تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جنیفر لوپز و بانک ملت!!(ویدئو)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام
فکر کنم از این به بعد بیشتر شاهد این تیپ کلیپ ها باشیم باز جای شکرش هست که خود جنیفر رو نیاوردنSmile
من مخالف این بحثی که شما میکنید نیستم.این حرفی که میزنم،یه حرف دوستانست! :
شما دویست سال دیگه هم تو این تاپیک بمونی و حرف از مخالفت با این تبلیغ بزنی،هیچ تاثیرمثبتی تو جامعه و اون ایده پرداز و خودت هم نداره که هیچ،تاثیر منفی هم داره.مثلا چشمات ضعیف میشه اینقد پشت کامپیوتر میشینی!!
به نظرم بهتره این بحثو جمعش کنیم بره.شما که اینجا اینقدر بحث میکنیی،کدوم یک از مسئولین هستن که به اعتراضاتتون رسیدگی کنن؟؟؟؟؟؟
من به جرات بهتون میگم، 80% ایده های برنامه سازی ما، اعم از تیزر، کلیپ، برنامه ترکیبی، مسابقه و... کپی برداری مستقیم از نمونه های خارجیه...و این واقعا آزار دهندس.....
من به چشم دیدم این مسئله رو....و متاسفانه اینجوری که مشخصه حالا حالا ها این قضیه نمیخواد درست شه....
SmileBig GrinSmileBig GrinSmileBig Grin
طرف اگه اینو ببینه یا سکته میکنه یا برای همیشه دیگه کلیپ نمیده!
سلام
من در چند جا دیدم و خوندم که از نقد کنندگان تلویزیون از فیلم هری پاتر به شدن انتقاد کردن
ولی یه کارخانه ی پودر و ریکا اونو طوی تبلیغاتش نشون داده حتی اون تبلیغ رو روی اتوبوس های شهری شرکت واحد هم چسبوندن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع