۳۱/مرداد/۹۰, ۱۵:۰۴
۳۱/مرداد/۹۰, ۱۵:۳۷
قذافی کیلو چند! امام موسی صدر چی شد؟
۳۱/مرداد/۹۰, ۱۷:۱۵
دوست عزیز و محترم کاربر wakeup2012 که میدونم قصد خیر هم دارید...!
کسی هلهله و شادی نکرده و مردم هم به نوبه ی خودشون خوشحالی خودشون رو از بابت سقوط این حکومت و دیکتاتوری نشون دادند/ حالا ارتیاط این با شبهای قدر و زیر سوال بردن این شبها چیه من نمیدونم...
من به نوبه ی خودم همونطور که تو این شبها ناراحتم از یک طرف دیگه به خاطر این پیروزیها خوشحال میشم... اشکالی داره؟؟؟
یا علی مدد
کسی هلهله و شادی نکرده و مردم هم به نوبه ی خودشون خوشحالی خودشون رو از بابت سقوط این حکومت و دیکتاتوری نشون دادند/ حالا ارتیاط این با شبهای قدر و زیر سوال بردن این شبها چیه من نمیدونم...

من به نوبه ی خودم همونطور که تو این شبها ناراحتم از یک طرف دیگه به خاطر این پیروزیها خوشحال میشم... اشکالی داره؟؟؟
یا علی مدد
۳۱/مرداد/۹۰, ۲۰:۴۹
(۳۱/مرداد/۹۰ ۱۷:۱۵)Braveheart نوشته است: [ -> ]دوست عزیز و محترم کاربر wakeup2012 که میدونم قصد خیر هم دارید...!
یا علی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز شما فیلم های شادی مردم لیبی رو ندیدی . حرف شما کاملا درسته که به خاطر رهایی از دست قذافی خوشحالی میکنن . شما فرض کن در شب شهادت امام علی انقلاب ما پیروز میشد . آیا مردم مثل مردم لیبی میریختن بیرون و اینجوری شادی میکردن ؟
۳۱/مرداد/۹۰, ۲۱:۱۶
عزیز من اونها سنی اند نه شیعه. و لایت امام علی رو هم قبول ندارن. اینجا بحث شیعه و سنی مطرح نیست. بحث اتحاد مسلموناست. همین انقلاب هاست که داره زمینه سازی ظهور رو فراهم میکنه. شاید یواش یواش بخاطر نزدیکتر شدن به ما شیعه هم شدن. میدونین تو فلسطین چند نفر بخاطر پیروزی های حزب الله شیعه شدن؟؟؟
۳۱/مرداد/۹۰, ۲۲:۵۰
بزن كف قشنگروووووووووووووووووووووو
۳۱/مرداد/۹۰, ۲۳:۰۰
دوستان من درست میگن
مهم اتحاد مسلمونهاست .
اصلا به نظر من این دعای مسلمان ها و به خصوص شیعه ها در لیالی قدر هست که باعث پیروزی انقلابیون لیبی شد (البته به هر حال نمیشه منکر تلاش و همت انقلابیون لیبی شد)
مهم اتحاد مسلمونهاست .
اصلا به نظر من این دعای مسلمان ها و به خصوص شیعه ها در لیالی قدر هست که باعث پیروزی انقلابیون لیبی شد (البته به هر حال نمیشه منکر تلاش و همت انقلابیون لیبی شد)
۳۱/مرداد/۹۰, ۲۳:۴۰
آنچه که تقدیر الهی باشد به وقوع می پیوندد
به امیدی که جشن پیروزی بر کفار رو همه امت اسلام در حضور سرورمون امام زمان برگزار کنیم
به امیدی که جشن پیروزی بر کفار رو همه امت اسلام در حضور سرورمون امام زمان برگزار کنیم
۳۱/مرداد/۹۰, ۲۳:۴۶
محل اختفاي قذافي نامعلوم است
به گزارش فارس، مصطفي عبدالجليل شوراي ملي انتقالي ليبي اين خبر را در كنفرانس خبري امروز در بنغازي اعلام كرد و افزود كه هيچ كس از مكان حضور معمر القذافي اطلاعي ندارد.
در همين حال، اين مقام ليبيايي وجود هرگونه مذاكره با دادگاه جنايي بين المللي در لاهه را براي محاكمه سيفالاسلام قذافي فرزند ارشد قذافي رد كرد.
سيف الاسلام و محمد القذافي دو فررند قذافي شب گذشته به دست نيروهاي مخالف رژيم پدرشان بازداشت شدند و به گفته عبدالجليل اكنون در مكاني امن در اختيار شوراي ملي انتقالي ليبي قرار دارند.
در همين حال، احتمال محاكمه سيف الاسلام در ليبي نيز افزايش يافته است.
پيش از اين يك مقام دادگاه لاهه ادعا كرده بود كه براي تسليم سيفالاسلام به اين دادگاه، مذاكراتي با شوراي ملي انتقالي ليبي برگزار كرده است.
رئيس شوراي ملي انتقالي ليبي در عين حال اعلام كرد كه هنوز نميتواند با قطعيت اعلام كند كه طرابلس كاملا در اختيار مخالفان قرار گرفته است زيرا باب العزيريه و بخشهاي در پيرامون آن هنوز خارج از كنترل مخالفان است.
گزارشهاي خبري درباره سرنوشت قذافي بشدت ضدونيض است؛ در حالي كه برخي از خروج وي از طرابلس خبر ميدهند، برخي ديگر خبر از بازداشت وي و برخي ديگر حتي خبر از كشته شدن وي مخابره كردهاند.
۱/شهریور/۹۰, ۴:۵۸
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز شما فیلم های شادی مردم لیبی رو ندیدی . حرف شما کاملا درسته که به خاطر رهایی از دست قذافی خوشحالی میکنن . شما فرض کن در شب شهادت امام علی انقلاب ما پیروز میشد . آیا مردم مثل مردم لیبی میریختن بیرون و اینجوری شادی میکردن ؟
بله
اگر ما هم بودیم شادی و خوشحالی میکردیم. البته هلهله و کل زدن و...به حرمت این شبها به این صورت نه.(حقیقت من اینجوری ندیدم)
چون به واقع این دو اتفاق در طول هم هستند, برگزاری شبهای قدر و از طرف دیگر شادی از رهایی از قید دیکتاتوری هر دو زمینه ی ظهور را فراهم مینمایند.
حالا بخوبی مشخص میشه که شادی و غم هم میتونند با هم جمع شوند مخصوصا در این مورد چون این دو کاملا در طول هم هستند.