تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی فیلم سینمایی قلاده های طلا ( در مورد فتنه ی 88 )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
والا من فیلم رو ندیدم که بخوام نظر بدم. ولی چند تا انتقاد دارم.

توی تبلیغ میگه : سیاسی ترین فیلم تاریخ ایران ، حالا اینجا سیاسی به معنی جمهوری اسلامی هست و لا غیر. فیلم تماما به نفع نظام هستش. پس نمیشه گفت سیاسی ترین. چون سیاست یعنی 2 طرف به تبادل اطلاعات بپردازن که توی این فیلم فقط یه طرف حرفشو میزنه.

دوم اینکه از فیلمی که بخواد اتحاد بین جوونا رو کم کنه ، متنفرم. حتما لازم نیست که قشر جوونی رو که گول خوردن و یا هنوز قانع نشدن حتی توی یه فیلم وحشی نشون بدن. به نظر من با سخنرانی و مناظره کاملا ازاد ، جوونا بیشتر متقاعد میشن یا با یه فیلم که یه عده رو آشوبگر معرفی کنه.جوونای ایران جوونای سالمی هستن و سرشون با این چیزا کلاه نمیره. گفت گو ، بهتر از تحمیل یه ماجرا به کسیه.

حالا باید فیلمش برسه که ببینیم چیه.
اگه فیلم بر خلاف تضورات من بود ، میام و تمام حرفامو پس میگیرم. لطفا از همین الان حمله نکنیدBig Grin
به نفع نظام!!!!! عزیزم این فیلم میخواد وقایع 88 را توضیح بده من نمیخوام بگم نظام همیشه درست عمل کرده به هر حال هر کسی اشتباهاتی داره ولی توی وقایع 88 مطمئن هستم صد در صد حق با نظام بوده
ضمنا خود شما داری میگی تبلیغ. تبلیغ یعنی نشان دادن.برای نشان دادن هم باید یک چیز باشه که توجه را جلب کنه

اتحاد کم کنه!!!!!!!!!!!!!!!! عجیبه از کی تا حالا روشن کردن و بیدار کردن جوان ها شده اتحاد کم کردن
آقای عزیز اون اتفاقات واقعیت بوده ساختگی که نبوده برای چی نشان دادن واقعیت ها بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما باید مشتاق فیلم هایی باشیم که واقعیت را نشان بده
مناظره!!!!!!!!!!!! بابا حالا مناظره هم کردیم ضایع هم شدن پس فردا میان میگن چیز شده یعنی تقلب شده حالم بد بود استدیو زشت بود مگس بالا سرم پرواز می کرد مریض بودم از این چیزا
ضمنا اگه اینها میخواستن قانع بشن که همون اول تو منظاره ای که میر حسین کنار احمدی نژاد به چیز چیز کردن اتفاده بود قانع می شدند حداقل وقتی دوباره رای ها را شمردن قانع می شدن حداقل وقتی رهبر معظم انقلاب(جانم فدایشان)در نماز جمعه سخنرانی کردن قانع می شدن البته عده ی کمی از افراد هم قانع شدن مثل خود من آخه منم یک روز جلبک بودم ولی الحمدلله دیگه در خط ولایت هستم

عزیز من اینکه بگی جوان های ایرانی سالم هستند یک دروغ است اقل جوانان ایرانی سالم هستن و این یک حرف نژاد پرستانه است به هر حال فساد همه جا هست مثلا همین تهران خودمون

لابد آن جوانان آشوب گر هم سالم بودند!!!!!!!! خدا را شکر که سالم بودند سالم نبودند دیگه چی می شد!!!!!!!!!!!!!!

فدای حضرت ماه
منظورتون اون جوونی هایی نیستن که در روز عاشورا اون کار های زشت را انجام دادن؟!
فیلم بسیار خوبی بود . ولی به نظر من آخرش باید سینمایی تر تموم میشد .
خواهر و برادری که سر احمدی و موسوی دعوا کردن , نشون میده که در سفارت انگلیس بعد جریان انتخابات رفتن اعتراض . . .
فیلم بسیار خوش ساختی بود و از همه فیلم های سینمایی که تا الان دیده بودم بهتر بود .
اونجایی که می خواستن پایگاه بسیج بگرین داشت اشکم در میومد که چون دوستان بودن خودمو کنترل کردم .
موج بسیار بزرگی این چند روزه به راه افتاده در فیس بوک علیه این فیلم و بازیگرانش توهین های بسیار زیادی بهشون میشه.
واقعا متاسفم برای مردم بی خرد و نوک دماغ بین فقط برای لایک خوردن ابرو و شرف خودشون رو میفروشن فقط برای محبوبیت بین پروفایل های دخترانی که پسران ساختند.
این جا واژه ی عقده ای براشون خیلی مناسبه.
(۴/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]با تشکر فراوان و بی نهایت از
Admirer
عزیز از ایجاد کردن این تاپیک.

اقا تاپیک ما را مفت زدید به نام خودتونهااااااااا
ای کلک!WinkBig GrinBig Grin
فیلم به نظر من فقط تعریف کرده بود...همین...مستندم تعریف کرده بود....هم افراطها و تندرویهای بسیجیها رو نشون داد...هم احساساتی شدن و جوگیر شدن سبزیها.....و کلا اینکه اون عده ای که از هر ذو طرف غیر منطقی رفتار کردن...بازیچه شدند و آب به آسیاب دشمن ریختند که به نطرم عین حقیقته...

انقدم با قضایا احساسی و صفر و یکی برخورد نکنید.....پیشداوری آفت نقد...نقد هرچیزی...

شما ندیده میای میگی هرکی بره فیلمو ببینه براش متاسفم....این حرکت احساسیه.....اگر نیت اتحاد باشه...باید برای ایجاد اتحاد از هر فرصتی استفاده کرد....

الان این برخوردی که دوستان مخالف با این فیلم دارن....یه سری از دوستان باصطلاح موافق هم با فیلم گشت ارشاد دارن...

حالا که حکومت داره فضای رسانه ها رو باز میکنه...نباید با رادیکال بازی باز این فضای ناخوشایند دو سال اخیر رو تمدیدش کرد......

همون زمان هم اگر دوطرف منطقی و خارج از احساسات برخورد میکردن شاید خیلی از اون اتفاقات تلخ نمیفتاد....

ببخشید زیاد حرف زدیم...
یاعلی!
به نام خدا

سلام

برای دوستانی که مقالات رو نخوندن عرض کنم که بحث فتنه ی 88 یه عقبه ی کاملا تئوریک و برنامه ریزی شده ای داشته که در بسیاری از کشورهای دیگه توسط ایالات متحده دنبال شده و دنبال میشه و توی ایران به دلیل قدرت عنصر ولایت فقیه پیاده سازیش تا قبل از تضعیف این جایگاه عملی نیست! فتنه ی 88 تقابل بین دو ایدئولوژی اسلام لیبرالی و اسلام ناب محمدی بود که البته خیلی ها متوجه نشدن بازیچه ی دست سران آمریکا و انگلیس شدن و ...

یا علی
(۵/فروردین/۹۱ ۱۰:۲۵)t.kam67 نوشته است: [ -> ]تهمت کدومه برادر من همش واقعیته حرف راست که دیگه جواب نداره غیر از اینه بگو
ببينم خدا به شما گفته واقعيته يا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)؟شما جواب آقايون رو شنيدي يا نه؟
عجب یک ماه تهران و بقیه شهر ها را ریختید به هم(البته بیشتر تهران بقیه ی جا ها کمتر) حالا مظلموم نمایی هم می کنید عجیبه
ريختيم بهم؟هر كي گفته من تو تظاهرات بودم يه كذاب بالفطره بوده!
ببینم لابد به جون سطل آشغال ها و اتوبوس ها هم که می افتادید و هرچی از دهنتون در اومد می گفتین باز هم مظلوم بودید!!!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه شما نديديد چه كساني به جون اتوبوس ها افتادن.من از تعداد زيادي (كه اصلا طرفدار جنبش سبز هم نبودن) شنيدم كه چه كساني شيشه مغازه خرد ميكردن و به ماشين ها رحم نميكردن.
اما سطل آشغال رو حق با شماس.اگر نميدونيد جهت اطلاع بايد بگم كه براي كم كردن اثر گاز اشك آور، بهترين راه دود هست و بهترين چيزي كه كمترين خسارت رو ايجاد ميكنه و همه جا در دسترس هست، زباله هست!
پ.ن:جالبه كه يه آقايي تو تلويزيون اومده بود ميگف من نميفهمم اينا چرا به سطل آشغال رحم نكردن!در حالي كه حاضرم قسم بخورم ميدونست و ميخواست ذهن مردم رو منحرف كنه!
عزیز من حرف راست هر چند هم که مذاق خوش نیاد توهین نیست
بله!حرف راستي كه اثبات شده باشه!مثلا وقتي ميگيم فلان شخص حرام زاده بوده، چون روايات قوي از ائمه ازش داريم.هيچ اثبات قانع كننده اي بر اين قضيه وجود نداره كه با افراد مورد نظر مطرح شده باشه و جواب از اونها گرفته شده باشه.چند نفر كه ازشون خوششون نمياد رو با اپوزيسيون نظام تلفيق ميكنن و يك سري فرضيات رو اونچنان واقعي جلوه دادن كه حتي اگه فيلم واقعي رو ببينين باور نميكنين اينقدر حرفه اي تحريف شده!
اسمش قلاده های طلا هست یعنی آمریکا و اسراییل یک سری قلاده های به ظاهر قشنگ را درست کردن که یک سری آدم گولش را خوردن و به حرف اونا گوش دادن و اون ها هم افراد گول خورده را مثل سگ تو خیابونا این ور و اون ور کردن و به هدفشون هم رسیدن غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
ممكنه غير از اين باشه، ممكنه هم نباشه!بنده شخصا تا براي چيزي اثبات قابل قبولي نبينم، اون رو قبول نميكنم.همين الان ميتونم حداقل ده تا سوال مطرح كنم كه جواب هاي چرت و پرتي به اونها داده شده و بحث رو منحرف كردن و توپ رو به زمين حريف انداختن!اما به علت سياسي نشدن بحث نميگم.
در ضمن من اين قلاده هايي كه ميگين نديدم ولي قلاده هاي ديگه اي تو خيابون ديدم كه مردم ازشون خيلي ميترسن!
نميدونم شما مال كدوم شهرين، اما اگر اون موقع تهران بودين و فقط كنار خيابون مي ايستادين و يه مقدار هم منصف بودين الان اين حرفا رو نميزدين!شنيدن كي بود مانند ديدن!(هنوز هم دير نشده، فيلماش تو اينترنت موجوده!خودتون ببينيد و قضاوت كنيد.)

بارها بحث های شما در این مورد رو دیدم به نظرم اینجور بحث ها با امثال شما هیچ فایده ای ندارد زیرا بر دیدگاه باطل خود حتی سه سال پس از رسوایی انسانهای معلوم الحال پافشاری دارید از بقیه دوستان هم خواهشمندم با ایشون و امثال ایشون بحث رو ادامه ندهند زیرا فقط وقت تلف کردن است دو هزار بار گفتیم کاری نکنید دشمنان قسم خورده این ملت که اگه دستشون به منو شما برسه سبز آبی و بنفش نداره همه رو از دم تیغ میگذرونن خوشحال شوند باز به خرجتون نمیره انشا الله با خواص مورد علاقتون در آن دنیا محشور شوید...والسلام
من مطمئنم دوستان(البته نه همشون) عزیز اصلا مطالب
Admirer
را نخوندن وگرنه این بحث ها اصلا جایگاهی دیگر ندارد.
من نظرم اینه که این مباحث همان سبک علمی و کارشناسانه داشته باشد بهتره...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع