تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واقعا ما یکتا پرستیم ؟! p#&
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آقا علی ، جوابی که دادید همون چیزی بود که میخواستم و دنبالش میگشتم.

الَّذينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجيلِ ... (157-اعراف)
همان كسان كه آن رسول پيغمبر ناخوانده درس را كه وصف وى را نزد خويش در تورات و انجيل نوشته مى‏يابند...(157)

من از اول هم سر این قضیه حرفی نداشتم ، چیزی که میخواستم این ارسال آخر شما بود و

ممنونم .
با توجه به اسنادی که مطرح شد، پس از چند ماه بحث و جدل ( Angel ) و کشمکش و و و ... بلاخره به نتیجه ای که میخواستم رسیدم ...

1. قبول داشتن پیامبر آخرالزمان از شروط پذیرفته شدن دین در تمام ادیان الهی : از اونجایی که اسم پیامبر در دیگر کتب و ادیان آسمانی هم اومده و پیامبران الهی از پیروانشون نسبت به این قضیه عهد میگرفتن، پس از شروط قبول دین ، قبول داشتن پیامبر اسلام هست.

2. "هر کس من مولای اویم علی مولای اوست "
پیامبر ولایت داشتن نسبت به خود را به امام علی بسط داده و خواستار پیروی مردم از حضرت علی شده، پس علاوه بر مسلمانان کسانی هم که به دیگر ادیان الهی اعتقاد داشته اند ناگزیر به قبول ولایت امام علی ع هستند. به علاوه اینکه از ایشان در دیگر کتب آسمانی یاد شده

نقل قول:

فرمود: اسم من نزد یهود «الیا» و نزد نصارى «ایلیا» و نزد پدرم «علىّ» و نزد مادرم «حیدره» مى‏باشد.

پس دیگر ادیان الهی هم به حضرت علی و ولایت و امامت ایشان معتقد هستند .

ولایت حضرت علی از شروط قبول دین و بندگی است و شعر

اگرکسی فردای قیامت ، درحالیکه همه ی المال نیک را انجام داده باشد درآید و دوستدار همه ی انبیا و اولیا باشد

همه ی روزها را بی خستگی روزه گرفته باشد و شب ها بدون کسالت به شب زنده داری به پا خاسته باشد

و هزار سال عاری از گناه و به دور از لغزش زندگی کرده باشد

در روز رستاخیز جز از محبت امیر المومنین علی بهره مند نخواهد شد

اغراق و بزرگنمایی و دور از عقل و منطق نیست .
پس به راحتی میشه نتیجه گرفت، دین اسلام و مذهب شیعه 12 امامی برترین دین و مذهب نزد خدا هستند که چنین امام و ولی را برای پیروانش قرار داده .

با تشکر از همه ی دوستان که کمک کردن و من رو تحمل
مخصوصا از جناب علی 110 که خیلی همراهی و صبوری کردن در این راه.

یا حق /.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع