شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۴/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۷)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]سلام
اولین خواهشی که دارم اینه که کسی که در مورد یه چیزی تاپیک میزنه باید خودش بدونه در مورد چی داره حرف می زنه شما میگی فیلمو ندیدی بعد میای تاپیک می زنی بررسی فیلم قلاده های طلا؟؟
new PopupMenu("profilelink_102909");
لطفا بحث را به انحراف نکشانید
بنده هنوز این فیلم را ندیدم و بنابر این هنوز هم اظهار نظر از خودم در مورد این فیلم نکرده ام.
در عوض سایر دوستان اطلاعاتی در این مبحث گذاشتند که خیلی مفید وکاربردی هست و میتونه برای من و دیگران هم مفید و موثر باشه.
در پناه حق
بچه ها یکی از دوست های فیس بوکی من درباره این فیلم تو دیوار خودش این متنو گذاشت که واسم جالب بود
اینم متنش (بعضی کلماتو سانسور کردم !!)
---------------------
خوب جا داره خدمتتون بگم که حتما فیلم قلاده های طلا رو ببینید که جالب بود
امروز رفتم دیدم که ببینم چیه این فیلم و آیا چیزهایی که دربارش میگن درسته یا نه
من کاری به درست بودنش ندارم برداشت من این بود که کله نظام جمهوری اسلامی رو برد زیره سو
ال و این برای من یکی خیلی جذاب بود .
کله فیلم توهین بود به ....... و ................. و ....... دیگه
اساس فیلم به نظرم حمایت از سبزها بود
به غیر یکی دو صحنه که خوده سبزها به خودشون شلیک کردن که اگه این سکانسا نبود عمرا اگه مجوز میدادن که پخش شه که شاید از زرنگی کارگردان بود که بگه من اینارم زیره سوال بردم فقط شما ها نبودین .
کلا از طرفند کارگردان خوشم اومد هم نقد کرد هم توهین کرد هم زیره سوال برد هم حرفشو زد هم حمایت کرد .
من پشیمون نیستم از دیدن این فیلم
دیدنش خالی از لطف نیست
جالب اینجاست هر کی که تو سینما بود یه جای تریپش سبز بود
یا کفش یا کیف یا شال
خوده من کیفم سبز بود
در کل با این وضعیت نمیدونم به کجاها میخواییم برسیم .
--------
اینم نظر یکی از دوستان من به اسم نسا بود این جوری نوشته بود

خدمت همه عزیزان!
این بحث تا اینجا به هر شکلی که ادامه یافت به کنار!
لطفا از این به بعد فقط در مورد فیلم بحث کنید و فتنه 88 ..........
لطفا لطفا لطفا به مسائل حاشیه ای و به هیچ چیز دیگه ای نپردازید.اینجا کجاست؟؟؟
تالار گفتگوی بیداری اندیشه > افشای صنعت سرگرمی > صنعت سینما و هالیوود > سینمای ایران
خودتون که می دونید بحث سیاسی و این دست مسائل ممنوعه.دلیل اینکه این بحث در اینجا کمی آزاد گذاشته شده را هم گفتم:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid104501
ممنون از توجه همه عزیزان
من امشب این فیلم رو دیدم!!!
خداییش مقایسه این فیلم با اخراجی های 3 خیلی ظالمانس. به نظر من این فیلم خیلی خوش ساخت بود و یکی از بهترین فیلمهای تاریخ سینما بود. واقعا به این فیلم های افشاگر حقیقت نیاز داریم. فرق ما با جبهه باطل در اینه که اونا می تونن تهمت بزنند و دروغ بگن، ولی ما نمی خواهیم این کار را بکنیم و باید با حقیقت به مقابله با دروغ اونا بریم.
سلام.
این فیلم خیلی از شبهات در مورد فتنه رو حل میکنه.من با کسی روبه رو شدم که میگفت تو نمیدونی که چه تعداد شهید دادیم توی تهران و اصلا حرف حساب توی گوشش نمیرفت.ولی خوشبختانه این فیلم اون شبهه را برطرف کرد.دمشون گرم.
این فیلم یک جانبه هم برخورد نکرد.به هر 2 طرف توپیده.
حالا این وسط چه کسی راضی نیست از این فیلم؟
.............
(۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۰۲)نجف آبادی نوشته است: [ -> ]سلام.
این فیلم خیلی از شبهات در مورد فتنه رو حل میکنه.من با کسی روبه رو شدم که میگفت تو نمیدونی که چه تعداد شهید دادیم توی تهران و اصلا حرف حساب توی گوشش نمیرفت.ولی خوشبختانه این فیلم اون شبهه را برطرف کرد.دمشون گرم.
این فیلم یک جانبه هم برخورد نکرد.به هر 2 طرف توپیده.
حالا این وسط چه کسی راضی نیست از این فیلم؟
.............
من ازاین فیلم راضی نیستم به دلیل اینکه این فیلم فرم نداشت و فیلمی که فرم نداشته باشد نه میتواند افشاگری کند نه رفع شبهه کجاش دوطرفه بود یک فیلم کاملا سفارشی بود اگر با بودجه ی خصوصی ساخته میشد خیلی خیلی بهتر میشد
@ Yaser_h2011 :
با سلام به شما!
البته به نظر من این کارگردان جسارت زیادی در ساخت این فیلم به خرج داده بود که در پست قبلیم توضیح دادم. ولی در مجموع روایتش از فتنه ی 88 معقول و مناسب بود.
@ ezio252 :
با سلام به شما!
میشه فرم رو تعریف بفرمایید؟
دوطرفه و یه طرفه هم معنایی نداره!! این فیلم بیانگر مسائل تاریخی بود که امانت داریش رو ثابت کرد!!
یا علی
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱:۱۹)Admirer نوشته است: [ -> ]@ Yaser_h2011 :
با سلام به شما!
البته به نظر من این کارگردان جسارت زیادی در ساخت این فیلم به خرج داده بود که در پست قبلیم توضیح دادم. ولی در مجموع روایتش از فتنه ی 88 معقول و مناسب بود.
یا علی
خوب دوستم گفت که یه جاهایی از سبز ها هم طرفداری کرد درسته؟؟
البته اگه خواستی من متن کاملشو برات pm کنم ...
ظرافتی که به خرج داده بود، قابل تحسین بود!
اگر منظورتون سبزی های واقعیه که خواهان اصلاحات هستن و با اصل نظام مشکلی ندارن، بله حمایت کرده بود!!
در واقع این فیلم سبزی های واقعی که با اصل نظام مشکلی ندارن رو از شورشی هایی که خواهان برچیده شدن کامل نظام جمهوری اسلامی زیر نظر ولایت فقیه هستن و به عناصر بیگانه متصل هستن رو جدا کرده بود و این از ظرافت های جالبش بود. با این که فیلم از زاویه ی دید اطلاعات نقل می شد اما خود اطلاعات رو هم به نقد کشیده بود و در آخر نشون داده می شد که یکی از مامورین اصلی اطلات، جاسوسه!! حتی برخوردهای بدی که با برخی مردم شده بود و ناخواسته کشته و زخمی شده بودن رو هم به خوبی به تصویر کشیده بود و به نظر من نگاه منصفی به قضایا داشت!
البته متاسفانه تبلیغات منفی زیادی علیه این فیلم تا به حال شده و هم تراز اخراجی ها قرار دادنش هم اوج بی انصفاییه!! به نظر من که دیدنش رو از دست ندید و بسیار فیلم خوش ساختی بود.
یا علی
ezio252
اخبی
داداش زیر دیپلمی حرف بزن ماهم بفهمیم.
فرمشو نمیدونم ولی اینو میدونم , یهکی دو شبهه اساسی رو جواب داده بود.
در ضمن مسول امور مالی این پروژه شما بودید؟