۱۳/بهمن/۹۶, ۱۵:۳۸
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلامسلام، بله حق داری چون من با تربیت شما و نحوه دیالوگتون در منزل آشنا نیستم. امیدوارم همچنان شاهد اشاعه ادب از سوی شما و هم قطارانتان باشیم.
اینایی که شما به عنوان فوش لیست کردی فوش نیست
![[تصویر: o089946_UU.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/o089946_UU.jpg)
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلامسلام، بله حق داری چون من با تربیت شما و نحوه دیالوگتون در منزل آشنا نیستم. امیدوارم همچنان شاهد اشاعه ادب از سوی شما و هم قطارانتان باشیم.
اینایی که شما به عنوان فوش لیست کردی فوش نیست
![[تصویر: o089946_UU.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/o089946_UU.jpg)
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۳)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]من شما رو نگفتم، رفقای شما رو گفتم.درود برشما فراموش کرده بودم این مطلب را پاسخ دهم
1-من حق اعتراض رو پذیرفتم. اما اجازه قانون شکنی رو نمیدم. شما حق اعتراض رو بپذیر نتیجش میشه این که هر کی به چراغ قرمز اعتراض داشت باید ازش رد بشه؟؟؟؟؟؟ چه منطقیه؟؟؟؟؟
2-شوخی می کنید؟؟؟؟؟ اعتراض من به برجام و چواب شما چیه؟؟؟؟ این دولت حاضر نیست در یه برنامه زنده با یه منتقد در صدا و سیما روبرو بشه اونوقت شما مسئله رو به بحث خودتون با من محدود می کنید؟؟؟؟
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۵۶)سعدی نوشته است: [ -> ]فقط میکا و مخلصتیم داداش من بودم که البته مدیران را در جریان گذاشتم. تغییر اکانتم هم دلیل داشت. در واقع میکا اعتقاداتش خیلی متفاوته با سعدی.میکا شما بودی ?

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۰۰)پارمیس1 نوشته است: [ -> ]میکا شما بودی ?آدمی که فکر می کنه، نظراتش هم به مرور تغییر می کنه چون متوجه میشه اون نظرات قبلی کامل نبودند.
یعنی میخواید بگید اعتقادات خودتون از اون موقع تا الان تغییر کرده ?
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۱)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما فراموش کرده بودم این مطلب را پاسخ دهمچرا بی شرمانه تهمت میزنید. من این مجلس و دولت و قوه قضائیه رو قبول دارم.
1- ممنونم از شما البته پلیس هم وظیفه خودرا انجام میدهد
2-ببینید برادرم من به این دولت ومجلس وقضائیه اعتقادی ندارم مانند شما اما برجام اتفاق مهمی بود که بعدها قدر آنرا می فهمند ممنون

(۱۳/بهمن/۹۶ ۲۰:۲۰)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]چرا بی شرمانه تهمت میزنید. من این مجلس و دولت و قوه قضائیه رو قبول دارم.درود برشما
البته انتقادهایی هم دارم، این شمایید که قبول ندارید.
برجام هم ... نیازی به وصف نداره.
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۰)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشماقافیه که به تنگ آید شاعر به ... آید
چون پاسخ شمارا درتاپیک تضعیف دولت داده ام اینجا تکرا رنمیکنم
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۰)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]قافیه که به تنگ آید شاعر به ... آیددرود برشما
جوابی ندادید. قافیه به تنگ آمده توهین می کنید و تهمت می زنید.