تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۰)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]1-جناب فروتقه، درودگر، اسیموو یا ... محل تامین مالی حضور 24 ساعته شما در تالار چیه؟؟؟؟؟
جناب فروتقه قبلاً که در مقابل شما می ایستادم انواع مغلطه های شما رو برملا می کردم.
2-این مغلطه بعدی شماست. انتقاد و تضعیف چه ربطی به پذیرش اصل دولت داره؟؟؟؟ من اصل دولت، و نظام اسلامی رو قبول دارم. اما در اینکه این شخص لیاقت ریاست جمهوری رو نداره هم تردیدی ندارم. مگه کسانی که بنی صدر رو استیضاح کردند، نظام رو قبول نداشتند؟؟؟؟؟
درود برشما
1- شما هنوز مرا نشناخته ای بدنبال محل تامین مالی هستی؟ ابتدا آن تهمتی را که زده ای پس بگیر وعذرخواهی کن تا پاسخ بدهم تنها راه همین است
2- در مورد بقیه مطلب با توجه باینکه شما دارای سابقه ومدیریت درسایت هستید تعجب است که پاسخ را درتاپیک خودش نمیدهید علت چیست؟ بنده سوال شمارا بدانجا منتقل وپاسخ میدهم دیگر این موارد را دراین تاپیک ننویسید لطفا
برخی کاربران معلوم الحال، تمام تلاششون رو می کنند که تاپیکشون دیده بشه. توی بحثشون هم نباشی، خودشون هی حرف می زنن.................
واقعاٌ مدیر جان کجایی؟
آقای سید ابراهیم شما به بنده قول دادین درخصوص رفع محدودیت این دوست عزیز پیگیری کنین اما همچنان ایشون مشکل دارن و الانم که صندوق پیام‌تون پره
آتئیسمو نوشته است:
سلام. پیام پایین رو به آقای سیدابراهیم نوشتم. وقتی خواستم ارسال کنم سیستم پیام داد که صندوق پیام خصوصی‌شون پره. منم تصمیم گرفتم پیامو برای شما بفرستم تا اگه شما دسترسی دارین به دست ایشون برسونین، یا اگه مطلع شدین که صندوقشون خالی شده به م اطلاع بدین تا پیامو برای ایشون ارسال کنم.

لطفا به این موضوع رسیدگی کنین. دلیلی نداره وقتی مشتی فحاش و ناسزاگو به راحتی برای دیگران و حتی خود مدیر- وقتی سخن می‌گوید که باب میل‌شون نیست- گردنکشی می‌کنند، برای این دوست عزیز محدودیت گذاشته بشه!
[تصویر: b066380_Opera.png]

متاسفانه اینجا کسی نیست که به توهین‌ها و متلک‌های جنسی آقایون به من رسیدگی کنه.
فهم و شعور آقای عبدالرحمن در انداختن متلک جنسی به من که برای بار چندم انجام میشه، گویای همه چیزه !
افرادی هم از پست ها تشکر میکنن و با تایید این متلک های جنسی، موافقت خودشون رو با این اعمال بیان میکنن که امیدوارم این متلک جنسی برگرده به مامان و همه دخترهای فامیلشون.

چون خود ناظران هم در تاپیک‌های عمدا کارشون تمسخر و توهین‌ه.

یک نمونه از تمسخر ناظر و تایید پست ایشون با تشکر توسط ناظر دیگر.

(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۱:۵۶)sarallah نوشته است: [ -> ]آینستاین! وای چقدر خارجییییی. باریکلا عمو

مدیریت و ناظران در باز گذاشتن دست افراد در توهین و متلک جنسی انداختن به من، کاملا هم جهت هستن اما موقع دیدنِ مطلبی که باب میل‌شون نباشه سریع موضع می‌گیرن!

[تصویر: h058145_Opera_Snapshot_2018-02-05_085915...she_ir.png]
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۱۴)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]متاسفانه اینجا کسی نیست که به توهین‌ها و متلک‌های جنسی آقایون به من رسیدگی کنه.
فهم و شعور آقای عبدالرحمن در انداختن متلک جنسی به من که برای بار چندم انجام میشه، گویای همه چیزه !
افرادی هم از پست ها تشکر میکنن و با تایید این متلک های جنسی، موافقت خودشون رو با این اعمال بیان میکنن که امیدوارم این متلک جنسی برگرده به مامان و همه دخترهای فامیلشون.
مدیریت و ناظران در باز گذاشتن دست افراد در توهین و متلک جنسی انداختن به من، کاملا هم جهت هستن اما موقع دیدنِ مطلبی که باب میل‌شون نباشه سریع موضع می‌گیرن!
درود برشما
پیشنهاد بنده بشما اینستکه باندازه کافی درمورد حجاب ونه به حجاب اجباری صحبت شد وادامه این بحث نه تنها مفید خواهد بود بلکه اثر معکوس میگذارد .ضمنا اگر هدف بالابردن آمار سایت بوده باز کفایت میکند وبنابراین اگر خودشما از عوامل سایت نباشید با مدیریت خودتان مباحث را ببندید وبنده نیز دیگر دراین موارد ورود پیدا نمیکنم موفق باشید
شده مثل جشن پتوCool

نقل قول:متاسفانه اینجا کسی نیست که به توهین‌ها و متلک‌های جنسی آقایون به من رسیدگی کنه.

Big Grin

خوب شد نگفتی به من هتک فیزیکی شد Big Grin

جایگاه همه زنان پاک چه فامیل من چه غیر فامیل من مشخصه و با پوزه سگ نجس نمیشه
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۲۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]با پوزه سگ نجس نمیشه
وصف خوبی برای ارسال‌ها و توهین‌های تان به بنده و آنانی که با تشکر رفتار قبیح‌تون رو تایید می‌کنند، است. در این مورد، کاملا همنظرم
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۲۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]1- پیشنهاد بنده بشما اینستکه باندازه کافی درمورد حجاب ونه به حجاب اجباری صحبت شد

2- وادامه این بحث نه تنها مفید خواهد بود بلکه اثر معکوس میگذارد .

1- الان دیگه آنچه موضوعیت پیدا کرده، بحث آزادی بیان و حق ابراز نظر آزادانه است. اینجا باب شده که با توهین و فحاشی و متلک انداختن، منتقد را فراری بدن و کاربرانی که نظر مخالف دارن رو بترسونن.

2- بحثی که نبود. شما به جز توهین چه دیدید؟ به جز آقای صلاح و آقای سید ابراهیم چه کسی بحث مفیدی ارائه داد جز توهین؟
جمله رو کامل بیار خانم.

چرا نصفه جمله رو میاری.

اگر اینطوری باشه خود خدا اولین کافره، چون گفته لا اله

پ.ن.
دوستان تکنیک این کاربر هوچی بازیه. من با درودگر جهنم هم حاضرم برم اما با این شازده بهشت هم تبدیل میشه به جهنم. ما قبلاً هم از اینها نمونه داشتیم

شما به خواهر و مادر جناب عبدالرحمن کار داشتی ایشون هم جواب داد. گله نداره.
الان دقیقاً یاد این مونث هایی میفتم که در روزهای اغتشاش (من میگم تروریسم) چه کارهایی که نکردن...

وقتی جوابی ندارید شروع کردید به اینکه به من فلان شد و مدیرا هم میگن حالا اون یه غلطی کرد تو چرا خودتو ناراحت میکنی Big Grin

عملیات رو ادامه بدید کاربر پرتلاش

[تصویر: maryam%20rajavi%20telephone%201.jpg]
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۲۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
پیشنهاد بنده بشما اینستکه باندازه کافی درمورد حجاب ونه به حجاب اجباری صحبت شد وادامه این بحث نه تنها مفید خواهد بود بلکه اثر معکوس میگذارد .ضمنا اگر هدف بالابردن آمار سایت بوده باز کفایت میکند وبنابراین اگر خودشما از عوامل سایت نباشید با مدیریت خودتان مباحث را ببندید وبنده نیز دیگر دراین موارد ورود پیدا نمیکنم موفق باشید
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۹:۴۹)mdroudgar نوشته است: [ -> ]چشم سکوت می کنیم تا پاسخ شما بایشان را ببینیم ممنون

(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۱۴)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ][تصویر: b066380_Opera.png]

متاسفانه اینجا کسی نیست که به توهین‌ها و متلک‌های جنسی آقایون به من رسیدگی کنه.

[تصویر: h058145_Opera_Snapshot_2018-02-05_085915...she_ir.png]

گرامی به شما توهین شد گزارش بده . تشکر چه ربطی داره ، اگه اینطور باشه جناب یوزر معلوم الحال که زیر پستها بی معنی با معنی و ... تشکر میزنه و دلیلش اینه احترام و ... الان چطور شد یکهفتس نمیزنه جای تامل داره یعنی تغییر عقیده داده ؟

وقتی پاسخ نمیتونی بدی دست به هر هوچی بازی میزنی که بگی وای وای وای

پاسخ علمی نخواستیم چون سوادش رو نداری.
توهین رو که خودتون اغاز کردین .
گیریم حجاب اجباری نباشه . خواسته بعدی ؟؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع