تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جنیفر لوپز و بانک ملت!!(ویدئو)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۵)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]
(۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۲)amiredge نوشته است: [ -> ]در ضمن وقتي 50% سايت ها فی*ل*تره و كلي از سايت هاي خارجي ايران رو تحريم كردن،استفاده از وي پي ان و ساكس و... كاملا واجبه و حلالم هست و اون كسي كه ميگه حرامه واسه خودش ميگه.
اینم از اون حرفاستDodgy
شما به کجا برخورد کردی که ایران رو تحریم کرده؟ نکنه نتونستی گوگل کروم دانلود کنی؟

همین چند روز پیش میخواستم درایور کارت گرافیک دانلود کنم متوجه شدم nvidia و geforce این سایت ها ایران را تحریم کردندDodgy
[/b]
(۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۲)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۰۹)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]ای بابا.

چرا از کوره در می رید؟دوستمون که حرف بدی نزد.بعضی مواقع آدم یه چیزی رو فراموش می کنه.
به خدا اگر فیس بوک رو از اینترنت حذف کنیم دیگه بالای 90 درصد افراد نسبت به وی p ان بی نیاز میشن (البته افرادی که قصد استفاده صحیح دارن)
آقا میلاد این نرم افزار ها که گفتی توی اینترنت مثل نخود و کشمش ریخته.نیازی به این کارا نیست.Big Grin

فیس بوک دست کمی هم از سایت های پورن نداره! (شما دیدتون رو بازتر بکنید ، برا خودتون تو بیس اصلی خود دشمن ول نگردید!)

اگه شما واسه سه چهارتا جک به فیس بوک سر می زنید ، تو سایت های دیگر هم میشه همچنین مسائلی رو یافت!
یکیش همین خنده ی حلال بیداری اندیشه!

مسئله ی سوم که نمی تونید از فیس بوک دل بکنید اینه که معتاد شدید! معتاد به این که لایک کنید و تشنه اید که لایک بشید!

(دیگه نمی خوام به مسائل ریزتر وارد بشم که اصلا جایز نیست!)

دوستانی که انگلیسیشون خوبه و تو فیس بوک عضون به این page برن
یه بگو مگویی هست
ما که انگلیسیمون خوب نیس
Its called Israel,not palestine
نقل قول: دوستانی که انگلیسیشون خوبه و تو فیس بوک عضون به این page برن
یه بگو مگویی هست
ما که انگلیسیمون خوب نیس
Its called Israel,not palestine

من تک تک مطالبشونو خوندم! بیشتر از این که به اسرائیل ، فلسطین مربوط باشه بیشتر به مسائل جنسی ختم میشد! Confused

البته در کل این پیچ ماهیت ضد یهودی دارد ، و بیشتر افراد پاکستانی ، عمانی و ... بودند! Blush

به امید ظهورش...
(۶/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۳)Amirsaeed نوشته است: [ -> ]
(۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۵)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]اینم از اون حرفاستDodgy
شما به کجا برخورد کردی که ایران رو تحریم کرده؟ نکنه نتونستی گوگل کروم دانلود کنی؟

همین چند روز پیش میخواستم درایور کارت گرافیک دانلود کنم متوجه شدم nvidia و geforce این سایت ها ایران را تحریم کردندDodgy
[/b]
عزیزم یه سر بزن به سایت http://www.filehippo.com خبری از هیچی نیست.Wink

هرچی میخوای دانلود کن.
(۶/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۲)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]
(۶/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۳)Amirsaeed نوشته است: [ -> ]همین چند روز پیش میخواستم درایور کارت گرافیک دانلود کنم متوجه شدم nvidia و geforce این سایت ها ایران را تحریم کردندDodgy
[/b]
عزیزم یه سر بزن به سایت http://www.filehippo.com خبری از هیچی نیست.Wink

هرچی میخوای دانلود کن.

شفق ماه جان راه هایی که شما در روز رفتی من ساعت 3 نصفه شب داشتم می رفتم؟! [تصویر: blush.gif] (اینترنت محدود یعنی این دیگه)

خیر در این سایت هم وقتی بخوای فایلی رو دانلود کنی گاها نمی تونی؟!
مثلا من که می خوام درایور گرافیک جیفورسم رو آپدیت کنم! پیغام زیر رو نشون میده! این درایور رو از http://www.filehippo.com می خواستم دانلود کنم
[تصویر: Untitled.jpg]
حق با شماست.فلش پلیر هم اجازه دانلود نمیده.
خوب سایت های داخلی نمیرن.Big Grin
سافت گذار
4دانود
آسان دانلود
کم یاب
پی سی دانلود.
...
Wink
[align=JUSTIFY]سلام دوستان....

[color=#00bfff][b][size=large]خیلی عجیب بود ... وقتی که توی تلویزیون ایران دیدم شاخ در آوردم ....
اما حالا که فکر میکنم ... با عرض عذر خواهی ... کار ما که برای این موضوع تاپیک بسازیم و در موردش نظر بدیم اشتباه تره..... چون که اولا به گفته بعضی از دوستان اگر کسی کلیپ رو ندیده باشه .... میره میبینه. و اگر هم کسی دیده باشه مثل من میگه تعجب کردم و ، کار اینا اشتباه بوده... اما اینکه ما توی اینترنت این موضوعو پخش کنیم ، باعث میشه توجه بیشتری به این موضوع بشه و ابزار خنده امریکا بشیم....[تصویر: huh.gif]
(۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۶)ZaHra_20 نوشته است: [ -> ]اما حالا که فکر میکنم ... با عرض عذر خواهی ... کار ما که برای این موضوع تاپیک بسازیم و در موردش نظر بدیم اشتباه تره..... چون که اولا به گفته بعضی از دوستان اگر کسی کلیپ رو ندیده باشه .... میره میبینه. و اگر هم کسی دیده باشه مثل من میگه تعجب کردم و ، کار اینا اشتباه بوده... اما اینکه ما توی اینترنت این موضوعو پخش کنیم ، باعث میشه توجه بیشتری به این موضوع بشه و ابزار خنده امریکا بشیم....[تصویر: huh.gif]

تا حدودی موافقم.
در کل بحث که منحرف شد، به نتیجه جالبی هم نرسیدیم.Huh
نقل قول:اگه شما واسه سه چهارتا جک به فیس بوک سر می زنید ، تو سایت های دیگر هم میشه همچنین مسائلی رو یافت!
یکیش همین خنده ی حلال بیداری اندیشه!
این بندگان خدا این مطالب رو از فیس بوک کپی میکنن اینجاBig Grin
---------------------------------------------------
در ضمن فکر کنم این بحث دیگه تموم شده باشه
هرکس قبلن اون کلیپ رو دیده باشه وقتی تبلیغ بانک رو ببینه متوجه شباهت میشه هرکس هم ندیده باشه...یه آفرینی به کارگردان کلیپ میگه واسه خلاقیتش
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع