تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جنیفر لوپز و بانک ملت!!(ویدئو)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۳/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۵)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]دوستانی که در رابطه با تاثیرات موسیقی هنوز شک و شبهه ای دارن به اینجا مراجعه کنند!
نه اون قضیه که گفتم یه قضیه ی کاملا دیگه بود. حالا قضیه ی این چیه؟
(۳/فروردین/۹۱ ۱۶:۴۷)Mehrdad.IV نوشته است: [ -> ]از این موضوع هم بگذیرم از لوگو ضایع بانک ملت که 3 تا 6 تحریری رفتن تو هم نمیشه گذشت :

[تصویر: bank_mellat.jpg]

دقیقا شبیه 6 تحریری هست. از دوستانی که میخوان بیان و بگن باز شروع کردین باز فلان کردین باز ....یا این ربطی نداره یا این اونجوریه... پیشاپیش بگم که جوابشون رو نمیدم ، چون خودشون رو زدن به خواب. منجی اولین کاری که میکنی کسایی رو که واقعیت رو دیدین ولی گفتن نیست رو به محاکمه خواهد کشوند!

در ضمن این به لوگو بانک ملت محدود نمیشه! تک تک لوگو بانک ها مورد دارن!

یا الله

سلام دوست عزیز
میشه راجع به لوگو بیشتر توضیح بدین من دقیق متوجه نشدم.
(۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۶)guided نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز بنده در نیت خیر شما شکی ندارم . ولی با این مطلب هر کسی هم که اصلا اهل نگاه کردن به کلیپ های اینچنینی نباشه وسوسه میشه حد اقل یک بار کلیپ اصلی رو ببینه!Blush شما هم که کار رو ساده کردی و لینک دانلود رو گذاشتی.
به هر حال لینک دانلود حذف شد.
یا علی
سلام به دوست عزیزم guided
به نظرم درست میگید ، اما در مورد دیدگاهی که راجع به این اتفاق وجود دارد میخواهم بگم که یک تیزر تبلیغاتی برای بانک درست کردند ، در صورتی که مقدمه و اتفاقات داخل این کلیپ هیچ ربطی به بانک ندارد و اصلا این همه مقدمه سازی بی نتیجه میماند.
سازندگان این تیزر باید این سوال را جواب بدهند که مخاطبيني كه این ‌تيزر را دنبال كرده اند ، پس از پايان آن مي خواهند بدانند خدمات نوين چيست؟ و چگونه با خدمات ساير بانكها متفاوت است؟!. کلا کار خیلی ضایعی بود.

به نظرم این ها با این حرکت میخواهند ببینند جو چطور پیش میرود ، در ادامه این روند را ادامه بدهند، به هرحال فکر میکنم جوون حزب الاهی که به این سایت میاد باید در حال رصد و بررسی
باشه و چشمشو روی خیلی چیزا نبنده ، بداند که این افرادی که براش فیلم یا تیزر درست میکنند و در دستگاه های دولتی مهم کشور مثل صدا و سیما نفوذ کردند از چه کسانی الگو برداری میکنند. البته من آدم افراطی نیستم که بگم وای همه بدن و ما خوبیم و به همه چی بدبین باشم ؛ نه ولی باید باخبر باشیم که در خیلی از سایتها از این اتفاق استقبال شده!
ببخشید ولی من هر چه فکر میکنم اشکال شرعی یا سیاسی یا فرهنگی نمی بینم
خوب ایده گرفته دیگه........... حالا ایده گرفتن هم بد شد؟

همین ملک سلیمان که انقدر مورد توجه فعالان عرصه ضد فراماسونری قرار گرفته، برخی چیزها رو از ارباب حلقه ها ایده گرفته!!
حالا ملک سلیمان بد شد؟

[تصویر: molk-soleiman.jpg] [تصویر: 7784736798.jpg]
نقل قول:به هر حال لینک دانلود حذف شد.
سلام
جناب guided لینک دانلود در نقل قول ارسال 7 هنوز هستBlush
فکر کنم مشکلش اینه از یه کلیپ که سرشار از نکات غیر اخلاقی ایده گرفته
(۴/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۸)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]ببخشید ولی من هر چه فکر میکنم اشکال شرعی یا سیاسی یا فرهنگی نمی بینم
خوب ایده گرفته دیگه........... حالا ایده گرفتن هم بد شد؟

همین ملک سلیمان که انقدر مورد توجه فعالان عرصه ضد فراماسونری قرار گرفته، برخی چیزها رو از ارباب حلقه ها ایده گرفته!!

Dodgy
دیگه قحط سوژه بود که از یه ... ایده گرفتن؟
بابا چرا توی قرآن میگه که مثل کافران لباس نپوشید؟
به خدا اینا حرکت خزنده است.یواش یواش.
ملک سلیمان هم کار بدی کرده.Angry
(۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۶)guided نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز بنده در نیت خیر شما شکی ندارم . ولی با این مطلب هر کسی هم که اصلا اهل نگاه کردن به کلیپ های اینچنینی نباشه وسوسه میشه حد اقل یک بار کلیپ اصلی رو ببینه!Blush شما هم که کار رو ساده کردی و لینک دانلود رو گذاشتی.
به هر حال لینک دانلود حذف شد.
یا علی

داداش ما اگه با دیدن یه کلیپ ساده وسوسه بشیم دیگه باید بریم بمیریم Dodgy
از این دست فیلم ها میتوان به فیلم "زندگی بدون من" اشاره کرد
که به نظر من فیلم ایرانی( که با موضوع دفاع مقدس ادغام شده بود )خیلی بهتر از نمونه خارجی بود
نقل قول:خلاصه فیلم : ماني كودك سرطاني هنگام بازي با بادبادك هواپيما شكل خود آنرا گم مي كند . او علاقه زيادي به پرواز دارد.ميثم آن بادبادك را پيدا مي كند و وقتي آن را به ماني مي دهد به او مي گويد كه دوستش خلبان است و مي تواند به او كمك كند تا پرواز كند...
به نظر من کلیپ بسیار خوبی بود.
کپی خوب چه اشکالی داره این ایده بسیار جذاب رو گرفتن و این کلیپ رو ساختن در چارچوب ایرانیش
مشکلی هست ؟
کپی بد ، بده . کپی خوب چه ایرادی دارد ؟
این تبادل ایده در همه جا هست در رسانه هم یک نمونه اش.
من که خیلی حال کردم باهاش!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع