را می دانی؟ خفه شو ای سگ.

همچنین تصاویری از لحظه بیرون کشیدن وی از خودروها از سوی طرفداران شورای انتقالی در حالی که موهای وی را می کشیدند، شنیده می شد. فردی که قذافی را می زد می گفت : این به خاطر مصراته است ای سگ.در همین حال فرد دیگری فریاد می زد اجازه بدهید زنده بماند.

در این هنگام فرد دیگری فریاد می زند و قذافی از دیده ها محو می شود و صدای شلیک شنیده می شود.یکی از انقلابیونی که در صحنه بود، گفت : وضع قذافی بسیار بد بود، اما وی هنگامی که به آمبولانس انتقال داده شد در قید حیات بود.

اما راننده آمبولانس گفت : قذافی مرده بود.

این در حالی است که همین بلا بر سر معتصم قذافی پسر معمر قذافی هم آمد، زیرا نواری که از وی پخش شد نشان نمی داد که جراحات زیادی داشته باشد، اما پس از مدتی اعلام شد که کشته شده است و به خوبی آثار ضرب و شتم بر سر و صورت وی دیده می شد.

آثار گلوله سلاح سنگین در سینه و گردن معتصم مشخص بود همچنین به پشت و پاهای وی شلیک شده بود.
سیف الاسلام قذافی زنده شد!
سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی در پیام صوتی که گفته می‌شود، منتسب به اوست با اعلام این‌که حالش خوب است، تاکید کرد: به مقاومت ادامه خواهد داد.
[تصویر: 117848_825.jpg]سیف الاسلام قذافی که این روزها بارها خبر دستگیری و کشته شدنش از شبکه‌ها و رسانه های جهان منتشر شد، در جدیدترین پیام صوتی خود تاکید کرد که در سلامتی کامل بسرمی‌برد.[تصویر: etedaal.ir]

به گزارش «فارس» به نقل از پایگاه خبری النشره، سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی در پیام صوتی که گفته می‌شود، منتسب به اوست با اعلام این‌که حالش خوب است، تاکید کرد: به مقاومت ادامه خواهد داد.

سیف الاسلام در ادامه پیام خود با اشاره به این‌که هنوز در لیبی بسرمی‌برد، به شایعه‌های مربوط به کشته یا دستگیر شدن خود توسط انقلابیون لیبی پایان داد.

پسر معمر قذافی در این پیام که شبکه الرای آن را پخش کرد، این گفته معروف پدر خود را تکرار کرد که شورای انتقالی و ناتو را خطاب قرار داده بود:"ای موش‌ها ای ناتو به جهنم بروید."

این پیام صوتی سیف الاسلام چند ثانیه بیشتر طول نکشید.

پایگاه‌های خبری طرفدار قذافی پیش از این سیف الاسلام را جانشین قذافی و فرمانده کل مقاومت معرفی کرده و به او لقب "حامل خون" را داده بودند.
حالا در گذر از همه بدی ها و دیوانه گی های دیکتاتور . ان اواخر مخش تاب برداشت وگر نه یه زمانی همین ادم محبوبیت خاص بین مردم داشت
و شاید شنیدن اینکه سرهنگ اولین کسی بود که انقلاب ایران رو به رسمیت شناخت
اینکه در زمان جنگ جزء محدود کشور هایی بود که به ایران مهمات میداد. همین کلاش های جنگ رو اون داد
و از کسانی بود که سابقا چهره ای ضد امپریالیست داشت .

همش هم بدی نبود
حد اقل برای ایران خوب بود

این نوشته به معنای تایید ایشون نیست . یه ذره اطلاعات عمومی بود

یا حق
ولی خداییش قذافی خیلی مرد بودا!
نه مثله شاه اونجری تحقیر شد نه مثله صدام اونجوری فرار کرد بازم خوبه مثله یه مرد پای حرفه باطلش ایستاد تا کشتنش!
ولی من هنوز نمیفهمم چرا اینا انقدر مردم نفهم فرض میکردن که میگفت:اعتراض!درگیری!؟شورش برعلیه من!؟
همه منو دوست دارن!Big Grin
ایول اینا پیغمبر هم از اب در اومدن بیا برای سلطنتشون مرده زدنه کردن.
این خبر های لینک مرجع ندارن ؟
منظورم لینک اصلی خبره نه لینک خبرگزاری ایرانی
سیف الاسلام: حمام خون راه مي‌اندازم
سيف‌الاسلام قذافي پسر معمر قذافي، رهبر مخلوع ليبي در دومين پيام خود عنوان داشت: ما براي پدرم و معتصم قذافي، برادرم مراسم عزا برگزار نمي‌كنيم تا زماني كه ماموريت‌مان به پايان رسد به وظيفه خود عمل مي‌كنيم حتي اگر 50 سال به طول انجامد.
سيف‌الاسلام قذافي در تازه‌ترين پيام خود انقلابيون ليبي را به راه انداختن حمام خون تهديد كرد.

به گزارش ایسنا به نقل از سايت اينترنتي مفكرة الاسلام، سيف‌الاسلام قذافي پسر معمر قذافي، رهبر مخلوع ليبي در دومين پيام خود عنوان داشت: ما براي پدرم و معتصم قذافي، برادرم مراسم عزا برگزار نمي‌كنيم تا زماني كه ماموريت‌مان به پايان رسد به وظيفه خود عمل مي‌كنيم حتي اگر 50 سال به طول انجامد.

وي در ادامه افزود: من به خانواده خود اطمينان مي‌دهم همه‌ چيز بر وفق مراد است من هيچ ‌گاه از وصيت‌نامه پدرم تا زماني كه زنده بود تعدي نكردم و اكنون نيز به پدرم خيانت نمي‌كنم.

سيف‌الاسلام همچنين عنوان داشت: من در اين زمان تاريخي مي‌خواهم پايان اوضاع كشور را مشخص كنم، برخي فكر مي‌كنند همه‌ چيز تمام شده است اما در واقع شروع شده است.

وي در ادامه افزود: من همواره به دفاع از ليبي و انتقام از خائنين اعتقاد داشتم، آنچه كه اتفاق افتاده مرا وادار مي‌سازد تا روز اين افراد را به شب و زندگيشان را به جهنم تبديل كنم و مرگ را در برابر آنها ظاهر سازم.

سيف‌الاسلام همچنين عنوان داشت: از تمام كساني كه در درد از دست دادن خانواده‌ام با من شريك هستند و به مقاومت ادامه مي‌دهند، مي‌خواهم تا نه براي برگرداندن تاج و تخت بلكه براي بازپس‌گيري ليبي و شرافت خود تلاش كنند.

وي در ادامه افزود: شما آتش گشوديد، پس بايد نتيجه آن را تحمل كنيد، خون ريختيد پس بايد حمام خون راه بيفتد، ما به هيچ‌ كس رحم نخواهيم كرد. ناتو نمي‌تواند از شما در خانه‌هايتان و محل كارتان حمايت كند.

سيف‌الاسلام همچنين تاكيد كرد: معمر قذافي ما را از تخريب چاه‌هاي نفت بر حذر مي‌داشت و مي‌گفت نبايد فرودگاه را بمباران كنيم. اما الآن چه كسي است كه ما را از اين كار بر حذر دارد. آنها را مي‌سوزانيم تا مادرم لبخند رضايت بزند و عايشه خوشحال شود.

وي در ادامه افزود: آنها (انقلابيون) شجاع نيستند و معتصم آنها را شناخته بود. من پسر پدرم هستم، من فرزند ليبي هستم.

اوباما: قذافی قدر فرصتها را ندانست
رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به چگونگی مرگ قذافی افزود: البته ما نمی خواهیم که سرنوشت کسی به این صورت رقم بخورد، اما معتقدم مرگ قذافی پیامی قوی برای تمام دیکتاتورهای جهان داشت.
رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه مرگ قذافی پیامی قوی برای تمام دیکتاتورهای جهان داشت، اعلام کرد قذافی از فرصتی که برایش به وجود آمد، استفاده نکرد.

به گزارش «مهر»"باراک اوباما" در گفتگو با شبکه ان بی سی اظهار داشت : قذافی چهل سال مردم لیبی را ترساند و در این سالها به حمایت از تروریسم مشغول بود.

وی افزود: البته در زمان تحولات بهار عربی قذافی فرصت آن را داشت که به صورت مسالمت آمیز لیبی را به سمت دموکراسی رهنمون کند، اما او از این فرصت ارائه شده استفاده ای نکرد.

رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به چگونگی مرگ قذافی افزود: البته ما نمی خواهیم که سرنوشت کسی به این صورت رقم بخورد، اما معتقدم مرگ قذافی پیامی قوی برای تمام دیکتاتورهای جهان داشت.

اوباما در تلاش برای منحرف کردن نگاههای جهانیان از سیاستهای سلطه طلبانه آمریکا در جهان و حمایتهای گسترده کاخ سفید از دیکتاتورهای همسو در جهان عرب، ژست حمایت از مردم لیبی به خود گرفت و افزود: مرگ قذافی پایان یک دوران طولانی و دردناک برای مردم لیبی بود و در نهایت نشان می دهد که رژیمهایی که در منطقه سیاست مشت آهنین را برمی گزینند رو به زوال و نابودی هستند.

انتقاد الأزهر از نحوه برخورد با جسد قذافي
دانشگاه الأزهر مصر با صدور بيانيه‌اي از قرار دادن جسد معمر قذافي در معرض ديد مردم به مدت چند روز انتقاد كرده و خواهان احترام به اموات شد.

به گزارش «ايسنا» به نقل از خبرگزاري رويترز، الأزهر مصر در اين بيانيه تاكيد كرد: بايد به اموات احترام گذاشته و جسد افراد را با احترام دفن كرد.

در ادامه اين بيانيه آمده است: اين بيانيه در پاسخ به سوال‌هاي بسياري صادر شده است كه در خصوص خشونت‌ها در برخي نظام‌هاي مستبد در قبال مردم و نحوه برخورد با زخمي‌ها و توهين به اجساد پرسيده مي‌شود.

در بيانيه الأزهر تاكيد شده است: ما خواهان رفتار اسلامي هستيم كه در هر شرايطي برخورد غيرانساني با زخمي‌ها و در معرض ديد قرار دادن اجساد را رد مي‌كند. اجساد نبايد روي زمين بمانند، بلكه بايد هرچه سريع‌تر دفن شوند. خداوند به انسان كرامت داده، خواه مرده باشد، خواه زنده. هر انسان مسلماني بايد اين اصول اخلاقي را رعايت كند و احترام مرده را حفظ كند، چراكه اين مساله جزو واجبات ديني ما و اصول اخلاقي به شمار مي‌رود.

احمدی نژاد: چرا بدون محاكمه قذافي را كشتيد؟
چرا بدون محاكمه او را كشتيد؟ محاكمه مي‌كرديد تا مشخص شود پول ملت ليبي به چه كساني داده شده است. معلوم مي‌شد كه چه قراردادها و معاملاتي بسته شده است.
رييس‌جمهور،تاكيد كرد كه ملت ايران در عرصه‌ي جهاني هر روز كه مي‌گذرد عزيزتر مي‌شود.

به گزارش «ايسنا» محمود احمدي‌نژاد در ادامه‌ي برنامه‌هاي روز اول سفر خود به استان خراسان جنوبي در جمع مردم نهبندان با ابراز خرسندي از حضور در اين منطقه، با اشاره به ويژگي‌ها و خصوصيات مردم نهبندان، گفت: مردم نهبندان مردمي سخت‌كوش، باصفا و مهربان هستند كه سال‌هاي زيادي است شجاعانه ايستاده‌اند و از مرز فرهنگ و حاكميت ايران با شجاعت و هوشمندي دفاع مي‌كنند.

احمدي‌نژاد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت ايمان و توكل به خداوند و حركت در اين راستا اظهار داشت: رمز شكسته شدن تمام بن‌بست‌ها در زندگي يك فرد و يك ملت عبارت است از مجاهدت در راه خدا و ايمان به خدا.[تصویر: www.etedaal.ir]

وي ادامه داد: اگر يك ملت دست به دست هم بدهد و تمام توان خود را براي فتح قله‌ها بسيج كند، آن قله‌ها هرچند بلند باشند و در راه، سختي و مشكلات وجود داشته باشد آن ملت با اتحاد و همدلي مي‌تواند به اين قله‌ها دست پيدا كند و موفق شود.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه كساني كه از خداوند بريده‌اند و به خدا ايمان ندارند، دائما در نگراني به سر مي‌برند، تصريح كرد: آن كساني كه از خدا بريده‌اند، آرامش و امنيت را تجربه نمي‌كنند و براي رفع نگراني‌هاي خود دائم اسلحه‌هاي پيشرفته مي‌سازند، انبارهايشان را از اين اسلحه‌ها پر مي‌كنند و ثروت ملت‌ها را چپاول و سرمايه‌هاي خود را در حساب‌هاي بانكي‌شان افزايش مي‌دهند، به مناطق گوناگون لشگركشي مي‌كنند و با اين كارها مي‌خواهند اطمينان خاطر كسب كنند.

احمدي‌نژاد در ادامه با بيان اين‌كه آنها با اين اقدامات به نتيجه‌اي نمي‌رسند، گفت: در عوض ملت ايران هر روز عزيزتر مي‌شود و آنها هرچه تلاش كنند كه عزت ملت ايران را خدشه‌دار كنند، به اين هدف نمي‌رسند و كار آنها مثل عده‌اي است كه بخواهند به آسمان خاك بپاشند تا خورشيد را را محو كنند.

وي با اشاره به تهمت‌هاي غرب به ملت ايران گفت: آنها تهمت‌هاي بي‌ربط به ملت ايران مي‌زنند، خجالت نمي‌كشند. ملت ايران را متهم به ترور مي‌كنند؛ در حالي كه از روزي كه آنها به منطقه‌ي ما آمده‌اند، تروريسم ايجاد شده است. وي خاطرنشان كرد: ريشه‌ي آدم‌كشي، دولت آمريكا و متحدانش است و آن‌ها هركجا وارد شده‌اند، اختلاف و تروريسم ايجاد كرده‌اند. در افغانستان و پاكستان ناامني ايجاد كردند و سعي كردند ايران را نيز ناامن كنند. افرادي را نيز در اين ارتباط آموزش دادند تا مردم را در گوشه و كنار بكشند و آخر نيز همه‌ي تقصيرها را گردن يك نفر انداختند. آن فرد را گرفتند و بدون محاكمه كشتند. مثل آن‌چه كه اكنون در ليبي رخ داد.

رييس‌جمهور در ادامه با اشاره به چگونگي كشته شدن قذافي، گفت: چرا بدون محاكمه او را كشتيد؟ محاكمه مي‌كرديد تا مشخص شود پول ملت ليبي به چه كساني داده شده است. معلوم مي‌شد كه چه قراردادها و معاملاتي بسته شده است.

احمدي‌نژاد با بيان اين كه آنها ملت ايران را متهم مي‌كنند، گفت: خود شما متهم هستيد و بايد محاكمه شويد.

وي با اشاره به اقدامات غرب و سنگ‌اندازي آنها در راه پيشرفت ايران، تصريح كرد : نمي‌توانيد با اين كارهايي كه مي‌كنيد، جلوي پيشرفت ملت ايران را بگيريد. اين ملت مصمم است تا قله‌هاي پيشرفت را فتح كند.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با بيان اين‌كه امسال كارهاي مهمي در پيش رو داريم، به نامگذاري سال 90 از سوي مقام معظم رهبري به نام جهاد اقتصادي اشاره كرد و گفت: براي پيشرفت ايران و سازندگي ايران بايد با روحيه‌ي جهادي كار كنيم و دست به دست هم بدهيم و تلاش كنيم ايران را بسازيم.

احمدي‌نژاد در بخش پاياني صحبت‌هاي خود با اشاره به اين‌كه در طول سه سفر قبلي هيات دولت به استان خراسان جنوبي 203 مصوبه براي اين استان به تصويب رسيده و بخش اعظمي از آن اجرا شده و بخشي نيز در حال اجراست، به ديگر تصميمات دولت براي پيشرفت و آباداني اين شهرستان اشاره كرد.
نخست وزیر رژیم قذافی آزاد شد
یک منبع اگاه در وزارت دادگستری تونس نیز با تایید این خبر تاکید کرد: وی (نخست وزیر رژیم قذافی) هم اکنون آزاد است.
بر خلاف تقاضای مطرح شده از سوی شورای انتقالی لیبی، یک منبع قضایی در تونس از آزادی البغدادی المحمودی نخست وزیر رژیم قذافی با حکم دادگاهی در این کشور خبر داد.

به گزارش «مهر» "مبروک کرشید" از شخصیتهای حقوقی در تونس در گفتگو با رویترز اظهار داشت: دادگاهی که مسئول رسیدگی به پرونده البغدادی المحمودی بود حکم آزادی وی را صادر کرد.

یک منبع اگاه در وزارت دادگستری تونس نیز با تایید این خبر تاکید کرد: وی (نخست وزیر رژیم قذافی) هم اکنون آزاد است.

خاطرنشان می شود البغدادی المحمودی پس از آغاز روند فروپاشی رژیم قذافی به تونس گریخت. دولت تونس پس از بازداشت وی اعلام کرده بود که تقاضای شورای انتقالی در زمینه باز پس دادن المحمودی را بررسی می کند.

المحمود که از مقامات ارشد رژیم سرنگون شده قذافی محسوب می شود، اخیرا گفته بود: از قذافی بیزار بودم و نقش من تامین غذای مردم لیبی هنگام بحران بوده و نقش نظامی نداشته ام.

وی همچنین تاکید کرده بود: بر حسب شناختی که من از قذافی دارم تا آخرین رمق سلاح بر زمین نمی گذارد و تا سر حد مرگ می جنگد.

جدیدترین پیشنهاد پسر قذافی
سیف الاسلام پیشنهاد کرد خود را به دادگاه کیفری بین المللی تحویل دهد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، شورای ملی انتقالی لیبی اعلام کرد، سیف الاسلام پسر معمر قذافی پیشنهاد کرده است خود را تحویل دادگاه کیفری بین المللی دهد.

معمر قذافی متولد شد!
یک خانواده در "عین معبد" در استان "الجلفه" در جنوب الجزایر در انتقاد به روش کشته شدن "معمر قذافی" به دست انقلابیون لیبی نام معمر را برای فرزند خود انتخاب کرد.
شکایت خانواده قذافی از ناتو، تولد معمر قذافی جدید، هشدار کمیته تحقیق بین المللی به انقلابیون لیبی درباره انقتام جویی از طرفداران دیکتاتور مقتول و تلاشهای گسترده برای یافتن سیف الاسلام از مهمترین تحولات لیبی است.

به گزارش «مهر» به نقل از روزنامه القدس العربی، "مارسل سیکالدی" وکیل خانواده معمر قذافی اعلام کرد: خانواده قذافی علیه ناتو اقامه دعوا خواهند کرد، زیرا همه شرایط قتل وی مشخص است و این هواپیماهای ناتو بودند که کاروان قذافی را هدف قرار دادند.

وی افزود: کاروان قذافی خطری برای ساکنان نداشت در حالی که ناتو به آنها حمله کرد. قذافی به وسیله بمباران ناتو زخمی و به علت هجوم وحشیانه انقلابیون کشته شد.

خبر دیگر اینکه یک خانواده در "عین معبد" در استان "الجلفه" در جنوب الجزایر در انتقاد به روش کشته شدن "معمر قذافی" به دست انقلابیون لیبی نام معمر را برای فرزند خود انتخاب کرد.

منبع نزدیک به این خانواده الجزایری گفت: پزشک مسئول ثبت تولد این نوزاد از این نام متعجب شد، اما اصرار پدر نوزاد سبب شد که تولدش را ثبت کند.

خبر دیگر اینکه "فلیپ کرش" رئیس کمیته تحقق سازمان ملل در امور لیبی گفت: تضمین شورای انتقالی و همه گروههای مسلح لیبی برای برخورد عادلانه با همه بازداشت شدگان ضروری است. از همه تشکلهای مسلح می خواهم که از انتقام جویی پرهیز کنند.

از سوی دیگر برخی منابع اعلام کردند: نظامیان ویژه انگلیس و قطر به دنبال دستگیری سیف الاسلام فرزند معمر قذافی مقتول هستند.

این در حالی است که برخی منابع در شورای انتقالی لیبی اعلام کردند که سیف الاسلام قصد دارد خود را به دادگاه بین المللی تحویل دهد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع