تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
خوبی این تالار اینه جمع کوچکه !

میدونید قبلا شات گرفتن در تالار مرسوم نبود و یکی مرسومش کرد ؟

میدونید چی بود اسمش ؟
(۱۸/بهمن/۹۶ ۲۲:۰۶)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]یه دلیل سخت بودنِ دل کندنِ ایشون از آیدی‌های فیکش همینه که بیان کردی!
از سال 90 مردمو سرکار گذاشتن خیلی هنره : ))

ببین کلا دو نفر اینجا نیستن که هی اینور و اونور ضجه میزنن که اینو محروم کنین، به این موضوع رسیدگی کنین...

یکیش خودتی و یکیش هم این آقا و اشتراک‌تون در مذکر بودنتونه.

شما و حاج آقا yektasepas (الهه فیک تالار) فعلا نون‌تون در حمایت از هم گره خورده و منم درکتون می‌کنم : ))

کافر همه را به کیش خود پندارد
(۱۸/بهمن/۹۶ ۲۳:۲۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]خوبی این تالار اینه جمع کوچکه !

میدونید قبلا شات گرفتن در تالار مرسوم نبود و یکی مرسومش کرد ؟

میدونید چی بود اسمش ؟
اسکای
هنوز شما عرزشى ها بحثتون تموم نشده :/
امثال حاج آقا yektasepas همیشه در کمینن
وقتی یه برادر عرزشی پشت اکانت فیک دخی می‌نشیند. سمیرا اینجا، سمیرا اونجا، سمیرا همه جا : )))))))))))

[تصویر: k805813_DUyKkeBWsAAjDtH.jpg]
من موندم چه برکاتی توی مباحث برخی نهفته هست، که حتی خواب رو هم بر خودشون حرام می کنند و 3 نصفه شب، پست می گذارن......
خودش تا اینجای قد من، آیدی فیک داره اونوقت از برکات نهفته در مباحث و حروم کردن خواب می‌پرسه : )

[تصویر: i830075_EeMpT.jpg]
(۱۹/بهمن/۹۶ ۷:۵۲)فنا نوشته است: [ -> ]من موندم چه برکاتی توی مباحث برخی نهفته هست، که حتی خواب رو هم بر خودشون حرام می کنند و 3 نصفه شب، پست می گذارن......

آدمی که 3 و 50 پست گذاشته بعد 8 و 5 دقیقه هم پست میزاره قطعا آدم نیست !

فقط (شیفتی ) هست که عوض شده Smile
از مشتقات حاج آقا yektasepas (الهه فیک تالار) که تقریبا بدون نوآوری، دائما یک چیز را کپی پیست می‌کند : )

[تصویر: d69771_Opera_Sn.jpg]

پی نوشت : سمیرا اینجا، سمیرا اونجا، سمیرا همه جا : )))))))))))
پنل مدیریت را در اختیار افراد کم ظرفیت و بی‌جنبه قرار ندهید!

1- در اسکرین شات اول، فردی صرف اینکه فکر می‌کند سند تالار را به نام خودش و رفقایش زده‌اند به آقای درودگر توهین آشکار می‌کند.

2- در اسکرین شات دوم، آقای درودگر اعتراض می‌کند و از ناظر می‌خواهد رفیق‌بازی نکند و قانون را اجرا کند.

3- در اسکرین شات سوم، ناظر با لحنی گستاخانه جواب سر بالا می‌دهد.

[تصویر: b127824_Opera_Sn.jpg]

پی نوشت 1: همین ناظر دیروز به بنده آشکارا توهین می‌کرد و صرف اینکه جواب متلک‌هایش را گرفت، بنده را محروم کرد و بعد شروع به رجز خوانی کرد. اگه آقای رییسی رای آورد ه‌بود، امثال همین جوجه‌ عرزشی‌ها الان برای ما گردنکشی میکردن. ظرفیت اینان در حد مدیرت همین تالارهاست نه بیشتر.

پی نوشت 2: همین وضعیت افتضاح را به یکی از مدیران اعتراض می‌کنی، از زیر پاسخگویی فرار می‌کند
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۰۱)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]آخه بخشی از این وضع افتضاح برمیگرده به نحوه مدیریت.

اگه منم برم با کاربران فحاش صرف اینکه از قبیله خودمه التماس کنم تو رو خدا مودب باشین و توهین جنسی و غیره جنسی نکنین!

اما با یکی دیگه که از قبیله‌ی خودم نیس (صرف اینکه مطلبش باب میلم نیس) سریع اخطار بدم و تهدید به مسدود شدن حساب کاربری کنم و محدودیت اعمال کنم! قطعا باعث همین وضعیت میشه!!

پی نوشت : کاربر «صلاح» در پیام خصوصی اسم مدیری که اون اخطار دادن به من گفتن!
اسمش Hadith بود. همونی که توی تاپیک‌های من چشم‌شو به روی اون حجم از توهین‌ها به روی من بست و صرفا به روش اخلاقی پاسخ دادن من پرداخت. وقتی هم معترض این رفتار توهین‌آمیزش شدم جوابی نداد و برای مدتی آفتابی نشد!

بی‌عدالتی از این واضح‌تر؟؟
بایستی مقررات شفافی باشه .
مثلا اگه ناسزا و کلمه رکیک در پست شخصی اومده باشه (نسبت به هر کسی افراد عادی یا مسئولین کشوری)اخطار دریافت کنه
صرف اینکه ناظر بخشی از تالار به سلیقه ی خودش بگه این پست کنایه آمیزه ، به شخصیت هایی که برای ما (معروف به ارزشی ها) مهم هستن کنایه زدین پس اخطار دریافت میکنید ، این روندی اشتباه هست
چون ارزشی ها نیز از کنایه نسبت به خیلی موارد و اشخاص که برای غیر ارزشی ها مهم هست ، بسیار استفاده میکنند ولی ناظری مخالف عقیده اونها وجود نداره تا بهشون اخطار بده
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع