به نام خدا و سلام
دوستان به هیچ عنوان این پروژه را جدی نگیرید صرفا جهت اطلاع معرفی می کنم.
برنامه پژوهشی یونوسفر فعال با فرکانس بالا معروف به هارپ یک پروژه پژوهشی است که در سال ۱۹۹۳ برای بررسی و پژوهش درباره لایهٔ یونوسفر با استفاده از امواج رادیویی ELF/ULF/VLF تاسیس شدهاست.
این تاسیسات مشترکا توسط نیروی هوایی آمریکا، نیروی دریایی آمریکا، دانشگاه آلاسکا در فیربنکس، و نزدیک به ۱۵ دانشگاه آمریکایی دیگر اداره و استفاده میشود. شرکت سازنده این تاسیسات، شرکت BAE Advanced Technologies است.
نظریات متعددی در مورد «خطرات پروژه» و یا استفاده از این تأسیسات بعنوان یک سلاح تا کنون عنوان گردیدهاست.از ایجاد وقوع زمین لرزههای متعدد در مناطق مختلف جهان، تا کنترل آب و هوا، دهها ادعای مختلف در مورد پروژه هارپ عنوان گردیدهاست.
مشهورترین این نظریات از طرف گزارش روزنامه پراودا در روسیه و نیز هوگو چاوز در سال ۲۰۱۰ مطرح گردید که در آن مدعی شدند آمریکا با این تاسیسات زلزله هائیتی را خلق کرد.
من قبلا این مسئله رو مطرح کردم که پروژه هارپ فقط تبلیغی هست تا جایگاه خداوند رو در این گونه حوادث کم رنگ کنند
تا انسان ها نتونن از این پس با دیدن حوادث این چنینی خدای نکرده یه وقت یاد خدا بیفتند ...!!
(۲/خرداد/۹۰ ۰:۰۵)arashpersian نوشته است: [ -> ]من قبلا این مسئله رو مطرح کردم که پروژه هارپ فقط تبلیغی هست تا جایگاه خداوند رو در این گونه حوادث کم رنگ کنند
تا انسان ها نتونن از این پس با دیدن حوادث این چنینی خدای نکرده یه وقت یاد خدا بیفتند ...!!
سلام دوست عزیز من.
نه عزیز من این چیزی که شما دارید میگید کاملا بی ربط با این قضیه هستش.
خداوند میفرماید انسان تاجایی پیشرفت میکنه که فقط به اندازه 1 پرده نازک بین من و انسان فاصله باقی میمونه.
اگر قدرت خداوند متعال با همچین ابزاری قراره مقایسه و سنجیده بشه ،همون موقع که انسان با دستگاه شک الکتریکی افراد تقریبا مرده و بی جان رو به زندگی برگردوند خداوند.....
مشکل اینه که ما برای قدرت خداوند حد و مرز قائل هستیم چون در دنیای زندگی میکنیم که حد و مرزها برای ما خط مش تعین میکنن تا زندگی برامون قابل درک و فهم باشه.
یادت باشه لرزوندن زمین به این بزرگی شاید به دست انسان قابل انجام باشه با صرف هزینه های گزاف و وقت بسیار، اما برای خداوند متعال پودر کردن زمین در کسری از ثانیه خواهد بود.
نابود کردن کل کائنات به دست خداوند در کسری از ثانیه خواهد بود.
درحال که انسان حتی فکر خروج از منظومه شمسی رو هم به دلیل محدود بودن عمر و .... به ذهن خودش راه نمیده.
پس دلیل ساخت این مستند چی هست ؟ چرا تکنولوژی خودشون رو با این رویکرد به دنیا نشون میدن ؟ اگه قدرت و تکنولوژی پیشرفته هست چرا دارن تبلیغ میکنن ؟ یه کمم مشکوک نیست ؟
اونا میخوان خدا رو حذف و خودشون رو سر جای خدا بزارن و با ترسی که بوجود میارن همه ی مردم و ملت ها رو از درافتادن با خودشون بر حضر بدارن .
حالا فرض که این پروژه هم واقعی باشه ولی اونا هدفشون همینه ..
همین که خدا محوری تو زندگی مردم از بین بره ...
(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۴۶)mohamad_63 نوشته است: [ -> ] (۱۳/اسفند/۸۹ ۳:۵۸)K-1 نوشته است: [ -> ]بله عزیزم هارپ وجود دارد ساختش هم کاری ندارد فقط باید انتن امواج ماکروویو را بسازی و بعد به امواج جهت بدهی در یک راستا تا براحتی مثل درون مکروویو جاهای دیگر را گرم کنی

اره عزیز بقالی سر کوچه ما یکیشو داره. راستش برا پروندن مگسها ازش استفاده میکنه
بابا این اراجیف چیه که توی این پستها میذارین؟
مطمئن باشین اگه این زلزله ها کار هارپ و امریکا و صهیونیست بود تا حالا صد بار ایرانو با خاک یکسان کرده بودند. اینها همش تبلیغاته که ما رو بترسونند. که بگن امریکا خطرناکه و 20-30 سالی از بقیه جلوتره و از این چرت و پرت ها
عزیزان هارپ وجود داره ولی نه دیگه در این حد . چرا یک کلاغ چهل کلاغ میکنین.
این همون چیزیه که امریکا داره باهاش حال میکنه.
سلام دوست عزیز.ممنونم که صحبتهای دوستان رو با کلمه اراجیف معرفی کردی خدمت جامعه جهانی وب.
ما داریم بحث میکنیم.تو نت در مورد موارد خیلی بی دلیل و منطق تر از این بحث میشه و کسی به نظرات و گفته دیگران اراجیف نمیگه.
دوست عزیز امریکا با داشتن تکنولوژیهای 10000 برابر قویتر از این هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه که اگر میتونست تا حالا کرده بود.
ایران سالم و دست نخورده باید به دست امریکا برسه.
اینجا نمیشه در این موارد حرف زد اما یهود صراحتا امریکا رو موعظف با این کرده که باید خیلی از مکانهای مذهبی و اعتقادی ایران رو از هرگونه خسارت محافظت کنه.
حالا شما میگی بیاد ایران رو ویران کنه؟
بله عزیز چنین تکنولوژی هایی وجود داره و چون شما اطلاعات کافی در این زمینه نداری دال بر نبودشون نیست.
(۲/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۷)s.v3 نوشته است: [ -> ] (۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۴۶)mohamad_63 نوشته است: [ -> ][quote='K-1' pid='10624' dateline='1299194892']
سلام دوست عزیز.ممنونم که صحبتهای دوستان رو با کلمه اراجیف معرفی کردی خدمت جامعه جهانی وب.
ما داریم بحث میکنیم.تو نت در مورد موارد خیلی بی دلیل و منطق تر از این بحث میشه و کسی به نظرات و گفته دیگران اراجیف نمیگه.
دوست عزیز امریکا با داشتن تکنولوژیهای 10000 برابر قویتر از این هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه که اگر میتونست تا حالا کرده بود.
اینجا نمیشه در این موارد حرف زد اما یهود صراحتا امریکا رو موعظف با این کرده که باید خیلی از مکانهای مذهبی و اعتقادی ایران رو از هرگونه خسارت محافظت کنه.
بله عزیز چنین تکنولوژی هایی وجود داره و چون شما اطلاعات کافی در این زمینه نداری دال بر نبودشون نیست.
سلام دوست من
مدرکی هم برای این نظریات دارید؟
(۲/خرداد/۹۰ ۱۲:۰۸)arashpersian نوشته است: [ -> ]پس دلیل ساخت این مستند چی هست ؟ چرا تکنولوژی خودشون رو با این رویکرد به دنیا نشون میدن ؟ اگه قدرت و تکنولوژی پیشرفته هست چرا دارن تبلیغ میکنن ؟ یه کمم مشکوک نیست ؟
اونا میخوان خدا رو حذف و خودشون رو سر جای خدا بزارن و با ترسی که بوجود میارن همه ی مردم و ملت ها رو از درافتادن با خودشون بر حضر بدارن .
حالا فرض که این پروژه هم واقعی باشه ولی اونا هدفشون همینه ..
همین که خدا محوری تو زندگی مردم از بین بره ...
دوست عزیز بازم میگم خدمتتون اشتباه از شماست که دارید خدا رو اینجوری توصیف و محدود میکنید اگه مردم قراره با فقط زلزله و این بحثها یاد خدا بیافتن همون بهتر که نیافتن.
خدایی که قراره تو زلزله و طوفان خلاصه بشه بودنش فایده ای نداره چون مردم زاپن اینجوری با خدا ترین می شدن و مردم الاسکا بی خداترین.
نه عزیز.من خدا رو با وجود مکانیزم پیشرفته ای که تو بدن خودم هست میشناسم که پیامبر و امامامون بارها فرمودن اگر میخواهی خدا رو بشناسی اول خودت رو بشناس
من خدا رو از نظمی که به جهان داده میشناسم.
من خدا رو از اسمان بی انتهای بالای سرم میشناسم
به
خدا ربطش ندید.این یه تکنولوژی هستش و بس.
(۲/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۸)وحید110 نوشته است: [ -> ] (۲/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۷)s.v3 نوشته است: [ -> ] (۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۴۶)mohamad_63 نوشته است: [ -> ][quote='K-1' pid='10624' dateline='1299194892']
سلام دوست من
مدرکی هم برای این نظریات دارید؟
نمونه کوچیکش ارامگاه استر تو شهر خود من همدان که همه با داستانش توسط استاد رائفی و بقیه محققان اشنا شدید.
استر مقدس ترین مکان برای یهود هستش که با امریکا اعلام کرده یا این ارامگاه رو از ایران منتقل میکنه یا حق حمله نظامی به ایران رو نداره.
خوب این که شما گفتید رو نیمگن مدرک بهش .شاید توضیح شما موجه جلوه کنه اما مدرک نیست .
این فقط در مورد یک مکانه .بقیه جاها چی؟همدان هم با تهران خیلی فاصله داره .میتونند فقط همدان رو نزنند که از نظر استراتژیک هم جای مهمی نیست.
جمله شما اینه :ایران سالم و دست نخورده باید به دست امریکا برسه.
اینجا نمیشه در این موارد حرف زد اما یهود صراحتا امریکا رو موعظف با این کرده که باید[b] خیلی از مکانهای مذهبی و اعتقادی ایران رو از هرگونه خسارت محافظت کنه.
مدرکی برای این نقل قول دارید؟و این صحبت .[/b]
چراییش رو هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
یا حق