۲۸/اسفند/۹۰, ۱۱:۳۲
۱/فروردین/۹۱, ۲۰:۱۵
(۲۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)نرجس نوشته است: [ -> ]سوالمن جدا تا حالا بهش فکر نکرده بودم .... یعنی الگویی که بتونم نام ببرم ندارم ... تو هر کاری و حتی برخوردی شاید از چند نفر درس گرفته باشم ولی اینکه یک نفر رو همیشه جلوی چشمم گذاشته باشم
خواهش
- الگوی شما کیست؟
- معیار تان برای انتخاب ایشان چه بوده است؟
- تا چه حد به الگوی خود نزدیک شده اید؟
ممنون
- جواب کلیشه ای ندهید0
- الگوی واقعیتان رامعرفی کنید.
..... نه ندارم

۱/فروردین/۹۱, ۲۲:۳۶
بسم الله الرحمن الرحیم
سوال های جالبی پرسیدین که بنده نظر شخصی خودم رو درباره اونها میگم.
شما ابتدا باید یه تعریف درست از الگو داشته باشید...چندین نوع الگو داریم
یکی پایه های رفتار و کردارمون هست که اسلام و سیره اهل بیت و پیامبر (ع ) است.
یکی دیگه الگو هایی هست که از افراد بزرگ برمیداریم مثلا من از شخصیت شهید دوران خوشم میاد یا همچنین شهید چمران
ولی بنظرم درست نیست که مثلا من بیایم و بگم شهید همت الگوی منه و در همه کارها سعی کنم شبیه به او رفتار کنم البته ممکنه انسان از نظر شخصیتی به کسی خیلی نزدیک باشه ولی اینطور الگو انخاب کردن زیاد هم جالب نیست.
الگوی رفتاری ما مشخصه و از همه اول تر رفتار ائمه (ع ) و دستوراتشون و رفتارشون هست یعنی باید ببینیم اونها چه گفتند و اون رو انجام بدیم ولی اینکه مثلا یک شخصی مثل دکتر حسابی یا شهید باقری یا هر شخص بزرگ دیگه رو پیش روی خودمون قرار بدیم و از اون پیروی کنیم این بنظرم زیاد جالب نیست.
چون اون شخص برای خودش یه شخص دیگه ای بوده و من یکی دیگه ام ایشون دکتر حسابی بوده و در شرایط زندگی خودش بوده و زندگی کرده و کسی دیگه مانند شهید همت بوده و ایشون خودش بوده و شرایط خاص خودش رو داشته و من هم محمد790 هستم و شرایط خودم رو دارم خلق و خوی خودم رو دارم و رفتارها و عادات خودم رو دارم شرایط زندگی ام هم خاص خودم هست... اینجاست که کپی برداری از روی زندگی دیگران و شیفته وار رفتار کردن و تقلید اینگونه زیاد مورد علاقه من نیست. الگوی ما تمام انسانهای بزرگ هستند همه اونهایی که کارهای بزرگ کردن و از خودشون نیکی به جای گذاشتند رو باید کلیت های رفتاریشون رو برداریم مثل سخت کوشی مثل عدم نا امیدی مثل خیلی عادات کلی خوب دیگه و در جزئیات زندگی به سبک خودمون زندگی کنیم من خودمم و نمیشه الگو برداری مو به مو انجام بدیم.
در کل من الگوی رفتاری ام انسانهای بزرگ و موفق هستند. تموم اون کسانی که ازشون به عنوان انسانهای برجسته یاد میشه.
جدای از اینکه پایه رفتار و منش و کردارمون باید از روی رفتار تعریف شده اسلامی و سنت پیامبر (ص ) و اهل بیت ایشون (ع ) باشد.
یا علی مدد
سوال های جالبی پرسیدین که بنده نظر شخصی خودم رو درباره اونها میگم.
شما ابتدا باید یه تعریف درست از الگو داشته باشید...چندین نوع الگو داریم
یکی پایه های رفتار و کردارمون هست که اسلام و سیره اهل بیت و پیامبر (ع ) است.
یکی دیگه الگو هایی هست که از افراد بزرگ برمیداریم مثلا من از شخصیت شهید دوران خوشم میاد یا همچنین شهید چمران
ولی بنظرم درست نیست که مثلا من بیایم و بگم شهید همت الگوی منه و در همه کارها سعی کنم شبیه به او رفتار کنم البته ممکنه انسان از نظر شخصیتی به کسی خیلی نزدیک باشه ولی اینطور الگو انخاب کردن زیاد هم جالب نیست.
الگوی رفتاری ما مشخصه و از همه اول تر رفتار ائمه (ع ) و دستوراتشون و رفتارشون هست یعنی باید ببینیم اونها چه گفتند و اون رو انجام بدیم ولی اینکه مثلا یک شخصی مثل دکتر حسابی یا شهید باقری یا هر شخص بزرگ دیگه رو پیش روی خودمون قرار بدیم و از اون پیروی کنیم این بنظرم زیاد جالب نیست.
چون اون شخص برای خودش یه شخص دیگه ای بوده و من یکی دیگه ام ایشون دکتر حسابی بوده و در شرایط زندگی خودش بوده و زندگی کرده و کسی دیگه مانند شهید همت بوده و ایشون خودش بوده و شرایط خاص خودش رو داشته و من هم محمد790 هستم و شرایط خودم رو دارم خلق و خوی خودم رو دارم و رفتارها و عادات خودم رو دارم شرایط زندگی ام هم خاص خودم هست... اینجاست که کپی برداری از روی زندگی دیگران و شیفته وار رفتار کردن و تقلید اینگونه زیاد مورد علاقه من نیست. الگوی ما تمام انسانهای بزرگ هستند همه اونهایی که کارهای بزرگ کردن و از خودشون نیکی به جای گذاشتند رو باید کلیت های رفتاریشون رو برداریم مثل سخت کوشی مثل عدم نا امیدی مثل خیلی عادات کلی خوب دیگه و در جزئیات زندگی به سبک خودمون زندگی کنیم من خودمم و نمیشه الگو برداری مو به مو انجام بدیم.
در کل من الگوی رفتاری ام انسانهای بزرگ و موفق هستند. تموم اون کسانی که ازشون به عنوان انسانهای برجسته یاد میشه.
جدای از اینکه پایه رفتار و منش و کردارمون باید از روی رفتار تعریف شده اسلامی و سنت پیامبر (ص ) و اهل بیت ایشون (ع ) باشد.
یا علی مدد
۲/فروردین/۹۱, ۲:۳۸
بسم الله الرحمن الرحیم
لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا ﴿۲۱﴾
قطعا براى شما در [اقتدا به] رسول خدا سرمشقى نيكوست براى آن كس كه به خدا و روز بازپسين اميد دارد و خدا را فراوان ياد مىكند (۲۱)
سوره احزاب
نقل قول:سوال~
- الگوی شما کیست؟
معیار تان برای انتخاب ایشان چه بوده است؟
تا چه حد به الگوی خود نزدیک شده اید؟خواهش
- جواب کلیشه ای ندهید0
الگوی واقعیتان رامعرفی کنید.
خوب . همانطوری که در قرآن کریم آمده است . خداوند پیامبر اکرم رو به عنوان الگوی برتر معرفی می فرماید و الگوی ما هم طبیعتا برای زندگی باید ایشون باشند . پس در کلیت رفتار ، الگو باید برای ما ایشون باشند .
الف ) در مرحله دوم ، خانم فاطمه زهرا می تونند الگوی مناسبی باشند برای خانمها طبیعتا . رفتار ایشون در اجتماع و ابعاد مخلف زندگی کاملا مشخص هست و کاربردی . الگوی رفتاری من ایشون هستند .
خصوصا که افتخار اسم ایشون رو هم دارم
الحمدالله . ب ) مادرم ! ایشون رو خیلی دوست دارم
رفتار ایشون به نظرم منطقی هست و طرز برخوردهای خوبی با مسائل دارند . خوب طبیعتا آدم در زندگی احتیاج به یک الگوی نزدیک دارد و این کنار هم بودن و تجربه نزدیک چیزهای خوبی به من یاد داده . خصوصا پیش بین های جالبی در مسائل دارند که طبق اون برنامه ریزی می کنند گاهی شدیدا شگفت زده می شم
حالا اینکه بگم چقدر به الگوهای رفتاریم نزدیک شدم خوب سخت هست ولی سعی خودم رو همیشه داشته و دارم .
خوب اگر جوابها کلیشه ای بود ، شرمنده! ولی لااقل صادقانه بودند!
سلام
من الگوی خاصی ندارم
نمیدونم شاید به این خاطر که دلیلی بر داشتنش نمیبینم
باید الگو داشته باشیم؟
...
من الگوی خاصی ندارم
باید الگو داشته باشیم؟
...

۲/فروردین/۹۱, ۱۸:۱۶
اگه همه چیز دان و معصوم باشید نه نیازی به الگو ندارید البته با احترام
۲/فروردین/۹۱, ۱۹:۳۷
اگه منظورتان از الگو این است که همانند آنان رفتار کنیم و زندگی کنیم
بعید میدونم که شما ها حتی به الگوی معصوم نزدیک هم شوید
اکثر مردم که یک الگو معرفی میکنند حتی الگوی خود را کامل نمیشناسند
بعید میدونم که شما ها حتی به الگوی معصوم نزدیک هم شوید
اکثر مردم که یک الگو معرفی میکنند حتی الگوی خود را کامل نمیشناسند
۲/فروردین/۹۱, ۲۰:۴۹
(۲۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)نرجس نوشته است: [ -> ]سوال
- الگوی شما کیست؟
ببخشید که مستقیما به سوالات شما جواب نمی دهم ولی امیدوارم در بین حرفهای بنده پاسخ این پرسش ها باشد
الگوی من در زندگی "قرآن مجید" می باشد.
هر گاه هر مشکلی در زندگی پیدا کردم به آن رجوع کرده و مستقیما (و یا غیر مستقیم) راه حل مشکلم را پیدا کردم
از آنجایی که قرآن کلام خداوند است و هیچ شک و خللی در آن نیست، پس می توانم با اطمینان خاطر کامل آیات آن را بپذیرم
همیشه سعی کرده ام دستوراتی که از قرآن می گیرم را در زندگی خود جاری کرده و آن را به دیگران نیز انتقال دهم
ان شاء الله اگر فرصتی شد، بعدا بیشتر در اینباره توضیح خواهم داد.
۲/فروردین/۹۱, ۲۱:۱۵
(۲/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۴)Patriot نوشته است: [ -> ]سلام
من الگوی خاصی ندارم
باید الگو داشته باشیم؟
...
علیکم السلام
خوب نمی شود با این استدلال دست از تلاش کردن برداشت!
ما سعی خود رو خواهیم کرد تا چقدر بتوانیم دیگر ...
اگر تلاشی هم به این بهانه نداشته باشیم که نمی شود .
ولیکن خداوند ما خیلییییی مهربان است .

خستگان را چو طلب باشد و قوت نبود ************ گر تو بیداد کنی شرط مروت نبود
۲/فروردین/۹۱, ۲۱:۱۶
(۲/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۹)mohamad نوشته است: [ -> ](۲۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)نرجس نوشته است: [ -> ]سوال
- الگوی شما کیست؟
ببخشید که مستقیما به سوالات شما جواب نمی دهم ولی امیدوارم در بین حرفهای بنده پاسخ این پرسش ها باشد
الگوی من در زندگی "قرآن مجید" می باشد.
هر گاه هر مشکلی در زندگی پیدا کردم به آن رجوع کرده و مستقیما (و یا غیر مستقیم) راه حل مشکلم را پیدا کردم
از آنجایی که قرآن کلام خداوند است و هیچ شک و خللی در آن نیست، پس می توانم با اطمینان خاطر کامل آیات آن را بپذیرم
همیشه سعی کرده ام دستوراتی که از قرآن می گیرم را در زندگی خود جاری کرده و آن را به دیگران نیز انتقال دهم
ان شاء الله اگر فرصتی شد، بعدا بیشتر در اینباره توضیح خواهم داد.
آفرین
منظور منم همین بود
متاسفانه درصد بسیار بالایی از مردم حتی یک بار هم معنی قرآن را نخوانده اند که بدانند دین ما چه می گوید